اين همون سريال سمورايی هست که من اونور عکسش رو گزاشتم. توصيه ميشه با احتياط واجب اينو بگيری! :f34r:
اين همون سريال سمورايی هست که من اونور عکسش رو گزاشتم. توصيه ميشه با احتياط واجب اينو بگيری! :f34r:
[devils-lair]_Devil_May_Cry_-_07_[78D07C46].avi
[/LEFT]
اينم هست ولی من بيشتر با baka updates کار ميکنم چون همه لينک هاش اينگيليسی هستاوكي ، رفته سر دان:lol:
من يه سوال برام پيش اومده ، شما اين DMC رو از كجا ميفهميد كه اومده؟:blink: من همه سايتا رو سر ميزنم مگه تو anidb با 1 روز تاخير ميگه، اين منبعتونو بگيد خوبه(منبع تون اينجا نيست؟)
سلاممیگم بچه ها این دانلود مارمالاد به کجا رسیده من واقعا مشتاقم اونو ببینم بازم ممنون بابت زحمتی که میکشید و دلم ما رو شاد میکنید
میگم بچه ها این دانلود مارمالاد به کجا رسیده من واقعا مشتاقم اونو ببینم بازم ممنون بابت زحمتی که میکشید و دلم ما رو شاد میکنید
خواهر جون خسته نباشي تازه مي خواستم عزا بگيرم من چه جوري اينو كامل ببينم .خواهشن وقتي تمومش كردي يه پيغام بده دل ما هم خوش بشه.سلام
من از 76 شروع کردم به دانلود الانم دارم قسمت 69 رو میگیرم...7 تا گرفتم
از امشب به بعد 3 تا می زنم دانلود شه خودم میرم می خوابم تا فردا صبح !!اینجوری زودتر تموم میشه فقط امیدوارم کامپیوتر آتیش نگیره!!:lol:
تمام شد ( صلوااااااااات !! ) يكيشو قبلا درست كرده بودم يكي ديگش مونده بود چون الان خيلي دير وقتهو اينا ... اتچ ميكنم !!![]()
راستي من يكي دو هفته هست كمتر وقت كردم سر بزنم حساب كتاب از دستم در رفته ! الان يه ليست كلي داريم كه كل انيمه ها توشه + پخش كننده هايي كه انيمه هارو دارن - يه ليست هم هر كدوم از پخش كننده ها توي امضاشون دارن ! اون وقت هر عضوي كه بخواد انيمه بگيره بايد از پخش كننده منطقه خودش بگيره ... اون وقت ( اگر تا اينجاشو فهميدين چي شد ) به ليست كليه به نظر زياد ضروري نمياد ! يه توضيح روشن گرانه ميدين
راستی داش یادم میرفت ما بالاخره با این انیمه ها که دادین دانلود کنیم اما خواهر الناز داره چیکار کنیم دانلود کنیم یا نه؟
این لیستی که گذاشتینه مربوط به عموم می شه .
لیست پخش کننده ها اون دومیه هست .
که مثل اینکه شما آپدیتش نکردینه !
چون من همون اول گفتم که هر دو لیست رو همزمان آپدین کنید .
به هر حال ممنون از لیست .
خیلی خوفه
اگه توی لیستی که من مرتب کردم اشتباهی دیدی ببخشید . شرمنده
راستی الان نوبت کیه ؟؟
مسيح جان ... خراب آواتارتم![]()
اون يكي ليستو همون روز اول كار كردم ... تا قبل از اينكه اون دوست ناباب اغفالم كنه ! توي سايت 4shared.com آپلود هست :happy:
هيچكي جواب نداد اين ليستها واقعا لازمن ؟!
بله تاييد ميشه :happy::blush: حتما هم شما وهم امير عزيز وقتي تمام شد يه پيغام بدن تا براي تمام عمر دعا گوي شما ها بشيمخواهر جون خسته نباشي تازه مي خواستم عزا بگيرم من چه جوري اينو كامل ببينم .خواهشن وقتي تمومش كردي يه پيغام بده دل ما هم خوش بشه.
موفق باشيد.
سلام
ببخشيد يك سوال پيش امد برام شما اين ها رو دنلود ميكنيد بعد چه كار ميكنيد ؟:blush:
براي هم ميفرستيد ؟ اگر ميفرستيد من هم چند تايي ميخوام![]()
با اين سرعت ديزلي تا كي صبر كنيم يك قسمت بخواد دنلود بشه![]()
فكر كنم درنهايت هم دانلود هاي خواهر ايچيكو هم امير عزيز بايد به دست سهراب جان برسه كه سري قبل هم دارن .درسته ؟
آخ جون خيلي عاليه :happy:اره نهايتن مسئول گرفتن دانلوداي بچه ها سهراب هست![]()
اي يه همچين چيزي،![]()
اول قوانين مارو بخونيد : فهرست اعضای گروه انيميشن پرشين تولز و نحوه استفاده از آرشیو آن
فكر كنم اين بهترين قانوني هست كه در 2 سالي كه به پي تي اومدم وضع شده كاملا منصفانه و منطقي:happy:ممنون از راهنماييت :happy:
ولي شايد يكي باشه كه نتونه فعاليت كنه مگه اون بيچاره دل نداره![]()
اينجوري خيلي بده![]()
![]()
ممنون از راهنماييت :happy:
ولي شايد يكي باشه كه نتونه فعاليت كنه مگه اون بيچاره دل نداره![]()
اينجوري خيلي بده![]()
![]()
خوب دوست عزيز اينجا بچه ها دارند با زحمت و همون اينترنت هندلي دانلود مي كنند يا مدير عزيزمون برامون از كانادا ميفرسته، در قبال اين همه زحمت ، فعاليت تو بخش چندان درخواست زيادي نيست:hmm: فعاليت دوستان براي ما سودي نداشته الا دلگرمي.:happy: