behnood_merani
Registered User
- نوشتهها
- 174
- لایکها
- 205
اموزشی جایی هست؟لودر پچ میشه و از حافظه کد دستی بدست میاری فرایند سختی برای ioncube و آسون تر برای گاردین البته کار برای افراد مبتدی غیر ممکن
اموزشی جایی هست؟لودر پچ میشه و از حافظه کد دستی بدست میاری فرایند سختی برای ioncube و آسون تر برای گاردین البته کار برای افراد مبتدی غیر ممکن
سلام ممنون از شما.
بله می دونم راحت نیست ولی خب همینکه شما تونستید انجام بدید و تجربه دارید و گفتید برای ایرانی ها اینکارو نمی کنید ( جای تقدیر داره ) افراد دیگه ای هم هستند که پول می گیرن احتمالا اونا هم انجام می دن و اصلا به این چیزا توجهی نمی کنن. من خودم قصد تهیه سورس گاردین رو داشتم کلا تاپیک ها رو خوندم ناامید شدم. یون کیوب هم حتما همچین چیزی داره.
به هر حال شما تجربه ای دارید که بشه همین کار هم سخت بشه ؟ مثلا اگه کدها رو obfuscate کنیم با ساختار دیگه و اون رو مثلا با سورس گاردین کد کنیم چی؟
ioncube - سورس گاردین محصول روسی که عملکرد ضعیفی دارهالان بین سورس گاردین و یانکیوب کدوم بهتره ؟
خیراموزشی جایی هست؟
از خاصیت external key و dynamic key استفاده کنید ioncube این قابلیت داره کار برای دیکد کردن سخت میکنه هر چند بازهم کرک میشه اما تعداد افرادی که اینکارو میتونن انجام بدن محدود می کنید به 3 نفر در کل دنیاخودتون درگیر پیچیدگی محافظت نکنید اطمینان مشتری از راههای دیگه بدست بیارید تا برای محصولتون حاضر باشن پرداخت کنن
در مورد این توضیح میدی ؟ چی هستن اینا ؟از خاصیت external key و dynamic key استفاده کنید
در مورد این توضیح میدی ؟ چی هستن اینا ؟
و یک سوال
اگر فقط چند تا فایل داشته باشیم کسی هست برامون انجام بده یا انلاین انجام بدن دیگه نریم نسخه لایسنس بخریم؟
اره خوندم خیلی خوبه امنیتو خیلی میبره بالا تا جایی که من فهمیدم یه فایل یا کد و ... رو از جای دیگه فراخوانی میکنه و اگر نباشه فایل ها لود نمیشنتوضیحات شرکت سازنده رو بخونید متوجه میشید از الگوریتم Rijndael استفاده کردن تا امنیت بالا ببرن
افرادی هستند در ازای پرداخت وجه براتون انجام میدن لازم نیست نسخه دلاری خرید کنید (البته سورس باید در اختیار اون شخص قرار بدید)
ionCube PHP Encoder GUI
www.ioncube.com![]()
ionCube Encoder - Dynamic & External Keys
Read more about Dynamic and External Keys in the ionCube Encoder.blog.ioncube.com
بیسیک, تفاوتی در امنیت در بین نسخه ها نیست
مبهم کردن کد تاثیری ندارهسلام اون مورد که گفتم مثلا کدها اول به یه روشی دیگه obfuscate بشن بعد این کدها با یون کیوب انکد بشن تاثیر خاصی بازم نداره درسته؟
همین فروم درخواست بدید فکر کنم بتونید پیدا کنیداون شخص هایی که میگید چطوری میشه بهشون اطمینان کرد؟ سورس کامل نه مثلا چند تا فایلو بدیم کد کنن بعد اونا نمیتونن توی کدها بیان کدهای مخرب بزارن؟
مرسیهمین فروم درخواست بدید فکر کنم بتونید پیدا کنید
باید اعتماد کنید چاره دیگه ای نیست
امنیت bcompiler چه جوریه ؟ برای php 7 که نداره درسته؟مبهم کردن کد تاثیری نداره
بستگی به دستکاری داره در کل شما در هر معامله ای باید فرد مورد اعتماد پیدا کنیمرسی
راهی نیست که بشه فهمید تو کدها دستکاری کرده یا نه؟
قبلا یادمه یکی از سایت های ایرانی آنلاین انجام میداد یعنی دستی نبود فایل هارو بهش میدادی همون لحظه آنلاین کد میکرد میداد
این مدلی هست ؟
ضعیف - bcompiler متوقف شده آخرینش فکر کنم 5.4 ساپورت میکردامنیت bcompiler چه جوریه ؟ برای php 7 که نداره درسته؟
همین دیگه متاسفانه نمیشه اعتماد کرد حتی حاظری پول نسخه لایسنس بدی ولی اعتماد نکنی از بس بدی دیدیبستگی به دستکاری داره در کل شما در هر معامله ای باید فرد مورد اعتماد پیدا کنی
در مدل آنلاین شما دسترسی به قابلیتها مثل dynamic key نداری
اضافه کردن این قابلیتها تا جاییکه من میدونم به نسخه آنلاین غیر ممکنهمین دیگه متاسفانه نمیشه اعتماد کرد حتی حاظری پول نسخه لایسنس بدی ولی اعتماد نکنی از بس بدی دیدی
داینامیک کی نه اون اکسترنال کی رو خوندم مورد جالبی بود
خود سایتاشون این قابلیتو ندارن که آنلاین انجام بدیم؟ یعنی خودشون به ذهنشون نرسیده شاید یه نفر چند تا دونه فایل داشت دیگه این که نمیتونه بیاد برای چند تا دونه فایل لایسنس بخره