• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
در پی صعود مجدد شاخص بور و سبز شدن قریب به اتفاق نماد های بورسی ، مجددا رخ داد
دستکاری و اختلال در کارگزاری های مفید-اگاه-فارابی و عدم اجازه ثبت سفارش در برخی نماد ها

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دستکاری و اختلال در کارگزاری های مفید-اگاه-فارابی و عدم اجازه ثبت سفارش در برخی نماد ها
مفید نمیشه چیزی ثبت کردم درسته
تایید میشه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مفید نمیشه چیزی ثبت کردم درسته
تایید میشه
فعلا بزار اقا زاده ها و کله گنده ها و رانتی ها با همدستی کارگزاری ها سهم های خوب رو شکار کنند تا بعد نوبت ما برسه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

آگاه رو الان تست کردم مشکلی نداره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
آگاه رو الان تست کردم مشکلی نداره
دیر تست کردی-خودشون خریدهاشونو انجام دادند دیگه نوبت من و شماست که پشت صف خرید نمادهای خوب بمونیم-نمادهای خوب دیگه صف خرید شدند و قفل در صف خرید!
اون موقع که فرصت شکارشون بود باید اگاه کار میکرد نه الان!

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو نماد بپیوند هر روز به ازای هر سهم حدود 1000 ریال نوسان میگیرن ! امروز خواستم یه مقدار بخرم ترس اجازه نداد :دی

ادیت : ریال رو تومن نوشته بودم :دی جوانی کجایی که یادت بخیر :دی

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
682 تا کد متخلف در مفید به علت تخلف در پیش گشایش مسدود شدن..
دوستان حواستون باشه
من امروز ترسیدم وارد کارگزاریمم نشدم
796.gif

تا همین لحظه خواب بودم
سایه مرگ رو روی حسابم حس میکنم
scar.gif

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان امیدوارم که متوجه شده باشید بازار دستوری چجوریه..
قانون میزارن و به حقوقیها دستور میدن بازار منفی میشه.
بعد برعکس عمل میکنن و همون قوانین رو برمیدارن بازار مثبت میشه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان امیدوارم که متوجه شده باشید بازار دستوری چجوریه..
قانون میزارن و به حقوقیها دستور میدن بازار منفی میشه.
بعد برعکس عمل میکنن و همون قوانین رو برمیدارن بازار مثبت میشه
سعید خان ارز هم دستوریه . صرافی ملی دستور میده ، بقیه کارگزاری ها پشت دستش عمل میکنن با این تفاوت که خرید و فروش مردم ( عرضه و تقاضا ) هم ذره ای روی بازار ارز تاثیر نداره . حداقل توی بورس هم منافع بقیه سهامدارای عمده و خرد با دستوران عجیب و غریب از بالا به خطر میوفته و جلوشو میگیرن ولی از ارز کسی منفعتی نمیبره که حامی داشته باشه
اینم نمودار دلار
d3.JPG

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سعید خان ارز هم دستوریه . صرافی ملی دستور میده ، بقیه کارگزاری ها پشت دستش عمل میکنن با این تفاوت که خرید و فروش مردم ( عرضه و تقاضا ) هم ذره ای روی بازار ارز تاثیر نداره . حداقل توی بورس هم منافع بقیه سهامدارای عمده و خرد با دستوران عجیب و غریب از بالا به خطر میوفته و جلوشو میگیرن ولی از ارز کسی منفعتی نمیبره که حامی داشته باشه
اینم نمودار دلار
مشاهده پیوست 1205102
درسته برای ارز و طلا هم دقیقا همین داستان بورس رو درآوردن..کلی بگیر و ببند داشتن

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
خلاصه 20% منفی ثشاهد رو کردن تو پاچه ملت
154fs232528.gif

تو این بازار چمن زار فارس با منفی 5 باز شد !
goodsigh.gif
نمودار ثشاهد از فروردین تا الان مثل قله اورست میمونه!
1.JPG
everest-1.jpg
انقدر بادش کردن که خدا میدونه تا کجاها باید سقوط کنه تا به ارزش واقعیش برسه
فقط اون بندگان خدایی که روی 7 8 تومن خرید زدن به امید 15 20 تومن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اطلاعيه درخصوص عدم تاييد كليه معاملات انجام شده در نماد معاملاتي(#كسعدي)

به اطلاع مي رساند،كليه معاملات انجام شده در نماد معاملاتي شركت كارخانجات كاشي و سراميك سعدي(كسعدي)در روز جاري شنبه مورخ 1399/08/10 مورد تاييد قرار نگرفت و نماد معاملاتي مذكور در روز يكشنبه مورخ 1399/08/11 با محدوديت نوسان قيمت آماده انجام معامله مي باشد

