• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان بنظرتون میانگین کم کردن تو سهمی که داریم بهتره یا سهم دیگه ای بخریم که فکر میکنیم بیشتر سود میکنه؟
هر سهمی ارزش نداره
سهمی که بده و بنیاد درست و حسابی نداره یا خیلی گرونه ، باید با حد ضرر معامله بکنید یعنی اجازه ندید از حد ضرر عبور بکنه . چون صف فروش و این چیزا داریم در عمل معمولا کار از کار گذشته واس همین برای سود بردن از همچین سهم هایی من خودم حد سود برام مهم تره . سود رو که زد میفروشم حالا میخواد ده برابر دیگه بشه

برای سهم های با ارزش که گرون نیستن . بله میانگین کم کردن رو من توصیه میکنم . بازیگرای این سهم ها هم معمولا یکسری رفتارهایی دارن که حد ضرر رو فعال میکنه
سهمی که خوبه ، بنیاد درست و حسابی داره و گرون نیست ، اگه واردش میشید ، پله پله بخرید و روی نقاط درست میانگین کم بکنید به نظرم مشکلی نداره ( نظر شخصی )

میانگین کم کردن هم فلسفش با اونچیزی که خیلیا شاید فکر بکنن از نظر من فرق داره . ما میانگین نباید بکنیم که درصد زیان کاهش پیدا بکنه . اون درصد اصلا اهمیتی نداره . ضرر ضرره و شما ضرر رو داشتی ولی با قیمت پایین تر میخری چون بررسی کردی که یه موج صعودی میخواد بده یا روند نزولی اونجا تموم میشه . پس پایینتر نمیخریم که درصده کم بشه . پایینتر میخریم که سهم بیشتری داشته باشیم

یعنی شما باید در اون لحظه میانگین کم کردن فکر کنی اون سهم رو نداری و از دقیق بشینی حساب بکنی که وضعیت از چه قراره و آیا ارزش داره این سهم رو با این قیمت بخری یا نه

موضوع دیگه زیاده رویه . نظم سبد رو به هم نزنید . یعنی اگه قرار بوده از اول 10 تومن از یک سهم بخرید نه بیشتر ، چون 30% توی زیان هستید ، بیشتر از بودجه اولیه خرید نکنید ! اگه قرار بوده 10 تومن بخرید ، از اول روی موقعیت احتمالی برای برگشت توی اون سهمی که گرون نیست مثلا 3 تومن بخرید . بعد از قبل توی تحلیلتون احتمال دادید که حداکثر 30% پایین میره ، اونجا هم مثلا 4 تومن میخرید . موقعی هم که روند مثبت شد و از برگشت مطمئن تر شدید 3 تومن باقی مونده رو میخرید

نباید 10 تومن رو همون اول یک دفعه وارد بشی و بعدا که 30% توی ضرر رفتی و دیدی به اون مقداری که از اول احتمال میدادی رسیده و حالا بیای 10 تومن خارج از برنامه بیاری واسه افزایش تعداد سهم
بعد تعداد زیاد کردن سهم باید روی سهم خوب باشه که خیلی هم گرون نباشه نه روی هر سهمی

اینا نظر منه شاید اشتباه باشه یا کسی روش کارش فرق داشته باشه ، پس یه فرمول یا نسخه کلی نمیشه براش پیچید

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان متخصص و قدیمی و با تجربه
الآن سهمی داریم که قیمتش 20-30 درصد زیر ارزش ذاتیش رسیده باشه و تو این بازار خراب هم ارزش خرید داشته باشه ؟

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
اگر شرکت‌ها تا ۲۵ آبان به تعهدات بازارگردانی عمل نکنند وفق ماده ۵۲ قانون اوراق بهادار به مراجع قضایی ذی صلاح معرفی خواهند شد

مشاهده پیوست 1207346
به نظرتون امکانش هست با این بخشنامه یک سری نمادها مثل فمراد که الان 4 ماهه صف فروش داره و بدون حجم خوردن هیچ حرکتی نمیکنه یه تکونی به خودش بده ما بتونیم از زیرش بیایم بیرون ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرتون امکانش هست با این بخشنامه یک سری نمادها مثل فمراد که الان 4 ماهه صف فروش داره و بدون حجم خوردن هیچ حرکتی نمیکنه یه تکونی به خودش بده ما بتونیم از زیرش بیایم بیرون ؟

