والا به نظرم نگهداری سهمهای اینچنینی دیگه واقعا در مقطع فعلی توجیهی نداره. حالا نه اینکه چون خودم هفته پیش فروختم بگم ولی #کدما هم میتونه یه زمانی به سرنوشت #وملی و #لپارس دچار بشه. گزارشی که چند وقت پیش داد اگر درست یادم مونده باشی سهمی 2 ریال یا همچین چیزی سود ساخته بود و حق تقدمهاش هم که تا مدتی دیگه رونمایی میشه. من حتی دیگه سمت #غنوش هم نمیرم که دورهای برام عالی بود. با چه دل و جراتی اینها رو بعد از چرخش بازار میخرن... تا قبل ریزش که حبابسواری و سفتهبازی بزرگان - و بهرهمندی ما کوچکترها از کنارش - به راه بود میشد ریسک کرد و جواب هم میداد ولی الان دیگه سهم میان/بلند مدتی فقط EPSمحورها. دیگه در بدترین حالت با سود مجمع و برگشت احتمالی بازار به سوددهی میرسه. حتی نصف #دی رو شهریور 5400 فروختم و نصف دیگه رو فقط و فقط به خاطر میانگین خرید خیلی پایین و افزایش سرمایهای که داره نگه داشتم وگرنه همینم اگر درصد پیشنهادی بانک به تایید نهایی حسابرس نرسه منفجر میشه و از همینجا در بهترین حالت 1/3 میشه!
--
سکۀ یک روزه 12.383.000 تومان صف فروش بدون خریدار. صندوق طلا هم اومده زیر NAV. منم که یه زمانی میخواستم سکه رو 12.5م بگیرم دارم ناز میکنم. فردا کانال 11م رو داد برای پلۀ اول ورود میکنم. پلۀ دو و سه بمونه برای فردای انتخابات و یک ماه بعد از اون. یه بندهخدایی تو تاپیک سکه شاکی شده بود چند روز پیش - دورهای که سکه 15/16 میلیون بود - که چرا مردم رو گمراه میکنید و نمیگذارید الان خرید کنن، اگر از بازار جا بمونن چطور میخواید جواب بدید