دقیقا روز قبل از شروع سقوط, من سهام ها رو خریدم و سقوط بورس شروع شد !یکم عجیبه که میگین از اصل سرمایه!!!!مگه کی وارد بازار بورس شدید؟

Last edited:
دقیقا روز قبل از شروع سقوط, من سهام ها رو خریدم و سقوط بورس شروع شد !یکم عجیبه که میگین از اصل سرمایه!!!!مگه کی وارد بازار بورس شدید؟
چقدر خریده! 108 میلیونکسانی که علت ریزشهای اخیر قیمت سهام را به گردن حقیقی می اندازند اصلا از بورس چیزی نمی دانند امروز که قیمتها در حال برگشت است نگاه کنید حقوقی با چه سرعتی عرضه می کند تا مبادا بیشتر از مثبت 1 شود فعلا که یکساعت تا اتمام بازار وقت مانده حداقل 23 میلیون سهم فولاد توسط حقوقی فروخته شده است! آیا با این وضعیت می توان به تعمد دولت و حقوقی ها در منفی کردن بازار سهام و کشاندن مردم به سمت دلار و سکه شک نکرد؟
بعد از تقریبا 2 ماه به سبد اصلی اضافه می شود و می توانید بفروشید .دوستان با تجربه یه سوال
فارس 100% افزایش سرمایه داده , من 885 سهم دارم , در پورتفو تعداد سهم همون 885 هست ولی در پورتفو لحظه ای تعداد 1770 هست
الان چطور میشه ؟
پ.ن : جدی جدی فملی بعد از فروش من از مثبت 0.5 رسیده به مثبت 2.21 !!![]()
سهام جایزه داده، هنوز ننشسته داخل پرتفوی حواست باشه فارس رو کامل نفروشی تا سهام جایزه رو بگیریدوستان با تجربه یه سوال
فارس 100% افزایش سرمایه داده , من 885 سهم دارم , در پورتفو تعداد سهم همون 885 هست ولی در پورتفو لحظه ای تعداد 1770 هست
الان چطور میشه ؟
الان اهل فن نیستن من جواب بدم سوال رو زمین نمونه.دوستان با تجربه یه سوال
الان چطور میشه ؟
فارس رو نمیفروشم تا کامل تکلیفش مشخص بشهسهام جایزه داده، هنوز ننشسته داخل پرتفوی حواست باشه فارس رو کامل نفروشی تا سهام جایزه رو بگیری
من هرگز اعتقادی به بورس نداشتم و ندارم , خانواده یه پولی داد و گفت حالا که همه رفتن بیا ما هم بریم ,مثل همون موقعی که فکر کردید همه توی بورس سود میکنن منم بخرم سود میکنم.
فردا روز اگه سهمهای دیگه مثبت شن باز نمیفروشید
سه سال بمونیم که سر به سر بشه !! ترجیح میدم سه سال این پول رو روی بیت کوین بخوابونمیعنی این سهم تا 3 سال آینده سر به سر نمی شود ؟ مشخص است که می شود .
یعنی فاتحه بیت کوین رو بخونیممن هرگز اعتقادی به بورس نداشتم و ندارم , خانواده یه پولی داد و گفت حالا که همه رفتن بیا ما هم بریم ,
شک نکن هر کدوم از این سهم هایی که دارم باز بشن و راه بدن برای فروش رد میکنم بره
سه سال بمونیم که سر به سر بشه !! ترجیح میدم سه سال این پول رو روی بیت کوین بخوابونم![]()
فروشنده نداره حجم مبنا پر نکرده
اینا چند وقت بسته بودن؟!؟#جوین چی میگه
پایانی هم بد نبود
خوب گرفتی , 1 سال منتظرم بیاد پایین بخرم , یه کله داره میره بالا , واسه همین ورود نمیکنم یه سری هم اونجا بدبخت بشنیعنی فاتحه بیت کوین رو بخونیم![]()
من که یه کلمه از حرفای شمارو هم نخوندم و نمیخونم! همون پست قبلی برای 70 پشتم بسه! اونی که پست شمارو خونده و پست منم خونده قضاوت میکنه نیازی به کامنت اضافی نیست!منظور ؟!!!
کسی از شما تجمع پست خواست ؟
عزییییز !
بورس یه فرصته برای سرمایه گذاریه که باید با آموزش واردش بشی و پیش شرط هاش رو داشته باشی ( با سرمایه ای که لازم داری نیای ، محتاج درآمد ثابت از بورس برای مخارج ماهیانه نباشی یا سرمایت زیاد باشه ، ریسکش رو قبول بکنی ، با وام و قرض نیای ، صبر داشته باشی بالا ی5 سال و الی آخر )
شما تخصص نداری ، تجربشو نداری ، شرایطش رو نداری ، ریسکش رو نمیتونی تحمل بکنی و علاقشو نداری برو دنبال همون کاری که دوست داری !
اگه به خودت زحمت میدادی پستامو میخوندی هیچ جایی رو پیدا نمیکردی من تشویق به سهامداری هر سهمی رو کرده باشم ! هرچند که تا حالا حتی هیچ سهمی رو هم توصیه به خرید و فروش نگهداری نداشتم و حتی هیچ کسی رو تشویق نکردم توی این بازار بمونه . مزایا و معایبش رو گفتیم و شرایط لازم رو ! همین
شما هم زیاد خودتو به آب و تاب نزن اینجا نقش سوپرمن رو میخوای بازی بکنی ! گودرز رو به شقایق وصل میکنی
اینجا هم کسی کسیو تشویق نکرده سرمایش رو توی بورس بیاره !
کل بازارای جهان پس کلاهبرداری ان ؟! بورس ایران و کشورهای دیگه ، فارکس ، رمزارز ! چون اینجا ها یک نفر سود بکنه 50 نفر ضرر میکنه !
اگه فقط 5 سال توی این بازار بودی و بلد بودی باهاش درست رفتار بکنی الان این حرف رو نمیزدی و از حرف خودت خندت میگرفت
در نهایت این نظر شماست ، اونم نظر من بود !
اجازه نداری یکی از فرصت های سرمایه گذاری ما رو بدون اینکه بهت ضرری وارد بشه زیر سوال ببری !!
و از اون مهم تر " به هیچ وجه اجازه نداری " نظر بنده رو احمقانه و فرصت طلبانه خطاب بکنی !
محترمانه جوابتو دادم ! معمولا کسی بهم توهین بکنه ، شخصیت و ادبو میبوسم میزارم کنار !
آقای فرشته نجات سرمایه های مردم، شما همون کاری که توش ثروت ساختی رو ادامه بده !
درضمن جوابتو دادم نه اینکه مهم باشه قانعت بکنم ! جواب دادم نقل قول گرفتی هرچی خواستی گفتی !
این بورسم داستان شده ها ، هرکی از راه میرسه 1 برگ سهم تا حالا نخریده ، ادعاش گوش فلک رو پر میکنه و درباره هرچیزی که اطلاعی نداره اظهار نظر میکنه !! مومن ! این یک سال تبلیغ بورس رو نمیکردن شما اصلا با این بازار آشنا میشدی که الان واس ملت کاشناسی میکنی ؟؟!!
خوش باشیمن که یه کلمه از حرفای شمارو هم نخوندم و نمیخونم! همون پست قبلی برای 70 پشتم بسه! اونی که پست شمارو خونده و پست منم خونده قضاوت میکنه نیازی به کامنت اضافی نیست!
زیاد غبطه نخور------احتمالا این نماد هم دوباره از شنبه ازش نوسان میگیرند و صف فروش میشه و اونوقت خدا رو شکر میکنی که فروختیدوستان با تجربه یه سوال
الان چطور میشه ؟