• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یکم عجیبه که میگین از اصل سرمایه!!!!مگه کی وارد بازار بورس شدید؟
دقیقا روز قبل از شروع سقوط, من سهام ها رو خریدم و سقوط بورس شروع شد !
crazy.gif
gigglesmile.gif

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان با تجربه یه سوال
فارس 100% افزایش سرمایه داده , من 885 سهم دارم , در پورتفو تعداد سهم همون 885 هست ولی در پورتفو لحظه ای تعداد 1770 هست

الان چطور میشه ؟

پ.ن : جدی جدی فملی بعد از فروش من از مثبت 0.5 رسیده به مثبت 2.21 !!
gigglesmile.gif

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کسانی که علت ریزشهای اخیر قیمت سهام را به گردن حقیقی می اندازند اصلا از بورس چیزی نمی دانند امروز که قیمتها در حال برگشت است نگاه کنید حقوقی با چه سرعتی عرضه می کند تا مبادا بیشتر از مثبت 1 شود فعلا که یکساعت تا اتمام بازار وقت مانده حداقل 23 میلیون سهم فولاد توسط حقوقی فروخته شده است! آیا با این وضعیت می توان به تعمد دولت و حقوقی ها در منفی کردن بازار سهام و کشاندن مردم به سمت دلار و سکه شک نکرد؟
چقدر خریده! 108 میلیون :rolleyes:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان با تجربه یه سوال
فارس 100% افزایش سرمایه داده , من 885 سهم دارم , در پورتفو تعداد سهم همون 885 هست ولی در پورتفو لحظه ای تعداد 1770 هست

الان چطور میشه ؟

gigglesmile.gif
بعد از تقریبا 2 ماه به سبد اصلی اضافه می شود و می توانید بفروشید .
من اگر جای شما بودم نمی فروختم . من بعضی سهام را تا 60% توی ضرر هستم ولی هیچ سهمی را از وقتی خریدم در ضرر نفروختم . هر وقت وسوسه می شوم بفروشم پیش خودم فکر می کنم که گیرم که فروختم می خواهم چکار کنم که ضررم جبران شود ؟ مثلا پول باقیمانده را در بانک بگذاریم 3 سال یا بیشتر طول می کشد تا این 60% ضرر را جبران کند برای ما . یعنی این سهم تا 3 سال آینده سر به سر نمی شود ؟ مشخص است که می شود .
درست است انتقادهای بیشماری به عملکرد دولت در بورس وارد است ولی از حق و انصاف نباید بگذریم . دولت هیچوقت نگفت که پول در بورس بگذارید و هر روز چک کنید ببینید کم شده است یا زیاد . دولت گفت سرمایه گذاری در بورس بکنید . سرمایه گذاری هم یعنی پولی که نیاز نداری بگذاری در بورس برای چند سال .

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان با تجربه یه سوال

الان چطور میشه ؟

gigglesmile.gif
سهام جایزه داده، هنوز ننشسته داخل پرتفوی حواست باشه فارس رو کامل نفروشی تا سهام جایزه رو بگیری

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان با تجربه یه سوال

الان چطور میشه ؟

gigglesmile.gif
الان اهل فن نیستن من جواب بدم سوال رو زمین نمونه.
شما الان 1770 سهم رو دارید ولی فعلا مجاز به فروش 885 سهم هستید تا اطلاعات جدید شرکت در تابلو بورس ثبت شه.خیلی نیازه تعداد کمی از885 بزارید بقیش رو بفروشید.
همیشه سعی کنید خرید و فروشتون رو حداقل توی 3 پله انجام بدید(مگر محدودیت فروش حداقل رو داشته باشید) - الان شما دیگه از سهماتون خسته شدید احساسی دارید میفروشید- مثل همون موقعی که فکر کردید همه توی بورس سود میکنن منم بخرم سود میکنم.حالا چون اینا سهمهایی رو که فروختید مثبت شد فردا روز اگه سهمهای دیگه مثبت شن باز نمیفروشید چون هنوز فروش قبلی رو شکست میدونید و........
البته قصد جسارت ندارم فقط روانشناسی بازار رو گفتم.
:oops:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مثل همون موقعی که فکر کردید همه توی بورس سود میکنن منم بخرم سود میکنم.
فردا روز اگه سهمهای دیگه مثبت شن باز نمیفروشید
من هرگز اعتقادی به بورس نداشتم و ندارم , خانواده یه پولی داد و گفت حالا که همه رفتن بیا ما هم بریم ,
شک نکن هر کدوم از این سهم هایی که دارم باز بشن و راه بدن برای فروش رد میکنم بره

یعنی این سهم تا 3 سال آینده سر به سر نمی شود ؟ مشخص است که می شود .
سه سال بمونیم که سر به سر بشه !! ترجیح میدم سه سال این پول رو روی بیت کوین بخوابونم ;)

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
من هرگز اعتقادی به بورس نداشتم و ندارم , خانواده یه پولی داد و گفت حالا که همه رفتن بیا ما هم بریم ,
شک نکن هر کدوم از این سهم هایی که دارم باز بشن و راه بدن برای فروش رد میکنم بره

سه سال بمونیم که سر به سر بشه !! ترجیح میدم سه سال این پول رو روی بیت کوین بخوابونم ;)
یعنی فاتحه بیت کوین رو بخونیم :rolleyes::p

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
چه خریدایی انجام شد توی 15 دقیقه پایانی!

