• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
امروز فقط صباح رو فروختم و به صبا اضافه کردم باشد که رستگار گردیم :rolleyes:
تو سهام یاب همه حرفاشون برعکس بود
صبا میفروختن تا صباح بخرن البته حرف 2 روز پیش بود که صبا بالای هزار بود
خودم امروز باز صبا اضافه کردم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تو سهام یاب همه حرفاشون برعکس بود
صبا میفروختن تا صباح بخرن البته حرف 2 روز پیش بود که صبا بالای هزار بود
خودم امروز باز صبا اضافه کردم
همیشه برعکس همه باش :p ،
خارج از شوخی الان اختلاف قیمتشون نزدیک 250 تومن بود 100 تومن که واریزی داره باقیش هم به درد سرهاش و بلوکه شدن سرمایه برای یک مدت نمی ارزه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
با اینکه شاخص خنثی است ولی پرتفوی کاملا سبزه ، برای دوستان چگونه است ؟
صندوقا مثبت
افق تقریبا 4.5% مثبت
ومعادن که خوابیده خداروشکر
قهکمت 1.5% منفی ( مدتیه همینطوری درجا میزنه )
زفکا 1.2% منفی ( دوبار به خط روند معتبرش واکنش داده ، تا فرصت میداد مثبت 5 میزد بالا بیاد که توی منفی ها به خط روندش برگرده )
امین 1% مثبت
سیتا 1.5%
آریا 5%
ثبهساز 1.2% مثبت
صبا منفی 3.6%
نوری +5
غزر منفی نیم
زاگرس 4 مثبت
شپدیس 0
مبین -2.5%
سپ خوابیده
سیستم مثبت نیم
رانفور 4.5 منفی
پرداخت 1.7 منفی
وبوعلی 2.5 مثبت
وخارزم خوابه
کهمدا خواب
شستاخواب
تاصیکو منفی 3.5

انتقام هم به وقتش گرفته میشه :p
انتقام بگیر ، نشد فحش بده
bav3_154fs759111.gif

امروز فقط صباح رو فروختم و به صبا اضافه کردم باشد که رستگار گردیم :rolleyes:
صبا.JPG

صبا اگه از این قیمت ها بالا بیاد و نتونه اون محدوده دو خط سبز رو روبه بالا ( با قدرت ) بشکونه ، رفتاری مثل موج آبی ( چه رنگیه :rolleyes: ) داشته باشه و اگه به قیمت دو خط قرمز برسه از نظر من ارزندگی خاصی پیدا میکنه و احتمالش خیلی کمه به اون محدوده ها برسه

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
صندوقا مثبت
افق تقریبا 4.5%
ومعادن که خوابیده خداروشکر
قهکمت 1.5% منفی ( مدتیه همینطوری درجا میزنه )
زفکا 1.2% منفی ( دوبار به خط روند معتبرش واکنش داده ، تا فرصت میداد مثبت 5 میزد بالا بیاد که توی منفی ها به خط روندش برگرده )
امین 1% مثبت
سیتا 1.5%
آریا 5%
ثبهساز 1.2% مثبت
صبا منفی 3.6%
نوری +5
غزر منفی نیم
زاگرس 4 مثبت
شپدیس 0
مبین -2.5%
سپ خوابیده
سیستم مثبت نیم
رانفور 4.5 منفی
پرداخت 1.7 منفی
وبوعلی 2.5 مثبت
وخارزم خوابه
کهمدا خواب
شستاخواب
تاصیکو منفی 3.5

انتقام بگیر ، نشد فحش بده
bav3_154fs759111.gif

مشاهده پیوست 1203514

صبا اگه از این قیمت ها بالا بیاد و نتونه اون محدوده دو خط سبز رو روبه بالا ( با قدرت ) بشکونه ، رفتاری مثل موج آبی ( چه رنگیه :rolleyes: ) داشته باشه و اگه به قیمت دو خط قرمز برسه از نظر من ارزندگی خاصی پیدا میکنه و احتمالش خیلی کمه به اون محدوده ها برسه
وآیند رو فروختی؟ نظرت چیه در موردش (مجمعش برگزار نشد!)؟بخریم کمی ؟(توصیه به خرید و فروش و نگهداری نیست :p)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
وآیند رو فروختی؟ نظرت چیه در موردش (مجمعش برگزار نشد!)؟بخریم کمی ؟(توصیه به خرید و فروش و نگهداری نیست :p)
وآیند رو فروختم
روی همون کندل قرمزِ یک دست :p
نامرد میخواست بره مجمع :rolleyes:
مثل اینکه لغو شده
فعلا نگاهش میکنم ببینم چیکار میکنه . بانکی خوشم نمیاد اینم داستان داشت
من توصیه نمیکنم بگیریش ، چیزی که خودمم نمیدونم چی به چیه معرفیش نمیکنم :D
با این بانکاشون
bav3_154fs759111.gif

الهی سونامی ایران مالشونو ببره
bav3_154fs759111.gif

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
جالبه #خودرو دیروز صف فروش میلیاردی بود و امروز اوایل بازار که چک کردم 400 و خورده ای میلیون صف خرید بود . واقعا این نماد طی یک روز چه اطلاعات بنیادی فوق العاده ای براش منتشر شده که سهامدارامون اینجوری برخورد میکنن ؟ :( اینا همه بیانگر بی تجربگی درصد زیادی از معامله گرهای بازارمونه . بعد همین افراد میشینن فحش ناموس به حقوقی میدن میگن نوسان میگیره از حقیقی .

آقا من یه حرکتی زدم ؛ 17-18 تا سهم بلندمدتی دارم که کارگزار ناظرشون رو تغییر دادم و کلا دیگه تو پنل مفیدم نیستن. کاریم به کارشون ندارم. افق دیدم رو واسه این سهامم گذاشتم نوروز 1401 :cool:
6 تا سهم دیگه هم مدنظرمه که میخوام پله ای از طریق کارگزاری مفید بخرم. اینارو به قصد میان مدتی میخرم . البته شاید میان مدتی هم تعریف درستی نباشه ؛
خارجکیها به این نوع سهامداری ( یا به بیان بهتر معامله گری ) میگن Swing Trading . یعنی یه سهم رو میخری و باهاش حرکت میکنی تا جایی که احساس کنی سهم رفته تو اصلاح و وقت فروششه.
تو ایران خودمون هم 99 درصد اینایی میگن ما بلندمدتی هستیم دروغ میگن :p درواقع فکر میکنیم بلندمدتی هستیم ولی مثل یه Swing Trader رفتار میکنیم .
بازار هم بنظر من تا بعد از انتخابات آمریکا این نوسانات رو داره. این مثبتهای مقطعی هم بیشتر فرصت خروجه تا شروع رشد واقعی .
بزرگترین سلاح یه معامله گر تو مقطع فعلی فقط دو تا چیزه ؛ 1 - نقدینگی 2 - صبر

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
آقا من یه حرکتی زدم ؛ 17-18 تا سهم بلندمدتی دارم که کارگزار ناظرشون رو تغییر دادم و کلا دیگه تو پنل مفیدم نیستن. کاریم به کارشون ندارم. افق دیدم رو واسه این سهامم گذاشتم نوروز 1401

یه برگه سهم چاپی بگیر ازشون :)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بنده هستش
نوری که با گزارشش گل کاشت
شرکت خوبی هم هست
خودتون باز هم بررسی بکنید . نمودارش هم وضعیت خوبی داره ( به نظر من )
قبل تر هم به نواحی زرد و سبزم واکنش نشون داده بود و یک کندل هم وارد ناحیه سبز شده بود ولی نتونست از اون پایین تر هم بره . امروز بازم خرید کردم
نوری.png

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
خبرهایی در مورد نماد #خودرو هست که ممکنه کلا قیمت سهم رو مثل موشک بالا ببره
صورت مالی رو منتشر کردن و مثل اینکه زیان انباشته زیاد شده و مشمول ماده 141 میشه
حالا دوتا حالت داره
1-سهم رو مثل نماد #دی میبرن بالا تا شامل ماده 141 نشه و از این وضعیت دربیاد
2-خودرو هارو توی بورس کالا عرضه میکنن

در هر دو حالت انتظار میره تا سهم صعود شارپی رو تجربه بکنه
------
توصیه به خرید و فروش نیست صرفا اخبار این نماد رو گفتم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان خبرهایی هست از این که می خوان نرخ بهره بانکی کشور رو ۲۲ تا ۲۴ درصد کنن. با این اوصاف احتمالا وضعیت بورس همچنان ریزشی خواهد بود. اگر قصد خرید دارید به نظرم هنوز دست نگردارید. احتمال قوی شاخص کل مثل پنیر تا ۱۲۰۰ می ریزه. فاتحه بورس تا مدتی خونده شده فک کنم.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان خبرهایی هست از این که می خوان نرخ بهره بانکی کشور رو ۲۲ تا ۲۴ درصد کنن. با این اوصاف احتمالا وضعیت بورس همچنان ریزشی خواهد بود. اگر قصد خرید دارید به نظرم هنوز دست نگردارید. احتمال قوی شاخص کل مثل پنیر تا ۱۲۰۰ می ریزه. فاتحه بورس تا مدتی خونده شده فک کنم.
به شایعات توی این شرایط توجه نکنید ، اخیرا به زور منفی میکنن ! چند روز قبلم داستان فولاد رو مطرح کردن ! قوانین الکی ، ویس ، عوض شدن رئیس و ...
فقط دارن با چنگ و دندون بورس رو منفی میکنن از اونور با تلمبه دلار رو باد میکنن ... عجیبه خیلی هم عجیبه !

اما در کل ، این قضیه سود بانکی اگه صحت داشته باشه قوز بالا قوز میشه :rolleyes:
اگه سود بانکی رو افزایش بدن ، قبلش هم ریزش بورس ، خالی کردن صندوق های طلا ، فاصله بالای نرخ خرید و فروش صرافی ملی ، همشون نشونه هایی از ریزش قیمتی دلاره
ولی
چرا اتفاق نمیوفته :rolleyes:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
به شایعات توی این شرایط توجه نکنید ، اخیرا به زور منفی میکنن ! چند روز قبلم داستان فولاد رو مطرح کردن ! قوانین الکی ، ویس ، عوض شدن رئیس و ...
فقط دارن با چنگ و دندون بورس رو منفی میکنن از اونور با تلمبه دلار رو باد میکنن ... عجیبه خیلی هم عجیبه !

اگه سود بانکی رو افزایش بدن ، قبلش هم ریزش بورس ، خالی کردن صندوق های طلا ، فاصله بالای نرخ خرید و فروش صرافی ملی ، همشون نشونه هایی از ریزش قیمتی دلاره
ولی
برای من هم اتفاقات اخیر خیلی عجیب و غریبه.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

ولی
اگر این ریزش قیمت دلار هم اتفاق بیفته نمی تونه باعث ریزش بیشتر بورس و حداقلش رکود برای مدتی بشه؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگر این ریزش قیمت دلار هم اتفاق بیفته نمی تونه باعث ریزش بیشتر بورس و حداقلش رکود برای مدتی بشه؟
نظر شخصی بندست شاید غلط باشه
تا دلار 20-22 تومنی اگه ریزش بکنه ، نه توی بورس اتفاقی نمیوفته
دلار 20-22 به پایین میتونه باعث ریزش بشه طبیعیه چون سود بعضی شرکت ها کاهش پیدا میکنه ( که من اصلا همچین چیزی رو متصور نیستم دلار زیر 20 بیاد حتی در صورت مذاکره شاید حداکثر 18 رو ببینه :rolleyes: )
اگه بعد از ریزش دلار تا 20 تومن ، مجدد افق دید کوتاه مدت یا میان مدت برای دلار صعودی نباشه ، باعث رکود میشه
این موضوع به مسائل اقتصادی و سیاسی کلی کشور بستگی داره واقعا نمیشه در مورد قیمت میان مدت دلار نظری داد که بعد از ریزش سریع بالا میره یا وارد فاز رکود میشه . بلند مدت رو همه میدونیم صعودیه چون تورم داخل کشور بخشیش به خاطر تحریم هاست و بخش عمده ای به خاطر مشکلات و شیوه های مدیریتی غلطه که رفع نمیشه
دلار اگه بعد از ریزش تا 20 ، ثابت بمونه و مثلا تا 2 سال آینده رشد چشم گیری نداشته باشه ( مثلا زیر 10% رشد ) ، طبیعتا بیشتر شرکت ها سود آوریشون به خاطر تورم رشد نمیکنه و از طرفی قیمت دارایی هاشون هم بالا نمیره و خود به خود یه رشد خیلی آروم رو همراه با رکود تجربه میکنن که سرمایه گذاران برای سود از بورس باید با بخشی از سبد نوسان گیری و معاملات میان مدتی و کوتاه مدتی بکنن
خوبیش اینه اون سودی که میکنیم دیگه کنارش ناراحتی ناشی از تورم رو حداقل نداریم
بدیش اینه اگه کسی اشتباها سهمی رو روی قیمت اشتباهی بخره هم راحت ضرر میکنه هم جبران ضرر زمان بره

موضوع دیگه برای آینده شرکت های دارای محصولات با قیمت های جهانی اینه که باید مراقب باشید مثلا این رکود داخلی هم زمان با ریزش قیمت اون کالا مثلا مس نشه ! اونجوری قیمت شرکت ها متاثر از ریزش قیمت های جهانی کاهش پیدا میکنن
شرکت های فلزاتی ، شیمیایی ، استخراج کانه های فلزی از این مدل شرکت ها هستن که باید مراقبشون باشید

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
متاسفانه تو 5 ماه گذشته تو همه بازارها فقط بورس ضرر داد و همه رشد کردن اصلا هم کاری به شارپی بودن و حباب بقیه بازارها کاری ندارم یعنی کسی که ماشین یا ملک خرید سودشو کرده نهایتا اگر ارز خیلی بیاد پایین سرمایه گذار به اصل پولش میرسه
اما بورس اینقدر اومد پایین که 50 درصد از اصل سرمایه رفت اگر بخواد اتفاقی بی افته که بازم بیاد پایین یا تو رکود بمونه که دیگه تمامه
خلاصه همه چیز ما تو این مم ل کت با همه جای دنیا فرق میکنه تو کشورهای دیگه به خودرو و ملک بعنوان سرمایه و سرمایه گذاری نگاه نمیکنن اینجا دقیقا فقط بخاطر سود سراغش میرن (غیر از مصرف کننده)
تو کشورهای دیگه به بورس به عنوان سرمایه گذاری و رشد اقتصاد کلان بهش نگاه میکنن و عمل میکنن اینجا ملت رو دعوت میکنن و بعد درم روش میبندن و سرمایه ها رو میسوزونن
خلاصه اوناییکه سن کمی دارن (زیر 30 سال) تو نوع و انتخاب سرمایه گذاریها خیلی دقت کنید که تو هچل نیوفتید

یکی از دوستای نزدیکم که سردفتر یه دفترخونه هست و بسیار زرنگ هم هست دوماه پیش با 4 میلیارد وارد بورس شد الآن 2 تومنش پریده دقیقا موقعیکه نباید ورود میکرد اومده اما دوستانی هم دارم که چندین ساله سهامدارن و به هیچ وجه خرید و فروش اضافه انجام نمیدن اونها هم خیلی از سودهاشون رو از دست دادن

