• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
حقوقی فقط به فکر خودشه...امروز میخره و چند وقته دیگه توی قله میکنه توی پاچه حقیقی از همه جا بی خبر
حقوقی=دولت....
خب شما اگر این دیدگاه رو دارید حقوقی رو دنبال کنید سود ببرید، فحش چرا ;) :p

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
خب شما اگر این دیدگاه رو دارید حقوقی رو دنبال کنید سود ببرید، فحش چرا ;) :p
نکنه شما حقوقی هستی و خبر نداریم که از فحش به حقوقی ناراحت شدی
حقیقی اگه میتونست همزمان با حقوقی حرکت کنه که دیگه اسم اون حقوقی نمیشد!
حقوقی همیشه چند قدم جلوتر میره

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یه چیزی دیگه برای همه محرز شد اونم اینکه:کارنامه 42 ساله دولت ها نشون داد این رژ.یم هیچ موقع به فکر رفاه مردم نبوده و دیگه هم نخواهد بود.هر سال بدتر از پارسال
خیلی دیر به این نتیجه رسیدی رفیق ! حتی بدون وضعیت بورس هم میشد فهمید داستان چی به چیه
130276-7wfweqh.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
نه از اینکه تقصیر رو هی بخواهیم بندازیم گردن این و اون و این و اون رو فحش بدیم واقعا خسته شدم همون کاری که دولت و ن هم میکنه همینه. ولی واقعا اگر به نظرت حقوقی وقتی میخره بالا میره و وقتی میفروشه پایین میاد خب ازش پیروی کن سود ببر دیگه خرید و فروش حقوقی که رو تابلو معلومه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ولی تجربه شد سال آخر هر رئییس جمهوری وارد بازارهای تحت کنترل که اعمال نفوذ توش راحته مثل بورس نشی.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
یه چیزی دیگه برای همه محرز شد اونم اینکه:کارنامه 42 ساله دولت ها نشون داد این رژ.یم هیچ موقع به فکر رفاه مردم نبوده و دیگه هم نخواهد بود.هر سال بدتر از پارسال

منی که میخواستم تا اسفند یه اپارتمان نقلی بخرم الان حتی نمیتونم یه پراید صفر بگیرم!قید ازدواجم زدم دیگه-هرکی رو تو این 5 سال اخیر دیدم ازدواج کرده همه به خاطر مشکلات اقتصادی طلاق گرفتند.!کارِت به طلاق بکشه حتی نمیتونی پول یه سکه در ماه رو در بیاری!الان به حرف اون میرسم که گفت:ما روزی 3 مرتبه گول میخوریم!

تو این مملکت نه قانون هست نه انصاف نه رحم و مروت!!انسانیت کیلو چند! نگید که باید آموزش میدید و از این حرفا !اگه قرار بود اموزش ببینیم و بعد وارد بورس بشیم یا لازم بود برای کد بورسی دیپلم داشته باشیم پس چرا دولت بدون نیاز به دیپلم و اموزش به همه کد بورسی داد؟در واقع ر.ژ.یم مردم رو برای چهل و دومین سال هم فریب داد والسلام.
البته در اینکه برای شروع هر کاری یه سری اموزش لازمه شکی نیست اما به قول شما الان خود وارن بافت هم بود تو این بازار کاری نمی تونست انجام بده
تو این مملکت ما کلا بازیچه ای بیش نیستیم
دنیامون وابسته شده به تصمیم و انتخاب یه ادم هزاران کیلومتر دور تر از ما !
آخرتمونم وابسته شده به دشمنی و فحاشی به همون ادم هزاران کیلومتر دورتر از ما !

