• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
مطلبی دیده بودم سر اینکه رای دهی با پست و غیرحضوری هم انجام میشه ممکنه چک و اعلام نتیجه تا 2 3 هفته بعد از روز انتخابات هم طول بکشه.
نه نهایت سه یا چهار روز زمان می بره و احتمالا در ابتدا ترامپ جلو خواهد افتاد و بعد از شمارش آرای پستی کم کم فاصله کم خواهد شد و شاید بایدن اول بشه
نزدیک 60 میلیون نفر بصورت پستی رای دادند که اکثرا دموکرات بودند

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مگه انتخاب این دو تا فرقی هم میکنه اصل هویت انقلاب ایران پریدن به آمریکاست این شد که نپرن آره انتخاب یکی از این دو نفر مهمه
و گرنه یک نفر دستور میده که از پشت هلش میدن که بگو

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مطلبی دیده بودم سر اینکه رای دهی با پست و غیرحضوری هم انجام میشه ممکنه چک و اعلام نتیجه تا 2 3 هفته بعد از روز انتخابات هم طول بکشه.
آره تقریبا 2 هفته :p
تکلیف بیشتر بخش های اقتصادی آبان ماه مشخص میشه ...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
محسن علی‌زاده:
امروز از سازمان بورس اوراق بهادار کشور، گزارش اقدامات سهامداران حقوقی در خصوص الزام به بازارگردانی از تاریخ تصویب در شورای عالی بورس به منظور بررسی و ارائه به قوه قضائیه درخواست شد.

[emoji419] برخورد با متخلفین به طور جدی آغاز شده است.

729b531677c5af93ecc61a58a5340af6.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
برخورد با متخلفین به طور جدی آغاز شده است.
تخلفی اگه بوده در بالا بردن بیش از حد قیمت و ایجاد حباب 75 درصدی بوده . نه در برگرداندن قیمت ها به ارزش واقعی
انگار سهام یه چیزی مثل بیتکوین ــه که هرچی جو مثبت و کد بورسی جدید وارد بشه همینطوری بره بالا بچسبه به سقف

شاخص بورس در 2 دوره 8 ساله قبل حدود 2.5 برابر دلار رشد کرده دلیلی نداره این دوره 5-4 برابر دلار بالا بره
این حباب در سال 83 هم بوده با همین طایفه تَکرار می‌کنم در دولت
بعدش 43 درصد ریخته اونم در 5 سال با عذاب نه در 3 ماه فوری
مگه انتخاب این دو تا فرقی هم میکنه اصل هویت انقلاب ایران پریدن به آمریکاست این شد که نپرن آره انتخاب یکی از این دو نفر مهمه
و گرنه یک نفر دستور میده که از پشت هلش میدن که بگو
با اثر روانی کوتاه مدتش کار داریم که دولت برای نوسان گیری هم که شده ازش استفاده میکنه
بلند مدت هم نفت رو بتونن بفروشن مثل سابق ماهی 2 درصد نقدینگی تولید میکنن نه 4-3 درصد

پ.ن : نقدینگی شده مثل نرخ تورم اطلاعات شخصی دولته . همتی اگه عشقش بکشه بعضی وقتا تو اینستاش اعلام میکنه که معمولا با ماه قبلی هم تناقض داره :confused:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نه اون بالا رفتن طبیعی بود نه این ریزش..هر دو دستوری بودن.اگر بزارن بازار به روال طبیعی خودش برگرده خیلی از مشکلات کمتر میشه.الان جوری شده وقتی یک نماد صف فروشه تمام نمادها میرن صف فروش.باید بعد از اصلاح قوانین و این بگیر و ببندها بزارن بازار حالت طبیعی خودش رو داشته باشه تا راه سهمها از هم جدا بشه
تخلفی اگه بوده در بالا بردن بیش از حد قیمت و ایجاد حباب 75 درصدی بوده . نه در برگرداندن قیمت ها به ارزش واقعی
انگار سهام یه چیزی مثل بیتکوین ــه که هرچی جو مثبت و کد بورسی جدید وارد بشه همینطوری بره بالا بچسبه به سقف

