• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سکه همونطور که دیروز گفتم انتظارش رو دارم، در این دقایق داره حوالیِ کف کانال 13م رو تو بورس می‌بینه. هنوز تصمیمم نهایی شده که از این نقطه شروع به خرید پله‌ای بکنم یا نه. به هر حال تو این محدوده خریدار به نسبت بیشتری داره.

فبستم با 977% مثبت باز شد !
سرزمین عجایب شده این بورس

حجم مبنا 51.6 میلیون. با این پایانی، یعنی شنبه چی میشه :rolleyes:؟

این سهم اگر درست یادم مونده باشه سال 98 با 30% بازدهی رتبه آخر رو بین کل 600 سهم به دست آورد. البته دلیلش این بود که مجموع حجمی که تو 1 سال خورد اندازه 1 ساعت یه سهم عادی هم نبود و اساساً فروشنده نداشت. بازار پایه معدن اتفاقات غیر طبیعی (و بعضاً فساد و سفته بازی) هست. امروز یه گشایش عجیب دیگه هم لپارس بود که با 35 هزار تومان قیمت پایانی‌، استارت مچینگ رو روی 2500 تومان زد و به زور به 13000 رسید و البته باطل شد!

سه سال بمونیم که سر به سر بشه !! ترجیح میدم سه سال این پول رو روی بیت کوین بخوابونم ;)

البته اگر مدتی بعد از خرید وغدیر، اوراق تبعی 1 ریالی‌اش رو هم می‌گرفتی، در بدترین سناریو در صورت تداوم ریزش اسفند ماه به خودشون 1738 تومان می‌فروختی. همچنان به نسبت قیمت قله می‌شه ضرر، ولی حداقل 60% بالاتر از قیمت امروز می‌شد...

[جهت اطلاع برای سایر دوستان؛ برای کسی که سهم + حق رو از قبل نگرفته محاسبه‌اش این نیست و نرخ فرق می‌کنه و روزانه متغیره. امروز: 1059+463 = 1522 به نسبت 1738 می‌شه 14.2% سود تضمین شده در 4 ماه]

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این خبر درسته که از امروز حجم گذاشتن به منظور صف فیک خرید یا فروش در پیشگشایش تخلف محسوب میشه ؟
خود ماهیت پیش گشایش اشتباهه ، بهتره برداشته بشه
واقعا معنی ای نداره به جز ترسوندن سهامدار خرد و به خصوص اونایی که ترسو هستن یا اونایی که روی حد ضررشونن و با صف فروش فیک ، حد ضررشون بیخودی فعال میشه !
اما چه پیشگشایش و چه معاملات عادی ، نمیتونن این موضوع رو اثبات بکنن که فیکه یا نه
من 10 میلیون سهم دارم ، پیش گشایش اردر سنگین فروش میزارم ، قبل از بازگشایی منصرف میشم بر میدارم . اگه بگن چرا فیک بوده میگم خودم منصرف شدم ، فیک نبوده :rolleyes:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بله درسته.

امروزم نائب رئیس مجلس کلی در مورد فساد و دستوری بودن بورس در مجلس صحبت کرد.قراره با متخلفان برخورد کنند..

برای من مثل روز روشن بود بورس بصورت دستوری اینجوری سقوط کرده که خدا رو شکر نهادهای نظارتی متوجه شدن و دارن برخورد میکنن.
این خبر درسته که از امروز حجم گذاشتن به منظور صف فیک خرید یا فروش در پیشگشایش تخلف محسوب میشه ؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مسئله اینه که قوانین وضع شده رو میشه به راحتی دور زد یا اصلا بهش عمل نکرد طوری که آب از آب هم تکون نخوره !
چند وقت پیش دارایکم رو روز خرید فروختم بدون مشکل ! امروز هم خرید چند روز پیش رو فروختم و دوباره خریدم ! من سهامدار خرد اگه این کار رو بتونم انجام بدم سهامدار عمده نمیتونه ؟!
بعضی سهم ها رو نگاه کنید قیمت های خرید خارج از دامنه نوسان روزانه گذاشته شده ! حتی بعضی قیمت ها 10 الی 20 درصد پایین تر گذاشته میشن ! من سهامدار خرد که نمیتونم چنین کاری رو انجام بدم دسترسی ـــــم محدوده
مطمئن باشید این بگیر و ببند ها موقتی ـــه میان یه چند تا زیر دست و نوچه رو میگیرن بعد میگن سر شاخه ها رو گرفتیم :دی
ملت هم از همه جا بیخبر میرن تشکر و قدردانی میگن فلانی مچکریم ! :دی فلانی هم میشه عزیز دل برادر
crazy.gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
4 روز کلیدی برای کل اقتصاد در کوتاه مدت ( دقیق نمیدونم نتایج انتخابات چه زمانی میاد تو تاپیک انتخابات امریکا پاتوق گفته بودن یادم رفته :p )
بعد از این چند روز احتمالا فاز جدیدی احتمالا توی بازار شکل بگیره . الزاما به معنی صعود یا ریزش نیست ولی خیلیا از سردرگمی برای کوتاه مدت در میان
تصمیمات احساسی کمتر میشه و منطق به نظرم بیشتر رعایت میشه . واقعا خسته کنندست +5 و -5 و کاملا بی معنیه
البته اگه باز دخالت نکنن و بورس رو شارپی به دلایلی واضح که هممون میدونیم ، بالا نبرن ! بزارن بازار مسیر عرضه و تقاضایی واقعی خودش رو طی بکنه و صرفا نقد شوندگی بازار رو حفظ بکنن

rooz.JPG

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
واقعا خسته کنندست +5 و -5 و کاملا بی معنیه

واسه رفع خستگی جنابعالی دامنه بعضی سهم ها رو کردن +10 و -10
crazy.gif

امروز دیدم بپیوند حوالی 8 درصد مثبت خورده اگه از قبل میدونستم یه ناخنکی بهش میزدم :دی

بپیوند.PNG

پ.ن : عجب نوسانی گرفتن !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
امروز یه گشایش عجیب دیگه هم لپارس بود که با 35 هزار تومان قیمت پایانی‌، استارت مچینگ رو روی 2500 تومان زد و به زور به 13000 رسید و البته باطل شد!
همین اتفاق برای ثشاهد افتاد , بعد مجمع بدون محدودیت نوسان باز شد و 20% منفی خورد ولی بقول خودشون کشف قیمت نشد و باطل کردن , امروز الکی یه افشا الف زدن و فردا دوباره بدون محدودیت باز میشه , بزور میخوان این 20% ضرر رو بکنن تو پاچه ملت!

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستانی میخوان دوباره سرمایه گذاری کنن تا اعلام نتایج مرحله دوم (پستی) انتخابات صبر کنن
در نظر داشته باشید حداقل سه روز هم به شستا بدهکار هستیم.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
یکم عجیبه که میگین از اصل سرمایه!!!!مگه کی وارد بازار بورس شدید؟
منم غزر منفی 40 بودم از اصل پولم حدود 4 تومن پایینتر اومده اما این چند روز اخیر با امروز غزر مثبت 5 شده و داره منفیها کم میشه ولی اره خیلیها هستن از اصل پولشون چندین میلیون تومن پایینتر اومده البته در این 3 ماه اخیر وارد شدند یعنی در قله بورس تازه وارد شدند......

M€HRAN

Registered User
لایک‌ها
71

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سه سال بمونیم که سر به سر بشه !! ترجیح میدم سه سال این پول رو روی بیت کوین بخوابونم ;)
واقعیت را باید قبول کنیم . من و شما بدترین موقع ممکن وارد بورس شدیم این دلیل نمی شود که اصل این بازار بد باشد .اگر این بورس به من و شما ضرر زد برای بعضی هم سود 3600% درصدی داده است . پس اصل بازار بد نیست موقع ورود و خروج و تجربه مهم است که من و شما بی مهابا و بدون دانش و تجربه وارد شدیم ولی خوب این خودش یک کلاس آموزشی معرکه بود . ولی در اینکه برمیگردد و جبران می کند شک نکنید .
مثلا افق سهم خودش را با اوراق اختیار فروش به تاریخ شهریور 1400 . 22.5 درصد بیمه کرده یعنی در اصل این سهم اگر حداقل سود را هم تا یکسال آینده بدهد 22% سود می دهد نسبت به شهریور 99. خوب اگر اطمینانی به بازگشت سوددهی نبود شرکت ها آیا اینکار را می کردند ؟
کدام بانک را پیدا کنیم که هم معتبر باشد هم سود 22.5 درصدی (حداقل) برای یکسال بدهد ؟

