تو سهام یاب همه حرفاشون برعکس بودامروز فقط صباح رو فروختم و به صبا اضافه کردم باشد که رستگار گردیم![]()
صبا میفروختن تا صباح بخرن البته حرف 2 روز پیش بود که صبا بالای هزار بود
خودم امروز باز صبا اضافه کردم
تو سهام یاب همه حرفاشون برعکس بودامروز فقط صباح رو فروختم و به صبا اضافه کردم باشد که رستگار گردیم![]()
همیشه برعکس همه باشتو سهام یاب همه حرفاشون برعکس بود
صبا میفروختن تا صباح بخرن البته حرف 2 روز پیش بود که صبا بالای هزار بود
خودم امروز باز صبا اضافه کردم
صندوقا مثبتبا اینکه شاخص خنثی است ولی پرتفوی کاملا سبزه ، برای دوستان چگونه است ؟
انتقام بگیر ، نشد فحش بدهانتقام هم به وقتش گرفته میشه![]()
امروز فقط صباح رو فروختم و به صبا اضافه کردم باشد که رستگار گردیم![]()
وآیند رو فروختی؟ نظرت چیه در موردش (مجمعش برگزار نشد!)؟بخریم کمی ؟(توصیه به خرید و فروش و نگهداری نیستصندوقا مثبت
افق تقریبا 4.5%
ومعادن که خوابیده خداروشکر
قهکمت 1.5% منفی ( مدتیه همینطوری درجا میزنه )
زفکا 1.2% منفی ( دوبار به خط روند معتبرش واکنش داده ، تا فرصت میداد مثبت 5 میزد بالا بیاد که توی منفی ها به خط روندش برگرده )
امین 1% مثبت
سیتا 1.5%
آریا 5%
ثبهساز 1.2% مثبت
صبا منفی 3.6%
نوری +5
غزر منفی نیم
زاگرس 4 مثبت
شپدیس 0
مبین -2.5%
سپ خوابیده
سیستم مثبت نیم
رانفور 4.5 منفی
پرداخت 1.7 منفی
وبوعلی 2.5 مثبت
وخارزم خوابه
کهمدا خواب
شستاخواب
تاصیکو منفی 3.5
انتقام بگیر ، نشد فحش بده![]()
مشاهده پیوست 1203514
صبا اگه از این قیمت ها بالا بیاد و نتونه اون محدوده دو خط سبز رو روبه بالا ( با قدرت ) بشکونه ، رفتاری مثل موج آبی ( چه رنگیه) داشته باشه و اگه به قیمت دو خط قرمز برسه از نظر من ارزندگی خاصی پیدا میکنه و احتمالش خیلی کمه به اون محدوده ها برسه
وآیند رو فروختموآیند رو فروختی؟ نظرت چیه در موردش (مجمعش برگزار نشد!)؟بخریم کمی ؟(توصیه به خرید و فروش و نگهداری نیست)
آقا من یه حرکتی زدم ؛ 17-18 تا سهم بلندمدتی دارم که کارگزار ناظرشون رو تغییر دادم و کلا دیگه تو پنل مفیدم نیستن. کاریم به کارشون ندارم. افق دیدم رو واسه این سهامم گذاشتم نوروز 1401
به شایعات توی این شرایط توجه نکنید ، اخیرا به زور منفی میکنن ! چند روز قبلم داستان فولاد رو مطرح کردن ! قوانین الکی ، ویس ، عوض شدن رئیس و ...دوستان خبرهایی هست از این که می خوان نرخ بهره بانکی کشور رو ۲۲ تا ۲۴ درصد کنن. با این اوصاف احتمالا وضعیت بورس همچنان ریزشی خواهد بود. اگر قصد خرید دارید به نظرم هنوز دست نگردارید. احتمال قوی شاخص کل مثل پنیر تا ۱۲۰۰ می ریزه. فاتحه بورس تا مدتی خونده شده فک کنم.
برای من هم اتفاقات اخیر خیلی عجیب و غریبه.به شایعات توی این شرایط توجه نکنید ، اخیرا به زور منفی میکنن ! چند روز قبلم داستان فولاد رو مطرح کردن ! قوانین الکی ، ویس ، عوض شدن رئیس و ...
فقط دارن با چنگ و دندون بورس رو منفی میکنن از اونور با تلمبه دلار رو باد میکنن ... عجیبه خیلی هم عجیبه !
اما در کل ، این قضیه سود بانکی اگه صحت داشته باشه قوز بالا قوز میشه
اگه سود بانکی رو افزایش بدن ، قبلش هم ریزش بورس ، خالی کردن صندوق های طلا ، فاصله بالای نرخ خرید و فروش صرافی ملی ، همشون نشونه هایی از ریزش قیمتی دلاره
ولی
چرا اتفاق نمیوفته![]()
اگر این ریزش قیمت دلار هم اتفاق بیفته نمی تونه باعث ریزش بیشتر بورس و حداقلش رکود برای مدتی بشه؟به شایعات توی این شرایط توجه نکنید ، اخیرا به زور منفی میکنن ! چند روز قبلم داستان فولاد رو مطرح کردن ! قوانین الکی ، ویس ، عوض شدن رئیس و ...
فقط دارن با چنگ و دندون بورس رو منفی میکنن از اونور با تلمبه دلار رو باد میکنن ... عجیبه خیلی هم عجیبه !
اما در کل ، این قضیه سود بانکی اگه صحت داشته باشه قوز بالا قوز میشه
اگه سود بانکی رو افزایش بدن ، قبلش هم ریزش بورس ، خالی کردن صندوق های طلا ، فاصله بالای نرخ خرید و فروش صرافی ملی ، همشون نشونه هایی از ریزش قیمتی دلاره
ولی
چرا اتفاق نمیوفته![]()
نظر شخصی بندست شاید غلط باشهاگر این ریزش قیمت دلار هم اتفاق بیفته نمی تونه باعث ریزش بیشتر بورس و حداقلش رکود برای مدتی بشه؟
توی پرتفوی من کهمداح وارد شده . ممنون میشم توضیح بدید که باید بفروشیمش یا نگهداریم و اگر قابل فروشه از چه زمانی ؟نظر شخصی بندست شاید غلط باشه
تا دلار 20-22 تومنی اگه ریزش بکنه ، نه توی بورس اتفاقی نمیوفته
دلار 20-22 به پایین میتونه باعث ریزش بشه طبیعیه چون سود بعضی شرکت ها کاهش پیدا میکنه ( که من اصلا همچین چیزی رو متصور نیستم دلار زیر 20 بیاد حتی در صورت مذاکره شاید حداکثر 18 رو ببینه)
اگه بعد از ریزش دلار تا 20 تومن ، مجدد افق دید کوتاه مدت یا میان مدت برای دلار صعودی نباشه ، باعث رکود میشه
این موضوع به مسائل اقتصادی و سیاسی کلی کشور بستگی داره واقعا نمیشه در مورد قیمت میان مدت دلار نظری داد که بعد از ریزش سریع بالا میره یا وارد فاز رکود میشه . بلند مدت رو همه میدونیم صعودیه چون تورم داخل کشور بخشیش به خاطر تحریم هاست و بخش عمده ای به خاطر مشکلات و شیوه های مدیریتی غلطه که رفع نمیشه
دلار اگه بعد از ریزش تا 20 ، ثابت بمونه و مثلا تا 2 سال آینده رشد چشم گیری نداشته باشه ( مثلا زیر 10% رشد ) ، طبیعتا بیشتر شرکت ها سود آوریشون به خاطر تورم رشد نمیکنه و از طرفی قیمت دارایی هاشون هم بالا نمیره و خود به خود یه رشد خیلی آروم رو همراه با رکود تجربه میکنن که سرمایه گذاران برای سود از بورس باید با بخشی از سبد نوسان گیری و معاملات میان مدتی و کوتاه مدتی بکنن
خوبیش اینه اون سودی که میکنیم دیگه کنارش ناراحتی ناشی از تورم رو حداقل نداریم
بدیش اینه اگه کسی اشتباها سهمی رو روی قیمت اشتباهی بخره هم راحت ضرر میکنه هم جبران ضرر زمان بره
موضوع دیگه برای آینده شرکت های دارای محصولات با قیمت های جهانی اینه که باید مراقب باشید مثلا این رکود داخلی هم زمان با ریزش قیمت اون کالا مثلا مس نشه ! اونجوری قیمت شرکت ها متاثر از ریزش قیمت های جهانی کاهش پیدا میکنن
شرکت های فلزاتی ، شیمیایی ، استخراج کانه های فلزی از این مدل شرکت ها هستن که باید مراقبشون باشید
دوستانی که تجربه دارن ریزش سال ۹۲ بدتر بود یا این یکی؟ بیشتر برای اطلاعات عمومی خودم می خوام بدونم. ریزش از نظر مقداری شاخص رو میتونیم با دیدن نمودار متوجه بشیم. اما این که آیا اون زمان هم فرصت خروج از سهم ها تا این حد کم بود و همه تو صف فروش گیر کرده بودن؟ یا اینکه همه سهم ها برای مدتی با هم ریخته بودن یا نه؟ و مهم تر از اون این که آیا اون زمان هم فقط بورس سقوط کرد و بقیه دارایی ها گرونتر شدن؟
البته کاری به این ندارم که گله و شکایت کنم. انتخاب خودمون بوده که بورس و سهم رو انتخاب کردیم. ولی برای مثال می گم من تو صنف خودم اگر عید کارت می خریدم دو ملیون تومن الان همون کارت رو هفت تومن راحت می فروختم.
اگه تصمیم دارید بلند مدت سهامدار سهم باشید ، هم میتونید بفروشیدش و خود سهم رو بخرید هم میتونید به ازای هر عدد حق تقدم 100 تومن به شرکت پرداخت بکنیدتوی پرتفوی من کهمداح وارد شده . ممنون میشم توضیح بدید که باید بفروشیمش یا نگهداریم و اگر قابل فروشه از چه زمانی ؟
فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk