• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ببينيم از بروبچ كسي اينو مسولش هست: Shigurui
نيست مال من شدش.:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اين همون سريال سمورايی هست که من اونور عکسش رو گزاشتم. توصيه ميشه با احتياط واجب اينو بگيری! :f34r:

[devils-lair]​_Devil​_May​_Cry​_-​_07​_[78D07C46].avi
[/LEFT]

اوكي ، رفته سر دان:lol:
من يه سوال برام پيش اومده ، شما اين DMC رو از كجا ميفهميد كه اومده؟:blink: من همه سايتا رو سر ميزنم مگه تو anidb با 1 روز تاخير ميگه، اين منبعتونو بگيد خوبه:D(منبع تون اينجا نيست؟)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوكي ، رفته سر دان:lol:
من يه سوال برام پيش اومده ، شما اين DMC رو از كجا ميفهميد كه اومده؟:blink: من همه سايتا رو سر ميزنم مگه تو anidb با 1 روز تاخير ميگه، اين منبعتونو بگيد خوبه:D(منبع تون اينجا نيست؟)
اينم هست ولی من بيشتر با baka updates کار ميکنم چون همه لينک هاش اينگيليسی هست :)ولی توکيو بعضی وقتا با وجد اينکه زده اينگيليسی ولی يه چيز ديگه از آب در ميآد.:wacko:

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم بچه ها این دانلود مارمالاد به کجا رسیده من واقعا مشتاقم اونو ببینم بازم ممنون بابت زحمتی که میکشید و دلم ما رو شاد میکنید
سلام
من از 76 شروع کردم به دانلود الانم دارم قسمت 69 رو میگیرم...7 تا گرفتم
از امشب به بعد 3 تا می زنم دانلود شه خودم میرم می خوابم تا فردا صبح !!اینجوری زودتر تموم میشه فقط امیدوارم کامپیوتر آتیش نگیره!!:lol:

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم بچه ها این دانلود مارمالاد به کجا رسیده من واقعا مشتاقم اونو ببینم بازم ممنون بابت زحمتی که میکشید و دلم ما رو شاد میکنید
سلام
من از 76 شروع کردم به دانلود الانم دارم قسمت 69 رو میگیرم...7 تا گرفتم
از امشب به بعد 3 تا می زنم دانلود شه خودم میرم می خوابم تا فردا صبح !!اینجوری زودتر تموم میشه فقط امیدوارم کامپیوتر آتیش نگیره!!:lol:
خواهر جون خسته نباشي تازه مي خواستم عزا بگيرم من چه جوري اينو كامل ببينم .خواهشن وقتي تمومش كردي يه پيغام بده دل ما هم خوش بشه.
موفق باشيد.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تمام شد ( صلوااااااااات !! ) يكيشو قبلا درست كرده بودم يكي ديگش مونده بود چون الان خيلي دير وقته
162fs695853.gif
و اينا ... اتچ ميكنم !!

راستي من يكي دو هفته هست كمتر وقت كردم سر بزنم حساب كتاب از دستم در رفته ! الان يه ليست كلي داريم كه كل انيمه ها توشه + پخش كننده هايي كه انيمه هارو دارن - يه ليست هم هر كدوم از پخش كننده ها توي امضاشون دارن ! اون وقت هر عضوي كه بخواد انيمه بگيره بايد از پخش كننده منطقه خودش بگيره ... اون وقت ( اگر تا اينجاشو فهميدين چي شد ) به ليست كليه به نظر زياد ضروري نمياد ! يه توضيح روشن گرانه ميدين

این لیستی که گذاشتینه مربوط به عموم می شه .
لیست پخش کننده ها اون دومیه هست .
که مثل اینکه شما آپدیتش نکردینه !
چون من همون اول گفتم که هر دو لیست رو همزمان آپدین کنید .
به هر حال ممنون از لیست .
خیلی خوفه:D
اگه توی لیستی که من مرتب کردم اشتباهی دیدی ببخشید . شرمنده

راستی الان نوبت کیه ؟؟

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی داش یادم میرفت ما بالاخره با این انیمه ها که دادین دانلود کنیم اما خواهر الناز داره چیکار کنیم دانلود کنیم یا نه؟

خوب سلام سلام ببخشید یه چند وقتی نبودم . ولی حالا دیگه کلا هستم . تمموم اون چیزی ایی که من برای من گذاشتید رو دان کردم . درضمن من کل bleach رو دان کردم . خیلی باحال هستش در ضمن کل مانگای اون در حال حاضر هر 285 تاشو دارم اینم به لیست اضافه کنید . sola هم به صورت کامل دان کردم ولی فکر اونم مثله bleach دنباله دار باشه . خوب حالا من منتظرم . در ضمن اون عکسی که گذاشتمو کسی نفهمید مال کدوم انیمه اس؟ لطفا کمک کنید مسئله مرگ و زندگی هستش

بقول بعضی از بچه گزارش کار کامل

تمام لیستی که به من محول شده بود
+
bleach 135
bleach manga 285
sola
Canvas
Natsuiro no Sunadokei

حالا من همچنان منتظرم.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. شما ميريد بعد از چند هفته دوباره ميايد
263cylj.gif

اميدوارم كه اين دفه حداقل ميريد هر 2و3 روزي يه سري بزنيد
gen152.gif

شما هر چي كه مي خواييد دان كنيد اعلام كنيد ببينيم كسي گرفته يا نه. فريدام كه نيست يه كم كارا سختتر شده:(.