برای هفته بعد اگه بایدن انتخاب بشه بازار احتمالا متعادل خواهد بود(شاید یکم بسمت منفی)
ولی اگه ترامپ انتخاب بشه حتی یه برگ سهمم گیر نخواهد اومد :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
منظور ؟!!!
کسی از شما تجمع پست خواست ؟

عزییییز !
بورس یه فرصته برای سرمایه گذاریه که باید با آموزش واردش بشی و پیش شرط هاش رو داشته باشی ( با سرمایه ای که لازم داری نیای ، محتاج درآمد ثابت از بورس برای مخارج ماهیانه نباشی یا سرمایت زیاد باشه ، ریسکش رو قبول بکنی ، با وام و قرض نیای ، صبر داشته باشی بالا ی5 سال و الی آخر )
شما تخصص نداری ، تجربشو نداری ، شرایطش رو نداری ، ریسکش رو نمیتونی تحمل بکنی و علاقشو نداری برو دنبال همون کاری که دوست داری !

اگه به خودت زحمت میدادی پستامو میخوندی هیچ جایی رو پیدا نمیکردی من تشویق به سهامداری هر سهمی رو کرده باشم ! هرچند که تا حالا حتی هیچ سهمی رو هم توصیه به خرید و فروش نگهداری نداشتم و حتی هیچ کسی رو تشویق نکردم توی این بازار بمونه . مزایا و معایبش رو گفتیم و شرایط لازم رو ! همین
شما هم زیاد خودتو به آب و تاب نزن اینجا نقش سوپرمن رو میخوای بازی بکنی ! گودرز رو به شقایق وصل میکنی :D

اینجا هم کسی کسیو تشویق نکرده سرمایش رو توی بورس بیاره !
کل بازارای جهان پس کلاهبرداری ان ؟! بورس ایران و کشورهای دیگه ، فارکس ، رمزارز ! چون اینجا ها یک نفر سود بکنه 50 نفر ضرر میکنه !
اگه فقط 5 سال توی این بازار بودی و بلد بودی باهاش درست رفتار بکنی الان این حرف رو نمیزدی و از حرف خودت خندت میگرفت

در نهایت این نظر شماست ، اونم نظر من بود !
اجازه نداری یکی از فرصت های سرمایه گذاری ما رو بدون اینکه بهت ضرری وارد بشه زیر سوال ببری !!
و از اون مهم تر " به هیچ وجه اجازه نداری " نظر بنده رو احمقانه و فرصت طلبانه خطاب بکنی !
محترمانه جوابتو دادم ! معمولا کسی بهم توهین بکنه ، شخصیت و ادبو میبوسم میزارم کنار !
آقای فرشته نجات سرمایه های مردم، شما همون کاری که توش ثروت ساختی رو ادامه بده !
درضمن جوابتو دادم نه اینکه مهم باشه قانعت بکنم ! جواب دادم نقل قول گرفتی هرچی خواستی گفتی !

این بورسم داستان شده ها ، هرکی از راه میرسه 1 برگ سهم تا حالا نخریده ، ادعاش گوش فلک رو پر میکنه و درباره هرچیزی که اطلاعی نداره اظهار نظر میکنه !! مومن ! این یک سال تبلیغ بورس رو نمیکردن شما اصلا با این بازار آشنا میشدی که الان واس ملت کاشناسی میکنی ؟؟!!
من که یه کلمه از حرفای شمارو هم نخوندم و نمیخونم! همون پست قبلی برای 70 پشتم بسه! اونی که پست شمارو خونده و پست منم خونده قضاوت میکنه نیازی به کامنت اضافی نیست!

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اینقدر فشار آوردن و اجازه خروج به ملت ندادن حقوقی خودشو میکشه صفو میخره چند دقیقه بعد باز ملت صف میکشن
از طرفی قاضی زاده نایب رئیس مجلس یه نطقی تو مجلس کرده که قوه قضاییه ورود میکنه به فساد تو بورس امروز حقوقیا یه ذره سر کیسه رو شل کردن و تو بعضی از نمادها که آخر وقت خرید میزدن پایانی منفی 5 بشه امروز اینکارو نکردن !

اما با این مثبتا من دیگه خ ر نمیشم که میانگین کم کنم و از این داستانا !!
تا بازار دو هفته پشت هم مثبت نشه (که نمیشه) من به این بازار اعتماد نمیکنم جدای از اونایی که باز متاسفانه امروز رفتن تو صف خرید بعضی از نمادها
واقعا آدم میخواد گریه کنه این صف نشینایی که تو یک لحظه از چپ میرن راست !
خدا میدونه تا سال دیگه چه اتفاقاتی قراره بی افته

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من که یه کلمه از حرفای شمارو هم نخوندم و نمیخونم! همون پست قبلی برای 70 پشتم بسه! اونی که پست شمارو خونده و پست منم خونده قضاوت میکنه نیازی به کامنت اضافی نیست!
خوش باشی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان با تجربه یه سوال

الان چطور میشه ؟

gigglesmile.gif
زیاد غبطه نخور------احتمالا این نماد هم دوباره از شنبه ازش نوسان میگیرند و صف فروش میشه و اونوقت خدا رو شکر میکنی که فروختی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این مثبت ها توی هر سهمی به معنی تغییر روند نیستا
مراقب باشید همچنان سهم هایی هستن که میتونه پایینتر بیاد

بالا