• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

این میشه بدعتی غلط که هر بازارگردانی به تشخیص خودش دامنه رو به 10% گسترش بده. توازن رو بهم می‌ریزه و خودش نوعی سیگنال‌دهیه. #زبینا -5 صف فروش بود به صرف این خبر شد +5 صف خرید. بدون هیچ دلیل منطقی و خاصی، صرفا به جهت نوسانگیری. قبل از این چهار سهم (سه زراعی + #بپیوند) #سمگا هم چنین شرایطی داشت. به هر حال امیدوارم این قضیه بعدا مشکل درست نکنه.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آقا وپارس دو روز مثبت هستش نگهش دارم یا بفروشم کسی داره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
این لپارس لعنتی چه منفی بدی خورده ؟

اینو چقدر به من خط دادن که بخر ، خدا رحم کرد ، فکر کنم داره برمیگرده به ۱۵۰۰ تومن !

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
برای #خودرو افشای الف بالاخره اومد
لگن هارو ۲۰-۳۰ میلیون گرون کردن!
اینم مثل خساپا احتمالا +۱۰ میخوره
امروز هم بخاطر این افشا صف خریدش زیاد بود
بسته شد تا اخر هفته
با بسته شدن خودرو ببینیم شاخص میاد پایین یا نه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این لپارس لعنتی چه منفی بدی خورده ؟

اینو چقدر به من خط دادن که بخر ، خدا رحم کرد ، فکر کنم داره برمیگرده به ۱۵۰۰ تومن !
692cdfc0-053e-4985-b2c3-128fc6c95152-jpg.1191978

این عکسو قبل از اینکه ریزش بازار شروع بشه توی تاپیک بقلی گذاشته بودم.
بیشترین افزایش قیمت سهام از ابتدای سال. اون موقع کله مون داغ بود و حالیمون نبود که موقع فروشه، باید بفروشیم و از بورس فرار کنیم.
لپارس یکی از اون سهم هایی بوده که از ابتدای سال شارپی بالا رفته، فکر میکنم برای همین منفی سنگین امروزش تایید شده تا قشنگ بادش خالی بشه.
ثشاهد تا قبل از ریزش بازدهی بیشتری نسبت به دی داشته ولی امروز دی 5000 تومن و ثشاهد 3000 تومن. بنابراین دی حالا حالاها جا برای اصلاح داره.
و اما تنها سهمی که در این لیست قسر در رفته سرطان شستا می باشد. این سهم در زمانی که بازار صعودی بود در تایم اختصاصی معامله میشد و شاخصو مثل بنز بالا میکشید ولی ریزش بازار که شروع شد بستنش وگرنه الان باید شاخص زیر 1 میلیون واحد باشه و الانم معلوم نیست کی بخوان با باز کردنش بازارو به گُه بکشن. امیدوارم این هفته باز نشه وگرنه رفتیم برای شاخص 1 میلیون واحدی. حواستون به بازگشادی شستا باشه.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نمودار ثشاهد از فروردین تا الان مثل قله اورست میمونه!

انقدر بادش کردن که خدا میدونه تا کجاها باید سقوط کنه تا به ارزش واقعیش برسه
فقط اون بندگان خدایی که روی 7 8 تومن خرید زدن به امید 15 20 تومن
به نظرم تا اینجا باید سقوط کنه
s0426.gif

Untitled.jpg

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
692cdfc0-053e-4985-b2c3-128fc6c95152-jpg.1191978

این عکسو قبل از اینکه ریزش بازار شروع بشه توی تاپیک بقلی گذاشته بودم.
بیشترین افزایش قیمت سهام از ابتدای سال. اون موقع کله مون داغ بود و حالیمون نبود که موقع فروشه، باید بفروشیم و از بورس فرار کنیم.
لپارس یکی از اون سهم هایی بوده که از ابتدای سال شارپی بالا رفته، فکر میکنم برای همین منفی سنگین امروزش تایید شده تا قشنگ بادش خالی بشه.
ثشاهد تا قبل از ریزش بازدهی بیشتری نسبت به دی داشته ولی امروز دی 5000 تومن و ثشاهد 3000 تومن. بنابراین دی حالا حالاها جا برای اصلاح داره.
و اما تنها سهمی که در این لیست قسر در رفته سرطان شستا می باشد. این سهم در زمانی که بازار صعودی بود در تایم اختصاصی معامله میشد و شاخصو مثل بنز بالا میکشید ولی ریزش بازار که شروع شد بستنش وگرنه الان باید شاخص زیر 1 میلیون واحد باشه و الانم معلوم نیست کی بخوان با باز کردنش بازارو به گُه بکشن. امیدوارم این هفته باز نشه وگرنه رفتیم برای شاخص 1 میلیون واحدی. حواستون به بازگشادی شستا باشه.
چیزی که خیلی جالب، سهام تشکیل دهنده پالیش هستند که داخل عکس می‌درخشن
خیلی به موقع دی رو فروختی‌ا

