انتخابات آمریکا هم تموم شد...
آیا تکلیف بورس ما میخواد تا آخر سال یا بعد از انتخابات خودمون اینطوری باشه ؟
دوستان باتجربه لطفا دیدگاهتون رو بگین واقعا اگر قراره دو روز مثبت باشه دوروز منفی جدای از سوخت مانده سرمایه؛ وقتمون تلف نشه
اگر قراره بازار به همین شکل باشه کل پرتفوی رو نقد کنیم بزنیم تو یه کار دیگه
کسی رانتی چیزی نداره مارو از سردرگمی دربیاره ؟
الان اون اساتیدی هم که تحلیل میدونن آینده مبهمی رو متصورن و موندن چی میشه
نوسانگیری هم با استرس و ریسکی که داره اصلا به صرفه نیست
واقعا موندیم چکار کنیم. یه وضعیه بخدا ..
مهدی جان
بازار همیشه همین بوده . نظر منو میخوای وضعیتش مناسبه

اون فشارهای فروش تخلیه شده بود
فرصت های خرید به وجود اومد و بالا رفت
الان من کم کم فروش ها رو زدم چون برآوردی که دارم ( نظر شخصیم ) اینه که بازار میل به پایین رفتن داره
شاید دوباره همون روزهای کل بازار قرمز یکدست اتفاق بیوفته . وقتی به عنوان مثال کچاد که قیمتش از نظر من باید 11 -12 باشه ، الان 20 تومنه ، باید 40% پایین بیاد . این سهم تا 13.5 اینطورا هم پایین اومد
این وضعیت بازار وضعیت همیشگیشه . یک سال گذشته و اون رشده همیشگی نبود
شما در هر صورت باید با بخشی از سرمایه نوسانگیری بکنی که اون زیان جبران بشه ، در غیر اینصورت باید صبر داشته باشی و سهامداری بکنی
صبر هم منظور یک ماه و دو ماه و شیش ماه نیست
سهامداری بلند مدت یعنی ولش کن تااااا 5 سال دیگه ، 10 سال دیگه
اگه هم نوسانگیری و معاملات میان مدتی و کوتاه مدتی بلدی ، آروم آروم روی سهم هایی که باهاشون آشناتری ، نوسان بگیر . هم از ضرر در میای هم تعداد سهامت بیشتر میشه و هم لازم نیست مدت زمان طولانی صبر بکنی تا سر به سر بشه
به حرف کانالا و گروه ها هم گوش نکن که تا چهار روز بازار مثبت شد ، جوگیر شده بودن
همین دیروز رهاورد رو نگاه میکردی ، هرکسی میگفت امروز بازار قرمزه ، بهش تیکه مینداختن
در نهایت ، بازار خوبه . باید با همین موج هایی که سهم ها میدن ، نوسان گرفت و بلند مدتی با سهم حرکت کرد که به وقتش با حرکت های شارپی بازار ، حالا هروقت اتفاق افتاد ، اثر مضاعفی بگیریم