• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دقیقا منم حرفم همینه و متوجه نمیشم از دولت توقع چه حمایتی دارن برخی از دوستان ،فرض کنید من سهم خریدم ۵۰۰ تومن ،۸۰۰ تومن فروختم ،اونی که ۸۰۰ خریده ۱۰۰۰ بفروشه و... این روند ادامه دار تا ۳۰۰۰ تومن
اگر قرار باشه دولت حمایتش به معنای رشد مداوم باشه آیا اصلا شدنی هست ،اونی که سهم ۵۰۰ تومنی رو ۳۰۰۰ تومن خریده هم انتظار داره دولت حمایت کنه ازش و این رشد تا ابد ادامه پیدا کنه ؟

اینکه چه سهمی در چه قیمتی خریده بشه مسئولیتش مستقیما با خود طرفه ،چند صفحه قبل من گفتم چندتا سهم مثل سیتا و... با کلی بررسی و پله و... خریدم الان بهترینش بیشتر از ۲۰ درصد ضرره ،برم یقه کیو بگیرم بجز خودم ،تقصیر خودم بود که حدس نزدم ریزش ادامه داره ،هر چند عمدی ،سیاسی و به هردلیل غیر منطقی دیگه ،اما مقصر منم که به جوانب قضیه خوب دقت نکردم ،برنده اونی بود که دقت‌ کرد یا صبر کرد ،به همین سادگی

اونایی هم که میگن دولت دعوت کرد ،راست‌میگن اما یعنی دولت هر چی گفت گوش میدن ؟ اکثرا احساس کردن اینجا پول مفت وبی دردسر پخش میکنن اومدن ،نه به حرف دولت یا رییس جمهور ،اون صف های احراز هویت از حب رییس جمهور بود یا طمع پول راحت؟

به فرموده شما تنها اشکال کار اینه که یکم نقد شوندگی کم بوده ،که در این زمینه‌ جای گلایه هست ،البته در هفته های گذشته و سهم های بزرگ فرصت خروج وجود داشت معمولا

اولین قدم برای موفقیت پذیرش مسئولیته ،اینکه مدام دنبال مقصر بگردیم به نظر من کمکی به زندگی آدم نمیکنه

پ ن : طبق معمول نظر شخصیه و ممکنه صددرصد اشتباه باشه ،قصد دفاع از حکومت و دولت و... هم نبود هرگز هرگز هرگز

پ ن : بولد چقدر خوشگلش میکنه :cool: :) ;)

پ ن : طبق معمول نظر شخصیه و ممکنه صددرصد اشتباه باشه ،قصد دفاع از حکومت و دولت و... هم نبود هرگز هرگز هرگز
توی 2 کلمه
کاملا درسته :D

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
زمان خاصی باید این کارو کنم؟ یا این سایت ها بگیر نگیر دارن؟
آیکن آپلود کار نمیکنه نمیتونم گواهینامه رو آپلود کنم. پایینی هم بدون گواهینامه زده انجام :|

مشاهده پیوست 1204527

زمان خاصی نداره اما بعد از ثبت درخواست تا 3 روز طول میکشه تا سهام در پرتفوی شما بیاد . بعد از 3 روز اگر نیومد با کارگزاری تماس بگیرید .
برای اون آیکن هم با مرورگرهای دیگه میتونید امتحان کنید شاید کار کنه .

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستانی که معتقدن دولت مقصر نیست برن مصاحبه های رئیس جمهور و ... در مورد تشویق مردم به سرمایه گذاری در بورس رو ببینن..

وقتی مردم رو تشویق میکنن باید از بازار حمایت هم بکنن..
کدوم حمایت الان انجام گرفته؟

مگه قرار نبود ۱۰ روز کاری روزانه ۱۰۰۰ میلیارد از بازار حمایت بشه؟کجا رفت؟

مگه قرار نشد ۱۰۰۰۰ میلیارد به صندوق تثبیت بازار بدن تا از بورس حمایت کنه پس چرا حمایت نشد؟

مگه مجلس با حقوقیها جلسه نگرفت که باید از سهام حمایت کنند؟اون کدوم حمایته که فقط تو منفی ۵ حجم مبنا پر میکنن.

در مورد اینکه حتمن ما سهم اشتباه انتخاب کردیم که الان تو ضرریم و از دولت نباید شاکی باشیم هم من اصلا قبول ندارم..

خیلیا با بررسی و تحلیل رفتن سهم رو در نقطه ی مناسب ورود کردن ولی بازم تو ضرر زیادی رفتن.

وقتی بازار سهام دستوری منفی شده تر و خشک با هم میسوزن.

در کل بازم میگم این بازار کاملا داره دستوری اداره میشه و هیچ دلیل و منطقی برای این سقوط وحشتناک وجود نداشته.الان خیلی از سهمها به ۴۰ درصد و پایین تر از ارزش ذاتی خودشون رسیدن.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دیروز و امروز حقوقی ها خرید انجام می‌دهند اما موج ناامیدی به حدی هست که مجددا با فشار عرضه همراه میشیم.

این ناامیدی رو خود همین حقوقی ها به سرپرستی سازمان به راه انداختند و الان با خیال راحت سهم ها رو در هر قیمتی که اراده کنند جمع آوری می کنند.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قوه قضائیه هم به اتفاقات بورس وارد شده ظاهرا.

اینطور که شنیده میشه امروز مدیرعامل یکی از صندوقهای بزرگ سرمایه گذاری دستگیر شده و مدیرعامل یکی از بانکهای دولتی هم برکنار شده.

بازم دوستان بگن بازار دستوری نیست..اگر بازار روال طبیعی داشت این دستگیریها و برکناریها صورت نمیگرفت.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستانی که معتقدن دولت مقصر نیست برن مصاحبه های رئیس جمهور و ... در مورد تشویق مردم به سرمایه گذاری در بورس رو ببینن..

مگه قرار نشد ۱۰۰۰۰ میلیارد به صندوق تثبیت بازار بدن تا از بورس حمایت کنه پس چرا حمایت نشد؟
مگه مجلس با حقوقیها جلسه نگرفت که باید از سهام حمایت کنند؟اون کدوم حمایته که فقط تو منفی ۵ حجم مبنا پر میکنن.
در مورد اینکه حتمن ما سهم اشتباه انتخاب کردیم که الان تو ضرریم و از دولت نباید شاکی باشیم هم من اصلا قبول ندارم..
خیلیا با بررسی و تحلیل رفتن سهم رو در نقطه ی مناسب ورود کردن ولی بازم تو ضرر زیادی رفتن.
در کل بازم میگم این بازار کاملا داره دستوری اداره میشه و هیچ دلیل و منطقی برای این سقوط وحشتناک وجود نداشته.الان خیلی از سهمها به ۴۰ درصد و پایین تر از ارزش ذاتی خودشون رسیدن.

:oops: یعنی باور داشتی حمایت کنن اینا؟
اینا خداونگار وقت‌کشی و دروغ درمانی هستن
اینا پول ندارن یک کم کرونا رو کنترل کنن و این بین روزانه 1000 نفر از هموطنان دارن میمیرن

در نهایت از این جیب به اون جیب کردن از جیب مردم و مشکلات بین بانک‌ها و شرکت‌ها رو برطرف کردن

الان هم که کارشون تموم شده، کی بود، کی بود، من نبودم، تقصیر مردم بود میکنن
فقط انتظار نداشتم با این شتاب به شاخص 1300 بیایم، شیب مطلقا رو به پایین هست و نوسان رو به بالایی نداشت (مطمدن بودن نزدیک شاخص 2 میلیون با دلار 36 تومنی خواهیم شد)

به هرحال اینا قمار کردن رو بایدن و نتیجه باختشون هم 8-9 روز دیگه میاد، بعد دیگه خودشون میدونن و مملکتشون

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

دوست گرامی فقط همینو بگم که گربه نره و روباه مکار هم پینوکیو رو تشویق کردن که سکه هاش رو تو زمین بکاره تا براش درخت سکه طلا سبز بشه!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مردم سهام‌هایشان را ارزان نفروشند

وزیر اقتصاد:
سودآوری برخی از بنگاه ها خیلی بالاست.
با توجه و تامل نسبت به خرید و فروش سهام خود اقدام کنند.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

تمامی این حمایت ها درصورت اتفاق افتادن جلوی منفی شدن رو نمیگرفت . کسی که تعداد زیادی از سهام یک شرکت رو داره در نهایت روند رو مشخص میکنه
حمایت از نظر من یعنی همیشه بازار نقد شوندگی داشته باشه نه اینکه مثبت بشه
چون قیمت همه سهم های بازار بالا بود و اصلا منطقی توش نبود

ما فقط میتونیم نقطه مناسب رو انتخاب بکنیم و با احتمالات نقطه های مناسب بعدی رو هم تشخیص بدیم و بسته به شرایط پله پله ورود بکنیم
غیر ممکنه کسی موقعی که خرید میکنه ضرر نکنه
اگه کسی بگه ضرر نکردم دروغ میگه
هیچکسی هم هیجوقت نمیتونه کف مشخص بکنه و برای همینه حتی با وجود تحلیل درست هم راحت ضرر میکنیم

ولی میزان ضرر مهمه . کسی که کل سبدش فرضا بعد از ریزش 40% ای شاخص ، که تازه چندتا سهم بسته هم توشه و بیشتر سهم های بازار 50 الی 60 و حتی بیشتر ریزش داشتن ، کلا 5 الی 15 درصد ضرر داشته ، یعنی عملکردش خوب بوده و تحلیلهاش درست تر بودن
ولی اونی که 50 الی 60 درصد تو ضرره باید بدونه که کاملا اشتباه کرده و اگه قرار باشه همین اشتباهات رو مجدد تکرار بکنه سرمایش از بین میره ...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خوب خدا رو شکر صحت حرف بنده در مورد دستوری بودن حال این روزای بورس بیشتر از قبل داره تایید میشه.

گفتم و بازم تاکید میکنم حال و احوال این روزای بورس اصلا طبیعی نیست و دستوری بورس رو منفی کردن.

برخوردهای قضایی هم آغاز شده و انشالا نتیجه بده.
b1338db15a868f4c572001c20b23f3f8.jpg

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حمید خان سهمی داریم که تا آخر سال حدود ۳ تومن برای هر سهم سود آوری داره ولی بازارو جوری دستوری منفی کردن که سهامدار خرد از ترس ضرر بیشتر همون سهم رو داره تو منفی ۵ تو صف فروش میفروشه.
مردم سهام‌هایشان را ارزان نفروشند

وزیر اقتصاد:
سودآوری برخی از بنگاه ها خیلی بالاست.
با توجه و تامل نسبت به خرید و فروش سهام خود اقدام کنند.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
الان که تو خیلی سهمها نقدشوندگی نداریم.
حمایت یعنی بازار متعادل و منطقی..هیچکس انتظار مثبت ۵ روزانه رو نداره.ولی اینکه بازارو جوری دستکاری میکنن که سهمهایی که به ۳۰ درصد ارزش ذاتی خودشون رسیدن بازم منفی میخورن طبیعی نیست.
تمامی این حمایت ها درصورت اتفاق افتادن جلوی منفی شدن رو نمیگرفت . کسی که تعداد زیادی از سهام یک شرکت رو داره در نهایت روند رو مشخص میکنه
حمایت از نظر من یعنی همیشه بازار نقد شوندگی داشته باشه نه اینکه مثبت بشه
چون قیمت همه سهم های بازار بالا بود و اصلا منطقی توش نبود

ما فقط میتونیم نقطه مناسب رو انتخاب بکنیم و با احتمالات نقطه های مناسب بعدی رو هم تشخیص بدیم و بسته به شرایط پله پله ورود بکنیم
غیر ممکنه کسی موقعی که خرید میکنه ضرر نکنه
اگه کسی بگه ضرر نکردم دروغ میگه
هیچکسی هم هیجوقت نمیتونه کف مشخص بکنه و برای همینه حتی با وجود تحلیل درست هم راحت ضرر میکنیم

ولی میزان ضرر مهمه . کسی که کل سبدش فرضا بعد از ریزش 40% ای شاخص ، که تازه چندتا سهم بسته هم توشه و بیشتر سهم های بازار 50 الی 60 و حتی بیشتر ریزش داشتن ، کلا 5 الی 15 درصد ضرر داشته ، یعنی عملکردش خوب بوده و تحلیلهاش درست تر بودن
ولی اونی که 50 الی 60 درصد تو ضرره باید بدونه که کاملا اشتباه کرده و اگه قرار باشه همین اشتباهات رو مجدد تکرار بکنه سرمایش از بین میره ...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دلیل داره
انتخابات آمریکا دلیلشه
پیش بینی من ریزش طی دو الی سه هفته آتی
خیلیا تحلیلشان اینه که در این روزها باید نقد شد تا بعد از انتخابات آمریکا تصمیم گرفت در چه بازاری سرمایه گزاری کرد ولی تحلیل دیگه که کمتر کسی پیش بینی میکند مخصوصا افرادی که نقد شدن نمیخوان بپذیرن هم اینه دولت تا قبل از انتخابات آمریکا و حتی مدتی بعد از آن هم مجددا بصورت دستوری بازار بورس را پر رونق و بازار دلارو کم رونق کنه تا نشان بده که انتخاب ترامپ یا بایدن هیچگونه تاثیری بر اقتصاد ایران نخواهد داشت.
احتمالا فردا مشخص میشه کدوم نظر درسته چون معاملات فردای بورس، سمت و سوی معاملات هفته بعدو مشخص میکنه.
اگر فردا شاخص برگشت بزنه تحیلیل دوم درست درمیاد و کله گنده هایی که براساس احتیاط میخوان بعد از انتخابات امریکا بدون ریسک سرمایه گزاری کنن از یک نوسان صعودی جا میمونن.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درضمن بورسیان عزیز بدونن
هرچقدر خودتون گل به خودی بزنید و محل سرمایه گذاری خودتون رو بکوبونید ، به بدتر شدن شرایط همین بازار کمک میکنید :D
یه خریدار دلار مثل ناموسش از دلار دفاع میکنه . قطعا دلار ارزش پول رو همیشه حفظ میکنه ولی سود نمیده
ولی بورسی که اینهمه رشد داشته که خیلیا اصلا تو خوابشون هم ممکن نبود اینقدر سود بکنن ، کوبیده بشه ، قطعا قطعا به ضرر بازاره

طرف 100 میلیون ، دلار خریده یجوری از دلار و مزایاش صحبت میکنه انگار 100 میلیارد دلار داره و هر روز دلار رو تشویق میکنه بالا بره که 100 میلیونش 200 میلیون بشه ولی یه خونه 5 میلیاردی 10 میلیارد بشه !!!
ولی
کسی که 100 میلیون سهم خریده فقط بورس رو کوبیده و هر روز ناراحت و غمگین از وضعیت بد نالانه . هر روز صب به صف های فروشی که خودش میگه دستوریه ملحق میشه . هر روز توی شبکه های اجتماعی از بازار بد میگه و ...
انگار نه انگار همین بورس ده برابر دلار بازده داشته

باید به جای اینکه ناراحت باشه ، دنبال یادگیری درست و حسابی باشه که بتونه از اینجا به بعد از بازار سود شناسایی بکنه در غیر اینصورت دوره اون سود عجیب غریب دیگه تموم شده

