برگزیده های پرشین تولز

راهنمای احداث فست فود با بهترین کیفیت!

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
من تهران نیستم عزیز
شهر ماهم یه جوریه ک بخاطر منابع مالی و معادنی ک دورو برشه شهر هست روز ب روز داره پیشرفت میکنه و بزرگ تر میشه
و الانم فقط انگشت شمار فست فود داخلش هست ک کیفیتو کار درجه یکیرو اراعه بدن !!
عزیز تهران هم نباشید ، دیر یا زود اسنپ به شما میرسه و عملا باید باج اسپ رو بدین. بین 12 تا 18 درصد کمیسیون میگیره از شما و هزار دردسر دیگه. اینکه تعداد فست فود خوب در شهر شما کمه، رو ملاک قرار ندین. چون نسبتش به جمعیت و همینطور ذائقه مردم خیلی مهمه. به نظر بگردین و ببینید کیا اونجا اینکارو شروع کردن و ورشکست شدن. و ازشون دلیل ورشکستگیشونو بپرسین.
 

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
سلام دوست خوبم. این مورد که میفرمایید شاید بهترین کار باشه که خودتون دست به آچار باشید. ولی میدونید که شما هر چقدر هم که توانایی داشته باشید قطعا نمیتونید همه وقت حضور داشته باشید. معمولا روشی که حرفه ایی ها استفاده میکنند،( دقیقا روش فست فود پرپل سوخاری) اینگونه هست که خود مالک برند یا مالک فست فود، در کار یک خبره هست و کاملا دست به آچار. ولی پوزیشن شغلی برای خودش هیچ جایگاهی تعریف نمیکنه. معمولا از تعداد نیروی مورد نیاز درصدی هم بیشتر نیرو استخدام میکنه و خودش فقط چک میکنه که اتفاقی برای کار نیوفته. اگر زمانی نیرویی خواست دست شما رو بزاره تو پوست گردو، خب شما در مرحله اول ، نیروی اضافی داشتین که جبران کنید. در مرحله دوم خودتون دست به کار میشین. اما اگر خودتون از ابتدا دست به کار بشین، قاعدتا باید نیرویی رو برای زمان استراحت خودتون ، داشته باشید. و اون نیرو هم میفهمه که شما الان بهش وابسته هستید و میتونه هم باج بگیره و هم شما رو بزنه زمین. کار فست فود سود خوبی داره، ولی فقط یک کار بزرگ و حسابی هست که سود حسابی میده. با توجه به مشغولیت وحشتناک بالای اینکار + خطرات اینکار+ سرمایه بسیار زیادی که میخواد، به نظرم کارهای بهتر هم وجود داره. یه نکته دیگه هم خدمتتون عرض کنم. برای راه اندازی کسب و کار ، حتما هم موارد موفق اون شغل رو ببینید و هم موارد شکست خورده. در صنعت رستوران، معمولا افراد شکست خورده چندین برابر افراد موفق هستند. همه شکست خورده ها روز اول فکر میکردند یکی از اون موفق ها میشن که نشدن.
عزیز اگه قرار به شکست باشه ک نباید هیچ کاریو شروع کرد!!! چی بگم والا حرفاتون تو دلمو خالی کرد!!!
اخه با انقد سرمایه چ کار دیگه ای میشه شروع کرد هر کاری مشکلات خاص خودشو داره!!
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
عزیز اگه قرار به شکست باشه ک نباید هیچ کاریو شروع کرد!!! چی بگم والا حرفاتون تو دلمو خالی کرد!!!
اخه با انقد سرمایه چ کار دیگه ای میشه شروع کرد هر کاری مشکلات خاص خودشو داره!!
بله ولی احتمال شکست و پیروزی هم از عوامل دخیل در تصمیم گیری هست. خدمتتون عرض کردم کار پر سودی هست. ولی اصلا از روی ظاهر کار نمیشه به سختی ها و دردسرهاش پی برد. الان شرایط کار با توجه به کرونا بسیار هم سخت تر شده. توی همین چند روزی که در این تاپیک خدممتون هستم، دلار افزایش قیمت بسیار زیادی داشته. همین مورد در صنعت غذایی تاثیر بسیار زیادی داره. شما مقدار قابل توجه از هزینه هاتون در مورد بسته بندی هست که تو همین چند روز شدیدا تغییر قیمت داشته. الان با شرایط فعلی بازار، نظر به اینکه اجبارا باید تمرکز زیادی هم روی بیرون بر بزارید، هزینه بسته بندی زیادی دارین و به نظر میاد منوی قیمتی که اعلام میکنید حد اکثر 45 روز اعتبار خواهد داشت و اجبارا باید قیمت عوض کنید. اینکه فرمودین چه کاری بزنیم تو این شرایط، اگر منظورتون کسب و کاره، به نظرم کاری که آن تایمش کمتر از صنعت غذا باشه، شاید شرایط بهتری داشته باشه، و اینکه نیاز به نیروی کاربلد چندان هم نخواد. این دو مورد دقیقا مخالف صنعت غذا هست.
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
در حال حاضر حقوق یک آشپز ماهر و درجه یک در چه محدوده ای می باشد؟
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
در حال حاضر حقوق یک آشپز ماهر و درجه یک در چه محدوده ای می باشد؟
الان رو نمیدونم. من پارسال برای سرآشپز ماهر فست فود 13 تومن قرار داد بسته بودم. البته خیلی ماهر. که 3 تا کمک با حقوق 5 تومن هم داشت
 

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
بله ولی احتمال شکست و پیروزی هم از عوامل دخیل در تصمیم گیری هست. خدمتتون عرض کردم کار پر سودی هست. ولی اصلا از روی ظاهر کار نمیشه به سختی ها و دردسرهاش پی برد. الان شرایط کار با توجه به کرونا بسیار هم سخت تر شده. توی همین چند روزی که در این تاپیک خدممتون هستم، دلار افزایش قیمت بسیار زیادی داشته. همین مورد در صنعت غذایی تاثیر بسیار زیادی داره. شما مقدار قابل توجه از هزینه هاتون در مورد بسته بندی هست که تو همین چند روز شدیدا تغییر قیمت داشته. الان با شرایط فعلی بازار، نظر به اینکه اجبارا باید تمرکز زیادی هم روی بیرون بر بزارید، هزینه بسته بندی زیادی دارین و به نظر میاد منوی قیمتی که اعلام میکنید حد اکثر 45 روز اعتبار خواهد داشت و اجبارا باید قیمت عوض کنید. اینکه فرمودین چه کاری بزنیم تو این شرایط، اگر منظورتون کسب و کاره، به نظرم کاری که آن تایمش کمتر از صنعت غذا باشه، شاید شرایط بهتری داشته باشه، و اینکه نیاز به نیروی کاربلد چندان هم نخواد. این دو مورد دقیقا مخالف صنعت غذا هست.
والا تو این شرایط همه چی ریسک داره داداش!! ادم میمونه چیکار کنه
ولی خب بهتره با تحقیقاتو برنامه ریزی بهتر بریم سمت یه کاری که کمتر ضربه بخوریم!!!
 

h3saam

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
392
الان رو نمیدونم. من پارسال برای سرآشپز ماهر فست فود 13 تومن قرار داد بسته بودم. البته خیلی ماهر. که 3 تا کمک با حقوق 5 تومن هم داشت
مگه چقد سود داره که نزدیک 30 میلیون فقط پول کارگر و آشپز میدین؟؟:oops:
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
مگه چقد سود داره که نزدیک 30 میلیون فقط پول کارگر و آشپز میدین؟؟:oops:
عزیز کار پر سودی هست ولی هزینه ها و دردسرهاش زیاده. اون موقع که خدمتتون عرض میکنم من با کرایه مغازه و کرایه انبار و کرایه محل استراحت پرسنل و هزینه آب و برق و گاز و ... حدود ماهی 49 هزینه میکردم. و برداشتی در بدترین حالت 60 و در بهترین حالت 80 بود. میانگین سالانه رو نمیتونم بگم چون این اواخر اینقدر قیمتها عوض میشد که کلا حساب از دست آدم در میرفت.
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
معمولا چند درصد از فروش روزانه فست فود از طریق اسنپ فود می باشد؟
 

-0000-

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,369
لایک‌ها
1,236
محل سکونت
Gajil
شما تو اندرزگو تف بندازی رو لواشک بدی دست مردم هم کلی عشق میکنن حالا خروس و غیر خروسشو نمیدونم
 

hexman

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,551
لایک‌ها
762
محل سکونت
Tehran
تو همون اندرزگو یه جیگرکی هست به نام سامان جیگر که شعبه دیگه شون هم جیگر طلا هست
صاحبش رو ببینی یه پسر شهرستانیه (تیپ و قیافه و حرف زدنش داد میزنه زیر دو ساله از دهات امده) اولش با یه منقل کنار خیابون شروع کرده الان ببین چه دم و دستگاهی بهم زده..
 

