• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
"ز" دارا همه الف دادن..... ;)

با وضعی که پالایشی ها دارن..
و تکاپویی که برای دارا سوم شروع کردن...
پالایش یکم این هفته باز میشه....

سهم های زیر 1000 تومنی رو داشته باشید...
چه خودرویی چه بانکی...
مخصوصا برای اون طرف سال...
سرمایه‌گذاری برای بچه ها هم جوابِ.....

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
انتخابات آمریکا هم تموم شد...
آیا تکلیف بورس ما میخواد تا آخر سال یا بعد از انتخابات خودمون اینطوری باشه ؟
دوستان باتجربه لطفا دیدگاهتون رو بگین واقعا اگر قراره دو روز مثبت باشه دوروز منفی جدای از سوخت مانده سرمایه؛ وقتمون تلف نشه
اگر قراره بازار به همین شکل باشه کل پرتفوی رو نقد کنیم بزنیم تو یه کار دیگه
کسی رانتی چیزی نداره مارو از سردرگمی دربیاره ؟
الان اون اساتیدی هم که تحلیل میدونن آینده مبهمی رو متصورن و موندن چی میشه
نوسانگیری هم با استرس و ریسکی که داره اصلا به صرفه نیست
واقعا موندیم چکار کنیم. یه وضعیه بخدا ..

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان باتجربه لطفا دیدگاهتون رو بگین واقعا اگر قراره دو روز مثبت باشه دوروز منفی جدای از سوخت مانده سرمایه؛ وقتمون تلف نشه
مهدی جان
بازار همیشه همین بوده . نظر منو میخوای وضعیتش مناسبه:(
اون فشارهای فروش تخلیه شده بود
فرصت های خرید به وجود اومد و بالا رفت
الان من کم کم فروش ها رو زدم چون برآوردی که دارم ( نظر شخصیم ) اینه که بازار میل به پایین رفتن داره
شاید دوباره همون روزهای کل بازار قرمز یکدست اتفاق بیوفته . وقتی به عنوان مثال کچاد که قیمتش از نظر من باید 11 -12 باشه ، الان 20 تومنه ، باید 40% پایین بیاد . این سهم تا 13.5 اینطورا هم پایین اومد
این وضعیت بازار وضعیت همیشگیشه . یک سال گذشته و اون رشده همیشگی نبود

شما در هر صورت باید با بخشی از سرمایه نوسانگیری بکنی که اون زیان جبران بشه ، در غیر اینصورت باید صبر داشته باشی و سهامداری بکنی
صبر هم منظور یک ماه و دو ماه و شیش ماه نیست
سهامداری بلند مدت یعنی ولش کن تااااا 5 سال دیگه ، 10 سال دیگه
اگه هم نوسانگیری و معاملات میان مدتی و کوتاه مدتی بلدی ، آروم آروم روی سهم هایی که باهاشون آشناتری ، نوسان بگیر . هم از ضرر در میای هم تعداد سهامت بیشتر میشه و هم لازم نیست مدت زمان طولانی صبر بکنی تا سر به سر بشه

به حرف کانالا و گروه ها هم گوش نکن که تا چهار روز بازار مثبت شد ، جوگیر شده بودن :D

همین دیروز رهاورد رو نگاه میکردی ، هرکسی میگفت امروز بازار قرمزه ، بهش تیکه مینداختن :p

در نهایت ، بازار خوبه . باید با همین موج هایی که سهم ها میدن ، نوسان گرفت و بلند مدتی با سهم حرکت کرد که به وقتش با حرکت های شارپی بازار ، حالا هروقت اتفاق افتاد ، اثر مضاعفی بگیریم

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستانی که #فملی دارند، این سهم در صورت مثبت بودن در روزهای آینده، اگر قیمت پایانی عدد 28590 ریال رو تاچ کنه، نماد توقف میخوره برای نوسان 50 درصدی و برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی، از طرفی برای مجمع افزایش سرمایه هم شنبه آخر وقت بسته میشده و در صورت توقف برای کنفرانس اطلاع رسانی بعیده دیگه شنبه هفته بعد باز بشه، یعنی مثبت معامله بشه پس فردا کله صبح توقف میخوره تا بعد از مجمع فوق‌العاده افزایش سرمایه.
بنابراین اگر شما این نماد رو دارید و نمی‌خواید در مجمع افزایش سرمایه اش شرکت کنید فردا و نهایتا پس فردا تا ساعت 9:05 فرصت خروج دارید.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
مجلس ....، یه طرحی در مورد فولاد داره که احتمال زیاد تاثیر منفی روی بورس داشته باشه ،امیدوارم بی خیال بشن یا تعدیلش کنن، جماعت مریضن اصلا

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مجلس ....، یه طرحی در مورد فولاد داره که احتمال زیاد تاثیر منفی روی بورس داشته باشه ،امیدوارم بی خیال بشن یا تعدیلش کنن، جماعت مریضن اصلا
rain_remix.gif
tiredugly.gif
ugly_reversed.gif

همین 3 تا اسمایلی ، گویای وضعیته ماست

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان نظرشون روی پذیره نویسی سهام چیه به ریسکش می ارزه یا نه
اصولا چند سال معطل راه اندازی شرکت میشه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بازار همینه دیگه، کسی به آدمای تو بازار قول نداده و نمیده که همیشه بالارونده یا همیشه پایین رونده هست. فقط بورس ایران نیست، بورس سایر کشورها و فارکس و ارز دیجیتال هم همینه. کلللا هر زمینه ای بخوای خرید و فروش کنی از فردات خبر نداری.
حتی شما جنس فیزیکی هم تو این یکی دو ماه می خریدی تا الان تو ضرر بیش از بیست درصدی بودی.
.
اصلا من موندم چرا دوستان انتظار دارن کسی ازشون حمایت کنه؟ برادران و خواهران، سود شما در ضرر دیگری و سود دیگری در ضرر شماست، تا بوده همین بوده، بالا و پایین جزو جدانشدنی بازاره، مگر میشه نوسانگیری بدون استرس داشته باشیم؟ پول مفت و بدون استرس گیر کسی نمیاد مخصوصا الان...

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
یعنی پر حاشبه ترین سهم همین فولاده....6 ماهه دارمش کلا 20 در صد سود داده.....اینم آخر و عاقبت سهامداریه...

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان به نظرتون تو اين بازار خوبه با فملي بريم مجمع يا خارج بشيم ؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان نظرتون در مورد سرمایه گذاری روی چند تا نماد معتبر مثل شستا، خگستر، پترول و ... بصورت بلند مدت و حداقل یکساله چیه ؟
با پولی که میشه گفت حداقل تا یکسال دیگه هیچ نیازی بهش نیست. احتمالش هست به یه سود متوسطی برسن یا بلند مدت هم احتمال ضرر دارن ؟
نمادهای بزرگ که تاثیر زیادی تو شاخص داره درسته احتمال ورشکست شدن و یا تعلیق بلند مدتشون تقریبا وجود نداره اما بازدهی خوبی هم نخواهند داشت .مثلا همین شستا فرض کنید بخواهد قیمتش 3برابر بشه می دونید چقدر شاخص باید بره بالا؟؟؟!!! شاخص هم چون تو چشمه پس سهام شاخص ساز کنترل میشه و به این راحتی حرکت نمی کنه .این چند ماه اخیر کاملا استثنا بود و معلوم نیست چند سال دیگه طول بکشه تا دوباره تکرار بشه .
خگستر هم تقریبا با خودرو خساپا حرکت می کنه و منفی مثبت خودروسازها روش تاثیر داره

اطمینان داشته باش سال دیگه همین موقع سهمهایی هستند که 5برابر یا 10برابر یا nبرابر شدند .اما احتمال 99درصد .اون سهم ها بزرگ و شاخص ساز نبودند .که اگر سهم شاخص ساز اینقدر رشد کنه یعنی دلار و تورم هم اینقدر رشد کرده و از شرایط فعلی بدبخت تر شدیم!!!!

مختصر بگم اگر اهل ریسکی که اومدی تو بورس سبد سهم کوچیک که تاثیر زیادی بر شاخص نداره داشته باش .شستا و فارس و.......خیلی بعیده حرکت شارپ داشته باشه جز اینکه دوباره ابر تورم داشته باشیم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
نمادهای بزرگ که تاثیر زیادی تو شاخص داره درسته احتمال ورشکست شدن و یا تعلیق بلند مدتشون تقریبا وجود نداره اما بازدهی خوبی هم نخواهند داشت .مثلا همین شستا فرض کنید بخواهد قیمتش 3برابر بشه می دونید چقدر شاخص باید بره بالا؟؟؟!!! شاخص هم چون تو چشمه پس سهام شاخص ساز کنترل میشه و به این راحتی حرکت نمی کنه .این چند ماه اخیر کاملا استثنا بود و معلوم نیست چند سال دیگه طول بکشه تا دوباره تکرار بشه .
خگستر هم تقریبا با خودرو خساپا حرکت می کنه و منفی مثبت خودروسازها روش تاثیر داره

اطمینان داشته باش سال دیگه همین موقع سهمهایی هستند که 5برابر یا 10برابر یا nبرابر شدند .اما احتمال 99درصد .اون سهم ها بزرگ و شاخص ساز نبودند .که اگر سهم شاخص ساز اینقدر رشد کنه یعنی دلار و تورم هم اینقدر رشد کرده و از شرایط فعلی بدبخت تر شدیم!!!!

مختصر بگم اگر اهل ریسکی که اومدی تو بورس سبد سهم کوچیک که تاثیر زیادی بر شاخص نداره داشته باش .شستا و فارس و.......خیلی بعیده حرکت شارپ داشته باشه جز اینکه دوباره ابر تورم داشته باشیم
سلام حاجی اون سهم ها که گفتم آسیا و زبینا رو خریدی ؟ من همه اش عذاب وجدان داشتم که چرا به درمل گفتم اینارو بخر؟!
البته زبینا که تا داره سربه سر میشه

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
دوستان به نظرتون تو اين بازار خوبه با فملي بريم مجمع يا خارج بشيم ؟
بله..عالیه ولی این سهام جایزه یک مفدار طول میکشه به پرتفوی اضافه بشه..اگر تا 2 ماه به پولت نیاز نداری برو مجمع

• Like
Reactions: D^D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام حاجی اون سهم ها که گفتم آسیا و زبینا رو خریدی ؟ من همه اش عذاب وجدان داشتم که چرا به درمل گفتم اینارو بخر؟!
البته زبینا که تا داره سربه سر میشه
سلام
به به چاکر اوستا نه اونها را نخریدم .یه مشت سهم آشغال خریدم .
دادا عذاب وجدان نداره من فرضا 10برابر سود می کردم چیزی بهت میدادم ؟؟؟؟؟نه .پس تا ضرر هم می کنم با خودمه .شتران و فخوز و دتولید و.....چندتا آشغال دیگه خریدم تقریبا هم را هم فروختم امروزم شستا را رد کردم 70درصد نقد شدم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بازار همینه دیگه، کسی به آدمای تو بازار قول نداده و نمیده که همیشه بالارونده یا همیشه پایین رونده هست. فقط بورس ایران نیست، بورس سایر کشورها و فارکس و ارز دیجیتال هم همینه. کلللا هر زمینه ای بخوای خرید و فروش کنی از فردات خبر نداری.
حتی شما جنس فیزیکی هم تو این یکی دو ماه می خریدی تا الان تو ضرر بیش از بیست درصدی بودی.
.
اصلا من موندم چرا دوستان انتظار دارن کسی ازشون حمایت کنه؟ برادران و خواهران، سود شما در ضرر دیگری و سود دیگری در ضرر شماست، تا بوده همین بوده، بالا و پایین جزو جدانشدنی بازاره، مگر میشه نوسانگیری بدون استرس داشته باشیم؟ پول مفت و بدون استرس گیر کسی نمیاد مخصوصا الان...
حدود 20 خط جواب نوشتم اما پاک کردم رفت ... حوصله ندارم یه چیزایی بگم که به تاپیک ربط پیدا نمیکنه و از طرفی قوانین اجازه نمیده
نگران نباش رفیق من دارم اشتباه میکنم شما درست میگی

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یکی از بنیادی کارهای قدیمی بازار که بعضی بچه های اینجا هم میشناسندش .حسین اسدی نیا: دیروز گفت navشستا حدود 3300تومنه بالاتر از این قیمت یعنی حبابه حواستون باشه .اکثر شرکتهای سرمایه گذاری هم زیر navمعامله میشند پس شستا از نظر بنیادی در حال حاضر زیاد ارزشمند نیست جز اینکه دوباره پروژه دولت بشه حبابی ببرندش بالا

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
یکی از بنیادی کارهای قدیمی بازار که بعضی بچه های اینجا هم میشناسندش .حسین اسدی نیا: دیروز گفت navشستا حدود 3300تومنه بالاتر از این قیمت یعنی حبابه حواستون باشه .اکثر شرکتهای سرمایه گذاری هم زیر navمعامله میشند پس شستا از نظر بنیادی در حال حاضر زیاد ارزشمند نیست جز اینکه دوباره پروژه دولت بشه حبابی ببرندش بالا
ناو شستا طبق محاسبه دقیق حدود 5000 تومان هست..
الان حدود 40 درصد زیر ناو داره معامله میشه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ناو شستا طبق محاسبه دقیق حدود 5000 تومان هست..
الان حدود 40 درصد زیر ناو داره معامله میشه
چه کسی اینو حساب کرده ؟؟؟؟؟حتی اون کانال که هر روز کیلویی ناو حساب می کنه ناو را 4600عنوان کرده

در هر صورت ناو شستا هرچی باشه برای من سود و زیان نداره چون شستا ندارم .اما بعید می دونم اسدی نیای بنیادی کار با 20سال سابقه بورس ناو را اشتباه حساب بکنه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چه کسی اینو حساب کرده ؟؟؟؟؟حتی اون کانال که هر روز کیلویی ناو حساب می کنه ناو را 4600عنوان کرده

در هر صورت ناو شستا هرچی باشه برای من سود و زیان نداره چون شستا ندارم .اما بعید می دونم اسدی نیای بنیادی کار با 20سال سابقه بورس ناو را اشتباه حساب بکنه
اون کانال کیلویی حساب نمیکنه..یکی از مرجعهای دقیق ناو هست و معتبر

بالا