شاخص بورس در 2 دوره 8 ساله قبل حدود 2.5 برابر دلار رشد کرده دلیلی نداره این دوره 5-4 برابر دلار بالا بره
این حباب در سال 83 هم بوده با همین طایفه تَکرار می‌کنم در دولت
بعدش 43 درصد ریخته اونم در 5 سال با عذاب نه در 3 ماه فوری

با اثر روانی کوتاه مدتش کار داریم که دولت برای نوسان گیری هم که شده ازش استفاده میکنه
بلند مدت هم نفت رو بتونن بفروشن مثل سابق ماهی 2 درصد نقدینگی تولید میکنن نه 4-3 درصد

پ.ن : نقدینگی شده مثل نرخ تورم اطلاعات شخصی دولته . همتی اگه عشقش بکشه بعضی وقتا تو اینستاش اعلام میکنه که معمولا با ماه قبلی هم تناقض داره :confused:

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
nlv5_1.jpg

زودتر از اونی که فکر می‌کردم رسید به کانال محبوب و مورد انتظارم
wbkq_yeah.gif

همین اتفاق برای ثشاهد افتاد , بعد مجمع بدون محدودیت نوسان باز شد و 20% منفی خورد ولی بقول خودشون کشف قیمت نشد و باطل کردن , امروز الکی یه افشا الف زدن و فردا دوباره بدون محدودیت باز میشه , بزور میخوان این 20% ضرر رو بکنن تو پاچه ملت!

آره، در مجموع بازگشایی بدون دامنه نوسان - مجمع/افشای الف - تو بازارهای ریزشی خانه‌خراب‌کنه! #دی رو هم داشتن دیروز با 30 درصد شهید می‌کردن که باطل شد رفت برای 5 درصد.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ظاهرا با ازاد شدن نوسان گيري از روز شنبه بازار رو ميخوان به روال طبيعي برگردونن
انشالا كه از شنبه درست ميشه
پيام هاي ره اورد رو كه ميخونم از خودم فراموش ميكنم اينقدر كه ملت ناله مي كنن از پولاي وام و خونه و ماشيني كه اوردن و الان همشون تو ضرر بالاي ٥٠٪؜ هستن
واقعا اين ملت حقشون اين نيست …

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
پيام هاي ره اورد رو كه ميخونم از خودم فراموش ميكنم اينقدر كه ملت ناله مي كنن از پولاي وام و خونه و ماشيني كه اوردن و الان همشون تو ضرر بالاي ٥٠٪؜ هستن
علاوه بر این یه عده همینطوری فقط اومدن سرمایه گذاری جدای از عدم دانش بورسی (مثل خودم) حداقل دید سرمایه گذاری هم نداشتن. طرف حداقل به این فکر نکرده ممکنه این پول به زودی لازمش بشه نباید بریزه توی بورس. سهم خوبی مثل فملی رو با چندین میلیون ضرر رد کرده چون موقعیت پیش اومده داره نامزد میکنه و باید طلا بخره!

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
حقیقت که حقشون هست :)
اسمون و زمین میگفتن این رشد بورس منطقی نیست
اینا همون جمعیت خاکستری هستن که همیشه موج‌سواری میکنن و لات مجازی‌ان

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مگه نوسان گیری رو محدود کرده بودن که بخوان آزاد ـــش کنن ؟
مشکل اصلا نوسان گیری نیست مشکل اصلی اینه که میخوان خزانه پر کنن !

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
این پالایش کی باز میشه دقیقا ۵ ملیون مارو ۲ ماهه گرفتن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
مگه نوسان گیری رو محدود کرده بودن که بخوان آزاد ـــش کنن ؟

محدوده دیگه! دارا یکم چون صندوقه شامل قانون نمیشه وگرنه سهم‌های «بورسی» رو خود سیستم نمی‌گذاره روزانه بخری/بفروشی.

فکر کنم الان تو مایه‌های منفی 10-15 درصده. بذار اول مثبتش کنن، بعد. بعید نیست برای اینم اوراق تبعی بدن که بازدهی مثبت بشه.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
علاوه بر این یه عده همینطوری فقط اومدن سرمایه گذاری جدای از عدم دانش بورسی (مثل خودم) حداقل دید سرمایه گذاری هم نداشتن. طرف حداقل به این فکر نکرده ممکنه این پول به زودی لازمش بشه نباید بریزه توی بورس. سهم خوبی مثل فملی رو با چندین میلیون ضرر رد کرده چون موقعیت پیش اومده داره نامزد میکنه و باید طلا بخره!
دقيقا همينطوره
اگه همين افرادي كه بدون علم وارد شدن و از سيگنال هاي خريد گروه هاي تلگرامي و اينستا استفاده ميكردن لااقل همون حد ضرر رو رعايت ميكردن اوضاع خيلي به مراتب بهتر بود
مثلا شخصي يه سهم خريده مثل وغدير حد ضرر ١٦٠٠ بوده و رو ١٦٠٠ ضرري كه داشته ٢٠ درصد بوده و به اميد جبران اين ضرر سهم رو نگه داشته و الان بالاي ٥٠ درصد ضرر كرده !
اين حد ضرر واقعا خيلي مهمه به نظر من كسي كه ميخواد تو بورس سرمايه گذاري كنه و ماندگار باشه تو اين كار بايد به اين نكات توجه كنه
گرچه اين ريزش كاري با هممون كرد كه ديگه هيچ وقت تو هيچ كاري ريسك نميكنيم :D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
حقیقت که حقشون هست :)
اسمون و زمین میگفتن این رشد بورس منطقی نیست
اینا همون جمعیت خاکستری هستن که همیشه موج‌سواری میکنن و لات مجازی‌ان
حالا دعا كنيم به قول اقاي جهانگيري چون دعاي ما ملت ظاهرا كارسازه :cool:تا انشالا از شنبه درست بشه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
باز نشه بهتر،
دامنه نوسانش ۱۰ درصد و تا باز هم بشه خیلی‌ا فروشنده هستند و عاقبت خوشی همراه نداره

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بحث منافع نوسان گیری الان اولویت نیست دوست من ،بحث بهم خوردن نظم بازار در ابتدا و مغایرت این تصمیم با اصول اقتصاد آزاد در مرتبه بعده

ببینید چقدر داره تبلیغ میشه علیه بورس در مجازی اگر این تصمیم منجر به فرار سرمایه بشه و حمایت‌ حدود ۱۵۵۰ تا ۱۶۰۰ از دست بره ،خیلی اتفاق بدتری از نوسان گیری روزانه بعضی هاست

روزی که اوایل مهر فکر کنم این قانون مسخره تصویب شد ،شاخص بالای ۱۶۰۰ بود و معاملات داشت بعد از حدود دو ماه اصلاح به روند طبیعی برمیگشت ،اما با این کار شوک عجیبی به بازار وارد شد و الان میبینیم که شاخص اومد زیر ۱۳۰۰،یعنی حدود ۲۰ درصد ریزش در یک ماه در شاخص کل (که البته در خیلی از سهم ها بیشتر بوده )
اون موقع من انتقاد میکردم و هشدار میدادم ،متهم به منفعت طلبی و خیلی چیزهای بدتر شدم که ممکنه به زبان نیومده باشه :confused:

الان هدفم این نیست که به سبک کارتون گالیور بگم من میدونستم !بلکه میخام یادآور بشم که هر دخالت یا قانونی خلاف رویه در بازار (بازار یعنی جایی که عوامل و منتفعین زیادی وجود داره و مکانیزم عرضه و تقاضا حاکمه ) حتما و حتما و حتما نتیجه منفی داره ،حتی اگر در ظاهر اینطور به نظر نیاد

الان در این مدت ،منافع سهامدار خرد تامین شده؟ یا سرمایه اشون چند درصد هم کمتر شد؟
امیدوارم این تجربه ای باشه برای همه ما که در زندگی عمیق تر به مسائل نگاه کنیم
امیدوارم شرایط به سمتی پیش بره که همه به سودهای مناسب برسیم به امید خدا

بالا