دقیقا یکی از همکارهامون هست که مدتی هست پولشو گذاشته وسط . هر روز از ارزشش کمتر می شه. هر بار هم خرید می کنه دوباره فرداش منفی رو می بینه.
یک استرسی به جونش افتاده که من یک بار دیدم وقتی چشماش به فروش حقوقی سهم هاش تو مانیتور زل زده بود داشت واقعا ناخن انگشتش رو می جوید رسید به تهش

برای این مدلی افراد واقعا بورس و بازارهای مالی جای بسیار خطرناکی هست . برای سلامتیشون.
فکر کنم میانگین امید به زندگی یه ده سال دیگه هم تو ایران کمتر شد./
فردا احتمالا یه مثبت بده بعد بازم پایین بریم تا انتخابات امریکا
اگه امروز شاخص رو مثبت میکردن یه چند روی ملت نفس میگرفتن
تا همین نقطه 36% منفی ، اون بقیه هم بشینه ، 45% ریزش !
بیرحمانه ترین ریزش بورس رو رقم زدن .....
بیشترین ریزش در کمترین زمان ....
بعضیا واقعا از نظر ذهنی و مالی توانایی دیدن یکسری اعداد و ارقام ضرر ها رو ندارن

کار کثیفیه که بخوان با اعصاب و روان بعضی از سهامدارا بازی بکنن اونم برای اینکه بعد از انتخابات امریکا بازار متعادل بشه

چندتا از دوستام اخیرا وارد شدن واقعا به مرز جنون رسیدن یا قید پولشون رو زدن یا بهم میگن چطوری پولمو بردارم !
دوتاشون هدفشون خرید ماشین بود و از سر ناچاری درگیر این بازیه " دلارو ببر بالا ، بورسو بیار پایین ، نقطه عطف هم انتخابات امریکا شدن "
الان هم پولشون تقریبا نصف شده هم ماشینه به ظاهر 2 برابر شده ...
برای اون بنده های خدا فشارش غیر قابل تحمله ...
دلار هم از نظر نموداری و شواهد و همینطور حس و حالش ، خبر از زیرش میده ولی خبری نیست فعلا و اگه قرار باشه ریزش هم بکنه ، این چند روز واقعا براشون جهنمه
بعد از اونور توی رهاورد شاهد همچین چیزی هستیم :
بوی لجن و کثافت ذات همچین موجوداتی حالمو بد میکنه . اینا حال و روز نصف جامعه رو اصلا درک نمیکنن . خوشحالی از دلار ؟!
با حالت های مختلف سعی کردم اوج خشمم رو نسبت به این موجودات نشون بدم ولی متاسفانه نمیشه چون اینجا عمومیه
محترمانه ترین حالتش اینه : " خرای گاو "