• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
واقعا جای تاسف داره هر زمان که به سایت سر میزنی مجبوری پستی بخاطر نادیده گرفتن قوانین پاک کنی
امروز که داریم باهم صحبت میکنیم قرن بیست و یکم
ادعا میکنیم انسان های فهمیده ای هستیم
به زمین زمان فحش میدیم که شما بلد نیستید بورس کار کنید و . . ‌.

جای تاسف داره وقتی یک انسان قرن بیست و یکم نمیتواند ده تا قانون این بخش رعایت بکنه

با این شرایط توقع منطقی و درست عمل کردن بورس چیز دور از انتظاری خواهد بود
-------------------
در مورد اموزش
هرطور صلاح میدونید عمل کنید من اشتباه کردم در مورد اموزش چندین بار در این سایت مطلبی قرار دادم
تمام تلاشم میکنم که دیگه مطلبی داخل سایت قرار ندهم
شب خوش

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
امروز سیتا به قیمتی پایین تر از قیمت عرضه اولیه اش معامله شد
علی برکت الله .....

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
امروز نمادهایی که بالای 100 هزار حجم داشتن فقط 5 تا مثبت 5 بوده 279 نماد حجم بالای 100 هزار داشتن تا یک ماه پیش این عدد بالای 400 بوده

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
و خیلی دیگه از سهم ها که بیش از ۵۰درصد افت قیمت داشتن چرا؟!
از اون طرف چرا بازار خودرو،طلا،دلار ،مسکن این همه ریزش رو از مرداد تجربه نکرده هیچ چه بسا رشد هم داشته ولی بورس که به گفته **** و رئیس جمهور بهترین جای سرمایه گذاری ریزشی بوده
و خیلی چرا های دیگه؟!

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
هر بار که صف فروش جمع میشه و سهم میخواد مثبت بشه دوباره براش صف درست میکنن
بورس شده محل .............. بعضی ها
دقیقا.
این رفتار تکراری حقوقی این روزهاست. تمیز دارن سهم ها رو فقط روی منفی پنج می خرن .ریز ریز باحوصله تمام . نمی دونم چی میشه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
با دو مصوبه جدید:

1. افزایش اعتبار خرید سهام از ۲۰ درصد حساب تضمین به ۳۰ درصد

2. و افزایش سقف سرمایه‌ گذاری صندوق‌های با درآمد ثابت در «سهام» به 20 درصد

نقدینگی در حدود 20 هزار میلیارد تومان، میتواند به بازار تزریق شود

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بیشتر جنبه صحبت‌م اینه که اون حقیقت اصلی رو مردم نمی‌دونن و برای همین همیشه دنبال یکی هستند که تقصیر رو بندازن گردنش و تا یک موجی هم میشه بدون شناخت به ماهیت اون موج میخوان سوارش بشن

سالانه بین 15-20 درصد تورم مشخص داریم (که بودنش هم خوب هست برای یک اقتصاد سالم و رو به رشد)، یک تورم مخفی داریم که اندازه سود بانکی (سودبانکی برای مبالغ بالا که بالای 20 درصد هست)، حالا این جمع میشه و سر هر چهارسال نمود میده
حالا شما حساب کن یک کارخونه داری، هزینه پرسنل، تامین و نگهداری، بیمه، مالیات و...داخل سال دارید و وقتی اخر سال حساب میکنید، می‌بنید که 10% سود هم کف دستتون رو نگرفته... ماشالله کار حساب‌دار هم حساب‌سازی هست... وقتی بازی رو میدونی و یک بهشتی مثل سود بانکی رو میبینی، سرمایه رو میبری داخل بانک، چه اتفاقی می‌افته؛ حقوق کارگر رو دیر به دیر میدی و کلی کارهای دیگه میکنی که از این سود بانکی بی دردسر استفاده کنی و در اخر سر سال سوم سرمایه رو خارج میکنی و میبری سمت بازارهای موازی و در کمینی که افزایش قیمت ارز رخ بده

