• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مسيح جان ... خراب آواتارتم
inlove2.gif

اون يكي ليستو همون روز اول كار كردم ... تا قبل از اينكه اون دوست ناباب اغفالم كنه ! توي سايت 4shared.com آپلود هست :happy:

هيچكي جواب نداد اين ليستها واقعا لازمن ؟!

هااا. اییییی دوست ناباب که میگی کیه :blink::blink:؟؟
----
ضمنا ، آره لازمه . خود فریدا گفته این کارو بکنم .:happy:

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان كسي Hokuto no ken يا همون ken le
survivant رو دنلود نكرده به صورت كامل. خيلي قشنگه :happy:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
:Dبچه ها لیست کلی را من برای update برداشتم . کاریش نکنین :D

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
دوستان كسي Hokuto no ken يا همون ken le
survivant رو دنلود نكرده به صورت كامل. خيلي قشنگه :happy:

یه جورایی حرکات ken از روی بروسلی کپی برداری شده
مخصوصا زمانی که جیغ جیغ میکنه:D
منم تو کانال مانگا دیدم ولی زیاد باهاش حال نکردم:eek:

---------------------------------------------------------------------
خبرای خوب
code Geas رو ساب زدن الان من دانلودش کردم
برم دیگه ببینمش
see yaah

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
من سریال family guy رو برای دان گذاشتم.....کسی نداره که..کاملشو.اگر به مشکل بر نخوره...

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
دوستا شما لينك دنلود فيلم ها رو از تورنت ميگيرد؟
ميشه بگيد حجم هاشون چقدر هست؟!!!
شايد منم بتونم براي دنلود كمك كنم
73.gif

يك خط نفتي داريم تا ببينيم چي ميشه
39.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دوستا شما لينك دنلود فيلم ها رو از تورنت ميگيرد؟
ميشه بگيد حجم هاشون چقدر هست؟!!!
شايد منم بتونم براي دنلود كمك كنم
73.gif

يك خط نفتي داريم تا ببينيم چي ميشه
39.gif

بله، لينك ها رو از ترونت پيدا مي كنيم، حجم شونم متغير هست ، هر قسمتي را حداقل 200MB در نظر بگير.

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دارم باب اسفنجی رو دانلود میکنم

سیزن یکش رو هم وحید زحمتش رو کشیده من سیزن 4 رو دارم دانلود میکنم تمام بشه میرم سراغ سیزن 2

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من دارم باب اسفنجی رو دانلود میکنم

سیزن یکش رو هم وحید زحمتش رو کشیده من سیزن 4 رو دارم دانلود میکنم تمام بشه میرم سراغ سیزن 2

ماها زياد كارتون هاي امريكايي و اروپايي خوشمون نمياد:)(مگه بعضي هاشون). هر چي ميگيريد امريكايي براي خودتون بگيريد. اگر خواستيم يه روزي مزاحم ميشيم.:rolleyes:

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماها زياد كارتون هاي امريكايي و اروپايي خوشمون نمياد:)(مگه بعضي هاشون). هر چي ميگيريد امريكايي براي خودتون بگيريد. اگر خواستيم يه روزي مزاحم ميشيم.:rolleyes:

اگه اشتباه نکنم اسم تاپیک بخش مشارکت در دانلود انیمیشن است نه بخش مشارکت دانلود آنیمه ؟

در ضمن من محض اطلاع گفتم نه برای نظر خواهی اگه کسی دوست داشت براش بفرستم .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اگه اشتباه نکنم اسم تاپیک بخش مشارکت در دانلود انیمیشن است نه بخش مشارکت دانلود آنیمه ؟
در ضمن من محض اطلاع گفتم نه برای نظر خواهی اگه کسی دوست داشت براش بفرستم .
نمي دونم چرا شما اينطور صحبت كرديد، من گفتم جهت اطلاع كه اگه كارتون امريكايي دان مي كنيد معرفيش چندان لازم نيست، اگرم دوست داريد معرفي كنيد خوب، در اصل اين تاپيك مشاركت در دانلود انيمه هست :cool: چون اگه صفحه اولشو ببينيد، ميبينيد كه اصلا تا حال كسي انيميشن دانلود نكرده و اگرم كرده (مثلا من خودم چندتا كردم) معرفي نمي كنيم.
به پيشنهاد برادر rax منم اين تاپيک رو ميزنم تا اينکه دوستانی که مايل هستن، در دانلود انيميشن های ژاپنی به ما کمک کنن و هم اينکه از دانلود کارتونی که همين الان موجوده پرهيز کنيم و بتونيم تعداد سريال های بيشتری رو دانلود کنيم.
فقط خواستم روال كار اينجا رو گفته باشم.:blush:
اگرم قصدي براي ارسال نداريد ، خوب اصلا بهتر هست مشاركت نكنيد، چون ما هممون هر چي دانلود مي كنيم به يه نفر ارسال مي كنيم كه اون براي توزيع كننده ها ميفرسته و هر كسي خواست از توزيع كننده ميگيره.

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي دونم چرا شما اينطور صحبت كرديد، من گفتم جهت اطلاع كه اگه كارتون امريكايي دان مي كنيد معرفيش چندان لازم نيست، اگرم دوست داريد معرفي كنيد خوب، در اصل اين تاپيك مشاركت در دانلود انيمه هست :cool: چون اگه صفحه اولشو ببينيد، ميبينيد كه اصلا تا حال كسي انيميشن دانلود نكرده و اگرم كرده (مثلا من خودم چندتا كردم) معرفي نمي كنيم.
فقط خواستم روال كار اينجا رو گفته باشم.:blush:
اگرم قصدي براي ارسال نداريد ، خوب اصلا بهتر هست مشاركت نكنيد، چون ما هممون هر چي دانلود مي كنيم به يه نفر ارسال مي كنيم كه اون براي توزيع كننده ها ميفرسته و هر كسي خواست از توزيع كننده ميگيره.

من با روال اینجا آشنا نیستم در ضمن من راجع به نفرستادن برای پخش کننده چیزی نگفتم نمی دونم شما چطور این برداشت رو کردید در ضمن من آنیمه هم دانلود میکنم من هر انیمیشنی رو که دانلود می کنم اینجا اعلام می کنم .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ای بابا بی خیال :D

من که می دونم این بحث ها فقط ناشی از سوء تفاهمه و هیچی پشتش نیست ;)

در هر حال mmx جان، کارتون باب اسفنجی فکر می کنم تو لیست یکی از بچه ها (متین) هست. اگه نداشتیم این کارتون رو، مزاحم شما میشیم.

ممنون از شما و بقیه دوستان دانلود کننده :D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دوستانی که به دنبال Marmalade Boy بودن من 14 قسمت بعد از خواهر فریدا رو دانلود کردم نمی دونم دوسته دیگمون در چه وضعه البته سرعت ایشون باید بالاتر باشه اگر ایشون هم 14 تا رو گرفته باشند دیگه تمومه که من 14 تای خودمو جمعه می زنم برای برادر سهراب میارم

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
قابل توجه دوستانی که به دنبال Marmalade Boy بودن من 14 قسمت بعد از خواهر فریدا رو دانلود کردم نمی دونم دوسته دیگمون در چه وضعه البته سرعت ایشون باید بالاتر باشه اگر ایشون هم 14 تا رو گرفته باشند دیگه تمومه که من 14 تای خودمو جمعه می زنم برای برادر سهراب میارم
آخ واقعا امير جان دستت درد نكنه
من بسيار بسيار ممنونم نميدونيد چقدر خوشحالم كرديد
clap.gif

خواهر ايچيكو هم روز يك شنبه گفته بود 9 تاش و زده اما الان كه فعلا چيزي نگفته
اما درهرحال من از شما و ايشون ممنونم مرسي
thankyou.gif
rose.gif

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخ جون
3120.gif
...همون جوري كه آرام عزيز گفت واقعا خبر خوشحال كننده اي هست.
هم شما و هم خواهر ايچيكوي عزيز دستتون درد نكنه.

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان . بسیار شرمنده هستم که مدت 1 ماه یا کمی بیشتر سر نزده ام. ولی اینبار دیگه امودم.من شب سره کارم و انلاین . پس فعلا

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام به همگی دوستان . بسیار شرمنده هستم که مدت 1 ماه یا کمی بیشتر سر نزده ام. ولی اینبار دیگه امودم.من شب سره کارم و انلاین . پس فعلا

سلام آقا مرتضي، اميدوارم كه برگشتتون موندگار باشه، :happy:
يه سوالي داشتم خدمتتون، اگه يه سري از انيمه هايي كه داريد و بخوايم چطوري بايد در خواست بديم؟
square.gif

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اینو میخوام دانلود کنم .

RAVE MASTER
rave-master.jpg

تو لیست ندیدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.