دلاریا هم یاد گرفتن هرجایی از بورس بد میگن ، بازی بازی میکنن و اون لا به لا خودشون رو جا میدن:p
درصورتی که باید بدونن ، هزاران سال هم بشینن ، بازدهی دلار از سهام یه شرکت خوب و به قیمت کمتره

الان که تو خیلی سهمها نقدشوندگی نداریم.
بله درسته . بعضی سهم ها نقدشوندگی خودشون رو از دست دادن و تحت تاثیر حال و روز وضعیت بازار هستن
و این موضوع خیانت دولت بود در حق بازار و موضوعی که کسی تا این حد پیشبینی نمیکرد
حمایت یعنی بازار متعادل و منطقی..
درسته
هیچکس انتظار مثبت ۵ روزانه رو نداره
شما برای بلند مدت اگه سهمی رو به قیمت مناسب خریداری کرده باشید باید یه سود منطقی ببرید
توی شرایط فعلی اگه دلار شارپی بالا نره و تورم شدیدی نداشته باشیم در حد سود بانکی باید سود بکنید
و یعنی 4 تا مثبت 5 ، اون میزان سود رو پوشش میده
یعنی کمتر از یک هفته کاری
اگه کسی افق رو تقریبا یک ماه پیش میخرید تا امروز 20% سود کرده بود
اگه کسی زفکا رو یک ماه قبل میخرید تا امروز 15% سود کرده بود
پس قاعدتا از آخرین کف تا امروز که 1 ماه میشه اندازه سود یک سال بانکی سود داده و یعنی به اندازه سود 1 سال آینده سهام در حالت رکود بازار و بدون هیچ طرح توسعه ای
درسته من خودمم توی اون کف هیچکدوم رو خرید نکردم ولی توی اون کف حجم بالایی رو اضافه کردم ولی از منفی بودن و قفل بودن های سهم ناراحت نیستم چون میدونم طی 1 سال آینده اگه فقط 4 روز مثبت بخوره من سودم رو بردم
ولی اینکه بازارو جوری دستکاری میکنن که سهمهایی که به ۳۰ درصد ارزش ذاتی خودشون رسیدن بازم منفی میخورن طبیعی نیست.
خوب این ارزش ذاتی خودش داستان داره
باید ببینید ارزش ذاتی چطوری حساب میشه
یکی ممکنه ارزش ذاتی یک سهم رو 5000 ریال دربیاره یکی ممکنه 4000 ریال دربیاره
یکی ممکنه یه شرکت سرمایه گذاری رو روی 100% NAV بخره و کار اشتباهی نیست و یکی ممکنه روی 70% بخره و اونم کار اشتباهی نیست
بعد اینکه ارزش ذاتی یه سهم چقدره خودش شک بر انگیزه
مثلا از نظر من زفکا الان حدود 50 تا 45 میارزه . قیمت 37 هم دیده یعنی 26% پایینتر . یعنی الزاما یه سهم نباید دقیق روی ارزش ذاتیش هم معامله بشه
و اینکه حتی ممکنه پایینتر هم بره

یا موضوع دیگه اینه که ارزشش چطوری حساب شده باشه ! شاید من اشتباه حساب کرده باشم و 50 تا 45 نباشه ! شاید ارزشش همون 40 تا 35 باشه :p
پس محاسبه ارزش ذاتی شخص به شخص تفاوت داره
من یادمه چند هفته قبل پیج اینستای آقای خانپایه ، در مورد سیتا صحبت کرده بود و میگفت 20 تا شرکت سیمانی هر کدوم هزار میلیارد و الان این شرکت زیر NAV هستش . در صورتی که همون موقع از نظر من که شاید اشتباه هم میکردم باید 50% پایینتر میبود
شاید من اشتباه میکردم شایدم ایشون ، قطعا بنده در برابر ایشون که استاد هستن و منم قبولشون دارم نظرم ارزشی نداره ولی من مبنای عمل خود رو دارم و ایشون هم همینطور

حالا اون شخص ممکنه توی پیجش بگه چرا بازار سرمایه دستوری پایین اومده و سیتا نصف NAV محاسبه میشه درصورتی که من همون موقع ممکنه بگم از نظر من برابره NAV هستش و من بخرم
و شاید یه سرمایه گذار دیگه بگه اینا چقدر سادن ! از نظر من باید روی نصف NAV بخری و اون شخص سرمایه بیشتری داشته باشه و تا اون قیمت ها صبر بکنه و از همونجا کف شکل بگیره
ولی در نهایت اونجایی که سهامدار عمده تصمیم بگیره قیمت برمیگرده . ممکنه نزدیک به آقای خانپایه ، من یا شخص سرمایه گذار آخر باشه یا شاید هم خیلی پایین تر ( بعیده )

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبر مهم قاضی‌زاده از همکاری مشترک با قوه قضاییه برای برخورد با متخلفان بورسی

نایب رییس مجلس:

[emoji843]‏امشب در حاشيه نشست جمعى از نمايندگان با رئيس محترم قوه قضائيه، با آيت‌الله رئيسى درباره بورس صحبت كردم و قرار شد در جهت اصلاح بازار سرمایه با هدف حمايت از فعالان حقيقى بورس اقدامات مشتركى را انجام دهيم؛ بنده و آقاى القاصی مهر موضوع را دنبال مى‌كنيم و با متخلفان نيز برخورد مى‌شود

بعد بگید وضعیت بورس طبیعیه.

اینقدر این حالت دستوری بودن بورس و تخلفاتشون زیاد شده که همه متوجه شدن.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اقا این همه جر و بحث الکی نکنین فقط اعصاب خودتون بهم میریزهwiki (219).gif
همین که شستا رو بستن و بازشم نمیکنن خودش گویای همه چی هستwiki (437).gif

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خبر مهم قاضی‌زاده از همکاری مشترک با قوه قضاییه برای برخورد با متخلفان بورسی

نایب رییس مجلس:

[emoji843]‏امشب در حاشيه نشست جمعى از نمايندگان با رئيس محترم قوه قضائيه، با آيت‌الله رئيسى درباره بورس صحبت كردم و قرار شد در جهت اصلاح بازار سرمایه با هدف حمايت از فعالان حقيقى بورس اقدامات مشتركى را انجام دهيم؛ بنده و آقاى القاصی مهر موضوع را دنبال مى‌كنيم و با متخلفان نيز برخورد مى‌شود

بعد بگید وضعیت بورس طبیعیه.

اینقدر این حالت دستوری بودن بورس و تخلفاتشون زیاد شده که همه متوجه شدن.

باور نکن-همشون دستشون تو یه کاسه هست----ممکنه از همین فردا بازار رو برگردونن و بعدش بگن چون ما رسیدگی کردیم برگشت تا اینجوری یه منتی هم سر ملت همیشه در صحنه بزارند.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
اقا این همه جر و بحث الکی نکنین فقط اعصاب خودتون بهم میریزهمشاهده پیوست 1204553
همین که شستا رو بستن و بازشم نمیکنن خودش گویای همه چی هستمشاهده پیوست 1204554
اصن این شستا خودش تخلف بزرگیه که تعجب میکنم این قوه قضاییه این تخلف رو نمیبینه !!
ببینید طرف شستا خریده اقا اصن دلش میخواد منفی هر عددی میخواد بیاد بیرون از شستا اما با این قفل کردن دیگه نمیتونه!!!

و در اخر من مبتدی دیگه فهمیدم بورس جای امثال کسانی هست که 3 الی 5 سال،کاری به پولی که تو بورس گذاشته نداشته باشن.اما متاسفانه چنان افکار عمومی را هیجانزده کردن که واقعا من ایرانی توقع داریم زیر 6 ماه کلی سود از بورس بزنیم به جیب و فقط سود و مثبت5 را میپذیریم

بالا