• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خدا به داد صاحباي ورقه ها برسه
tissue.gif
من مي گم چرا هيچ وقت نمره خوب نميارم:) ورقه هامون نصف شب صحيح ميشه، استاد هي تو دلش به ما فش ميده،
snapoutofit.gif
يكي از همين استادامون همسايه مونه، من شبا هر وقت ديدم اين چراغش روشن بوده:blink: الان فهميدم چرا روشنه:lol: (داره ورقه هاي درخشانمنو تصحيح ميكنه )
آخه اينجا الان عصر هست نه نزديک صبح!!! آخه من چی بگم؟!
confused0043.gif

البته بيراه هم نگفتی ها از ديشب نصفه شب تا لان دارم صحيح ميکنم! :D:lol:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
آخه اينجا الان عصر هست نه نزديک صبح!!! آخه من چی بگم؟!
confused0043.gif

البته بيراه هم نگفتی ها از ديشب نصفه شب تا لان دارم صحيح ميکنم! :D:lol:

آآ اصلا يادم نبودا
smashfreak.gif
الان اونجا ديروزه ماست :lol: ساعت 5:15 ، خوف بيدا آدم هواپيما خصوصي داشته باشه ، هي دنبال خورشيد بدوه ، ديگه روزاش به اندازه عمرش ميشه:)
4chsmu1.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
تازه فهمیدی ما خواب ندارم ملکه جان؟ این ساکورا اصلا کی هستش ( عجب سوالی بعد از 6 ماه نزنید فقط منو :دی)

ا يه شب خواب موندم!نتيجه ارا بهم خورد!
ببين بليچو ديدي فرض كن خان همش ايچيكو رو كتك بزنه !بنظرت حكمش چيه!ساكورا دختري بيرحم بي احساس زشت بيعرضه و جادوگره كه داره ناراتو قهرمان باكلاسي رو كه منشائ خدمات بيشماريه مدام تحقير مي كنه!;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ایچیگو هم یه دیوونه یه مذکره

كسي كه چندتا دختر خوشگل دور برش باشن و به عقلش نرسه چيكار كنه به نظرت سالمه!:lol:

چی داری ميبينی؟!
من wild knights gulkeeva رو شروع کردم! بدبخت شدم!

-----

عجب تاپيک گفتگوی آزادی شده!؟

تاپيك خودتونه! پيشنهاد مي شه اگه ساكوا جادوشو برداشت و ناراتو با هيناتا رفت اسم اين تاپيك تغيير كنه به شب انيمه بينان يا شب زنده داران انيمه اي!يا امشب چه انيمه اي ديدي!يا امشب بابتو ديدم ساسكه! يه سوال احيانا امكان اينكه يه شير كننده پيدا بشه ده تاي ماه قبل كه گزشت اين ماه منو بزنه هست!؟راستي ايجا با گفتگوي ازاد فرق داره ايجا محيط گلخونه اي اونور جنگله!همه هم گرگن!

صحيح کردن اين ورقه های لعنتی رو تموم کردم، تو ليست واردشون بکنم برات اونو رو ميفرستم.
خودمونيم همه بيدارن!
ببينم خارجيا مي خوان نمره بگيرن چه جوري پاي برگه التماس مي نويسن!اصلا از اين كارا بلدن!;)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
دنی جان منم می خوام رای بدم به اعدام کمشه :D هه هه هه هه هه عدد 5 هم عدد شانس منه هههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

خیلی ممنون

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دنی جان منم می خوام رای بدم به اعدام کمشه :D هه هه هه هه هه عدد 5 هم عدد شانس منه هههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

خیلی ممنون

خوب ارا برابر شد!

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب ارا برابر شد!

به همین خیال باش ;) تو 2 بار رای دادی :hmm: یه بار با آی دی برادر شیان و یه بار هم لوپین ;) حالا چطور برابر میشیم؟؟؟ خودشم گزینه با اکثریت آراء قبوله نه اینکه 3 تا گزینه رو جمع کنیم و نتیجه بگیریم ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به همین خیال باش ;) تو 2 بار رای دادی :hmm: یه بار با آی دی برادر شیان و یه بار هم لوپین ;) حالا چطور برابر میشیم؟؟؟ خودشم گزینه با اکثریت آراء قبوله نه اینکه 3 تا گزینه رو جمع کنیم و نتیجه بگیریم ;)

منو اين كارا!:lol:
به هر حال گزينه محكوميت و بيگناهي اول در دادگاها مطرح مي شهكه فعلا برابره بعد اگه گناهكار بود نوع مجازات!;)
موكلت يه قدم با چوبه دار فاصله داره!!:happy:
من برم عروسي امروز ساقدوش تشريف دارم !

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
منو اين كارا!:lol:
به هر حال گزينه محكوميت و بيگناهي اول در دادگاها مطرح مي شهكه فعلا برابره بعد اگه گناهكار بود نوع مجازات!;)
موكلت يه قدم با چوبه دار فاصله داره!!:happy:
من برم عروسي امروز ساقدوش تشريف دارم !

حالا داشته باشین ، میخوام ثابت کنم که این شیان 2 بار رای داده :cool::devil:

برید رو شماره رای ها کلیک کنید و ببینید و اینم عکسش :

4q3drio.jpg

با این حساب حتی در مجموع هم یه رای کم داری ;) چه برسه به این که گزینه ای حساب کنیم :rolleyes::D

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برادر شیان افشا شدی
shame.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
حالا داشته باشین ، میخوام ثابت کنم که این شیان 2 بار رای داده :cool::devil:

برید رو شماره رای ها کلیک کنید و ببینید و اینم عکسش :

4q3drio.jpg

با این حساب حتی در مجموع هم یه رای کم داری ;) چه برسه به این که گزینه ای حساب کنیم :rolleyes::D

لوپین رای به اعدام داده شیان رای به مجازاتی بدتر اعدام!اصلا لوپین کاراکتر هری پاتر برادر شیان افسانه شجاعان!ما با هم ارتباط نداریم!ساکورا داره برام پرونده سازی می کنه روند عدالتو مخشوش کنه!;)تازه پس ما هم به رای نی نی اعتراض داریم نمی شه متهم خودش عضو هیات منصفه باشه!
ولی خدایش این ایدی لوپین چقدر خلاف کرد!یکی دوبارم فرشته مهربون پینوکیو رو نجات داد!:lol:

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببخشید، این برادر ساکورا کی هست حالا؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید، این برادر ساکورا کی هست حالا؟

ساكورا دختري بيرحم بي احساس زشت بيعرضه و جادوگره كه داره ناراتو قهرمان باكلاسي رو كه منشائ خدمات بيشماريه مدام تحقير مي كنه!;)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من NARUTO-KUN خم موافق اعدام هست حالا خودش میاد میگه

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
:hmm::hmm::hmm:

اولا خواهر ساکورا ;)

دوما یکی از کاراکترهای اصلی انیمه ناروتو هستش ;)

اوه اوه، واقعا معذرت میخام. چه اشتباهی:p

ساكورا دختري بيرحم بي احساس زشت بيعرضه و جادوگره كه داره ناراتو قهرمان باكلاسي رو كه منشائ خدمات بيشماريه مدام تحقير مي كنه!;)

میگم به جای اینکه اعدامش کنید بهتر نیست واسش یه شوهر ایرانی با غیرت پیدا کنیم؟ میتونیم قهرمان داستان های اصیل ایرانی، آریو -همونی کمیک ی که توسط گل آقا چاپ میشه- رو واسه خواستگاریش بفرستیم بلکه دیگه اعمال زشت گذشته اش رو ادامه نده:p:p:happy:

آقا منم یه انیمیشن رو دنبال میکنم که همش بهم دیگه میگن آواتار و قهرمان داستانش یه پسر کچل مثل ایکیوسان هه. رو کله ی کچلش هم یه فلش آبی رنگ هست. درضمن مبارزه های عجیب میکنه و دارای نیروی خارق العاده ای هم هست. درکل این همه توضیح دادم که بپرسم اسم این انیمیشن رو میدونید یا نه؟;):wacko:

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
:p

میگم به جای اینکه اعدامش کنید بهتر نیست واسش یه شوهر ایرانی با غیرت پیدا کنیم؟ میتونیم قهرمان داستان های اصیل ایرانی، آریو -همونی کمیک ی که توسط گل آقا چاپ میشه- رو واسه خواستگاریش بفرستیم بلکه دیگه اعمال زشت گذشته اش رو ادامه نده:p:p:happy:

;):wacko:

تاييد ميشه(با اين نظر موافقم):cool:
نظر شخصي من :
برادر شيان توي محاكمه قبلي شما شكست خورديد و يكي از دلايل آن انتخاب گزينه هاي غلط براي راي گيري بود . حالا چرا؟:wacko:
توضيح : 2 گزينه از 4 گزينه شما كلمه اعدام داره بعضي ها مثل من دل شون نمي ياد كه يه دخترجون رو اعدام كنند درنتيجه از اين دو گزينه استقبال نشد- گزينه حبس ابد هم مناسب نبو د به اين دليل كه حالا هرچي يك نفر آدم بدي باشه توي كدام مملكت اونو به حبس ابد محكوم مي كنن!
شما خودتون توي محكوم كردن حرفه اي هستيد ولي منه تازه كار براي راي گيري بعدي يه توصيه دارم : از شما مي خوام كه روي مجازات ساكورا تاكيد كنيد و اصلا حرفي از اعدام نزيد در اينصورت حداقل اش اينكه تبرئه نخواهدشد(تازه وقتي افتاد زندان مي تونيم هر مجازاتي كه دل مون خواست براش ببريم به عنوان مثال ازدواج با حسن كچل:D)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اوه اوه، واقعا معذرت میخام. چه اشتباهی:p
----------------------------
آقا منم یه انیمیشن رو دنبال میکنم که همش بهم دیگه میگن آواتار و قهرمان داستانش یه پسر کچل مثل ایکیوسان هه. رو کله ی کچلش هم یه فلش آبی رنگ هست. درضمن مبارزه های عجیب میکنه و دارای نیروی خارق العاده ای هم هست. درکل این همه توضیح دادم که بپرسم اسم این انیمیشن رو میدونید یا نه؟;):wacko:

خواهش میشه :happy:
-----------------
دوست عزیز اونیکه شما میگی انیمه Avatare : The Last airbender هستش ;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه جور خون آشام مونثه فکر کنم
129fs2655289.gif

:blink::blink::blink:
استاد دنی!! داشتیم
حالا که اینجوری من به نمایندگی از تمام بچه ها حتما باید تو عروسیت برقصم:p:p
بعدشم کلی افشاگری میکنم:blink::f34r::p:p

وضعیت
موضوع بسته شده است.