• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
رفیق اینو جواب میدی :
اینجا کامل توضیح داده
نه معامله ای اتفاق نمیوفته . وقتی نماد بازگشایی میشه معامله اتفاق میوفته

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تا جایی که من میدونم تو مکانیزم حراج نیم ساعت اول فقط قیمت تعیین میشه بعد از نیم ساعت سهم برای یه مدت کوتاه متوقف میشه بعد از اون سهم با دامنه باز میشه و خرید و فروش انجام میشه
درست گفتم ؟ :دی

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
به نظرتون دارا رو 18 تومن خوبه!؟ همیشه همینجاها بر می گرده

البته شانسه مایه میاد رو سیزده تومن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرتون دارا رو 18 تومن خوبه!؟ همیشه همینجاها بر می گرده

البته شانسه مایه میاد رو سیزده تومن

منم منتظرم بیاد رو منفی 10 درصد بخرم البته احتمالا تو زمان باقی مانده منفی 10 رو کامل پر نکنه شاید تا حوالی 18200 / 18150 بیاد
دارا یکم معمولا روی 17 الی 17500 عکس العمل نشون میده

پ.ن : کارشناس دارایکم شدیم رفت
wiki-103-gif.1204046
:دی

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
باید منتظر باشیم ببینیم چی پیش میاد ولی فرای از بورس ، من شخصا ۶ ماهه دوم سختی برای مردم میبینم متاسفانه ،ممکنه از مرحله گرانی و تورم وارد مرحله کمبود اقلام ضروری بشیم ،امیدوارم اشتباه کنم و اتفاقات خوبی بیفته

شفاف سازی عجیب
غبشهر
احتراما به اطلاع سهامداران محترم می رساند به دلیل اتمام موجودی روغن خام شرکت عملیات تولیدی شرکت به مدت 9 روز از تاریخ 99/08/01 متوقف می گردد. با توجه به عدم تامین ارز توسط بانک مرکزی جهت واردات روغن خام و عدم عرضه روغن خام به میزان مورد نیاز توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران، دستیابی به ظرفیت تولید کامل شرکت در کوتاه مدت میسر نمی باشد. امید است با رفع مشکلات ارزی و تخصیص و تامین ارز، شرکت بتواند در تامین روغن خوراکی مورد نیاز جامعه، نقش خود را ایفا نماید.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
منم منتظرم بیاد رو منفی 10 درصد بخرم البته احتمالا تو زمان باقی مانده منفی 10 رو کامل پر نکنه شاید تا حوالی 18200 / 18150 بیاد
دارا یکم معمولا روی 17 الی 17500 عکس العمل نشون میده

پ.ن : کارشناس دارایکم شدیم رفت
wiki-103-gif.1204046
:دی
رو 18400 خریدم ببینیم چی میشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شفاف سازی عجیب
غبشهر
احتراما به اطلاع سهامداران محترم می رساند به دلیل اتمام موجودی روغن خام شرکت عملیات تولیدی شرکت به مدت 9 روز از تاریخ 99/08/01 متوقف می گردد. با توجه به عدم تامین ارز توسط بانک مرکزی جهت واردات روغن خام و عدم عرضه روغن خام به میزان مورد نیاز توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران، دستیابی به ظرفیت تولید کامل شرکت در کوتاه مدت میسر نمی باشد. امید است با رفع مشکلات ارزی و تخصیص و تامین ارز، شرکت بتواند در تامین روغن خوراکی مورد نیاز جامعه، نقش خود را ایفا نماید.
قیمت خرید ملی 28500 !
یعنی نتونستن تا 23-24 هم دلار رو پایین بیارن ! که حداقل یکم تیتر سازی بکنن !
این مدلی دلار شاید اصلا ریزش نکنه :)
واقعا معلوم نیست چیکار میخوان بکنن :D

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
قیمت خرید ملی 28500 !
یعنی نتونستن تا 23-24 هم دلار رو پایین بیارن ! که حداقل یکم تیتر سازی بکنن !
این مدلی دلار شاید اصلا ریزش نکنه :)
واقعا معلوم نیست چیکار میخوان بکنن :D
میترسم حرف بزنم خلاف مقررات ابلاغی باشه ;) ،ولی به طور خلاصه به نظر میرسه یا دیگه توانی برای اعمال قدرت در بازار نیست یا تمایلی ،فقط امیدوارم این چند روز تا انتخاباتم بگذره زودتر تصمیم بگیرن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
وسپهر هم نزدیکه
سیتا هم نزدیکه
bav3_154fs759111.gif

امروز از نظر من باید شاخص مثبت میشد ... که نشد
bav3_154fs759111.gif

یه جایی رو اشتباه کردم
997.gif

منفی شدن امروز بعد از مدت ها منو یکم ترسونده
51.gif

به دو دلیل :
1 - فشار فروش روی فولاد خییییلی زیاده
2 - پیج یا کانالا ممکنه اشتباها سیگنال خروج بدن ! سیگنال خروج دادن روی شاخص اشتباهِ بزرگیه ولی اگه اشتباها داده بشه ، اونایی که هیچ تحلیلی از خودشون ندارن ، صف نشین میشن و اگه هم سهامدارای عمده بخوان شیطونی بکنن ، راه براشون باز میشه
3 - کسایی هم که معاملات کوتاه مدتی و میان مدتی میکنن ، ممکنه حدود ضررشون فعال بشه و به خاطر همون شیطونی بازیگرا ، فشار فروش رو بیشتر بکنن