واقعا بلایی که بورس به سر ملت درآورد هیچوقت از خاطره ها پاک نمیشه یعنی اینو در نظر بگیرین یکی پارسال یه سهمی رو خریده و اصلا نگاهش هم نکرده و الآن میبینه که چقدر از سودش کسر شده بخاطر بی تدبیری و بی عقلی چند تا آدم که نمیتونن درست مدیریت کنن
از این به بعد هم خیلی باید دقت کرد باسه ادامه کار فقط امیدوارم اتفاقای خوب پیش بیاد تا ضررها جبران بشه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستانی که تجربه دارن ریزش سال ۹۲ بدتر بود یا این یکی؟ بیشتر برای اطلاعات عمومی خودم می خوام بدونم. ریزش از نظر مقداری شاخص رو میتونیم با دیدن نمودار متوجه بشیم. اما این که آیا اون زمان هم فرصت خروج از سهم ها تا این حد کم بود و همه تو صف فروش گیر کرده بودن؟ یا اینکه همه سهم ها برای مدتی با هم ریخته بودن یا نه؟ و مهم تر از اون این که آیا اون زمان هم فقط بورس سقوط کرد و بقیه دارایی ها گرونتر شدن؟
البته کاری به این ندارم که گله و شکایت کنم. انتخاب خودمون بوده که بورس و سهم رو انتخاب کردیم. ولی برای مثال می گم من تو صنف خودم اگر عید کارت می خریدم دو ملیون تومن الان همون کارت رو هفت تومن راحت می فروختم.

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
نظر شخصی بندست شاید غلط باشه
تا دلار 20-22 تومنی اگه ریزش بکنه ، نه توی بورس اتفاقی نمیوفته
دلار 20-22 به پایین میتونه باعث ریزش بشه طبیعیه چون سود بعضی شرکت ها کاهش پیدا میکنه ( که من اصلا همچین چیزی رو متصور نیستم دلار زیر 20 بیاد حتی در صورت مذاکره شاید حداکثر 18 رو ببینه :rolleyes: )
اگه بعد از ریزش دلار تا 20 تومن ، مجدد افق دید کوتاه مدت یا میان مدت برای دلار صعودی نباشه ، باعث رکود میشه
این موضوع به مسائل اقتصادی و سیاسی کلی کشور بستگی داره واقعا نمیشه در مورد قیمت میان مدت دلار نظری داد که بعد از ریزش سریع بالا میره یا وارد فاز رکود میشه . بلند مدت رو همه میدونیم صعودیه چون تورم داخل کشور بخشیش به خاطر تحریم هاست و بخش عمده ای به خاطر مشکلات و شیوه های مدیریتی غلطه که رفع نمیشه
دلار اگه بعد از ریزش تا 20 ، ثابت بمونه و مثلا تا 2 سال آینده رشد چشم گیری نداشته باشه ( مثلا زیر 10% رشد ) ، طبیعتا بیشتر شرکت ها سود آوریشون به خاطر تورم رشد نمیکنه و از طرفی قیمت دارایی هاشون هم بالا نمیره و خود به خود یه رشد خیلی آروم رو همراه با رکود تجربه میکنن که سرمایه گذاران برای سود از بورس باید با بخشی از سبد نوسان گیری و معاملات میان مدتی و کوتاه مدتی بکنن
خوبیش اینه اون سودی که میکنیم دیگه کنارش ناراحتی ناشی از تورم رو حداقل نداریم
بدیش اینه اگه کسی اشتباها سهمی رو روی قیمت اشتباهی بخره هم راحت ضرر میکنه هم جبران ضرر زمان بره

موضوع دیگه برای آینده شرکت های دارای محصولات با قیمت های جهانی اینه که باید مراقب باشید مثلا این رکود داخلی هم زمان با ریزش قیمت اون کالا مثلا مس نشه ! اونجوری قیمت شرکت ها متاثر از ریزش قیمت های جهانی کاهش پیدا میکنن
شرکت های فلزاتی ، شیمیایی ، استخراج کانه های فلزی از این مدل شرکت ها هستن که باید مراقبشون باشید
توی پرتفوی من کهمداح وارد شده . ممنون میشم توضیح بدید که باید بفروشیمش یا نگهداریم و اگر قابل فروشه از چه زمانی ؟

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستانی که تجربه دارن ریزش سال ۹۲ بدتر بود یا این یکی؟ بیشتر برای اطلاعات عمومی خودم می خوام بدونم. ریزش از نظر مقداری شاخص رو میتونیم با دیدن نمودار متوجه بشیم. اما این که آیا اون زمان هم فرصت خروج از سهم ها تا این حد کم بود و همه تو صف فروش گیر کرده بودن؟ یا اینکه همه سهم ها برای مدتی با هم ریخته بودن یا نه؟ و مهم تر از اون این که آیا اون زمان هم فقط بورس سقوط کرد و بقیه دارایی ها گرونتر شدن؟
البته کاری به این ندارم که گله و شکایت کنم. انتخاب خودمون بوده که بورس و سهم رو انتخاب کردیم. ولی برای مثال می گم من تو صنف خودم اگر عید کارت می خریدم دو ملیون تومن الان همون کارت رو هفت تومن راحت می فروختم.

