• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
رتبه ایران از ۱۴۹در سال ۲۰۱۷به ۱۵۸در سال ۲۰۱۸رسیده که بدترین رتبه آزادی اقتصادی از سال ۲۰۰۰میلادی تاکنون است.

یعنی فکر کنم یه روزی بیاد بگن این یارو دیوونه بوده 8 سال رئیس جمهورتون بود

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
نقل قول:

گفته میشه صف های فروش عجیب روزهای اخیر، جنگی بر سر تصاحب کرسی مدیرعاملی بورس است. ظاهرا یک مجموعه مالی رغیب با علی صحرایی مدیرعامل فعلی بورس، میخواهد با منفی کردن بازار زمینه را برای برکناری او فراهم کند. هیات مدیره بورس همین روزها برای تعیین مدیرعامل جلسه برگزار خواهد کرد.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من تا الان یادم نمیاد تمام پرتفو صف فروش باشه ،همیشه یکی دوتا منفذ برای نفس کشیدن وجود داشت ،به وضوح مشخصه که این وضعیت ،ناشی از دعوای قدرت سیاسیه و خیلی از مسائل اقتصادی ما که امروز گرفتارش هستیم به همین علته ،ما به جای هم افزایی نیروها و امکانات به شدت دچار فرسایش قوا هستیم و همه میخان به اون یکی ثابت کنن کت تن کیه و طرف مقابلو لجن مال کنن
در این شرایط جمله (این سهم در این قیمت ارزنده است ) بی معنا شده و هیچ سهمی کف قیمتش معلوم نیست ،این خیلی بده و امیدوارم زودتر این روند تمام بشه ،تمام سهم هایی که با مطالعه خریداری شدن با مغز دارن میرن پایین ،امیدوارم حضرات زمین بازیشونو عوض کنن و بی‌خیال دعوا در بورس بشن ،برن دم در خودشون دعوا کنن :rolleyes:

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
من تا الان یادم نمیاد تمام پرتفو صف فروش باشه ،همیشه یکی دوتا منفذ برای نفس کشیدن وجود داشت ،به وضوح مشخصه که این وضعیت ،ناشی از دعوای قدرت سیاسیه و خیلی از مسائل اقتصادی ما که امروز گرفتارش هستیم به همین علته ،ما به جای هم افزایی نیروها و امکانات به شدت دچار فرسایش قوا هستیم و همه میخان به اون یکی ثابت کنن کت تن کیه و طرف مقابلو لجن مال کنن
در این شرایط جمله (این سهم در این قیمت ارزنده است ) بی معنا شده و هیچ سهمی کف قیمتش معلوم نیست ،این خیلی بده و امیدوارم زودتر این روند تمام بشه ،تمام سهم هایی که با مطالعه خریداری شدن با مغز دارن میرن پایین ،امیدوارم حضرات زمین بازیشونو عوض کنن و بی‌خیال دعوا در بورس بشن ،برن دم در خودشون دعوا کنن :rolleyes:
کاش سر ماشین و دلار و خونه و طلا دعواشون میشد. اصلا دعوا کجا بود اینجا از هر جناحی از هر قشری فقط دارن پول مردم و میخورن . ماها ساده ایم فکر میکنیم دعواس . کدوم طرف این دعوا ها فقیر شده تا الان؟ هرچی داشتن صد برابر شده.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
برنده این بازار فقط حقوقیِ....
مثلا سپنا توی منفی خرید...
دو سه هفته نوسان 38% گرفت...
حالا ما صبح تا شب اینور اونور چک کنیم... یه سهم بگیریم... یه روز نوسان بگیریم....

این روزگار هم مگیذره...
فقط سیاهیش رو چه جوری میخواین پاک کنید....

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
با این حجم خرید که داره انجام میدن همین امروز بازار احتمالا اگه باز داستان درست نکنن برگرده
تا به لطف خدا 2 تا نهایت 3 روز دیگه یک نوسان دیگه بگیرن و این داستان همچنان ادامه دارد..............
خودرو
امروز 4 امین کندل منفیش رو زده
توی موج نزولی قبلی 60 تا اینطورا زد
تا اتمام این موج نزولی جدید خودرو به نظرم بازار منفیه :p
اون موج اصلاحی صعودی خودرو همون موج گول زنک بود که خیلیا رو احتمالا تو دام خودش انداخته:rolleyes:
این دوتا موج ریزشی رو زفکا با دوتا موج صعوی کوچیک که از حوالی 37-38 تا 47-48 حرکت کرد ، پشت سر گذاشت !

شاید الان هم یک ماه الی 1.5 ماه این روند نزولی جدید طول بکشه . تو این مدت بعضی از نمادها با قفل صف فروش شدن حمایت میشن
بعضی از نمادهای بزرگ هم که معامله روشون صورت میگیره باید توی اون روزهای خوب روندشون صعودی میشد که الان توی موج بعدی ایران خودرو ، دوام بیارن

نظر شخصیمه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
با سلام خدمت دوستان عزیز
1 - سودآوری شرکت مثلا شرکت مس که با افزایش نرخ ارز باید بیشتر هم شده باشد، چگونه و از چه طریقی می تواند بر روی قیمت سهام مس تاثیر بگذارد ؟ آیا بالا رفتن درآمد شرکت تاثیر مستقیم روی قیمت سهم دارد یا خیر ؟
2 - چرا ما با بالا رفتن قیمت ارز شاهد کاهش قیمت عمده سهام هستیم در حالی که همه جا می گویند قیمت سهام وابستگی بسیاری به نرخ دلار دارد ؟
3 - همه جا گفته می شود که تا انتخابات آمریکا وضعیت اینچنین است . سوال اینجاست در صورت انتخاب بایدن چه تاثیری را روی بورس خواهیم دید و در صورت انتخاب ترامپ چه تاثیری ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
نقل قول:

گفته میشه صف های فروش عجیب روزهای اخیر، جنگی بر سر تصاحب کرسی مدیرعاملی بورس است. ظاهرا یک مجموعه مالی رغیب با علی صحرایی مدیرعامل فعلی بورس، میخواهد با منفی کردن بازار زمینه را برای برکناری او فراهم کند. هیات مدیره بورس همین روزها برای تعیین مدیرعامل جلسه برگزار خواهد کرد.
خب چرا با پول مردم این کارو می‌کنن؟
با ماشین زیرش بگیرن بره رد کارش. :rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شاخص.JPG
خودرو.png

تاریخ دوتا عکس بالا رو با هم مقایسه بکنید . خودرو همیشه یه جور دما سنج بازار بوده . نه اینکه خودرو هرجوری حرکت بکنه کل بازار هم اون مسیری بره ولی قفل بودن خودرو به شکل صف فروش ، برای بازار سم محسوب میشه
شوک های منفی هم اون وسط ها ، فرصت استراحت به بقیه سهم های بازاره

سهم های خوب توی این شوک ها از سمت بازیگرها یا اقبال بازار باید مورد توجه قرار بگیره . یعنی نباید قفل در صف فروش باشه باید از فرصت استفاده میکردن و سهم رو باد میکردن که توی موج بعدی خودرو ، اون کف مدنظر رو نشکونن یا حداقل با قدرت نشکونن که از دست نره

اینکه میگفتم ، شاخص از این پایین تر میره و سهم درست انتخاب بکنید و الکی خرید نکنید ، به خاطر موج دوم بود
توی موج های صعودی هم که میگفتم هیجانی خرید نکنید به خاطر همین بود چون میدونستم اون موج های صعودی ناشی از شوک های کوچیک مثبت توی یه بازار خونینه
اگه هم سهم درستی داشتید ، نگرانی نداره
برای چند روز بازار احتمالا همین وضعیت خون آلود رو داشته باشه

شاید بعضی از سهم های با ارزش کف های خاص خودشون رو کوتاه مدت از دست بدن . مثلا برای زفکا کف 27-38 میتونه از دست بره و تا همون 33 هزار یا 32 هزار که اولین خط سبز رنگ بودش و گفتم اگه اتفاق عجیبی تو بازار بیوفته ممکنه اون رو هم لمس بکنه:D
مثلا افق توی همین رنج فعلی بازی میکنه تا خط روند اصلیش رو لمس بکنه . تقریبا 40 یا 50 روز داره . توی این مدت درجا میزنه و بعدش آرم آروم روند رشدش شروع میشه

قرار نیست سهم با ارزشی که فرضا 60% اصلاح کرده ، از همون نقطه مثلا 40 یا 50 درصد دیگه ریزش بکنه:rolleyes:
سهم با ارزش از نظر من سهمیه که بنیاد خوب داشته باشه و قیمت تابلوش با ارزش واقعی شرکت بخونه

سهم اگه بی ارزش باشه ، بله دیگه کاریش نمیشه کرد
سهم اشتباهی دیگه از موج دوم هم مجدد تاثیر میگیره و پایین میره
این همون موجیه که همراه رو میتونه به سمت پایین و طبق تحلیل قبلی به ارزشش نزدیک بکنه
اون خط ها همونایی بود که سری قبل تو تحلیلم بود . موج سبز تایید شد ، به مقاومت 42 هزاریش واکنش نشون داد و همراه با خودرو پایین اومد
دوباره یه شوک مثبت به خودش میبینه ( گول نخورید ) و مجدد منفی میشه و دوباره یه کله پایین میره تا همون حوالیه 17 هزار تا
همراه جدید.png

در نهایت هم نمودار شاخص که توضیح رو قبلش میدم :
من یکبار اینجا و دوبار تو پاتق از شاخص یک میلیون و چهارصد و پنجاه صحبت کردم . این عدد به نظرم اگه از دست بره اون موج نزولی بعدی برای خودرو ، روی کلیت بازار میتونه دردناک باشه . سه کندل قبلی هم اصلا خوشگل نیست ، از این کندلا بدم میاد
bav3_154fs759111.gif

لامصب انگار خبر مرگ آدمو میدن
bav3_154fs759111.gif

احتمالا فردا یا پس فردا یکم بازار متعادل و مثبت بشه و شوک مثبت رو داشته باشیم ( گول نخورید ) و مجدد پایین میره و اون ته که میبینه ، دیگه خیالتون راحت باشه ته نفت خیزه

از نظر من احتمال ریزش دلار هم اواخر ریزش شاخص و اتمام این روند نزولی جدید هستش . احتمالا یه 7 یا 8 روز کاری دیگه که یک یا حداکثر دو روزش میتونه تا حدودی سبز باشه

از نظر من با این ریزش نهایی ، ریزش بازار رو برای حالتی که آقای بایدن یا ترامپ بشه و روند مذاکرات از سر گرفته بشه ، پیش خور کردن
باز هم میگم بعد از این ریزش مجدد انتظار شاخص شارپی نداشته باشید . تا کی رو نمیدونم فعلا خیییییلی زوده نظر بدیم ولی مهم این بود بهترین سبد رو توی چند روز اخیر چیدمان میکردیم
این غولمون هم واقعیه . به مرز راستِ سرش واکنش نشون میداد در هر صورت ! حالا یا ازش رد میشد و پایین میومد یا ازش رد نمیشد و پایین میومد . که این دومیه اتفاق افتاد
ولی اون قسمتش که شاخص زیر 1 میلیون رو نشون میده واسه قشنگیش رسم شده ، یوقت فکر نکنید تا اونجا ها پایین میره:rolleyes:
شارپی تا همین 1.2 اینطورا پایین میره و دیگه اونجا قسمت ترسناک بازارمون تموم میشه

شاخص دو.JPG

برای بعدش هم توی پاتق ، تاپیک مال باختگان ( آدرسش رو دادم
bav3_154fs759111.gif
) یه سناریو سوم رو گذاشتم . که امیدوارم اون سناریوی سوم اتفاق نیوفته ، اگه بیوفته خیلی زشته و بورس رو به یه محلی برای جنگ های سیاسی و اقتصادی تبدیل میکنن و اصلا موضوع خوبی نیست . تا الانش منطقی بوده

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اینا تماما حرف تا آدم رو دلداری بدن
وگرنه کدوم مدیر رده بالا به صورت شایسته سالاری یا از روی جنگ قدرت انتخاب شده؟ همه دست نشانده ان

باشه، حالا جنگ قدرت مگه نیست؟ گروه مقابل داره بعضی سهم ا رو اتیش میزنه به مالش، شماها بخرید و بعدا بفروشید
ولی خوب همه اش شارلاتان بازی بیش نیست برای فریب مردم

دلار نیمایی هم رفت برای 26 هزار تومان

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
و سهامدار ، سهم های با ارزش با دید بلند مدت:p
و آنهایی که بعد از اتمام بکش بکش ها زنده موندن و نوسانگیری میکنن
بازده ها هم کسایی بودن که توی مثبت ها هیجانی میخریدن با اطلاع یا بدون اطلاع از بقیه مسیر و بدتر از اونا کسایی که روی قله ها خریدن ...
طرح باید جذاب باشه :p
با ماشین زیر گرفتن، هم بدنه ماشینو خراب میکنه هم شاسی رو ، ذرات خون و گوشت روی کاپوت و شیشه و لامپ و سپر بعدا مشکل ساز میشه
پلاک رو هم یا مردم شناسایی میکنن یا توی دوربین های محدوده میوفته
طرح باید تمیز و غیر ردیابی باشه
s0426.gif

قبلش بگم " اینا به هیچ وجه تهدید به ق*ت-ل یا ته-دید به ضر-=ب و شتم کسی نیست و صرفا جنبه فان داره "
اینو گفتم مثل رفع مسئولیت واسه تحلیل ها
bav3_154fs759111.gif

اصلا نمیدونم چه دانکی هستش این یارو و با کدوم انیمال دیگه مشکل داره . برامم مهم نیست بدونم . اگه کسی میخواد منو به این دلیل تحت تعقیب قضایی قرار بده ، یادش باشه جرم و اقدام به جرم و برنامه ریزی برای انجام جرمی صورت نگرفته و کلا همش فان بوده
bav3_154fs759111.gif

طرح های زیر چطوره ؟
موقع ورزش ( البته خودشون چون میدونن چقدر دشمن دارن اینجوری جاهای خلوت حاضر نمیشن ) :

موقع خروج از محل کار :

موقع انجام امور روزمره زندگی :

موقع انجام امور عادی کاری و با یه دعوای ساختگی ( این از اون حالت هاست که وقتی پلیس بگیره میگه به کسی مشکوک نیستین ؟ :rolleyes: ) :

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
حقوقی فارس 25 میلیون و حقوقی فملی 40 میلیون خرید داشته! پشت پرده ببین چه خبریه
well.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مثلا سپنا توی منفی خرید...
دو سه هفته نوسان 38% گرفت...
حالا ما صبح تا شب اینور اونور چک کنیم... یه سهم بگیریم... یه روز نوسان بگیریم....

این روزگار هم مگیذره...
فقط سیاهیش رو چه جوری میخواین پاک کنید....
تا حالا کدوم رو پاک کردن که اینو پاک کنن :rolleyes:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
فعلا دارن به بهانه انتخابات یو اس هر کاری میخوان میکنن اما به نظر من فقط دارن سر مسائل سیا30 با هم لجبازی میکنن و بیانیه میدن چون انتخابات خودمون هم نزدیکه البته و این وسط منو شما باید جورش رو بکشیم متاسفانه
قشنگ معلومه از صف فروش حقوقی به عمد داره خرید میزنه تا پایانی پر بشه و سهامدار حقیقی فردا 5 درصد ضرر کنه عین نامردی
به نظرم بعد انتخابات هم داستان ادامه داره و نباید دلمون رو خوش کنیم که بازار یکدفعه بهتر بشه شاید سربه سر شدن تا آخر سال (بدون کم کردن میانگین) زمان ببره

راستی من چهارشنبه قبل حق تقدم خریدم و رفتم بانک حق رو واریز و فیشش رو ارسال کردم خداروشکر امروز تو این بازار خیلی بد مثبت ده رو گرفت و در آخر صف خرید شد
امیدوارم یک پنجم ضرر رو چند ماه بعد که به سهم اصلی تبدیل میشه جبران کنه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
هیچ روزنه امیدی دیده نمیشه تا به برگشت روند امیدوار بشیم، دیروز حداقل 3 تا نماد مثبت تو صف خرید داشتم هر 3 تا هم فروختم امروز اصلا وضع خراب اندر خراب بود راه نمیدن حداقل یکم نقد کنیم تا بعدا اضافه کنیم واقعا بازیچه دست یک عده شدیم...
واقعا اگر کسی مقدار زیادی از سرمایه رو در این چند ماه اخیر آورد تو بورس باخته بدم باخته هم اینجا زیان دیده هم از سود بازارهای موازی البته برای بورس متقاطع :rolleyes: جا مونده (در واقع از افت ارزش پول ملی لذت برده:rolleyes:)

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درمورد پرتفوی خودم تنها چیزی که از دیروز و امروز بازار نصیبم شد به یه تصویر اکتفا میکنم :
_methode_times_prod_web_bin_73264eae_35c1_11e9_a129_05a1d4d7c2a2.jpg

واقعا تو این بازار کسی جرئت میکنه نوسانگیری کنه ؟ چون خیلی تو کانالها و پیجها میبینم نماد واسه نوسانگیری معرفی میکنن. بنظر من نوسانگیری تو این بازار بازی با دم شیر نیست بلکه بازی خطرناکی با جای دیگه ای از شیره ...
unnamed.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حرف کاملا منطقی

هیچ روزنه امیدی دیده نمیشه تا به برگشت روند امیدوار بشیم، دیروز حداقل 3 تا نماد مثبت تو صف خرید داشتم هر 3 تا هم فروختم امروز اصلا وضع خراب اندر خراب بود راه نمیدن حداقل یکم نقد کنیم تا بعدا اضافه کنیم واقعا بازیچه دست یک عده شدیم...
واقعا اگر کسی مقدار زیادی از سرمایه رو در این چند ماه اخیر آورد تو بورس باخته بدم باخته هم اینجا زیان دیده هم از سود بازارهای موازی البته برای بورس متقاطع :rolleyes: جا مونده (در واقع از افت ارزش پول ملی لذت برده:rolleyes:)

بالا