• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود تمام شد

Afro Samurai
محصول سال 2007

Creator:
Takashi Okazaki
more
Release Date:
4 January 2007 (USA) more
Genre:
Action / Animation / Adventure / Drama / Fantasy more
Plot Outline:
A Black samurai goes on a mission to avenge the wrongful death of his father in a futuristic feudal Japan. more
Plot Keywords:
Cell Phone / Katana / Vengeance / Samurai / Manga more

Runtime:
125 min (5 episodes)
Country:
USA / Japan
Language:
English​

250px-AfroSamuraiTitle.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من اصلاً قصد ندارم اینجا خارج از مبحث دانلود وارد مبحث دیگری بشم فقط یه سئوال دارم اون اینه که طبق فرموده خانم فریدا اگه البته هنوز فرمایش ایشون صادق است من می تونم از آرشیو 10 دی وی دی سهمیه دریافت کنم من آلان اینترنتی رو که دارم سرعت خوبی داره و میتونم در روز تا 2 دی وی دی و اگه سرعت خیلی خوب باشه بیشتر هم دانلود کنم من دانلودهای خودم رو اینجا اعلام میکنم و دوستان اگه موجود بود بفرمایند تا من دانلود نکنم درضمن من هرچند تا دانلود کنم میتونم جاش از آرشیو چیزی بگیرم و این + 10 عدد سهمیه من است ؟...
سلام آقای مردی

من هنوز پای حرفم هستم:) فقط با اين شرط که شما هم به قوانين ما پايبند باشين.:happy: يعنی کارتون هايی که از ما ميگيرين رو پخش نکنين. اگه با اين قضيه مشگلی ندارين در خدمت تون هستيم. دانلودر ها سهميه اضافه دارن که سهراب کامل در جريانش هست.:)

در مورد اينکه ميخواين در مشارکت شرکت کنين ، ممنون از لطفتون :rolleyes:. پس لطفاً برنامه دانلودتون رو با برنامه اين تاپيک هماهنگ کنين.;) اين لينک رو ببينين:

البته الان ليست آپديت نشده و بايد تغيير کنه. قبل از اينکه دانلود چيزی رو شروع کنين بهتره يه فرصت يه روزه بدين تا اگه کسی داره اعلام کنه. البته بهتره قبل از اون ليست انيمه های کل گروه رو هم چک کنين که بيشتر از 1000 تا سری توش هست. اگه ليست رو چک ميکردين ميديدين که afro samurai توش هست. ولی خوب اونی که ما دارين dub اينگيليسی هست اگه ماله شماا ژاپنی باشه بازم بسيار خوبه!;)

به هر جهت هدف اينه که دوباره کاری نشه! :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من اصلاً قصد ندارم اینجا خارج از مبحث دانلود وارد مبحث دیگری بشم فقط یه سئوال دارم اون اینه که طبق فرموده خانم فریدا اگه البته هنوز فرمایش ایشون صادق است من می تونم از آرشیو 10 دی وی دی سهمیه دریافت کنم من آلان اینترنتی رو که دارم سرعت خوبی داره و میتونم در روز تا 2 دی وی دی و اگه سرعت خیلی خوب باشه بیشتر هم دانلود کنم من دانلودهای خودم رو اینجا اعلام میکنم و دوستان اگه موجود بود بفرمایند تا من دانلود نکنم درضمن من هرچند تا دانلود کنم میتونم جاش از آرشیو چیزی بگیرم و این + 10 عدد سهمیه من است ؟

خوب حالا بحث دانلود من اینو دارم دانلود میکنم تو آرشیو هست ؟

Afro Samurai

ميبينم كه دانلودرها دارند زياد ميشند،:happy: 2 تا دي وي دي :wacko: يعني شما 1Mb داريد؟:rolleyes: اميدوارم كه موندگار بشيد:p،

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از تورنت دانلود نمی کنم چون سرعتم بالاست نی تونم اینکارو بکنم بدلیل اینکه Upload من سرعتش پایین است و تورنت Upload منو میبنده من از یه جایی دانلود می کنم که تورنت نیست شما اسم انیمه مورد نظر رو بگید من اونجا ببینم باشه میگیرم در ضمن من بابت 10 دیسکی که شما سهمیه من قرار دادید قبول میکنم که به کسی ندم ولی در مورد اونایی که خودم دانلود می کنم و به شما میدم و جاش میگیرم نمی تونم قولی بدم .

در ضمن این رو هم آلان پیدا کردم اگه تو لیست نیست بگیرم لیست رو از کجا بگیرم برای مقایسه ؟

Air Gear
25 ٍEpisode
22890.jpg

shin angyou onshi
shinangyouonshi.jpg

Daft Punk - Interstella 5555
724359911892.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ضمن من بابت 10 دیسکی که شما سهمیه من قرار دادید قبول میکنم که به کسی ندم ولی در مورد اونایی که خودم دانلود می کنم و به شما میدم و جاش میگیرم نمی تونم قولی بدم .
باشه به نظر من مونصفانه هست. :) يعنی چيزی که شما دان ميکنين مال خودتونه، به کسی ربطی نداره که شما باهاش چی کار ميکنين.

