mmx_2020
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 31
- لایکها
- 0
بايد جالب باشه، 51 قسمت ، اگه تورنتشو پيدا نكرديد(زيرنويس انگليسي) بگيد لينك بدم.
دارم قسمت اولشو دانلود میکنم ببینم چجوری است زیرنویس و زبانش رو هم مطمئن بشم .
بايد جالب باشه، 51 قسمت ، اگه تورنتشو پيدا نكرديد(زيرنويس انگليسي) بگيد لينك بدم.
سلام...خواهش می کنم:happy:
من الان دارم 61 رو می گیرم!یعنی تموم شد؟!دیگه نگیرم؟!من هر لحظه آماده ی فرستادن هستم
راستی به کجا باید بفرستیم؟
من الان دارم 61 رو می گیرم!یعنی تموم شد؟!دیگه نگیرم؟!من هر لحظه آماده ی فرستادن هستم
51 قسمت است ؟؟؟
ممنون خانمي عالي بود دستت د رد نكنه با حرف امير جان كه 14 تا از اول گرفتن فكر كنم ديگه تموم شد بايد بفرستيد واسه سهراب جان تشكر ويه عالمه تقدير:happy:سلام...خواهش می کنم:happy:
خواهش می کنم اینقدر مارو خجالت ندین دیگه:blush:
حالا آدرس سهراب جان کجاست؟
آقاي مردي منظورش انيمه اي كه شما دانلود مي كنيد نبود، ايشون مارمالادو دارند دان مي كنند.
هنوز با تورنتش مشكل داريد؟ يه نگاه به اين بندازيد :http://www.isohunt.com/download/21164239/Rave+Master
تمام گفته هاي بانو لاكي تاييد مي شه.واقعا نتونستم بازم نيام و از زحمت هاي خواهر ايچيكوي گلم واميرخان تشكر نكنم وقتي فكر كردم ديدم زدن 29 قسمت ضرب العجلي واقعا عاليه براي كساني مثل من و جيني وآرام كه دنبال اين انيمه بودن واقعا شايان تشكر هست . خواهر فريدا گفته بود حدود 20 قسمت عاليه كه امير خان از 47 تونست 14 قسمت وايچيكو از 76 تونست 15 قسمت وبگيره اونم به اين سرعت ممنون ممنون ممنون
بچه ها تو دنلود اگر کمک خواستید من میتونم کمک کنم![]()
آخ واقعا امير جان دستت درد نكنه
من بسيار بسيار ممنونم نميدونيد چقدر خوشحالم كرديد![]()
خواهر ايچيكو هم روز يك شنبه گفته بود 9 تاش و زده اما الان كه فعلا چيزي نگفته
اما درهرحال من از شما و ايشون ممنونم مرسي![]()
![]()
واقعا نتونستم بازم نيام و از زحمت هاي خواهر ايچيكوي گلم واميرخان تشكر نكنم وقتي فكر كردم ديدم زدن 29 قسمت ضرب العجلي واقعا عاليه براي كساني مثل من و جيني وآرام كه دنبال اين انيمه بودن واقعا شايان تشكر هست . خواهر فريدا گفته بود حدود 20 قسمت عاليه كه امير خان از 47 تونست 14 قسمت وايچيكو از 76 تونست 15 قسمت وبگيره اونم به اين سرعت ممنون ممنون ممنون
امير بيا ببين تو عمرت براي يه دانلود اين همه ازت تشكر شده بود
منو حسودي؟حالا چیه حسودتیت میشه![]()
حالا چیه حسودتیت میشه![]()
امير جان اين وخيلي توپ اومديمنو حسودي؟![]()