ترسمم به این معنی نیست که بدبخت میشیم . همچنان سر همه حرفام هستم و من نگرانی ندارم ! ولی هستن کسایی که ترس روی زندگیشون تاثیر گذاره و ممکنه کارشون به بیمارستان بکشه . شاید نتونن یه سری چیزارو برای چند روز ، هفته یا ماه تحمل بکنن . من برای اونا میترسم ...

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ثشاهد روی 37000 برای مجمع بسته شد و الان با مکانیزم حراج باز شده , واقعا میشد این سهم روی 300-400 تومن خرید موقع حراج یا همش الکیه
سلام
وقتی نمادی بدون دامنه نوسان باز میشه بدین معنی که دامنه قیمتی برای سهم در نظر گرفته نشده
روال کار هم بدین صورت که وارد مچینگ قیمت خواهیم شد
بعد از مچینگ قیمت معاملات به صورت عادی پیگیری خواهد شد

جواب سوال شما بله میتوانید خرید انجام دهید در صورتی که فروشنده ای وجود داشته باشد

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
از یه طرف اینقدر قیمت ها جذاب شده و به نسبت سرمایمون بازار های موازی رشد داشته که ادم واقعا حیفش میاد سرمایه رو از بورس خارج کنه چون عملا دیگه نمیشه با این سرمایه چیزی خرید و از طرف دیگه بازار اینقدر بی منطق داره بالا و پائین میشه که اصلا نمیشه تصمیم درستی گرفت!
اینجاست که یاد اقای صدا رو باید گرامی داشت که میگفت :

سر دوراهی‌ می‌شینم خودمو تنها می‌بینم

دونه دونه اشکای حسرت که از دیده میره می‌شمرم :cool:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
ترسمم به این معنی نیست که بدبخت میشیم . همچنان سر همه حرفام هستم و من نگرانی ندارم ! ولی هستن کسایی که ترس روی زندگیشون تاثیر گذاره و ممکنه کارشون به بیمارستان بکشه . شاید نتونن یه سری چیزارو برای چند روز ، هفته یا ماه تحمل بکنن . من برای اونا میترسم ...
دقیقا یکی از همکارهامون هست که مدتی هست پولشو گذاشته وسط . هر روز از ارزشش کمتر می شه. هر بار هم خرید می کنه دوباره فرداش منفی رو می بینه.
یک استرسی به جونش افتاده که من یک بار دیدم وقتی چشماش به فروش حقوقی سهم هاش تو مانیتور زل زده بود داشت واقعا ناخن انگشتش رو می جوید رسید به تهش :oops:
برای این مدلی افراد واقعا بورس و بازارهای مالی جای بسیار خطرناکی هست . برای سلامتیشون.
فکر کنم میانگین امید به زندگی یه ده سال دیگه هم تو ایران کمتر شد./

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یادتونه گفتم 17 تا سهم بلندمدتی دارم ؟ یکی از این 17 تا نماد #میدکو هست که قبل از خریدنش زیر و بم صورت های مالیش رو دراوردم. یعنی این از اون نمادهایی بود که تا ناموس قضیه رو درنیاوردم بیخیالش نشدم چون نماد معروفی نبود. الانم حس پدری رو دارم که بچش راه درست زندگی رو درپیش گرفته و تو مسیر اشتباه رفیقای نابابش قرار نگرفته ( رفیق های نابابش : فولاد ، فملی ، فخوز و مابقی دوستاش تو گروه فلزات )
فکر نمیکنم با توجه به عکس نیاز به توضیح باشه ولی دقت کنید بیشترین ریزشی که از ابتدای شروع اصلاح نیمه مرداد داشته کلا 17.5 درصد بوده . درصورتی که #فولاد تا الان 41 درصد، #فملی 39 درصد و #شپنا 50 درصد ( تا قبل از افزایش سرمایه ) ریزش داشتن . حتی #فارس هم اگر اشتباه نکنم حدود 25 درصد تا قبل از افزایش سرمایه اصلاح خورده.
نکته خیلی مهم اینه که سهمی بوده که حتی کوتاه مدتی و میان مدتی ها هم میتونستن براحتی حدضرر رو توش رعایت کنن و هیچوقت قفل تو صف فروش نبوده رگباری -5 بخوره.

میدکو.png

و درنهایت اون جمله قشنگه تاپیک :دی توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری هیچ نمادی نیست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دقیقا یکی از همکارهامون هست که مدتی هست پولشو گذاشته وسط . هر روز از ارزشش کمتر می شه. هر بار هم خرید می کنه دوباره فرداش منفی رو می بینه.
یک استرسی به جونش افتاده که من یک بار دیدم وقتی چشماش به فروش حقوقی سهم هاش تو مانیتور زل زده بود داشت واقعا ناخن انگشتش رو می جوید رسید به تهش :oops:
برای این مدلی افراد واقعا بورس و بازارهای مالی جای بسیار خطرناکی هست . برای سلامتیشون.
فکر کنم میانگین امید به زندگی یه ده سال دیگه هم تو ایران کمتر شد./
فردا احتمالا یه مثبت بده بعد بازم پایین بریم تا انتخابات امریکا :D
اگه امروز شاخص رو مثبت میکردن یه چند روی ملت نفس میگرفتن
تا همین نقطه 36% منفی ، اون بقیه هم بشینه ، 45% ریزش !
بیرحمانه ترین ریزش بورس رو رقم زدن .....
بیشترین ریزش در کمترین زمان ....
بعضیا واقعا از نظر ذهنی و مالی توانایی دیدن یکسری اعداد و ارقام ضرر ها رو ندارن:(
کار کثیفیه که بخوان با اعصاب و روان بعضی از سهامدارا بازی بکنن اونم برای اینکه بعد از انتخابات امریکا بازار متعادل بشه:D
چندتا از دوستام اخیرا وارد شدن واقعا به مرز جنون رسیدن یا قید پولشون رو زدن یا بهم میگن چطوری پولمو بردارم !
دوتاشون هدفشون خرید ماشین بود و از سر ناچاری درگیر این بازیه " دلارو ببر بالا ، بورسو بیار پایین ، نقطه عطف هم انتخابات امریکا شدن "
الان هم پولشون تقریبا نصف شده هم ماشینه به ظاهر 2 برابر شده ...
برای اون بنده های خدا فشارش غیر قابل تحمله ...
دلار هم از نظر نموداری و شواهد و همینطور حس و حالش ، خبر از زیرش میده ولی خبری نیست فعلا و اگه قرار باشه ریزش هم بکنه ، این چند روز واقعا براشون جهنمه
بعد از اونور توی رهاورد شاهد همچین چیزی هستیم :
rah.JPG

بوی لجن و کثافت ذات همچین موجوداتی حالمو بد میکنه . اینا حال و روز نصف جامعه رو اصلا درک نمیکنن . خوشحالی از دلار ؟!
با حالت های مختلف سعی کردم اوج خشمم رو نسبت به این موجودات نشون بدم ولی متاسفانه نمیشه چون اینجا عمومیه
1.gif

محترمانه ترین حالتش اینه : " خرای گاو "
tiredugly.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سود بانکی مثل اینکه کم کم در حال جدی شدنه
با افزایش سود بانکی میخوان تورم رو کنترل بکنن ؟
s199.gif
شوخی میکنن ؟
s199.gif

اگه اینطوریه سود بانکی رو سالی 40% بکنن که کلا تورم ریشه کن بشه
s199.gif

اینکه چطوری بعد از 5 سال میخوان سالی 40% سود رو بهشون بدن ، هم اصلا مهم نیست
staunugly.gif

اون نقدینگی قطعا با کار ، زحمت و از طریق اقتصاد فوق العاده پیشرفته و بدون مشکل تامین میشه ، واضحه
t1302.gif

اونایی هم که بعد از 5 سال سپرده هاشون بسته میشه ، قراره خودشون اون پول رو صرف کار و زحمت بکنن و از طریق اقتصاد فوق العاده مسیر رو ادامه بدن
1676.gif

ما راضی ، شما راضی ، بازار بورس راضی ، دلار راضی ، بازار بانک داری راضی ، بازار مسکن راضی ، فقط کاسبا ناراضی اونم اگه دندون رو جیگر بزارن 5 سال بعد پول میاد قشنگ چرخ کاسبیشون میچرخه
sugly.gif

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سود بانکی مثل اینکه کم کم در حال جدی شدنه
با افزایش سود بانکی میخوان تورم رو کنترل بکنن ؟
s199.gif
شوخی میکنن ؟
s199.gif

اگه اینطوریه سود بانکی رو سالی 40% بکنن که کلا تورم ریشه کن بشه
s199.gif

اینکه چطوری بعد از 5 سال میخوان سالی 40% سود رو بهشون بدن ، هم اصلا مهم نیست
staunugly.gif

اون نقدینگی قطعا با کار ، زحمت و از طریق اقتصاد فوق العاده پیشرفته و بدون مشکل تامین میشه ، واضحه
t1302.gif

اونایی هم که بعد از 5 سال سپرده هاشون بسته میشه ، قراره خودشون اون پول رو صرف کار و زحمت بکنن و از طریق اقتصاد فوق العاده مسیر رو ادامه بدن
1676.gif

ما راضی ، شما راضی ، بازار بورس راضی ، دلار راضی ، بازار بانک داری راضی ، بازار مسکن راضی ، فقط کاسبا ناراضی اونم اگه دندون رو جیگر بزارن 5 سال بعد پول میاد قشنگ چرخ کاسبیشون میچرخه
sugly.gif
نه اقا تکذیب شد.

بالا