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
نخرید بعدش ببینید طرف میتونه احیانا به اعضا و جوارج بدن خودش اون کالا رو فرو کنه یا خیر!
وحید جان تمام حرفات مورد قبول هست، مخصوصا بخشی که نقل‌قول کردم

اما یک ولی هست که هیچ کس بهش اشاره نمیکنه ==> مردم ما ناآگاه هستن و با دیدن پول اون یک مقدار عقل و هوش هم از سرشون میره و می‌خوان فقط جا نمونن از جریان‌های مالی

طرف داخل بخش ارز و دلار امده میگه فقط دلار بخرید که میشه 50هزار تومن، بهش میگیم روی چه منطقی میشه اون قیمت، جواب میده شما نمیدونید اگر بهتون بگم جامه میدرد و فریاد کنان به سمت کویر می‌روید. یعنی حتی درک هم نمیکنن ارزش ذاتی یک مورد باید چقدر باشه

یکی از این کارشناس‌ای بی‌وجود اقتصادی چه اینوری، چه اونوری نیومده بجای 30 دقیقه حرف مفت زدن این جمله زیر رو به مردم بگه؛
تمام بی‌ارزش شدن پول کشور حاصل سود بانکی و دریافت سرمایه مردم و وام دادن همان سپرده‌ها به شرکت‌های بورسی است و چون سپرده مردم رو نمی‌تونن پس بدن هر 4 سال ما باید شاهد کاهش ارزش پول کشور باشیم
یک سیستم فاسد درست کردن، اول مردم رو داخل بانک می‌سوزونن، بعدش میبرن بازار طلا و اونجا نقره داغ میکنن... الان هم بورس رو به مجموعه بازیشون اضافه کردن

خیلی از همین شرکت‌ها کارشون گرفتن وام و دوباره سپرده‌گذاری مجدد داخل بانک‌هاست و به وقتش خالی میکنن و میرن بازارهای موازی رو ملتهب میکنن و این زنجیره مدام تکرار میشه
الان به لطف تلگرام و اینستاگرام کارشون هم راحت‌تر شده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فقط 10%
bav3_154fs759111.gif

پس مقاومت محدوده 10% ای قراره شوووما باشییی
s0426.gif
واقعا دیگه به 10 درصد هم راضیم :rolleyes: .
یه بخشی رو نقد گذاشتم ببینم میتونم باهاش ماهی 10 تا 20 درصد نوسانگیری کنم .

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
اگه رییس اون باغ وحشه بگه بیاییدتو قفس شیر و این شیر حمله نمیکنه و آموزش دادیم و تازه بهتون هم حال میده و از این حرفا... کلی آدم میرن تو قفس!!! اصلا چرا نرن؟!

دیگه اگه شما به رییس باغ وحش که به فکر جیب خودش اعتماد داری که دیگه بحثی نیست :دی

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
اینکه بعد دو سه ساعت صف فولاد خساپا ... میریزه یک ساعت معامله میشه خرید میلیونی بعد رنج منفی میزنن و میبرن صف فروش 100میلیونی واقعا نامردیه
انگار یکی لج میکنه و میگه نه نمیشه باید همینجور که من میگم باشه وضعیت

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پترول سود تقسیمی رو برای من به حساب سجام واریز کرد.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اینکه بعد دو سه ساعت صف فولاد خساپا ... میریزه یک ساعت معامله میشه خرید میلیونی بعد رنج منفی میزنن و میبرن صف فروش 100میلیونی واقعا نامردیه
انگار یکی لج میکنه و میگه نه نمیشه باید همینجور که من میگم باشه وضعیت
بهشون زنگ زدن گفتن چرا دارین سهم رو مثبت می کنید؟ :D

7star

Registered User
لایک‌ها
281
البته تو یه تاپیک دیگه گفتم سکه اگر به قیمت مد نظرم برسه احتمال داره 15% سرمایه‌ام رو شیفت بدم اونجا. اونم سکۀ فیزیکی، نه بورسی
سلام
میشه در مورد این بخش (تاکید بر خرید سکه فیزیکی، نه گواهی سکه بورسی!) بیشتر توضیح بدید؟ چرا و دلیل و منطق پشت‌ش چیه؟ چون خودمم میخوام یه بخش از سرمایه رو مجددا به سکه و طلا تبدیل کنم و بین انتخاب سکه فیزیکی و گواهی سکه بورسی موندم! برا همین این سوالو پرسیدم.
مرسی از شما

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان تمام حرفات مورد قبول هست، مخصوصا بخشی که نقل‌قول کردم

اما یک ولی هست که هیچ کس بهش اشاره نمیکنه ==> مردم ما ناآگاه هستن و با دیدن پول اون یک مقدار عقل و هوش هم از سرشون میره و می‌خوان فقط جا نمونن از جریان‌های مالی

طرف داخل بخش ارز و دلار امده میگه فقط دلار بخرید که میشه 50هزار تومن، بهش میگیم روی چه منطقی میشه اون قیمت، جواب میده شما نمیدونید اگر بهتون بگم جامه میدرد و فریاد کنان به سمت کویر می‌روید. یعنی حتی درک هم نمیکنن ارزش ذاتی یک مورد باید چقدر باشه

یکی از این کارشناس‌ای بی‌وجود اقتصادی چه اینوری، چه اونوری نیومده بجای 30 دقیقه حرف مفت زدن این جمله زیر رو به مردم بگه؛
تمام بی‌ارزش شدن پول کشور حاصل سود بانکی و دریافت سرمایه مردم و وام دادن همان سپرده‌ها به شرکت‌های بورسی است و چون سپرده مردم رو نمی‌تونن پس بدن هر 4 سال ما باید شاهد کاهش ارزش پول کشور باشیم
یک سیستم فاسد درست کردن، اول مردم رو داخل بانک می‌سوزونن، بعدش میبرن بازار طلا و اونجا نقره داغ میکنن... الان هم بورس رو به مجموعه بازیشون اضافه کردن

خیلی از همین شرکت‌ها کارشون گرفتن وام و دوباره سپرده‌گذاری مجدد داخل بانک‌هاست و به وقتش خالی میکنن و میرن بازارهای موازی رو ملتهب میکنن و این زنجیره مدام تکرار میشه
الان به لطف تلگرام و اینستاگرام کارشون هم راحت‌تر شده
اره برادر حرف شما هم درسته! ولی از زاویه غلطی به ماجرا نگاه میکنی! علت و معلول رو جای هم گذاشتی! وقتی ملت برن بانک پول بزارن این ماجرا اتفاق میوفته! و در ضمن اصلا ربطی به پس دادن و ندادن نداره! مال در سال 20% تورم داریم و 20% سود بانکی! هر چقدرم انباشت بشه در نهایت دلار و سکه میزنه بالا! از روز اول انقلاب تا امروز نمودار نقدینگی و قیمت دلار ثابت مونده! مو به مو! از زاویه دیگه اینکه فکر کنی مردم میرن پولشون رو بانک میزارن از روی ناچاریه! بابا نیست! تو که به **** اعتماد نداری چرا پولتو میدی دست ****! همون بحث قدیمی صف خرید محصولات ایرانخودرو و سایپا! نندازید تقصیر حکومت! نااگاهی مردم فقط تو اینجور مسائله! سر باقی مسائل اند اگاهن!

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سلام
میشه در مورد این بخش (تاکید بر خرید سکه فیزیکی، نه گواهی سکه بورسی!) بیشتر توضیح بدید؟ چرا و دلیل و منطق پشت‌ش چیه؟ چون خودمم میخوام یه بخش از سرمایه رو مجددا به سکه و طلا تبدیل کنم و بین انتخاب سکه فیزیکی و گواهی سکه بورسی موندم! برا همین این سوالو پرسیدم.
مرسی از شما
ندیدی دو ماه پیش چه راحت مردم دعوت به بورس میشدن و به‌به و چه‌چه الان این وضعیت رو کسی گردن نمیگیره و انگار نه انگار... (نه که من شاکی، وصف رویه‌ست)
ندیدی سهام عدالتو میفروشی و ۳ماه بعدشم پولشو هنوز نگرفتی؟
ندیدی...
ندیدی.‌‌..
نمیشه فردا روز گواهی سکه به دلایل مختلف فروخته و نقد کنی اما نتونی پولتو بگیری؟!

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سلام
مرسی از شما

سلام. قبلش توضیح بدم منظورم خریدن (یا نخریدن) سکه از بورس نبود. منظورم این بود که سکه رو - چه از بورس و چه از صرافی - فیزیکی تحویل خواهم گرفت.

1. چون بورس در این چند سال به من ساخته و معتادم کرده، برای همین اگر بخوام گواهی سکه‌ها رو صرفا در پنل آنلاین نگه دارم، با شناختی که از خودم دارم هر روز وسوسه خواهم شد که بفروشمشون و جاش سهام بخرم. همین الان با اینکه شاخص 1.100 هم در سناریو فعلی محتمله ولی قیمت‌ها داره وسوسه‌ام می‌کنه و ممکنه فردا خرید بزنم. اما اگر سکه فیزیکی باشه دیگه حوصلۀ شال و کلاه کردن و رفت و آمد رو ندارم و البته هدفم از خرید سکه هم صرفا حفظ دارایی هست نه کسب سود که در اون صورت طبیعتا همین 15% رو هم می‌ذاشتم تو بورس. اساسا نقدشوندگی تیغ دو لبه است. مطمئن باشید اگر دلار و طلا هم دکمۀ فروش داشت، در همین اصلاحات اخیر - که تموم هم نشده - نصف ملت خودشون رو بدبخت میکردن و دارایی‌شون رو مانند بورسی‌ها زیر قیمت چوب حراج می‌زدن.

2. اگر هر اتفاق غیرمنتظره‌ای رخ بده - از جنگ داخلی و منطقه‌ای گرفته تا حوادثی که امکان پیشبینی‌شون فراهم نیست - بد نیست آدم مقداری دارایی فیزیکی ارزشمند داشته باشه. معمولا انتخاب‌های ما هم که محدود به طلا و دلار می‌شه و خب، البته دلار (آیتمی که در سال 99 به اندازه لینا لوله‌ای هم بازدهی نداشته و این نه یک تحقیر و طعنه که واقعیتی ملموسه) گزینۀ مطلوبی برای من نیست. از حفظ سرمایه (و البته بازدهی، اگرچه هدفم نیست) به واسطۀ خرید سکه در بلند مدت خیالم راحته و چارت مقایسه‌ای این دو در این چند دهه، و حتی همین امسال، هم که گویای همه‌چیز هست. در 15 سال اخیر، یعنی از سالی که سنگ‌بنای نکبتِ نوُین در این مملکت نفرین شده بنا نهاده شد، سکه 11500% و دلار 2995% بازدهی داشته! طلای آب شده و این داستان‌ها هم نه برام جذابیتی نداره و نه اصلا آشنایی دارم و خلاصه اهلش نیستم.

08ex_untitled.jpg

نرخ مد نظر من برای خرید 12.5م بود که در اون تاپیک هم گفتم و البته تمسخر شدیم ولی به همون محدوده داریم نزدیک می‌شیم. بعید نیست سکه 1 روزه رو فردا کف کانال 13م هم بفروشن. البته فعلا تصمیم هیجانی نمی‌گیرم. عجله‌ای نیست و چه بالایی بده و برگرده به سقف کانال 14م و چه اصلاح ادامه داشته باشه، در مقطع فعلی تصمیمی قطعی ندارم. امروز سکۀ بورسی به قیمت 13.340.000 تومان صف فروش بود و مشتری نداشت. نکتۀ قابل توجه اینه که در چنین مواقعی که سکه اصلاح چند روزه می‌ده، خیلی از طلافروشی‌ها و صرافی‌ها به بهانه‌های مختلف - از جمله «نداریم!» - نمی‌فروشن و ملت هم خبر ندارن می‌تونن به جای منت‌کشی از اینها، برن و 650 هزار تومان زیر قیمت از تو بورس همین سکه رو بخرن و چند روز بعد از خزانه بانک دریافت کنن. البته در زمینۀ سکه فکر آربیتراژ به سر کسی نزنه که خود صراف‌ها موقع خرید گرگ‌تر از شما هستند و تا پروسۀ چند روزۀ نامۀ کارگزاری به خزانۀ بانک و وقت انبار (تحویل) اوکی بشه، ممکنه قیمت‌ها هر بالا و پایینی داشته باشه و نوسان معکوس از خودتون بگیرید.

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
اصل تکنیکال هم توی ایرانه اینه حقوقی رو پیدا کنید باهاش بعدش بخرید قبلش بفروشید اون 100 درصد سود میکنه شما 60 تا 70 درصد.
الان من با این استراتژی یک کفپارس 3/4 داراییم رو خریدم.از برج 4 متوقف ممنوعه تا الان راحت پولم بلوکه شده هیچی به هیچی
:D

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اره برادر حرف شما هم درسته! ولی از زاویه غلطی به ماجرا نگاه میکنی! علت و معلول رو جای هم گذاشتی! وقتی ملت برن بانک پول بزارن این ماجرا اتفاق میوفته! و در ضمن اصلا ربطی به پس دادن و ندادن نداره! مال در سال 20% تورم داریم و 20% سود بانکی! هر چقدرم انباشت بشه در نهایت دلار و سکه میزنه بالا! از روز اول انقلاب تا امروز نمودار نقدینگی و قیمت دلار ثابت مونده! مو به مو! از زاویه دیگه اینکه فکر کنی مردم میرن پولشون رو بانک میزارن از روی ناچاریه! بابا نیست! تو که به **** اعتماد نداری چرا پولتو میدی دست ****! همون بحث قدیمی صف خرید محصولات ایرانخودرو و سایپا! نندازید تقصیر حکومت! نااگاهی مردم فقط تو اینجور مسائله! سر باقی مسائل اند اگاهن!
بیشتر جنبه صحبت‌م اینه که اون حقیقت اصلی رو مردم نمی‌دونن و برای همین همیشه دنبال یکی هستند که تقصیر رو بندازن گردنش و تا یک موجی هم میشه بدون شناخت به ماهیت اون موج میخوان سوارش بشن

سالانه بین 15-20 درصد تورم مشخص داریم (که بودنش هم خوب هست برای یک اقتصاد سالم و رو به رشد)، یک تورم مخفی داریم که اندازه سود بانکی (سودبانکی برای مبالغ بالا که بالای 20 درصد هست)، حالا این جمع میشه و سر هر چهارسال نمود میده
حالا شما حساب کن یک کارخونه داری، هزینه پرسنل، تامین و نگهداری، بیمه، مالیات و...داخل سال دارید و وقتی اخر سال حساب میکنید، می‌بنید که 10% سود هم کف دستتون رو نگرفته... ماشالله کار حساب‌دار هم حساب‌سازی هست... وقتی بازی رو میدونی و یک بهشتی مثل سود بانکی رو میبینی، سرمایه رو میبری داخل بانک، چه اتفاقی می‌افته؛ حقوق کارگر رو دیر به دیر میدی و کلی کارهای دیگه میکنی که از این سود بانکی بی دردسر استفاده کنی و در اخر سر سال سوم سرمایه رو خارج میکنی و میبری سمت بازارهای موازی و در کمینی که افزایش قیمت ارز رخ بده

اگر مردم این رو بدونن، متوجه میشدن که رفتار بورس درابتدای امسال عادی نبود و گرفتارش نمی‌شدن (چون دلیلی وجود نداشت ارزش سهام بالا بره - رشد خودشون رو طی سال 97-98 کرده بودن و منطبق با دلار 13 تومنی شده بودن)
الان قیمت طلا حباب منفی داره با دلاری که قیمت‌گذاری کردن. مشخص هست دلار هم بی‌جهت بالاست و دارن خالی میکنن روی خلق الله

ما دردمون اینه یکی نمیاد پشت تریبونی که در اختیارش هست این بازی و امثال این موارد رو بیان کنه. فقط میگه گرونی داریم مردم، قحطی میخواد بیاد، بیچاره شدین... مردم هم پنیک میکنن و میرن برنج و روغنِ که میخرن برای چند ماه داشته باشن... اینجاست پای دلال جماعت باز میشه برای سوء استفاده (یادم نمیره هنوز روز اول امضای تحریم‌ها بود و پر تویتر کرده بودن که آی مردم دارو گیر نمیاد، حالا 30 روز مونده بود تا اجرایی شدن تحریم‌ها و داخل اون 30 روز به اندازه کل 3 سال قبل واردات کالا داشتیم)

چارچوب مدیریتی کشور هم همین رو میخواد و در هر جهت از عدم آگاهی مردم استفاده میکنه و جیبشون رو میزنه چون خودشون بزرگترین دلال محسوب میشن که تمام ابزار رو در اختیار دارن

چند وقت دیگه سود بانکی شد 25% تعجب نکنید
فقط امیدوارم تجربه یونان برای اینا تکرار نشه چون اونجا هم همین غلط رو با بورس انجام دادن و نتیجه خوشایندی نداشت

بالا