اگر مردم این رو بدونن، متوجه میشدن که رفتار بورس درابتدای امسال عادی نبود و گرفتارش نمی‌شدن (چون دلیلی وجود نداشت ارزش سهام بالا بره - رشد خودشون رو طی سال 97-98 کرده بودن و منطبق با دلار 13 تومنی شده بودن)
الان قیمت طلا حباب منفی داره با دلاری که قیمت‌گذاری کردن. مشخص هست دلار هم بی‌جهت بالاست و دارن خالی میکنن روی خلق الله

ما دردمون اینه یکی نمیاد پشت تریبونی که در اختیارش هست این بازی و امثال این موارد رو بیان کنه. فقط میگه گرونی داریم مردم، قحطی میخواد بیاد، بیچاره شدین... مردم هم پنیک میکنن و میرن برنج و روغنِ که میخرن برای چند ماه داشته باشن... اینجاست پای دلال جماعت باز میشه برای سوء استفاده (یادم نمیره هنوز روز اول امضای تحریم‌ها بود و پر تویتر کرده بودن که آی مردم دارو گیر نمیاد، حالا 30 روز مونده بود تا اجرایی شدن تحریم‌ها و داخل اون 30 روز به اندازه کل 3 سال قبل واردات کالا داشتیم)

چارچوب مدیریتی کشور هم همین رو میخواد و در هر جهت از عدم آگاهی مردم استفاده میکنه و جیبشون رو میزنه چون خودشون بزرگترین دلال محسوب میشن که تمام ابزار رو در اختیار دارن

چند وقت دیگه سود بانکی شد 25% تعجب نکنید
فقط امیدوارم تجربه یونان برای اینا تکرار نشه چون اونجا هم همین غلط رو با بورس انجام دادن و نتیجه خوشایندی نداشت

برادر بازم من قبول ندارم این حرفارو! یه سرچ کوچیک توی گوگل میزنی با عبارت "طرح کاهش سود بانکی" و ببینی تو دوره های خاتمی و روحانی و مجلس های دوران اعتدال و اصلاح چند هزار بار اینو پیگیری کردن ولی نشد! شما میگی یکی بیاد بگه؟ هر روز توی این 40 سال گفتن!

درمورد اینکه تورم برای اقتصاد سالم خوبه هم من مخالفم! یه سری مسائل ساده اقتصادی رو نمیشه زیرپا گذاشت! تورم وقت خوبه که اقتصاد آزاد و جهانی داشته باشی! نه مملکتی که یکی از 2تا کشور توی کل کره زمینه fatf رو تصویب نکرده! نه کشوری که سالهاست سنگ میندازن که مراوده و تجارت خارجی نداشته باشه! نه کشوری که بخش صادراتش کلا انحصاریه و دست یه سری ادم خاص از یه نهاد خاصه!

و مورد اخر هم همه میدونن مشکل از کجاست و مقصر هم خودشونن! زمان خاتمی که این مشکلات نبود! نه تورم زیاد بود! نه رشد اقتصادی کم بود! نه حقوق کم بود! نه پای خارجی ها بریده شده بود! همون موقع اش هم نصف مملکت نق میزدن! همین فروم بگردی مثه مور و ملخ پست ها هست! روش دیگه ای رو مردم انتخاب کردن و تاوانشم هم بدن! کما اینکه همین الانشم باز قدرت انتخاب بزاری همون اش و کاسه است! :D

7star

Registered User
لایک‌ها
281
سلام. قبلش توضیح بدم منظورم خریدن (یا نخریدن) سکه از بورس نبود. منظورم این بود که سکه رو - چه از بورس و چه از صرافی - فیزیکی تحویل خواهم گرفت.