من اون موقع یه مبلغی توی بورس داشتم و البته اصلا مثل الان وقت آزاد برای سرکشی هر روزه و خرید و فروش نداشتم ،چندتا سهم خریده بودم با مشورت شخص دانایی و قرار بود بمونه تا مدت طولانی ،بعد از مدتی پول لازم شدم و بخش مهمیشو در همون اوایل انتخاب روحانی فروختم و اون ریزش خیلی تاثیر نداشت برام و در متن قضیه نبودم

اما فکر میکنم این اتفاق اخیر خیلی سخت تر از اون بوده چون هم شدتش بیشتره و هم اینکه متاثر از واقعیت بیرونی نیست ،اونجا امید به مذاکره و توافق بود از روز انتخاب روحانی تا تحویل دولت دلار ۲۵ درصد ارزان شد و تقریبا برای اهل بازار قابل درک و تحلیل بود دوره رکود پیش رو

اما الان در همین ۷۰ -۸۰ روز دلار حدود ۸۰ درصد رشد کرده و بورس حدود ۴۰ درصد ریزش ،هیچ چشم انداز سیاسی خاصی هم وجود نداره ،نکته منفی دیگه به نظرم اینه که ممکنه با توجه به عمق خیلی بیشتر بازار نسبت به اون دوره ‌،این روند فرسایشی مدت نسبتا طولانی هم ادامه داشته باشه چون سهامداران زیادی به مثبت ها به چشم فرصت خروج نگاه میکنن و اشخاص حقوقی بزرگ هم با توجه به شیوع کرونا و اوضاع تولید و... به بورس به چشم یک فرصت کم نظیر برای کسب پول راحت نگاه میکنن ،(در جریان هستم که در یک شرکت تولیدی متوسط که ۳ ماه حقوق نداده با همون پول در بورس مشغول نوسان گیری هستند و به زودی حقوق یک ماه با سود همین نوسان گیری پرداخت میشه ) این دوتا مدام جلوی بهبود روند بازارو میگیرن اصلاح این دو تفکر و البته عادت تمام مسئولین در اظهار نظر چرت در مورد بورس ممکنه مدت ها طول بکشه

متاسفانه حالت برزخی انتخابات آمریکا و بعد انتخابات خودمون هم هست

باید منتظر باشیم ببینیم چی پیش میاد ولی فرای از بورس ، من شخصا ۶ ماهه دوم سختی برای مردم میبینم متاسفانه ،ممکنه از مرحله گرانی و تورم وارد مرحله کمبود اقلام ضروری بشیم ،امیدوارم اشتباه کنم و اتفاقات خوبی بیفته (برای اون هم تحلیل دیگه ای وجود داره ولی به نظرم احتمالش کمتره )

پ ن : تماما نظرات شخصی خودم هست و فقط به درد خودم میخوره :(:confused::rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توی پرتفوی من کهمداح وارد شده . ممنون میشم توضیح بدید که باید بفروشیمش یا نگهداریم و اگر قابل فروشه از چه زمانی ؟

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk
اگه تصمیم دارید بلند مدت سهامدار سهم باشید ، هم میتونید بفروشیدش و خود سهم رو بخرید هم میتونید به ازای هر عدد حق تقدم 100 تومن به شرکت پرداخت بکنید
60 روز هم مهلت دارید
چند روز دیگه نمادش بازگشایی میشه و میتونید بفروشیدش ( اگه قصد فروش داشته باشید ) یا اگه قصد خرید حق تقدم دارید اقدام به خرید بکنید
من خودم حق رو میفروشم
فروش حق تقدم هم مثل سهام عادیه فرقی نداره

بالا