h3saam

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
392
معمولا چند درصد از فروش روزانه فست فود از طریق اسنپ فود می باشد؟
بستگی به منطقش داره معمولا تو منطقه متوسط رو به بالای شهر اسنپ فود فروشش بیشتره با توجه به شرایط کرونایی شاید 40 تا 50 درصدم باشه
 

h3saam

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
392
فست فود خروس داره مرغ میفروشه یعنی چی o_O :D
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
آیا در محیط کار فست فودها هم بین کارکنان باندبازی وجود دارد؟
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
دوستان رستورانها از چه نرم افزاری استفاده می کنند؟
 

m.mohebbi

Registered User
تاریخ عضویت
24 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,940
لایک‌ها
376
محل سکونت
تهران
عزیز کار پر سودی هست ولی هزینه ها و دردسرهاش زیاده. اون موقع که خدمتتون عرض میکنم من با کرایه مغازه و کرایه انبار و کرایه محل استراحت پرسنل و هزینه آب و برق و گاز و ... حدود ماهی 49 هزینه میکردم. و برداشتی در بدترین حالت 60 و در بهترین حالت 80 بود. میانگین سالانه رو نمیتونم بگم چون این اواخر اینقدر قیمتها عوض میشد که کلا حساب از دست آدم در میرفت.

درود بر شما.

امکانش هست بگید تو کدوم محدوده فست فود داشتید؟
بخاطر کرونا مجبور شدید تعطیل کنید؟
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
درود بر شما.

امکانش هست بگید تو کدوم محدوده فست فود داشتید؟
بخاطر کرونا مجبور شدید تعطیل کنید؟
درود دوست گرامی بله حتما
مجیدیه شمالی بودم. دلیل بستن هم این بود که یکی از دوستان گفتن بیا جا رو بزرگتر کن و منم شریک کن. بعدش هم سر من کلاه گذاشت. در نتیجه من دادم به ایشون و ایشون هم بعد از حدود 4 ماه ورشکست شد.
لینک اسنپ ما این بود که متاسفانه زحمت سه ساله منو به باد دادن
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
من شنیدم کار کردن با پیکهای موتوری خیلی است و آنها مالکان رستوران را اذیت می کنند آیا این قضیه صحت دارد؟
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
من شنیدم کار کردن با پیکهای موتوری خیلی است و آنها مالکان رستوران را اذیت می کنند آیا این قضیه صحت دارد؟
پیک موتوری که برای اسنپ هست نه خیلی اذیت نداره. پیک موتوری برای خود رستوران بله. چون اگر برن تو اسنپ کار کنن درآمدشون زیاده. در نتیجه کلا پیک خوب خیلی کم پیدا میشه. من موتور خریده بودم چند تا و از کارگرهای خودم برای پیک استفاده میکردم که اونم مشکلات خودشو داره
 

m.mohebbi

Registered User
تاریخ عضویت
24 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,940
لایک‌ها
376
محل سکونت
تهران
درود دوست گرامی بله حتما
مجیدیه شمالی بودم. دلیل بستن هم این بود که یکی از دوستان گفتن بیا جا رو بزرگتر کن و منم شریک کن. بعدش هم سر من کلاه گذاشت. در نتیجه من دادم به ایشون و ایشون هم بعد از حدود 4 ماه ورشکست شد.
لینک اسنپ ما این بود که متاسفانه زحمت سه ساله منو به باد دادن

متشکرم.

با احتساب هزینه های مغازه و کارکنان
میشه حاشیه سود رو ۵۰/۵۰ حساب کرد؟

دوتا از دوستان بنده سمت بلوار ابوذر و محلاتی فست فود دارن.

حدود ۸۰۰ میلیون خرج گرفتن مغازه و دکور و لوازم اشپزخونه کردن.
ماهیانه حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیون هم حقوق کارگر میدن.

ولی به صورت روشن حدود حاشیه سود این کارو رو نگفتن.

وضعیت کرونا هم انگار مقداری رو کسبشون تاثیر گذاشته ولی به گفته خودش از ماهای اول مریضی فروششون خیلی بیشتر شده.
 
بالا