alireza_ssp
Registered User
- تاریخ عضویت
- 21 نوامبر 2011
- نوشتهها
- 2,728
- لایکها
- 504
ارادت مندم. متوجه منظورتون از 50 50 نشدم. سود اینکار به منطقه شما خیلی ارتباط داره. و اینکه شما روی اسنپ چقدر حساب میکنید. اگر روی حساب حساب زیاد بازکنید عملا باید کمیسیون اسنپ و هزینه موتور اسنپ رو در ابتدا روی قیمتهاتون اضافه کرده باشید. جایی که من بودم هزینه یک محصول رو حساب میکردن+ کمیسیون و پول پیک اسنپ و 25% هم بابت خطا و نوسان قیمت در نظر میگرفتم. و عدد نهایی رو در 2 ضرب میکردم و توی منو مینوشتم. اینطوری میشد که منو رو زود به زود قیمتشو عوض نکرد. البته شما باید به غیر از کالا هایی که میخرین و قیمتشو باید در جریان باشید، هزینه بسته بندی رو هم هر دو یا سه هفته چک کنید. خود بسته بندی میتونه کل معادلات شما رو بهم بزنه. البته من همه محصولاتم تو جعبه بود ( پیتزا + ساندویچ و سیب زمینی)متشکرم.
با احتساب هزینه های مغازه و کارکنان
میشه حاشیه سود رو ۵۰/۵۰ حساب کرد؟
دوتا از دوستان بنده سمت بلوار ابوذر و محلاتی فست فود دارن.
حدود ۸۰۰ میلیون خرج گرفتن مغازه و دکور و لوازم اشپزخونه کردن.
ماهیانه حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیون هم حقوق کارگر میدن.
ولی به صورت روشن حدود حاشیه سود این کارو رو نگفتن.
وضعیت کرونا هم انگار مقداری رو کسبشون تاثیر گذاشته ولی به گفته خودش از ماهای اول مریضی فروششون خیلی بیشتر شده.
کلا با شرایط کرونا اگر میخواین واقعا وارد اینکار بشین، بهتره روی بیرون بر و اسنپ بیشتر کار کنید ( البته این نظر منه)
Last edited: