• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
چه گزارشی داد نوری..
پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۲۵ درصدی آریا هم اومد رو کدال.
سوپر گزارش بی‌سابقه #نوری همه رو انگشت به دهن گذاشته o_O یک ساعت داشتم مانیتور رو بالا/پایین میکردم تا مطمئن بشم درست نوشته. خوشبختانه از سهم های سبد همیشگی ام هست. در مجموع گزارش های 3-6 ماهه بسیاری از شرکت ها محشر بوده.
به دید مثلا یکساله از همه لحاظ (ارزش ذاتی فعلی, سود دهی, نقد شوندگی و ...) نوری ارزشمند تره یا آریا ی عرضه اولیه ؟

دوستان یه سوالی دارم ازتون
من مثلا 500 سهم از یک نماد رو دارم
امروز 500 سهم از همین نماد خریدم و میخوام امروز همه هزار سهم رو بفروشم
یا امروز 300 سهم خریدم و میخوام از 800 سهم 500 سهم بفروشم
آیا اینم جزء نواسانگیری روزانه به حساب میاد ؟

اگر بله برای کم کردن میانگین که به مشکل میخوریم
میانگین رو کم میکنیم نمیدونیم سهم فردا منفیه یا مثبت اگر منفی بشه دو برابر تعداد سهم ضرر میشه
چکار میشه کرد واقعا ؟
چه داستانی درست کرده سازمان بورس همه جوره دست و بالو بسته
confused0072.gif

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
به دید مثلا یکساله از همه لحاظ (ارزش ذاتی فعلی, سود دهی, نقد شوندگی و ...) نوری ارزشمند تره یا آریا ی عرضه اولیه ؟

دوستان یه سوالی دارم ازتون
من مثلا 500 سهم از یک نماد رو دارم
امروز 500 سهم از همین نماد خریدم و میخوام امروز همه هزار سهم رو بفروشم
یا امروز 300 سهم خریدم و میخوام از 800 سهم 500 سهم بفروشم
آیا اینم جزء نواسانگیری روزانه به حساب میاد ؟

اگر بله برای کم کردن میانگین که به مشکل میخوریم
میانگین رو کم میکنیم نمیدونیم سهم فردا منفیه یا مثبت اگر منفی بشه دو برابر تعداد سهم ضرر میشه
چکار میشه کرد واقعا ؟
چه داستانی درست کرده سازمان بورس همه جوره دست و بالو بسته
confused0072.gif
نه هر خرید تایم فروشش از t+0 به t+1 تغییر کرده شما 1000 سهم x رو داری میای 500 سهم دیگه میخری میشه 1500 سهم حالا اگه مجموعه ارزش سهام بشه زیر 500 هزار نمیشه فروخت چون قانون زیر 500 هزار فعاله و کلا خرید شامل t+1 شده - موجودی بالاتر از 500 هست میشه 1500 منهای 500 خرید اون روز رو فروخت.
عقلانیش اینه ولی امتحان نکردم

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

اساتید باید نظر بدن. من از هر دو دقیقا به یک میزان دارم. فقط 2 تا نکته هست: در ارزشمند بودن آریا شکی نیست اما در مقایسه با نوری همچنان - به خاطر سابقه و قدمت - هندونه در بسته است. دوم اینکه احتمال داره نوری به خاطر گزارش خیلی خوب و آریا هم به خاطر خبر افزایش از انباشته هر دو چند روزی با تقاضا روبرو بشن ولی چون ریزش اخیر هنوز تموم نشده و تو دلش هستیم و در ادامه میخوریم به انتخابات، مسیر هر 2 سهم کمی دگرگون بشه. البته من اطلاعی ندارم که انتخابات تاثیر مستقیم و یک شبه ای روی بازار خواهد داشت یا نه ولی اگر مجدد یه شبه-موج ریزشی داشته باشیم آریا تا کانال 13 ممکنه بیاد پایین و نوری هم مجدد برگرده به محدوده 14. پایینتر نمیان مگر شاخص بره برای 1.1م. خودم امروز با پذیرش ریسک رو 16600 برای اضافه کردن نوری اقدام میکنم. بالاترش، فعلا نه.

در مورد انتخابات آمریکا هم بر خلاف نظر اکثریت دوستان، من تصور میکنم بایدن انتخاب میشه.

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
چیزی ندارم بگم
فقط امیدوارم به حق همین ماه ربیع الاول که ماه بسیار پر روزی و پربرکتی هست همه ضررهاتون جبران بشه
43.gif

خدا میدونه برای خودم نمیگم برای همه آرزو میکنم که هزار تومن هم ضرر نکنن نه مالی و نه جانی
ایشالله هیچکس دچار هیچ بیماری بخصوص کرونا نشه که ضررش بسیار بیشتر از ضررهای توی بورسه
برای ما هم دعا کنید
flower[2].gif

یا علی مدد
دوست عزیز مردم ایران نه از ماه های عربی نه از ادمای عرب که ازشون برامون بت ساختن هیچ خیری ندیدیم بلکه تمام بدبختیامونم بخاطر همیناس،بورسم، ماه اینا حالیش نیست فعلا نزولیش کردن معلوم نیست کی بخان بیخیال بورس شن

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
نه هر خرید تایم فروشش از t+0 به t+1 تغییر کرده شما 1000 سهم x رو داری میای 500 سهم دیگه میخری میشه 1500 سهم حالا اگه مجموعه ارزش سهام بشه زیر 500 هزار نمیشه فروخت چون قانون زیر 500 هزار فعاله و کلا خرید شامل t+1 شده - موجودی بالاتر از 500 هست میشه 1500 منهای 500 خرید اون روز رو فروخت.
عقلانیش اینه ولی امتحان نکردم
من منظورم 500 هزار تومن نیست منظورم 500 سهمه
قانون فروش 500 هزار تومن رو که میدونم نمیشه کمتر از این قیمت فروخت مگر اینکه کلا دارایی اون سهم زیر 500 باشه که تو اونصورت میشه فروخت
اساتید باید نظر بدن. من از هر دو دقیقا به یک میزان دارم. فقط 2 تا نکته هست: در ارزشمند بودن آریا شکی نیست اما در مقایسه با نوری همچنان - به خاطر سابقه و قدمت - هندونه در بسته است. دوم اینکه احتمال داره نوری به خاطر گزارش خیلی خوب و آریا هم به خاطر خبر افزایش از انباشته هر دو چند روزی با تقاضا روبرو بشن ولی چون ریزش اخیر هنوز تموم نشده و تو دلش هستیم و در ادامه میخوریم به انتخابات، مسیر هر 2 سهم کمی دگرگون بشه. البته من اطلاعی ندارم که انتخابات تاثیر مستقیم و یک شبه ای روی بازار خواهد داشت یا نه ولی اگر مجدد یه شبه-موج ریزشی داشته باشیم آریا تا کانال 13 ممکنه بیاد پایین و نوری هم مجدد برگرده به محدوده 14. پایینتر نمیان مگر شاخص بره برای 1.1م. خودم امروز با پذیرش ریسک رو 16600 برای اضافه کردن نوری اقدام میکنم. بالاترش، فعلا نه.

در مورد انتخابات آمریکا هم بر خلاف نظر اکثریت دوستان، من تصور میکنم بایدن انتخاب میشه.
البته منظورم من خرید الآن نبود چون به اعتقاد من تا بازار متعادل نشه و از این نوسان دربیاد خرید بلند مدت منطقی نیست
مثلا اگر بازار متعادل بود و میخواستیم که از گروه پتروشیمی یکی رو انتخاب کنیم خرید کدومش بهتر بود
ممنون از نظرت

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
عین کرکس نشستم بالا سر دارا یکم بیاد پایین بخرم دیروز ریسک بیخودی کردم فروختم
هنوز 50 دقیقه از شروع بازار نگذشته از بعضی سهم ها 2 بار نوسان گرفتن !
بعد از سیتا امروز برکت هم به دلیل نوسان 20 درصد منفی بسته شد جزو اولین سهم هایی هستن که میبینم به خاطر قانون نوسان 20 و 50 درصدی بسته میشن

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
من منظورم 500 هزار تومن نیست منظورم 500 سهمه
قانون فروش 500 هزار تومن رو که میدونم نمیشه کمتر از این قیمت فروخت مگر اینکه کلا دارایی اون سهم زیر 500 باشه که تو اونصورت میشه فروخت

البته منظورم من خرید الآن نبود چون به اعتقاد من تا بازار متعادل نشه و از این نوسان دربیاد خرید بلند مدت منطقی نیست
مثلا اگر بازار متعادل بود و میخواستیم که از گروه پتروشیمی یکی رو انتخاب کنیم خرید کدومش بهتر بود
ممنون از نظرت
من اگر باشم از گروه پتروشیمی جم را انتخاب می کنم . نقدشوندگی بالا . وابستگی به کانون بازنشستگان کشوری . ثبات و ریسک اندک . سودسازی عالی . بعد هم زاگرس و پارس . بعد از این 3 تا پترول گزینه خوبی است .

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
به یه دوست عزیز تو همینجا هشدار دارم اون بی برکت رو نخره ولی.....
فکر کنم سوئیسم بشیم این سهم منفی بخوره

به نقل از یه کاربر تو رهاورد

سهامدار برکت باهوش ترین سهامدار بورس
استراتژیش
هوا صافه : بدوییم صف فروش
ابریه : صف فروش
جنگه : فروش
صلحه : فروش
برکت معدن طلا پیدا کرد : فروش
سودش هزاربرابر شد : فروش
دلار ارزون دلار گرون :فروش
:/

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#سیتا

گفته به نشانی [email protected] ایمیل بزنیم تا بتوانیم سود مجمع را دریافت کنیم اما یاهو نتوانست ایمیل ارسالی من را به این نشانی برساند.

آدرس تلگرامشان هم به نشانی @simantamin کار نمی کند.

حتی سر گرفتن سود هم آدم را اذیت می کنند.

کسی پیگیر دریافت سودش از #سیتا است؟
ایمیل انگار فعال نیست.
برگشت می خوره

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
یکی از خطرناکترین حالتها اینه که بخوای از بازار انتقام بگیری. خیلی مواظب باش
فعلا که عجله ای در کار نیس و نظاره گریم تا زمان انتخابات امریکا و یه مدت بعدش کار خاصی دیگه نمیخام انجام بدم فعلا همون سهمایی که دارمو صبر میکنم تا از ضرر خارج شن و باید یه اصلاح سبد پشتش انجام بدم تو پرتفوم و بعدش با توجه به استراتژی بازار پیش میریم.فعلا ملتو کردن بازیچه ی دست خودشون کردن پول مردمو هم بلوکه کردن که نتونن کاریو از پیش ببرن ولی این بازار یک سود خوب به همه ی ما بدهکاره و محکوم به رشده انتقام هم به وقتش گرفته میشه :p

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#فولاد برای چندمین بار صفش جمع شد
ولی وقتی به سمت صفر تابلو حرکتش شروع میشد سریع صف فروشش میکردن

بالا