1. چون بورس در این چند سال به من ساخته و معتادم کرده، برای همین اگر بخوام گواهی سکه‌ها رو صرفا در پنل آنلاین نگه دارم، با شناختی که از خودم دارم هر روز وسوسه خواهم شد که بفروشمشون و جاش سهام بخرم. همین الان با اینکه شاخص 1.100 هم در سناریو فعلی محتمله ولی قیمت‌ها داره وسوسه‌ام می‌کنه و ممکنه فردا خرید بزنم. اما اگر سکه فیزیکی باشه دیگه حوصلۀ شال و کلاه کردن و رفت و آمد رو ندارم و البته هدفم از خرید سکه هم صرفا حفظ دارایی هست نه کسب سود که در اون صورت طبیعتا همین 15% رو هم می‌ذاشتم تو بورس. اساسا نقدشوندگی تیغ دو لبه است. مطمئن باشید اگر دلار و طلا هم دکمۀ فروش داشت، در همین اصلاحات اخیر - که تموم هم نشده - نصف ملت خودشون رو بدبخت میکردن و دارایی‌شون رو مانند بورسی‌ها زیر قیمت چوب حراج می‌زدن.

2. اگر هر اتفاق غیرمنتظره‌ای رخ بده - از جنگ داخلی و منطقه‌ای گرفته تا حوادثی که امکان پیشبینی‌شون فراهم نیست - بد نیست آدم مقداری دارایی فیزیکی ارزشمند داشته باشه. معمولا انتخاب‌های ما هم که محدود به طلا و دلار می‌شه و خب، البته دلار (آیتمی که در سال 99 به اندازه لینا لوله‌ای هم بازدهی نداشته و این نه یک تحقیر و طعنه که واقعیتی ملموسه) گزینۀ مطلوبی برای من نیست. از حفظ سرمایه (و البته بازدهی، اگرچه هدفم نیست) به واسطۀ خرید سکه در بلند مدت خیالم راحته و چارت مقایسه‌ای این دو در این چند دهه، و حتی همین امسال، هم که گویای همه‌چیز هست. در 15 سال اخیر، یعنی از سالی که سنگ‌بنای نکبتِ نوُین در این مملکت نفرین شده بنا نهاده شد، سکه 11500% و دلار 2995% بازدهی داشته! طلای آب شده و این داستان‌ها هم نه برام جذابیتی نداره و نه اصلا آشنایی دارم و خلاصه اهلش نیستم.

08ex_untitled.jpg

نرخ مد نظر من برای خرید 12.5م بود که در اون تاپیک هم گفتم و البته تمسخر شدیم ولی به همون محدوده داریم نزدیک می‌شیم. بعید نیست سکه 1 روزه رو فردا کف کانال 13م هم بفروشن. البته فعلا تصمیم هیجانی نمی‌گیرم. عجله‌ای نیست و چه بالایی بده و برگرده به سقف کانال 14م و چه اصلاح ادامه داشته باشه، در مقطع فعلی تصمیمی قطعی ندارم. امروز سکۀ بورسی به قیمت 13.340.000 تومان صف فروش بود و مشتری نداشت. نکتۀ قابل توجه اینه که در چنین مواقعی که سکه اصلاح چند روزه می‌ده، خیلی از طلافروشی‌ها و صرافی‌ها به بهانه‌های مختلف - از جمله «نداریم!» - نمی‌فروشن و ملت هم خبر ندارن می‌تونن به جای منت‌کشی از اینها، برن و 650 هزار تومان زیر قیمت از تو بورس همین سکه رو بخرن و چند روز بعد از خزانه بانک دریافت کنن. البته در زمینۀ سکه فکر آربیتراژ به سر کسی نزنه که خود صراف‌ها موقع خرید گرگ‌تر از شما هستند و تا پروسۀ چند روزۀ نامۀ کارگزاری به خزانۀ بانک و وقت انبار (تحویل) اوکی بشه، ممکنه قیمت‌ها هر بالا و پایینی داشته باشه و نوسان معکوس از خودتون بگیرید.
خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتید و به خوبی راهنمایی کردید.
در مورد خرید سکه فیزیکی از بازار هم راهنمایی میکنید؟ که مثلا برای خرید باید چه نکاتی رو رعایت کنیم؟ سکه رو از طلافروشی، صرافی یا مراکز سکه خریداری کنیم ؟ و... و نکاتی که میدونید لازمه.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
از همون روزی که بند فولاد در رفت زیر فشار و حمایت قدرتمندشو از دست داد میشد حدس زد که وارد یک دوره سیاه شدیم و طبق بررسی من باید تا حدود ۱۲۵۰ شاخص صبر کرد،ببینیم بازار چه واکنشی نشون میده ،خرید در میانه روندهای نزولی این شکلی هم به نظرم صحیح نیست

در این روزها کاری که باید انجام داد اینه‌که تلاش کنیم اگر میشه مبلغی تهیه کنیم تا در اتمام این روند میانگین کم بشه و جبران ضرر ساده تر ،هر خرید یا فروش با ضرری الان درست نیست

نکته مهم دیگه اینکه ،کانال های بورسی دارن آهنگ لایت و آرام بخش میزارن ،چند روز دیگه کار به مداحی نکشه خوبه :cool: ;)

پ ن : همه کم و زیاد متضرر هستیم ،اما در مورد شرایطی که اتفاق افتاده و اراده ما بر اون حاکم نیست باید صبور و منطقی بود ،از روزنه ها و فرصت هایی که در آینده پیش میاد باید استفاده کنیم و بتونیم منافع خودمونو تامین کنیم ،سپر دست گرفتن و چشم بسته با دشمنان خیالی و واقعی جنگیدن هیچ کمکی به کسی نمیکنه ،امید و هوشیاری رمز موفقیت خواهد بود به لطف خدا

پ ن : تمام این تراوشات متعلق به ذهن الکن منه و طبیعتا معیار عمل کسی نخواهد بود :)

برادر بازم من قبول ندارم این حرفارو! یه سرچ کوچیک توی گوگل میزنی با عبارت "طرح کاهش سود بانکی" و ببینی تو دوره های خاتمی و روحانی و مجلس های دوران اعتدال و اصلاح چند هزار بار اینو پیگیری کردن ولی نشد! شما میگی یکی بیاد بگه؟ هر روز توی این 40 سال گفتن!

درمورد اینکه تورم برای اقتصاد سالم خوبه هم من مخالفم! یه سری مسائل ساده اقتصادی رو نمیشه زیرپا گذاشت! تورم وقت خوبه که اقتصاد آزاد و جهانی داشته باشی! نه مملکتی که یکی از 2تا کشور توی کل کره زمینه fatf رو تصویب نکرده! نه کشوری که سالهاست سنگ میندازن که مراوده و تجارت خارجی نداشته باشه! نه کشوری که بخش صادراتش کلا انحصاریه و دست یه سری ادم خاص از یه نهاد خاصه!

و مورد اخر هم همه میدونن مشکل از کجاست و مقصر هم خودشونن! زمان خاتمی که این مشکلات نبود! نه تورم زیاد بود! نه رشد اقتصادی کم بود! نه حقوق کم بود! نه پای خارجی ها بریده شده بود! همون موقع اش هم نصف مملکت نق میزدن! همین فروم بگردی مثه مور و ملخ پست ها هست! روش دیگه ای رو مردم انتخاب کردن و تاوانشم هم بدن! کما اینکه همین الانشم باز قدرت انتخاب بزاری همون اش و کاسه است! :D
با بخش های زیادی از فرمایشات شما موافقم

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
برای خرید حق تقدم باید سهام اصلی هم داشته باشیم یا میشه فقط تقدم بخریم و به سهام تبدیل کنیم
بعد واسه بلند مدت ارزش داره بجای خود سهم حق تقدمش رو بخریم؟

7star

Registered User
لایک‌ها
281
ملت هم خبر ندارن می‌تونن به جای منت‌کشی از اینها، برن و 650 هزار تومان زیر قیمت از تو بورس همین سکه رو بخرن و چند روز بعد از خزانه بانک دریافت کنن. البته در زمینۀ سکه فکر آربیتراژ به سر کسی نزنه که خود صراف‌ها موقع خرید گرگ‌تر از شما هستند و تا پروسۀ چند روزۀ نامۀ کارگزاری به خزانۀ بانک و وقت انبار (تحویل) اوکی بشه، ممکنه قیمت‌ها هر بالا و پایینی داشته باشه و نوسان معکوس از خودتون بگیرید.
بزرگوار، چند تا سئوال هم در این مورد دارم:
- بنظرتون، به قصد خرید سکه فیزیکی، بهتره که از بازار خرید کنیم یا از بورس کالا خریداری و تحویل بگیریم؟
- پروسه تحویل سکه در بورس چقدر زمان میبره؟ مگه نمیگن فردای خرید میتونید سکه رو تحویل بگیرید؟ افرادی که در تهران نیستند، باید حتما خودشون حضوری برن خزانه سکه رو تحویل بگیرن؟
- سکه که خزانه بانک تحویل میده، به چه صورتی است؟ بصورت پرس شده یا همینجوری؟
- و در آخر، اگه بخواهیم یه بخشی از سبد سرمایه گذاری رو به سکه طلا تبدیل کنیم و به قصد نگهداری بین 2 الی 5 سال جهت حفظ ارزش پول نه کسب سود، بهتره سکه فیزیکی بگیرم و در جای امن نگهداری کنیم یا گواهی سپرده سکه خرید کنیم و بذاریم توی پرتفوی بورسی بمونه(بدون اینکه تحویل بگیریم)؟

7star

Registered User
لایک‌ها
281
یه سوال خیلی مبتدی
من خیلی سال پیش سهام ایران خودرو خریدم. الانم عضو farabixo شدم با همون شماره ملی
ولی سهامی ایران خودرو رو نشون نمیده. یعنی نمیتونم بفروشم
چطور میتونم سهامو بفروشم؟
اگه اون موقع با کد بورسی خرید کردید، احتمالا کارگزاری تون به غیر از فارابی بوده پس اون سهام توی پنل همون کارگزاری هست که باهاش خرید زدید؛ و الان میتونید درخواست تغییر کارگزار ناظر بدید (بصورت آنلاین یا حضوری) یا اینکه از پنل همون کارگزاری قبلی استفاده کنید.
اگر هم اصل برگه سهام رو دارید، باید اصل برگه سهام رو به کارگزاری تون ببرید و درخواست بدید که این برگه سهام تون بیاد توی پرتفوی بورسی تون

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
میگم بورس کلا به بقیه ی بازارها چه سعودی و چه نزولی واکنش نشون میده و نزول پیدا میکنه !
فقط انس طلا 13 تا تک تومنی اومد پایین بقیه رفتن بالا ..

2020-10-27_123411.jpg

7star

Registered User
لایک‌ها
281
برای خرید حق تقدم باید سهام اصلی هم داشته باشیم یا میشه فقط تقدم بخریم و به سهام تبدیل کنیم
برای خرید حق حقدم نیازی نیست که سهام شرکت رو داشته باشید، میتونید حق تقدم رو از فروشندگان اون سهم بخرید و تبدیل به سهم کنید.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
حقوقیا عجب بز خری میکنن توی منفی کامل ولی هر چی میخرن بازم فروشنده میاد. یارو روی شاخص 2100 نفروخته الان با 70 درصد ضرر روی 1300 از ترس داره میفروشه. :D
بنظر دیگه شاخص فردا از 1300 برگرده. نیمه اول بازار منفی نیمه دوم مثبت.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
حقوقیا عجب بز خری میکنن توی منفی کامل ولی هر چی میخرن بازم فروشنده میاد. یارو روی شاخص 2100 نفروخته الان با 70 درصد ضرر روی 1300 از ترس داره میفروشه. :D
بنظر دیگه شاخص فردا از 1300 برگرده. نیمه اول بازار منفی نیمه دوم مثبت.
دقیقا هرچی می‌خرن هنوز هم فروشنده هست، متاسفانه اعتماد مردم عادی به بورس از بین رفته فقط اونایی همچنان اعتماد دارن که کارشون این بوده و قبلا این افت و خیزها رو دیدن و سود خوبی هم بردن.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
جالبه
توی سایت رهاورد اونقدر که شاخص رو تحلیل میکنن ، سهم رو تحلیل نمیکنن و در مورد سهم نظر نمیدن ! :D
واقعا نمیدونم چیه شاخص اینقدر مهمه که اونو تحلیل میکنن

بالا