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مدیرعامل صبا تامین خبر داد: آغاز به فعالیت صندوق بازارگردانی شستا از این هفته

شیرازی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین از آغاز و توسعه فعالیت صندوق بازارگردانی شستا در رابطه با سهام 64 شرکت زیرمجموعه شستا خبر داد.

محمدعلی شیرازی مدیرعامل این شرکت با اعلام اینکه صندوق صبا گستر نفت و گاز تأمین به‌عنوان صندوق بازار گردان شرکت‌های زیرمجموعه شستا در هفته جاری فعالیت خود را شروع خواهد کرد در خصوص فعالیت این صندوق اظهار داشت:

پس از حمایت‌های شستا و زیرمجموعه‌های آن از سهام شرکت‌های تابعه و با توسعه صندوق بازارگردان شستا، کلیه شرکت‌های زیرمجموعه آن به‌طور رسمی توسط صندوق بازارگردان، بازارگردانی خواهند شد.

وی افزود: سهام 64 شرکت از شرکت‌های زیرمجموعه شستا در این صندوق بازارگردانی می‌شوند و این صندوق طبق دستور العمل‌ های مصوب بورس و اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران اقدام به بازارگردانی سهام شرکت‌های کنترلی شستا می‌کند.

وی افزایش نقد شوندگی سهام شرکت‌های زیرمجموعه شستا را از اهداف صندوق عنوان کرد و گفت: افزایش نقد شوندگی سهام شرکت‌های زیرمجموعه درنهایت اقبال سرمایه‌گذاران را در پی خواهد داشت.

شیرازی در پایان اشاره کرد: با تأمین منابع مالی صندوق توسط هلدینگ ها و شرکت‌های مربوطه، این صندوق بازارگردانی نقش پررنگ‌تری در بازارگردانی سهام شرکت‌های شستا ایفا خواهد کرد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
در مورد دي خيلي ديگه بي انصافي نكنيم
مشاهده پیوست 1205276
حقوقی بانک دی قبل مجمع به سهامدار رکب زد. یبار روی 5800 وقتی برای نوسان 20 درصدی متوقف شد (سه روز متوالی قبلش سنگین میفروخت) با دستکاری تابلو از صف خرید به صف فروش برد و روند سهمو خراب کرد تا 4300 پایین آورد.
چند روز قبل مجمع هم روزی که افزایش سرمایه فرستادن رنج منفی میکشیدن نمیذاشتن صف خرید بشه کلی سهم از دست ملت در اوردن و شبونه ساعت 11 شب افزایش سرمایه روی کدال فرستادن. کاری به قبلتر ندارم که روی 7500 تومن اتیه سازان دی خروج زد. کلی از ملت نوسان گرفتن الانم که میبینید اطلاعیه میدن دلیلش اینه که حقوقیای نوسانگیرشون داخلش گیر کردن، قبل مجمع 70-80 میلیون سهم حقوقی با قیمت 4400-5200 تومن از دست ملت درآورد با این هدف که بعد مجمع بالای 6 تومن به ملت بندازه ولی رکب خوردن و الان دارن میرن توی ضرر، با اینکه تا اخرین لحظه از بازگشایی نماد جلوگیری کردن ولی بازار منفی در نهایت با صف فروش بازگشایی شد اگرچه در روز بازگشایی حقوقی 17 میلیون سهم در قیمت 5500 تومن از حقیقی خرید و کدهای حقیقی خودی که سرخطی فروش زده بودن خارج شدن. چرا الان حقوقی با 10 درصد قیمت کمتر هیچی نمیخره؟
قبلا هم گفتم دی تعادلی تو کارش نیست یا صف خریده یا صف فروش و نباید توی صف فروشش گیر کرد چون به همین راحتی جمع نمیشه حتی اگر 4000 درصد افزایش سرمایه داشته باشه.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
حقوقی بانک دی قبل مجمع به سهامدار رکب زد. یبار روی 5800 وقتی برای نوسان 20 درصدی متوقف شد (سه روز متوالی قبلش سنگین میفروخت) با دستکاری تابلو از صف خرید به صف فروش برد و روند سهمو خراب کرد تا 4300 پایین آورد.
چند روز قبل مجمع هم روزی که افزایش سرمایه فرستادن رنج منفی میکشیدن نمیذاشتن صف خرید بشه کلی سهم از دست ملت در اوردن و شبونه ساعت 11 شب افزایش سرمایه روی کدال فرستادن. کاری به قبلتر ندارم که روی 7500 تومن اتیه سازان دی خروج زد. کلی از ملت نوسان گرفتن الانم که میبینید اطلاعیه میدن دلیلش اینه که حقوقیای نوسانگیرشون داخلش گیر کردن، قبل مجمع 70-80 میلیون سهم حقوقی با قیمت 4400-5200 تومن از دست ملت درآورد با این هدف که بعد مجمع بالای 6 تومن به ملت بندازه ولی رکب خوردن و الان دارن میرن توی ضرر، با اینکه تا اخرین لحظه از بازگشایی نماد جلوگیری کردن ولی بازار منفی در نهایت با صف فروش بازگشایی شد اگرچه در روز بازگشایی حقوقی 17 میلیون سهم در قیمت 5500 تومن از حقیقی خرید و کدهای حقیقی خودی که سرخطی فروش زده بودن خارج شدن. چرا الان حقوقی با 10 درصد قیمت کمتر هیچی نمیخره؟
قبلا هم گفتم دی تعادلی تو کارش نیست یا صف خریده یا صف فروش و نباید توی صف فروشش گیر کرد چون به همین راحتی جمع نمیشه حتی اگر 4000 درصد افزایش سرمایه داشته باشه.
حرفاتون 100% درسته اما من بیشتر در مورد اما و اگر های افزایش سرمایه بود که پست قبلی رو ارسال کردم وگرنه حقوقی بانک دی رفتارش مثل ادمهای قعطی زده هست چه در کف چه در سقف ، فقط به فکر سودش خودش هست و لاغیر !
کلا بانک دی سهمی هست که باید صبوری کرد بالا و پائین زیاد داره

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
مدیرعامل صبا تامین خبر داد: آغاز به فعالیت صندوق بازارگردانی شستا از این هفته

شیرازی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین از آغاز و توسعه فعالیت صندوق بازارگردانی شستا در رابطه با سهام 64 شرکت زیرمجموعه شستا خبر داد.

محمدعلی شیرازی مدیرعامل این شرکت با اعلام اینکه صندوق صبا گستر نفت و گاز تأمین به‌عنوان صندوق بازار گردان شرکت‌های زیرمجموعه شستا در هفته جاری فعالیت خود را شروع خواهد کرد در خصوص فعالیت این صندوق اظهار داشت:

پس از حمایت‌های شستا و زیرمجموعه‌های آن از سهام شرکت‌های تابعه و با توسعه صندوق بازارگردان شستا، کلیه شرکت‌های زیرمجموعه آن به‌طور رسمی توسط صندوق بازارگردان، بازارگردانی خواهند شد.

وی افزود: سهام 64 شرکت از شرکت‌های زیرمجموعه شستا در این صندوق بازارگردانی می‌شوند و این صندوق طبق دستور العمل‌ های مصوب بورس و اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران اقدام به بازارگردانی سهام شرکت‌های کنترلی شستا می‌کند.

وی افزایش نقد شوندگی سهام شرکت‌های زیرمجموعه شستا را از اهداف صندوق عنوان کرد و گفت: افزایش نقد شوندگی سهام شرکت‌های زیرمجموعه درنهایت اقبال سرمایه‌گذاران را در پی خواهد داشت.