يه سوال شما مي تونيد چيزايي كه داريد و ما نداريم رو براي يكي از بچه ها بفرستيد؟ در عوضش شمام مي تونيد اون چيزايي كه ما داريم رو بگيريد.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
این لیستی که گذاشتینه مربوط به عموم می شه .
لیست پخش کننده ها اون دومیه هست .
که مثل اینکه شما آپدیتش نکردینه !
چون من همون اول گفتم که هر دو لیست رو همزمان آپدین کنید .
به هر حال ممنون از لیست .
خیلی خوفه:D
اگه توی لیستی که من مرتب کردم اشتباهی دیدی ببخشید . شرمنده

راستی الان نوبت کیه ؟؟

مسيح جان ... خراب آواتارتم
inlove2.gif

اون يكي ليستو همون روز اول كار كردم ... تا قبل از اينكه اون دوست ناباب اغفالم كنه ! توي سايت 4shared.com آپلود هست :happy:

هيچكي جواب نداد اين ليستها واقعا لازمن ؟!

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
مسيح جان ... خراب آواتارتم
inlove2.gif

اون يكي ليستو همون روز اول كار كردم ... تا قبل از اينكه اون دوست ناباب اغفالم كنه ! توي سايت 4shared.com آپلود هست :happy:
هيچكي جواب نداد اين ليستها واقعا لازمن ؟!

مهندسين برق :
electricf.gif

بابا لارمه ديگه، تو چي كار داري؟
electricf.gif
مگه همه چيزو بايد توجيه بشي؟ حالا بيا بگو كه كي اغقالت كرده؟:lol:
gigglesmile.gif

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
ببخشيد يك سوال پيش امد برام شما اين ها رو دنلود ميكنيد بعد چه كار ميكنيد ؟:blush:
براي هم ميفرستيد ؟ اگر ميفرستيد من هم چند تايي ميخوام
52.gif

با اين سرعت ديزلي تا كي صبر كنيم يك قسمت بخواد دنلود بشه
164.gif

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
خواهر جون خسته نباشي تازه مي خواستم عزا بگيرم من چه جوري اينو كامل ببينم .خواهشن وقتي تمومش كردي يه پيغام بده دل ما هم خوش بشه.
موفق باشيد.
بله تاييد ميشه :happy::blush: حتما هم شما وهم امير عزيز وقتي تمام شد يه پيغام بدن تا براي تمام عمر دعا گوي شما ها بشيم
thankyou.gif
girl_sigh.gif

------------------------------------------------------------
پ.ن
فكر كنم درنهايت هم دانلود هاي خواهر ايچيكو هم امير عزيز بايد به دست سهراب جان برسه كه سري قبل هم دارن .درسته ؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ببخشيد يك سوال پيش امد برام شما اين ها رو دنلود ميكنيد بعد چه كار ميكنيد ؟:blush:
براي هم ميفرستيد ؟ اگر ميفرستيد من هم چند تايي ميخوام
52.gif

با اين سرعت ديزلي تا كي صبر كنيم يك قسمت بخواد دنلود بشه
164.gif

اي يه همچين چيزي،
128fs318181.gif

اول قوانين مارو بخونيد : فهرست اعضای گروه انيميشن پرشين تولز و نحوه استفاده از آرشیو آن

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
ممنون از راهنماييت :happy:
ولي شايد يكي باشه كه نتونه فعاليت كنه مگه اون بيچاره دل نداره
37.gif

اينجوري خيلي بده
80.gif
164.gif
فكر كنم اين بهترين قانوني هست كه در 2 سالي كه به پي تي اومدم وضع شده كاملا منصفانه و منطقي:happy:
اگه خيلي ضروريه ميتوني به اينجا هم سربزني :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماييت :happy:
ولي شايد يكي باشه كه نتونه فعاليت كنه مگه اون بيچاره دل نداره
37.gif

اينجوري خيلي بده
80.gif
164.gif

خوب دوست عزيز اينجا بچه ها دارند با زحمت و همون اينترنت هندلي دانلود مي كنند يا مدير عزيزمون برامون از كانادا ميفرسته، در قبال اين همه زحمت ، فعاليت تو بخش چندان درخواست زيادي نيست:hmm: فعاليت دوستان براي ما سودي نداشته الا دلگرمي.:happy:

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
خوب دوست عزيز اينجا بچه ها دارند با زحمت و همون اينترنت هندلي دانلود مي كنند يا مدير عزيزمون برامون از كانادا ميفرسته، در قبال اين همه زحمت ، فعاليت تو بخش چندان درخواست زيادي نيست:hmm: فعاليت دوستان براي ما سودي نداشته الا دلگرمي.:happy:

چشم چرا ميزنيد حالا
57.gif

مشاركت ميكنيم
39.gif

:blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا