• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمای احداث فست فود با بهترین کیفیت!

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
متشکرم.

با احتساب هزینه های مغازه و کارکنان
میشه حاشیه سود رو ۵۰/۵۰ حساب کرد؟

دوتا از دوستان بنده سمت بلوار ابوذر و محلاتی فست فود دارن.

حدود ۸۰۰ میلیون خرج گرفتن مغازه و دکور و لوازم اشپزخونه کردن.
ماهیانه حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیون هم حقوق کارگر میدن.

ولی به صورت روشن حدود حاشیه سود این کارو رو نگفتن.

وضعیت کرونا هم انگار مقداری رو کسبشون تاثیر گذاشته ولی به گفته خودش از ماهای اول مریضی فروششون خیلی بیشتر شده.
ارادت مندم. متوجه منظورتون از 50 50 نشدم. سود اینکار به منطقه شما خیلی ارتباط داره. و اینکه شما روی اسنپ چقدر حساب میکنید. اگر روی حساب حساب زیاد بازکنید عملا باید کمیسیون اسنپ و هزینه موتور اسنپ رو در ابتدا روی قیمتهاتون اضافه کرده باشید. جایی که من بودم هزینه یک محصول رو حساب میکردن+ کمیسیون و پول پیک اسنپ و 25% هم بابت خطا و نوسان قیمت در نظر میگرفتم. و عدد نهایی رو در 2 ضرب میکردم و توی منو مینوشتم. اینطوری میشد که منو رو زود به زود قیمتشو عوض نکرد. البته شما باید به غیر از کالا هایی که میخرین و قیمتشو باید در جریان باشید، هزینه بسته بندی رو هم هر دو یا سه هفته چک کنید. خود بسته بندی میتونه کل معادلات شما رو بهم بزنه. البته من همه محصولاتم تو جعبه بود ( پیتزا + ساندویچ و سیب زمینی)

کلا با شرایط کرونا اگر میخواین واقعا وارد اینکار بشین، بهتره روی بیرون بر و اسنپ بیشتر کار کنید ( البته این نظر منه)

Last edited:

ali6731

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
بنده سرآشپز بخش فرنگی(فست فود) یکی از معروفترین رستوران های لاهبجان هستم
بدون خوتدن نظر سایر دوستان و باتوجه به متن خود استارتر نظرمو میگم

ب هیچ وجه در ابتدای راه کلاس آشپزی پیشنهاد نمیشه
تا حالا نفرات زیادی واسه کسب تجربه و یادگیری باتوجه به اینکه ده ها میلیون رو صرف کلاس های آشپزی کرده بودن اومدن پیشم که میتونم بگم حتی مقدماتی ترین کارهای ممکن رو مثل چاقو دست گرفتن و اسلایس قارچ رو هم بلد نبودن!!!
استفاده از کلاس های آشپزی قوی رو بعد از آموزش مقدمات اولیه کار و یادگیری اصول آشپزی توصیه میکنم
باتوجه به سختی کار آشپزی و همچنین مشکلات فراوان این حرفه جذاب مهم ترین نکته علاقه هستش
درسته غذا شغل پرسودیه اما نیاز به یه سرمایه قوی و همچنین کلی جنگیدن داره
هر سوالی در این زمینه داشتید میتونم با ۵ سال تجربه قوی در این زمینه بهتون پاسخ بدم
انشالله که بتونم کمکتون کنم

بالا