• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتید و به خوبی راهنمایی کردید.
در مورد خرید سکه فیزیکی از بازار هم راهنمایی میکنید؟ که مثلا برای خرید باید چه نکاتی رو رعایت کنیم؟ سکه رو از طلافروشی، صرافی یا مراکز سکه خریداری کنیم ؟ و... و نکاتی که میدونید لازمه.

بزرگوار، چند تا سئوال هم در این مورد دارم:
- بنظرتون، به قصد خرید سکه فیزیکی، بهتره که از بازار خرید کنیم یا از بورس کالا خریداری و تحویل بگیریم؟
- پروسه تحویل سکه در بورس چقدر زمان میبره؟ مگه نمیگن فردای خرید میتونید سکه رو تحویل بگیرید؟ افرادی که در تهران نیستند، باید حتما خودشون حضوری برن خزانه سکه رو تحویل بگیرن؟
- سکه که خزانه بانک تحویل میده، به چه صورتی است؟ بصورت پرس شده یا همینجوری؟
- و در آخر، اگه بخواهیم یه بخشی از سبد سرمایه گذاری رو به سکه طلا تبدیل کنیم و به قصد نگهداری بین 2 الی 5 سال جهت حفظ ارزش پول نه کسب سود، بهتره سکه فیزیکی بگیرم و در جای امن نگهداری کنیم یا گواهی سپرده سکه خرید کنیم و بذاریم توی پرتفوی بورسی بمونه(بدون اینکه تحویل بگیریم)؟

بخشی از این سوالات پاسخ مشخصی نداره و هر شخص بسته به شرایط خودش باید تصمیم بگیره. سایر دوستان شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن. من صرفا کاری که به نظرم - برای خودم - درست هست رو انجام میدم و دلایلش رو تو پست قبلی گفتم. شخصا حاضرم اطلاعات خریدم ثبت بشه، مالیاتِ احتمالیِ آتی رو هم بپردازم و رقمی بالاترم بدم ولی سکه رو فقط با فاکتور رسمی از صرافی (و نه طلافروشی) بخرم. به هر حال نظرات متفاوته و بعضی‌ها ترجیح می‌دن اولاً رد و سندی از خریدشون باقی نمونه و دوماً با قیمت پایین‌تری خرید کنن و رو این حساب از طلافروشی می‌خرن. شاید هم تفاوتی نباشه ولی بنده روش اول رو انتخاب می‌کنم. و حتما توجه دارید این روش خرید صرفاً برای کسی هست که بخواد سکه‌های فرضی رو سال‌ها بندازه یه گوشه و کاری به کارشون نداشته باشه. وگرنه برای خرید و فروش مقطعی، نوسانگیری و... چنین روشی منطقی نیست.

فردای روزی که خرید سکه تو پورتفو ثبت شد باید به کارگزاری اطلاع بدید که به خزانه بانک (بسته به نوع سکه رفاه/صادرات/ملت/سامان) پیام بدن و بعد از گرفتن نوبت حضوری برید و سکه رو تحویل بگیرید. هیچگونه پک، پلمپ، پِرِس و وکیومی نداره. در مورد تحویل از شهرستان اطلاع و تجربه‌ای ندارم ولی می‌تونید با شعب تهران (لینک) تماس بگیرید و سوال کنید. اینجا هم توضیحات کلی و مقدماتی راجع به سکۀ 1 روزه رو گذاشته.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
حقوقیا عجب بز خری میکنن توی منفی کامل ولی هر چی میخرن بازم فروشنده میاد. یارو روی شاخص 2100 نفروخته الان با 70 درصد ضرر روی 1300 از ترس داره میفروشه. :D
بنظر دیگه شاخص فردا از 1300 برگرده. نیمه اول بازار منفی نیمه دوم مثبت.
دو روز هست اخر بازار حجم بالایی فروخته میشه
انگار کد به کد میکنن بین حقوقی و کدهای حقیقیشون

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یه دوزار سود بواسطه عرضه اولیه ها میدادن که اونم قطع کردن
25r30wi.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازار کاملا دستوریه...تحلیل و تکنیکال جواب نمیده..باید دید دستور روزهای بعد چیه..امکان برگشت شاخص از هر نقطه ای هست.
6-d1-mofid-securities-co-2.png

از دید تکنیکالی و با توجه به سابقه ریزش های بعد از صعودهای پروموشن شده شاخص کل تا میانگین متحرک 200 سقوط خواهد کرد. الکی سهام گیرون نخرید

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
6-d1-mofid-securities-co-2.png

از دید تکنیکالی و با توجه به سابقه ریزش های بعد از صعودهای پروموشن شده شاخص کل تا میانگین متحرک 200 سقوط خواهد کرد. الکی سهام گیرون نخرید
یعنی تقریبا تا فاصله بین چشم و دهن :rolleyes:
غول ما هم همونجاها کامل میشه
ghool pt.JPG

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
بازار کاملا دستوریه...تحلیل و تکنیکال جواب نمیده..باید دید دستور روزهای بعد چیه..امکان برگشت شاخص از هر نقطه ای هست.

دستور از کی و دستور به چیزی؟مگر در این 2 ماه میانگین بالای خروج پول حقوقی داریم که دستوری باشه!!!
همه خروجها روی پول حقیقی هاست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خروجها بخاطر اینه که حقوقیها دستور دارن فعلا سهمها رو مثبت نکنن..حقیقیها هم از ترس ضرر بیشتر و بی اعتمادی به بازار دارن خارج میشن.حتمن فایل صوتی گفتگوی یکی از حقوقیها که میگه به ما دستور دادن تا به اندازه حجم مبنا خرید کنیم و سهم رو منفی کنیم رو گوش کن تا متوجه بشی بازار دستوری یعنی چی.
بورس ما کاملا دستوری داره کنترل میشه و مشخص نیست به کجا میرسه.هیچ دلیلی برای منفی شدن و ریزش بیشتر بورس وجود نداره.
امکان داره از همین فردا دستور بدن شاخص برگرده و مثبت بشه.
دستور از کی و دستور به چیزی؟مگر در این 2 ماه میانگین بالای خروج پول حقوقی داریم که دستوری باشه!!!
همه خروجها روی پول حقیقی هاست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان فعلا برای خرید به نظرم خیلی احتیاط کنید.دلتونم به این خریدای آخر وقت حقوقیها در بعضی سهمها خوش نکنید.دارن مفت خری میکنن..بزارید شاخص تثبیت شد بعد بخرید.گرونتر تو شاخص تثبیت شده بخرید خیلی بهتره تا با خرید نامناسب ضرر بیشتر کنید..این بازار همیشه برای خرید فرصت میده

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
دوست عزیز. برید توی سات تابلوخوانی یا سهامیاب. نسبت خرید و فروش حقوقی رو برای والهای بازار در یکماه قبل ببینید چقدر بوده
حقوقی ها به شدت دارن خرید میکنند در اکثر نمادهای بزرگ و حتی متوسط و کوچیک

حقوقی چی کشک چی دستور چی؟ اصلا کی باید دستور بده؟
کدام حقوقی دستور قبول میکنه که ضرر کنه! مگه پولشون سر راه جستن حقوقیها؟ اصلا کدام حقوقی به دستور دولت در حال رفتن عمل میکنه؟!
بازار به دلیل چشم انداز کاهشی دلار دچار فشار عرضه است و بخاطر بی اعتمادی و دستکاری قیمت در سهامها بزرگ فشار تقاضا نداره فعلا
نتیجشم میشه همین
من به شخصه قیمت ها رو خیلی خوب میبینم
آبادا
کنور
وپارس
شیراز
کاوه
ارفع
و ... دها دیگه اینا واقعا قیمتشون عالیه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تا شاخص تثبیت نشه هیچ قیمت خوبی وجود نداره.تو بازار دستوری ما الان حمایت و مقاومت معنا نمیده..
در مورد خرید حقوقیها هم خریدی که تو منفی ۵ باشه و تو اکثر مواقع حجم مبنا رو تو منفی ۵ پر کنه ارزشی نداره.

حقوقی اومده تو سقف میلیاردها سهم به ملت فروخته الان اومده همون سهم رو با ۵۰ و ۶۰ درصد ریزش داره چند میلیون خرید در منفی میکنه.

لطفا یه سر به معاملات امروز شپنا و شتران بزن تا متوجه بشی منفی کردن دستوری سهم یعنی چی.

در کل شما اختیار پولت رو داری و میتونی در این به اصطلاح قیمتهای خوب خریدتو انجام بدی.ولی من ترجیح میدم تو شاخص تثبیت شده با قیمت بالاتر خرید کنم.

دوست عزیز. برید توی سات تابلوخوانی یا سهامیاب. نسبت خرید و فروش حقوقی رو برای والهای بازار در یکماه قبل ببینید چقدر بوده

کدام حقوقی دستور قبول میکنه که ضرر کنه! مگه پولشون سر راه جستن حقوقیها؟ اصلا کدام حقوقی به دستور دولت در حال رفتن عمل میکنه؟!
بازار به دلیل چشم انداز کاهشی دلار دچار فشار عرضه است و بخاطر بی اعتمادی و دستکاری قیمت در سهامها بزرگ فشار تقاضا نداره فعلا
نتیجشم میشه همین
آبادا
کنور
وپارس
شیراز
کاوه
ارفع

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

نتیجشم میشه همین
آبادا
کنور
وپارس
شیراز
کاوه
ارفع
حقوقی که اصلا نمیخره
تا کمر کرده تو پاچه مردم، حالا چرا باید بخره؟ اندازه یک حجم مبنایی کد به کد میکنن
رنج منفی میکشن و نوسان میگیرن
سفارش ترس میزارن و صف فروش درست میکنن
از مرداد کارشون همین هست

برای همین هست که نباید به شاخص نگاه کنیم و هر سهمی به صورت مجزا بررسی بشه، به مراتب راهبرد بهتری هست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بورس ما هیچ دلیلی برای این ریزش های سهمها الان نداره.نه جنگی شده نه دلار اومده پایین نه دلیل دیگه ای که بازارو منفی کنه.

گزارشات شرکتها اومده و اکثرا عالی و چند برابر سال گذشته سودسازی داشتن.

تنها دلیلی که بازارو به این روز انداخته اینه که دستوری بازار منفی شده..تا کی این ادامه داشته باشه مشخص نیست.

اگر راست میگن و حامی سهامدار خرد هستن چرا نمیان تو این روزا دامنه نوسان رو از مثبت منفی ۵ به ۲ تغییر بدن تا سهامدار ضرر کمتری بکنه و بازار آرومتر بشه.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اصلا کدام حقوقی به دستور دولت در حال رفتن عمل میکنه؟!

با کلیت صحبت های شما موافقم و اعتقاد به دستوری بودن بازار به شکلی که مطرح هست ،ندارم ،اما لازمه که عرض کنم اونی که داره فضای روانی بازارو کنترل میکنه و در بزنگاه ضربه میزنه ،دولت در حال رفتن نیست ،برادران دولت در حال آمدن دارن اینکارو میکنن :cool: ،هیچ دستور مشخصی هم وجود نداره البته و بیشتر بحث فضا سازیه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من ترجیح میدم تو شاخص تثبیت شده با قیمت بالاتر خرید کنم.
کاملا درسته
سرمایه گذار جدید که سرمایه های زیر 1 تومن دارن ،باید صبر بکنن تا بازار تثبیت بشه ، چون خرید یا عدم خرید اونا تاثیری روی روند سهام نداره به خصوص توی شرکت های بزرگ
اونایی که سهامدار بودن و روی قله قله خارج نشدن باید با توجه به وضعیت فعلی سهم و اینکه کجا قرار داره و چقدر احتمال داره پایین بره ، تصمیم بگیرن باید با سهم بمونن یا نه . اگه تشخیص دادن برای خروج باید خارج بشن
این یه تیکه قرمز رو چند بار گفتم بازم میگم : سهمی که مناسب سرمایه گذاری نیست دلیلی نداره باهاش بمونید . اینکه فکر کنید 50% ریزش کرده دیگه نمیکنه کاملا غلطه !
یه سهم ممکنه 20% هم اصلاح نکرده باشه
یه سهم ممکنه 60% ریزش کرده باشه و نیاز باشه همچنان این روند ریزشی ادامه دار باشه و ممکنه تا 4 یا 5 سال حتی کسی به اصل سرمایه خودش هم نرسه

هر سهمی که الزاما ریزش بالایی رو تجربه کرده به معنی ارزنده بودنش نیست

کسی که سرمایه بالایی داره فقط میتونه توی این شرایط خرید داشته باشه اونم نه الان ! باید سهمش رو بررسی بکنه اگه موقعیتش مناسبه بخره اگه هم احساس میکنه پایینتر میره ، بیخوری خرید نکنه . پایین تر بخره
میانگین کم کردن گول زنندست !
اصلا درصد سود یا زیان مهم نیست . تعداد سهام مهمه . کسی که پایین تر میخره یه جورایی فرض کرده موجودی سهامش صفره ، نقد داره و حالا شرایط رو برای خرید جدید مناسب دیده نه اینکه ببینه فاصله خرید قبلیش با قیمت فعلی زیاد شده ، خرید بکنه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یه سوال خیلی مبتدی
من خیلی سال پیش سهام ایران خودرو خریدم. الانم عضو farabixo شدم با همون شماره ملی
ولی سهامی ایران خودرو رو نشون نمیده. یعنی نمیتونم بفروشم
چطور میتونم سهامو بفروشم؟

شما باید کارگزار ناظر رو تغییر بدید .

ضمن این که از سامانه ی دارا میتونید میزان دارائی های خودتون رو ببینید .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
با کلیت صحبت های شما موافقم و اعتقاد به دستوری بودن بازار به شکلی که مطرح هست ،ندارم ،اما لازمه که عرض کنم اونی که داره فضای روانی بازارو کنترل میکنه و در بزنگاه ضربه میزنه ،دولت در حال رفتن نیست ،برادران دولت در حال آمدن دارن اینکارو میکنن :cool: ،هیچ دستور مشخصی هم وجود نداره البته و بیشتر بحث فضا سازیه
درسته
دستوری به این معنی نیست که یکی بگه خوب الان بیاید بازار رو منفی بکنیم !
دستوری یعنی " اونی که پول بیشتری داره ، وضعیت قیمتی سهم رو مناسب نگهداری نمیبینه و میفروشه " و قیمت مناسب برای خرید رو شناسایی میکنه . صف فروش درست میکنه و با پر کردن مبنا ، سهم رو تا قیمت دلخواهش کاهش میده و نزدیک قیمت دلخواهش اقدام به خرید میکنه
حالا اون خرید ممکنه میان مدتی باشه و چند هفته بعد دوباره بالا که رفت ، بفروشه و پایین تر ببره یا اینکه اون قیمت رو مناسب کف سازی ببینه و دیگه اجازه نده از حد و حدودی پایین تر بره

با تحلیل هم ما صرفا از رفتار احتمالی سهامدار عمده آگاه میشیم

و در نهایت : سهامدار عمده قرار نیست به خودش ضرر بزنه .اگه یه سهمی همچنان پایین میره یعنی ارزش نداره
اینکه سهم بی دلیل پایین بره هم اصلا قبول ندارم
هر بالا پایین شدنی دلیل داره
فقط یه جاهایی ممکنه با اون دلیل رو نفهمیم

تمامی بازارهای دنیا دستوری هستن . مثلا بیت کوین ! کسایی که تعداد زیادی بیت دارن و سرمایه زیادی رو در اختیارشون دارن ، اگه تصمیم بگیرن میتونن قیمت بیت رو به 1000 دلار هم برسونن ولی یه موضوعی هستش که میگه بازار همیشه به تعادل میرسه

بازار همیشه در بلند مدت به تعادل میرسه . یعنی اگه یک سهم رو به شدت پایین بکشن ، خود به خود شاخک سرمایه گذارای دیگه و حتی در مواردی کسایی که خارج از بازار هستن تکون میخوره و فرصت رو مناسب میدونن و اقدام به خرید های سنگین میکنن ، اینجا اون شخصی که سرمایه زیادی داشته فقط مالش رو مفت میفروشه
پس یه جایی مقاومت های قوی ای سر راه سهمه اونم به خاطر ارزندگی خاص و چشم گیر ...
این تعادل توی تمامی بخش های اقتصادی و همه جای دنیا وجود داره . پارامتر های اقتصادی بالا پایین میشن و در نهایت به تعادل میرسن

روی زفکا من دوباره مثالم رو میزنم . اگه این شرکت از قیمت 1300 میلیارد تومن فعلی به 400 میلیارد تومن برسه و اون 30% سهام آزادش برای فروش باشه یعنی 120 میلیارد تومن ، من و هرکسی که میشناسم کل اون 30% رو میخریم . بهش رحم نمیکنیم :D
این همون مقاومت خاصه که باعث میشه قیمت سهام تا ابد نزولی نباشه . بعد این تئوریشه
در عمل الزاما اون تعداد سهام فروشی نیست ! یعنی شاید ما خریدار اون 30% روی اون قیمت باشیم ولی چون کسای دیگه ای هم هستن بخصوص سهامداری عمده دیگه هیچوقت اجازه نمیدن سهم از یه جایی پایینتر بره
سهامدار عمده یه جاهایی میتونه با کد به کد قیمت رو کاهش بده بدون اینکه معامله واقعی باشه ولی تا یه جایی زورش میرسه . دیوانه که نیست مالیات و کارمزد بده و بی دلیل سهم رو پایین بکشه و فروشنده غریبه هم نباشه . یه حد و حدودی داره واس خودش

وقتی میگم تا زمانی که مطمئن نشدید روند صعودیه خرید نکنید ، به خاطر این موضوعه . سهامدار خرد باید صبر بکنه بزرگان تصمیمشون رو بگیرن در غیر اینصورت حدس و گمان توی معاملاتشون و رند آتی سهم افزایش پیدا میکنه
دیگه بستگی به خودشون داره که چقدر ریسک پذیر هستن یا چقدر به تحلیلهاشون اعتماد دارن و چقدر خوب میتونن آینده رو پیش بینی بکنن

علت اینکه من طرفدار سهم زیان ده نیستم یا سهمی که وضعیت با ثباتی نداره همینه . دوست دارم بتونم وضعیت آینده سهم رو راحت تر تشخیص بدم چی به چیه . این زیان رو با بانکی ها قاطی نکنید . بانک داستانش فرق داره و شیوه تحلیلش کلا متفاوته

دولت فقط باید با حمایت از بازار همونطوری که قول داده بود ، نقد شوندگی بازار رو حفظ میکرد که وقتی سهامدار خرد تشخیص داد قراره قیمت پایین بره ، خیلی راحت با ضرر از معامله خارج بشه و پاییتر بخره
که نکرد و تنها خیانت دولت به سهامداران خرد به نظر من همین موضوع بود و اینکه به افراد تازه وارد واضح نگفت " حمایت ما از بازار به معنی رشد مجدد سهام نیست بلکه به معنی نقد شوندگی سهامه ولی سهم میتونه همچنان قیمتش یک هشتم بشه ! "

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
بورس ما هیچ دلیلی برای این ریزش های سهمها الان نداره.نه جنگی شده نه دلار اومده پایین نه دلیل دیگه ای که بازارو منفی کنه.