تو این وضعیت هیچ چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد فقط میشه امیدوار بود

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دیروز سنگین با قصد ۲۰ درصد نوسان وارد شدم. بنظر آخرین روز بزخری سهام بود.
نگهداری یا فروش من بستگی به نحوه بازگشایی سهم های نورچشمی دولتی داره. دست به ماشه برای فروش هستم.
شستا، فارس، شپنا، وتجارت...
اگر این سهما رو منفی سنگین باز کنن میشه به تغییر روند بازار امیدوار بود. اگر منفی سبک یا مثبت باز کنن، باید فروخت و از این بازار فرار کرد.

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
چهارشنبه ملت رو ذوق زده میکنن
سعی کنید چهارشنبه ها برای خرید اقدام نکنید.
چهارشنبه ها انگار با روند بازار همسو نیست
تا حالا دو بار از این سوراخ گزیده شدم
دیروز خیلی جلوی خودمو گرفتم که خگستر 300 تومنی نخرم که خدا رو شکر موفق شدم :D
فعلا اوضاع خوب نیست. با یه اشاره لگد میکشن زیر بازار و دوباره تو صف فروش میمونیم زیر دست و پا

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
ربطی نداره هر وقت قالیباف انتقاد کرد سریع روز بعدش مثبت شد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان نیگا کردم
صندوق "آتیمس" قیمت آخرین معاملش تقریبا 5% بالای NAV بوده
یعنی کسایی که روز معاملاتی قبلی خرید داشتن ، به هر دلیلی شنبه بازار منفی باشه و 7% زیر NAV برسه ، میزان ضررشون 11.5% میشه . فقط توی 1 روز
در حالی که NAV اصلا تغییر نکرده باشه :)
همینطور کسایی که توی صف خرید و +5 خرید زدن . شنبه ممکنه فقط با یک روز منفی به -5 برسن و 10% متضرر بشن
کسایی که این مدلی خرید میکنن اکثرا کسایی هستن که رفتار هیجانی دارن و کسی که سرمایه زیادی داره هیچ وقت این مدلی خرید نمیکنه
پس این عزیزان همونایی هستن که تا الان هم کلی ضرر کردن و خیلی راحت دوباره ممکنه معامله اشتباهی داشته باشن و بیشتر متضرر بشن:(
هرچند که خودم اعتقاد دارم یه چند روزی احتمالا بازار مثبته و باید آماده فروش توی نقطه مناسب باشیم که یکم سود از این موج شناسایی بکنیم و دوباره پایینتر سهم رو بیشتر بکنیم ( کسایی که سهمشون حرکت مثبت داره )

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
دوستان سهمی که بست هست و طبقه نتیجه گیریتون بعد از بازگشایی مثلا تا 20 درصد طی چند روز رشد می کنه و بخواید وارد بشید کی اقدام می کنید؟...توی پیشگایش، بعد از اون در مثبت 5(یعنی بعد از بازگشایی با مثلا 10 درصد)، یا روز معاملاتی بعدی؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان سهمی که بست هست و طبقه نتیجه گیریتون بعد از بازگشایی مثلا تا 20 درصد طی چند روز رشد می کنه و بخواید وارد بشید کی اقدام می کنید؟...توی پیشگایش، بعد از اون در مثبت 5(یعنی بعد از بازگشایی با مثلا 10 درصد)، یا روز معاملاتی بعدی؟
شما حساب کردید که 20% رشد میکنه
اگه روی +10 وارد بشید تا همینجاش نصف سود رفته . 10% میمونه . حتی اگه بهتون هم برسه ، بعد از کارمزد و هزینه معامله و در صورت دیدن احتمال افت حداکثر 5 الی 7 درصد سود میکنید که به نظرم خیلی کمه ولی اگه مطمئن هستید که 20% رشد میکنه ، پس اولین فرصت بخرید ولی اطمینان توی بازار توی مدت زمان کوتاه به نظرم معنی نداره
قبل از اینکه همه بفهمن و رشد بکنه باید وارد سهم شد و وقتی همه فهمیدن و در حال رشده باید خارج شد
حتی توی یکسری موارد من یه مدل دیگه عمل میکنم که شاید تکنیکالی درست نباشه
مثلا طرف یدونه مثلث میکشه و میگه اگه بالای مثلث رو شکوند و پولبک زد میخرم ولی من با یکم ریسک روی اولین محدوده حمایتی خط روند ( اگه سهم رو نداشته باشم ) میخرم . به شرطی که با منطقم جور در بیاد که احتمال ریزشش چقدره . اگه زیاد نباشه این کار رو میکنم
این مدلی سود بیشتری به دست میاد و حتی از اونور روی روند صعودی خروج میزنم . زمانی که صف خرید در حال کاهش شدیده و عرضه بالا میره