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مردم هنوز هم زمین صابونی و هوای بارونی رو دلیل ریزش می دونن
چون مهناز گفته سهم ها دو میلیون درصد جا موندن

1603892009967.png

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji837]اعتراف تلخ قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس:
"ریزش بورس دستوری است!"

[emoji839]بعد از اینکه ابتدای امسال دولت مردم رو به بورس دعوت کرد و عامدانه بازار رو دو الی سه ماه سبزپوش نگه داشته بود، مردم هم بی خبر از همه چیز سرمایه زندگی‌شون رو وارد بورس کردن، اما درست دو چند روز بعد از اینکه جناب روحانی گفت "مردم همه چیز را به بورس بسپارند"، شاخص بورس از دو میلیون و صد هزار واحد به کانال یک میلیون و دویست هزار واحد ریزش کرد و مردم قسمت عظیمی از سرمایه‌ خودشون رو از دست دادن؛ اما دولت همچنان بی اعتنا به درد سهامداران سکوت کرده!

عده زیادی بر این باور هستن که سرمایه مردم برای فشار به حکومت و قبول مذاکره مجدد با آمریکا، توسط دولت گروگان گرفته شده!

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
[emoji837]اعتراف تلخ قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس:
"ریزش بورس دستوری است!"

[emoji839]بعد از اینکه ابتدای امسال دولت مردم رو به بورس دعوت کرد و عامدانه بازار رو دو الی سه ماه سبزپوش نگه داشته بود، مردم هم بی خبر از همه چیز سرمایه زندگی‌شون رو وارد بورس کردن، اما درست دو چند روز بعد از اینکه جناب روحانی گفت "مردم همه چیز را به بورس بسپارند"، شاخص بورس از دو میلیون و صد هزار واحد به کانال یک میلیون و دویست هزار واحد ریزش کرد و مردم قسمت عظیمی از سرمایه‌ خودشون رو از دست دادن؛ اما دولت همچنان بی اعتنا به درد سهامداران سکوت کرده!

عده زیادی بر این باور هستن که سرمایه مردم برای فشار به حکومت و قبول مذاکره مجدد با آمریکا، توسط دولت گروگان گرفته شده!

سلام ، لطفا منبع رو اعلام بفرمایید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کسی از دوستان سهم جوین داشته؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
4 روز کلیدی برای کل اقتصاد در کوتاه مدت ( دقیق نمیدونم نتایج انتخابات چه زمانی میاد تو تاپیک انتخابات امریکا پاتوق گفته بودن یادم رفته :p )
بعد از این چند روز احتمالا فاز جدیدی احتمالا توی بازار شکل بگیره . الزاما به معنی صعود یا ریزش نیست ولی خیلیا از سردرگمی برای کوتاه مدت در میان
تصمیمات احساسی کمتر میشه و منطق به نظرم بیشتر رعایت میشه . واقعا خسته کنندست +5 و -5 و کاملا بی معنیه
البته اگه باز دخالت نکنن و بورس رو شارپی به دلایلی واضح که هممون میدونیم ، بالا نبرن ! بزارن بازار مسیر عرضه و تقاضایی واقعی خودش رو طی بکنه و صرفا نقد شوندگی بازار رو حفظ بکنن
مطلبی دیده بودم سر اینکه رای دهی با پست و غیرحضوری هم انجام میشه ممکنه چک و اعلام نتیجه تا 2 3 هفته بعد از روز انتخابات هم طول بکشه.

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
با خاطیان در بورس برخورد می شود
تاریخ انتشار: 99/08/07 - 11:35
akhr.ir/6954713

اون مطلبی که کوت کردید رو میخواستم بدونم از کجا هست ، تو این لینکی که دادید ندیدم چنین چیزی

emoji837.png
اعتراف تلخ قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس:
"ریزش بورس دستوری است!"

بالا