گزارشات شرکتها اومده و اکثرا عالی و چند برابر سال گذشته سودسازی داشتن.
دلیل داره
انتخابات آمریکا دلیلشه
پیش بینی من ریزش طی دو الی سه هفته آتی

signore

Registered User
لایک‌ها
636
خیلی جالبه واقعا. بورس که حباب پیدا می‌کنه و بی حساب و کتاب به طور کاذب و پوشالی می‌ره بالا و ملت سودهای بادآورده میگیرن دلیلش رونق و شکوفایی اقتصاده و اون سودها هم میگذارن به حساب موقعیت سنجی خودشون، اما وقتی میاد پایین و میافتن رو ضرر فوق سنگین، پایین اومدنش هیچ دلیلی نداره و دستوری هست و اصلا منطقی نیست و مقصر هم دولت و زمین و زمان هستند :p :D

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دولت فقط باید با حمایت از بازار همونطوری که قول داده بود ، نقد شوندگی بازار رو حفظ میکرد که وقتی سهامدار خرد تشخیص داد قراره قیمت پایین بره ، خیلی راحت با ضرر از معامله خارج بشه و پاییتر بخره
که نکرد و تنها خیانت دولت به سهامداران خرد به نظر من همین موضوع بود و اینکه به افراد تازه وارد واضح نگفت " حمایت ما از بازار به معنی رشد مجدد سهام نیست بلکه به معنی نقد شوندگی سهامه ولی سهم میتونه همچنان قیمتش یک هشتم بشه !

دقیقا منم حرفم همینه و متوجه نمیشم از دولت توقع چه حمایتی دارن برخی از دوستان ،فرض کنید من سهم خریدم ۵۰۰ تومن ،۸۰۰ تومن فروختم ،اونی که ۸۰۰ خریده ۱۰۰۰ بفروشه و... این روند ادامه دار تا ۳۰۰۰ تومن
اگر قرار باشه دولت حمایتش به معنای رشد مداوم باشه آیا اصلا شدنی هست ،اونی که سهم ۵۰۰ تومنی رو ۳۰۰۰ تومن خریده هم انتظار داره دولت حمایت کنه ازش و این رشد تا ابد ادامه پیدا کنه ؟

اینکه چه سهمی در چه قیمتی خریده بشه مسئولیتش مستقیما با خود طرفه ،چند صفحه قبل من گفتم چندتا سهم مثل سیتا و... با کلی بررسی و پله و... خریدم الان بهترینش بیشتر از ۲۰ درصد ضرره ،برم یقه کیو بگیرم بجز خودم ،تقصیر خودم بود که حدس نزدم ریزش ادامه داره ،هر چند عمدی ،سیاسی و به هردلیل غیر منطقی دیگه ،اما مقصر منم که به جوانب قضیه خوب دقت نکردم ،برنده اونی بود که دقت‌ کرد یا صبر کرد ،به همین سادگی

اونایی هم که میگن دولت دعوت کرد ،راست‌میگن اما یعنی دولت هر چی گفت گوش میدن ؟ اکثرا احساس کردن اینجا پول مفت وبی دردسر پخش میکنن اومدن ،نه به حرف دولت یا رییس جمهور ،اون صف های احراز هویت از حب رییس جمهور بود یا طمع پول راحت؟

به فرموده شما تنها اشکال کار اینه که یکم نقد شوندگی کم بوده ،که در این زمینه‌ جای گلایه هست ،البته در هفته های گذشته و سهم های بزرگ فرصت خروج وجود داشت معمولا

اولین قدم برای موفقیت پذیرش مسئولیته ،اینکه مدام دنبال مقصر بگردیم به نظر من کمکی به زندگی آدم نمیکنه

پ ن : طبق معمول نظر شخصیه و ممکنه صددرصد اشتباه باشه ،قصد دفاع از حکومت و دولت و... هم نبود هرگز هرگز هرگز

پ ن : بولد چقدر خوشگلش میکنه :cool: :) ;)

بالا