استراتژی ها متفاوته

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
شستا فردا میاد؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اکثر سهم ها فرصت خروج میدن نظرتون چیه؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دیروز سنگین با قصد ۲۰ درصد نوسان وارد شدم. بنظر آخرین روز بزخری سهام بود.
نگهداری یا فروش من بستگی به نحوه بازگشایی سهم های نورچشمی دولتی داره. دست به ماشه برای فروش هستم.
شستا، فارس، شپنا، وتجارت...
اگر این سهما رو منفی سنگین باز کنن میشه به تغییر روند بازار امیدوار بود. اگر منفی سبک یا مثبت باز کنن، باید فروخت و از این بازار فرار کرد.
:cool:

سبز یکدست باز کردن

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
به محض اینکه بی پول شدم دارن ومعادن ... و حفاری را باز میکنن
خیلی دنبال این دو تا بودم
تا فرصت بعدی بدرود

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ونیکی چه درصد خوبی خورد
وسپهر هم 17 درصد خورد

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان مسئلتون ,
من فملی رو روی 20800 فروختم , اول اینکه قصد خروج داشتم , دوم گفتم اگر بازم منفی خورد و پایین تر اومد مجددا بخرم تا کمی ضررم جبران بشه
از روزی که فروختم فملی 2-3 روز مثبت بود و تقریبا 7-8 روز منفی. البته این رو بگم که دو سه روز مثبت با فاصله بود یعنی یک روز مثبت خورد بعد 2-3 روز منفی

حالا چیزی که برام عجیبه اینه که فملی همچنان بیشتر از قیمت فروش من هست !! و الان روی 20880 صف خرید هست !!

واقعا چطور میشه وقتی تعداد روزهای منفی بیشتر از مثبت بوده چطور میشه که قیمت همچنان از فروش من بیشتر هست ؟

اکثر سهم ها فرصت خروج میدن نظرتون چیه؟
ثشاهد فرصت خروج داد و با 60% ضرر رد کردم , الان فقط دو سهم دارم فارس و شستا
تکلیف این دو هم مشخص بشه بطور کامل خارج بشم از این بازار مضحک

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان مسئلتون ,
من فملی رو روی 20800 فروختم , اول اینکه قصد خروج داشتم , دوم گفتم اگر بازم منفی خورد و پایین تر اومد مجددا بخرم تا کمی ضررم جبران بشه
از روزی که فروختم فملی 2-3 روز مثبت بود و تقریبا 7-8 روز منفی. البته این رو بگم که دو سه روز مثبت با فاصله بود یعنی یک روز مثبت خورد بعد 2-3 روز منفی

حالا چیزی که برام عجیبه اینه که فملی همچنان بیشتر از قیمت فروش من هست !! و الان روی 20880 صف خرید هست !!

واقعا چطور میشه وقتی تعداد روزهای منفی بیشتر از مثبت بوده چطور میشه که قیمت همچنان از فروش من بیشتر هست ؟

ثشاهد فرصت خروج داد و با 60% ضرر رد کردم , الان فقط دو سهم دارم فارس و شستا
تکلیف این دو هم مشخص بشه بطور کامل خارج بشم از این بازار مضحک
قیمت پایانی سهم

بالا