شیرازی در پایان اشاره کرد: با تأمین منابع مالی صندوق توسط هلدینگ ها و شرکت‌های مربوطه، این صندوق بازارگردانی نقش پررنگ‌تری در بازارگردانی سهام شرکت‌های شستا ایفا خواهد کرد.
یعنی این هفته شستا باز میشه؟ اون هم بعد از انتخابات عمریکا! ای زرنگ‌ها

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
شاید اسپم باشه، ولی خوبه این رو گوشه ذهنتون داشته باشید

حكايت كرده اند پادشاهي در يك شب سرد زمستان از قصر خارج شد. هنگام بازگشت سربازي را ديد كه با لباسي اندك در سرما نگهباني مي داد.
از او پرسيد: سردت نيست؟
نگهبان گفت: چرا اي پادشاه اما لباس گرم ندارم و مجبورم تحمل كنم.
پادشاه گفت: من الان داخل قصر مي روم و مي گويم يكي از لباس هاي گرم مرا برايت بياورند.
نگهبان ذوق زده شد و از پادشاه تشكر كرد. اما پادشاه به محض ورود به داخل قصر وعده اش را فراموش كرد.
صبح روز بعد جسد سرما زده نگهبان را در حوالي قصر پيدا كردند، در حالي كه در كنارش با خطي ناخوانا نوشته بود:
اي پادشاه من هر شب با همين لباس كم سرما را تحمل مي كنم اما وعده لباس گرم تو مرا از پاي درآورد.

حالا اینکه بگید بازار دستوری و... همین حکایت هست

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
کارگزاری فارابی چند روزه مدارکو تأیید می‌کنه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان تاثییر برنده شدن ترامپ یا بایدن رو کوتاه مدت و بلند مدت روی بورس چطور می بینید؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نمونه ای از ذات بسیار پاک یک بیشرف :
7 دقیقه قبل گفته شاخص تا نزدیکی 500 ریزش داره ! ( اون کلیپه بود که میگفتش خود احمقی ، این همونه
756.gif
)
بعد 3 ساعت قبل واس فولاد که سهم شاخص سازه گفته بازیه حقوقی قبل از صعوده !
بعد 6 روز قبلش پترول رو مفت معرفی کرده !
امثال اینا تو رهاورد زیاده ! زیاااااااااااااااااااااااااااااد

pt1.JPG
pt2.JPG
pt3.JPG

نمونه ای دیگه از تحلیل موزی بازار توسط یک هموطن
656.gif

احمق.JPG

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
نمونه ای از ذات بسیار پاک یک بیشرف :
7 دقیقه قبل گفته شاخص تا نزدیکی 500 ریزش داره ! ( اون کلیپه بود که میگفتش خود احمقی ، این همونه
756.gif
)
بعد 3 ساعت قبل واس فولاد که سهم شاخص سازه گفته بازیه حقوقی قبل از صعوده !
بعد 6 روز قبلش پترول رو مفت معرفی کرده !
امثال اینا تو رهاورد زیاده ! زیاااااااااااااااااااااااااااااد

مشاهده پیوست 1205319
مشاهده پیوست 1205320
مشاهده پیوست 1205321

نمونه ای دیگه از تحلیل موزی بازار توسط یک هموطن
656.gif

مشاهده پیوست 1205322
صفحه خان‌پایه رو فالو دارم... جالب اینجاست که اینا خودشون رو قدیمی بازار معرفی میکنن رو هم گول زدن و امروز خیلی شاکیانه پست گذاشت : ) )
انگار چشمش به صندوق توسعه ملی :D

همه چی شده قمار روی انتخابات عمریکا

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان تاثییر برنده شدن ترامپ یا بایدن رو کوتاه مدت و بلند مدت روی بورس چطور می بینید؟
هیچی، رفتارهای هیجانی کوتاه مدت.. واقعا دیگه بی‌ارزشی ریال پیش بیاد از سمت اونا نیست، بلکه حرکت‌های منفعت‌طلبانه داخلی هست

هربار بعد از بازی بانک‌ها، شش ماه تا یک سال بعدش سهام باد کرده رو مینداختن به ملت و از دی ماه بازار میرفت برای حرکت نزولی و خسته کننده که مردم فرار کنن و سهام رو دوباره از دستشون دربیارن که سیکل ۵ ساله داره اینکار

اینبار از مرداد شروعش کردن و با شیب خیلی تند اوردن پایین تا هم سرمایه بسوزه و هم محبوس بشه داخل بورس... هربار هم یک حرف و حدیثی میزنن و مردم رو میزارن سرکار

بالا