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
والا به نظرم نگهداری سهم‌های اینچنینی دیگه واقعا در مقطع فعلی توجیهی نداره. حالا نه اینکه چون خودم هفته پیش فروختم بگم ولی #کدما هم می‌تونه یه زمانی به سرنوشت #وملی و #لپارس دچار بشه. گزارشی که چند وقت پیش داد اگر درست یادم مونده باشی سهمی 2 ریال یا همچین چیزی سود ساخته بود و حق تقدم‌هاش هم که تا مدتی دیگه رونمایی می‌شه. من حتی دیگه سمت #غنوش هم نمیرم که دوره‌ای برام عالی بود. با چه دل و جراتی اینها رو بعد از چرخش بازار می‌خرن... تا قبل ریزش که حباب‌سواری و سفته‌بازی بزرگان - و بهره‌مندی ما کوچک‌ترها از کنارش - به راه بود می‌شد ریسک کرد و جواب هم می‌داد ولی الان دیگه سهم میان/بلند مدتی فقط EPSمحورها. دیگه در بدترین حالت با سود مجمع و برگشت احتمالی بازار به سوددهی می‌رسه. حتی نصف #دی رو شهریور 5400 فروختم و نصف دیگه رو فقط و فقط به خاطر میانگین خرید خیلی پایین و افزایش سرمایه‌ای که داره نگه داشتم وگرنه همینم اگر درصد پیشنهادی بانک به تایید نهایی حسابرس نرسه منفجر می‌شه و از همینجا در بهترین حالت 1/3 می‌شه!

--

qggr_1.jpg

سکۀ یک روزه 12.383.000 تومان صف فروش بدون خریدار. صندوق طلا هم اومده زیر NAV. منم که یه زمانی می‌خواستم سکه رو 12.5م بگیرم دارم ناز می‌کنم. فردا کانال 11م رو داد برای پلۀ اول ورود می‌کنم. پلۀ دو و سه بمونه برای فردای انتخابات و یک ماه بعد از اون. یه بنده‌خدایی تو تاپیک سکه شاکی شده بود چند روز پیش - دوره‌ای که سکه 15/16 میلیون بود - که چرا مردم رو گمراه می‌کنید و نمی‌گذارید الان خرید کنن، اگر از بازار جا بمونن چطور می‌خواید جواب بدید
wbkq_yeah.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
والا به نظرم نگهداری سهم‌های اینچنینی دیگه واقعا در مقطع فعلی توجیهی نداره. حالا نه اینکه چون خودم هفته پیش فروختم بگم ولی #کدما هم می‌تونه یه زمانی به سرنوشت #وملی و #لپارس دچار بشه. گزارشی که چند وقت پیش داد اگر درست یادم مونده باشی سهمی 2 ریال یا همچین چیزی سود ساخته بود و حق تقدم‌هاش هم که تا مدتی دیگه رونمایی می‌شه. من حتی دیگه سمت #غنوش هم نمیرم که دوره‌ای برام عالی بود. با چه دل و جراتی اینها رو بعد از چرخش بازار می‌خرن... تا قبل ریزش که حباب‌سواری و سفته‌بازی بزرگان - و بهره‌مندی ما کوچک‌ترها از کنارش - به راه بود می‌شد ریسک کرد و جواب هم می‌داد ولی الان دیگه سهم میان/بلند مدتی فقط EPSمحورها. دیگه در بدترین حالت با سود مجمع و برگشت احتمالی بازار به سوددهی می‌رسه. حتی نصف #دی رو شهریور 5400 فروختم و نصف دیگه رو فقط و فقط به خاطر میانگین خرید خیلی پایین و افزایش سرمایه‌ای که داره نگه داشتم وگرنه همینم اگر درصد پیشنهادی بانک به تایید نهایی حسابرس نرسه منفجر می‌شه و از همینجا در بهترین حالت 1/3 می‌شه!

--

qggr_1.jpg

سکۀ یک روزه 12.383.000 تومان صف فروش بدون خریدار. صندوق طلا هم اومده زیر NAV. منم که یه زمانی می‌خواستم سکه رو 12.5م بگیرم دارم ناز می‌کنم. فردا کانال 11م رو داد برای پلۀ اول ورود می‌کنم. پلۀ دو و سه بمونه برای فردای انتخابات و یک ماه بعد از اون. یه بنده‌خدایی تو تاپیک سکه شاکی شده بود چند روز پیش - دوره‌ای که سکه 15/16 میلیون بود - که چرا مردم رو گمراه می‌کنید و نمی‌گذارید الان خرید کنن، اگر از بازار جا بمونن چطور می‌خواید جواب بدید
wbkq_yeah.gif
برای دی یکم باید محتاط بود...تو چند تا کانال دیدم میگن ظاهرا تو بحث افزایش سرمایه مشکل داره و مهلت گرفته..خودتون بیشتر بررسی کنید..

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
برای دی یکم باید محتاط بود...تو چند تا کانال دیدم میگن ظاهرا تو بحث افزایش سرمایه مشکل داره و مهلت گرفته..خودتون بیشتر بررسی کنید..

#دی کمی قضیه‌اش پیچیده است. به مقادیری «اما» و «اگر» گره خورده. برای همین نصفش رو شهریور دادم رفت. نصف دیگه هم میانگین خریدم حقیقتش به قدری پایینه که تقریبا تحت هیچ شرایطی وارد ضرر نمی‌شم مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی بیفته. ولی به هر حال اگرچه نمیشه کِیس رو مشابه #گشان دونست اما اگر درصد پیشنهادی بانک به تایید حسابرس نرسه، این انتظار رو دارم که مثل پدیده سقوط کنه و حتی شاید قیمتش تا محدوده 1500 تومان هم پایین بیاد. این دیگه آخرین ریسک و قمار ما تو بورس خواهد بود. بقیه‌اش می‌شه یه سبد بلندمدتی که نشسته کناری و داره مثل یک مرد منفی‌هاش رو می‌خوره و مقداری نقدینگی که باهاش روزانه/هفتگی نوسان می‌گیرم.

بالا