پس اگه ممکنه شما هم يه نسخه از انيميشن هاتون رو يا به دست سهراب و يا دنيل برسونين. ممنون :happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
Season1 دیجیمون رو ندارید شما؟ تو لیستتون که نیست... اگر نیست من بگیرمش؟

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
افشين اين ليست چی شد؟! :f34r:;)

--------------

فک کنم قسمت اول با کیفیت دی وی باشه تو انیمه اکسپو 07 که فقط تریلر قسمت 2 ومشو نشون دادن
راستی از هفته بعد اینترنت ای دی اس ال 256 گرفتم میتونم دوباره یه سری انیمه دان کنم;)یه چن تایی واسم کنار بزار;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Season1 دیجیمون رو ندارید شما؟ تو لیستتون که نیست... اگر نیست من بگیرمش؟

این دیجیمون رو دست نگه دارین. یکی از بچه ها داره. ببینم اگه شد ازش بگیرم که دوباره کاری نشه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این دیجیمون رو دست نگه دارین. یکی از بچه ها داره. ببینم اگه شد ازش بگیرم که دوباره کاری نشه.

تازه در مرحله سرور نشانی بود..:D کلا 4 تا سیزن + 8 تا فیلم.. بجز سیور و تمر.. اونا خودش هر کدوم جدا..

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تازه در مرحله سرور نشانی بود..:D کلا 4 تا سیزن + 8 تا فیلم.. بجز سیور و تمر.. اونا خودش هر کدوم جدا..

اونی که گفتم گرفته سیزن 1 رو داره فقط ، شاید 2 رو هم داشته باشه.

می تونی فعلا از 3 و 4 شروع کنی :D

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
دیجیمون که خیلی بچه بازی هیف اون باند واید
moonsmiley1.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اونی که گفتم گرفته سیزن 1 رو داره فقط ، شاید 2 رو هم داشته باشه.

می تونی فعلا از 3 و 4 شروع کنی :D

3, 4 همون تمرز و سیورز هستن دیگه.. بسته به تقسیم بندی قسمتها کلا 2 سری شامل 110 قسمت اصل مجموعه که ادونچر باشه.. 2 سری دیگه هم که تمرز و سیورز باشه اضافه شده..

بپرس دقیق کدوما هستش..;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دیجیمون که خیلی بچه بازی هیف اون باند واید
moonsmiley1.gif

لیست انیمه های شما حدودا 70% تو همین رنج سنیه..:D من اتفاقا دنی میدونه بنکل انیمه هام خشونت بار و اروپاییه..اینم واسه تکمیل لیست گفتم..:happy:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
راستی قسمت 24 و 25 code geas هم درومد منتظرم یکی بیاد سابش کنه بگیرم
الان خامش رو نت هست یعنی بی ساب

لیست انیمه های شما حدودا 70% تو همین رنج سنیه..:D من اتفاقا دنی میدونه بنکل انیمه هام خشونت بار و اروپاییه..اینم واسه تکمیل لیست گفتم..:happy:

70% که نه ولی با 40% موافقم
راستی این ریتینگ انیمه ها به کجا رسی؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
3, 4 همون تمرز و سیورز هستن دیگه.. بسته به تقسیم بندی قسمتها کلا 2 سری شامل 110 قسمت اصل مجموعه که ادونچر باشه.. 2 سری دیگه هم که تمرز و سیورز باشه اضافه شده..

بپرس دقیق کدوما هستش..;)

من درست در جریانش نبودم .. :D

باشه خبر دقیقشو میدم بهت.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
افشين اين ليست چی شد؟!

تمام شد ( صلوااااااااات !! ) يكيشو قبلا درست كرده بودم يكي ديگش مونده بود چون الان خيلي دير وقته
162fs695853.gif
و اينا ... اتچ ميكنم !!

راستي من يكي دو هفته هست كمتر وقت كردم سر بزنم حساب كتاب از دستم در رفته ! الان يه ليست كلي داريم كه كل انيمه ها توشه + پخش كننده هايي كه انيمه هارو دارن - يه ليست هم هر كدوم از پخش كننده ها توي امضاشون دارن ! اون وقت هر عضوي كه بخواد انيمه بگيره بايد از پخش كننده منطقه خودش بگيره ... اون وقت ( اگر تا اينجاشو فهميدين چي شد ) به ليست كليه به نظر زياد ضروري نمياد ! يه توضيح روشن گرانه ميدين

فایل های ضمیمه

• full_list_by__masih.rar
    43.5 KB · نمایش ها: 11
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا