• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خلاصه امروز با مغز ناقصم یکی از مجهولات رو فهمیدم
44.gif

چند وقت پیش سوالی پرسیدم مبنی بر اینکه چرا وقتی یه سهم مثبت 4-5 هست وقتی خرید رو انجام میدیم بازم یه درصد کمی مفنی میخوره !
283.gif

بعضی از دوستان گفتند کارمزد کارگزاری هست , یه سری دیگه از دوستان به قیمت پایانی اشاره کردند

امر سهم اخابر رو خریدم و باتوجه به اینکه پایانی +4 بود در پورتفو لحظه ای من منفی 2.7 و 42 هزار تومن ضرر لحاظ شد
akhaber3.jpg

به همین دلیل روی سهم دقت کردم تا ببینم چه عاملی باعث میشه وقتی سهم مثبت هست بازم منفی بخوره !
51.gif

از اونجا که دوستان گفته بودن سود و ضرر بر اساس قیمت پایانی محاسبه میشه با خودم فرض کردم چون معمولا قیمت پایانی کمتر از آخرین قیمت هست بهتر هست که خرید رو زیر قیمت پایانی انجام بدم شاید در اینصورت منفی نخوره , من اخابر رو زیر قیمت پایانی خرید کردم ولی همچنان منفی در پوتفو لحظه ای محاسبه شد !

پس فهمیدم که ربطی به قیمت پایانی نداره , همونطور که داشتم معاملات رو نگاه میکردم متوجه شدم که میزان ضرر من بر اساس آخرین قیمت معامله کم و زیاد میشه

ولی چیزی که جور در نمیومد این بود که میزان ضرر من بیشتر از تفاوت آخرین قیمت معامله و قیمت خرید من بود !

من اخابر رو روی 15480 خریدم و آخرین قیمت 15250 , تفاوت این دو میشه 230 ریال که 1000 هزار سهم میشه 23 هزار تومن ولی ضرر من 42 هزار تومن در پوتفو ثبت شده !

نکته بعدی که نظرم جلب کرد این بود که حتی اگر سهم به سقف قیمت امروز که 15610 میرسید بازم ضرر من صفر نمیشد.

اینجا بود که فهمیدم
44.gif
وقتی شما خرید رو انجام میدید سود و ضرر شما در روز خرید بر اساس تفاوت قیمت سر به سر و آخرین قیمت محاسبه میشه !
51.gif

چه بسا شاید کلا محاسبه سود و ضرر بر اساس قیمت سر به سر و آخرین قیمت معامله باشه نه قیمت پایانی

سیسم برای من قیمت سر به سر 15674 زده , و آخرین قیمت 15250 بود , اگر این دو رو از هم کم کنیم جواب میشه 424 ریال
که اگر ضرب در 1000 سهم کنیم میشه 424 هزار ریال , تقریبا چیزی معادل ضرری که تصویر می بینید

از اونجا که حداکثر قیمت امروز اخابر 15610 بوده , حتی اگر بعد از خرید من سهم سهم قیمت حداکثری رو پر میکرد بازهم برای من ضرر ثبت میشه چون قیمت سر به سر من 15674 هست

در انتها به این نتیجه رسیدم که وقتی تصمیم دارم سهمی رو خرید کنم , خریدم رو روی قیمتی بزنم که با احتساب قیمت سر به سر کمتر از بازه سقف اون روز سهم باشه

مثلا اگر بازه سقف سهمی 15000 ریال هست , خریدم رو طوری انجام بدم که با احتساب قیمت سر به سر زیر 15000 ریال تموم بشه

فردا میخوریم به مقاومت..انشالا با قدرت ردش کنه

بعید میدونم چون من دوباره ورود کردم
49.gif

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یک ویدئوی بسیار جالب در مورد بورس و اقتصاد و ...

تفاوت رشته مالی و اقتصاد در ایران و کشورهای توسعه یافته - دلیل مهاجرت معکوس - میزان تاثیرپذیر افراد تحصیل کرده، متخصص و دارای نظر کارشناسی مستقل در ایران - تفاوت های بازار سرمایه در ایران و کشورهای توسعه یافته - تفاوت های سرمایه گذاران در ایران و کشورهای توسعه یافته

Last edited:

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
کلیت بازار صعودیه.ار حجم معاملات مشخصه..میان راه سهام ها دست به دست میشن ..به خاطر 5 تا 10 درصد پایینتر سهامهاتون رو نفروشید چون ممکنه از بازار عقب بیفتید

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دلار کمی بالا رفت امروز
ممکنه این کابوس شروع شده از وسط تیر99 که گره خورده بود به انتخاب بایدن نه انتخابات داخلی تکرار بشه در کل؟
ولی در کل سرعت سقوط سهم در مقایسه با سرعت صعود سهم خیلی کمتر و تو زمان کوتاه تری جبران خسارت میشه به شرطیکه سهم خوب باشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خلاصه امروز با مغز ناقصم یکی از مجهولات رو فهمیدم
44.gif

چند وقت پیش سوالی پرسیدم مبنی بر اینکه چرا وقتی یه سهم مثبت 4-5 هست وقتی خرید رو انجام میدیم بازم یه درصد کمی مفنی میخوره !
283.gif

بعضی از دوستان گفتند کارمزد کارگزاری هست , یه سری دیگه از دوستان به قیمت پایانی اشاره کردند

امر سهم اخابر رو خریدم و باتوجه به اینکه پایانی +4 بود در پورتفو لحظه ای من منفی 2.7 و 42 هزار تومن ضرر لحاظ شد
مشاهده پیوست 1210821

به همین دلیل روی سهم دقت کردم تا ببینم چه عاملی باعث میشه وقتی سهم مثبت هست بازم منفی بخوره !
51.gif

از اونجا که دوستان گفته بودن سود و ضرر بر اساس قیمت پایانی محاسبه میشه با خودم فرض کردم چون معمولا قیمت پایانی کمتر از آخرین قیمت هست بهتر هست که خرید رو زیر قیمت پایانی انجام بدم شاید در اینصورت منفی نخوره , من اخابر رو زیر قیمت پایانی خرید کردم ولی همچنان منفی در پوتفو لحظه ای محاسبه شد !

پس فهمیدم که ربطی به قیمت پایانی نداره , همونطور که داشتم معاملات رو نگاه میکردم متوجه شدم که میزان ضرر من بر اساس آخرین قیمت معامله کم و زیاد میشه

ولی چیزی که جور در نمیومد این بود که میزان ضرر من بیشتر از تفاوت آخرین قیمت معامله و قیمت خرید من بود !

من اخابر رو روی 15480 خریدم و آخرین قیمت 15250 , تفاوت این دو میشه 230 ریال که 1000 هزار سهم میشه 23 هزار تومن ولی ضرر من 42 هزار تومن در پوتفو ثبت شده !

نکته بعدی که نظرم جلب کرد این بود که حتی اگر سهم به سقف قیمت امروز که 15610 میرسید بازم ضرر من صفر نمیشد.

اینجا بود که فهمیدم
44.gif
وقتی شما خرید رو انجام میدید سود و ضرر شما در روز خرید بر اساس تفاوت قیمت سر به سر و آخرین قیمت محاسبه میشه !
51.gif

چه بسا شاید کلا محاسبه سود و ضرر بر اساس قیمت سر به سر و آخرین قیمت معامله باشه نه قیمت پایانی

سیسم برای من قیمت سر به سر 15674 زده , و آخرین قیمت 15250 بود , اگر این دو رو از هم کم کنیم جواب میشه 424 ریال
که اگر ضرب در 1000 سهم کنیم میشه 424 هزار ریال , تقریبا چیزی معادل ضرری که تصویر می بینید

از اونجا که حداکثر قیمت امروز اخابر 15610 بوده , حتی اگر بعد از خرید من سهم سهم قیمت حداکثری رو پر میکرد بازهم برای من ضرر ثبت میشه چون قیمت سر به سر من 15674 هست

در انتها به این نتیجه رسیدم که وقتی تصمیم دارم سهمی رو خرید کنم , خریدم رو روی قیمتی بزنم که با احتساب قیمت سر به سر کمتر از بازه سقف اون روز سهم باشه

مثلا اگر بازه سقف سهمی 15000 ریال هست , خریدم رو طوری انجام بدم که با احتساب قیمت سر به سر زیر 15000 ریال تموم بشه

شما هر سهمی تو هر قیمتی بخری اون سر به سر برات بالاتر میزنه ، چون اصلا ربطی به این چیزا نداره
این تفاوت در واقع همون کارمزد خرید و فروش کارگزاری هست که شما زمانی که سهم رو میخری خودکار حساب میشه در نتیجه سر به سر همیشه بیشتر نشون میده مگه اینکه قیمت سهم بره بالا که اون یه بحث دیگس ، شما عرضه اولیه هم بخری روز اول برات منفی میزنه

کلیت بازار صعودیه.ار حجم معاملات مشخصه..میان راه سهام ها دست به دست میشن ..به خاطر 5 تا 10 درصد پایینتر سهامهاتون رو نفروشید چون ممکنه از بازار عقب بیفتید

حجم معاملات رو زیاد نمیشه نشونه صعود بازار بدونیم ، اوایل مرداد نزدیک ریزش هم حجم های بالایی داشتیم

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
شما هر سهمی تو هر قیمتی بخری اون سر به سر برات بالاتر میزنه ، چون اصلا ربطی به این چیزا نداره
این تفاوت در واقع همون کارمزد خرید و فروش کارگزاری هست که شما زمانی که سهم رو میخری خودکار حساب میشه در نتیجه سر به سر همیشه بیشتر نشون میده مگه اینکه قیمت سهم بره بالا که اون یه بحث دیگس ، شما عرضه اولیه هم بخری روز اول برات منفی میزنه

حجم معاملات رو زیاد نمیشه نشونه صعود بازار بدونیم ، اوایل مرداد نزدیک ریزش هم حجم های بالایی داشتیم
شما تیر رو دارید با الان مقایسه میکنید!!!!خیلی دلایل هست که بازار در اینده صعودی میشه.حالا نمیگم یک ضرب میریم ولی کلیت بارار حداقل تا نزدیکای 1600 میره.

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
گزارش مجمع فملی کدال شد!!دمشون گرم با این سرعت عمل
ممکنه همین هفته باز گشایی بشه
قمیت مس جهانی داره پرواز میکنه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شما تیر رو دارید با الان مقایسه میکنید!!!!خیلی دلایل هست که بازار در اینده صعودی میشه.حالا نمیگم یک ضرب میریم ولی کلیت بارار حداقل تا نزدیکای 1600 میره.
نه مقایسه نکردم فقط از این جهت گفتم که نزدیک مقاومت حالا چه تو شاخص چه تو سهم ، حجم بالا لزوما نمیتونه نشونه خوبی باشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
گزارش مجمع فملی کدال شد!!دمشون گرم با این سرعت عمل
ممکنه همین هفته باز گشایی بشه
قمیت مس جهانی داره پرواز میکنه
کاما هم خیلی سرعت عملش عالی بوده..حتی بترانس..اینجوری لااقل پولمون کمتر میخوابه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
این نکته را در نظر بگیرید که برای قیمت سر به سر ، کمیسیون فروش سهام شما نیز در نظر گرفته شده است

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خب من در اون پست توضیح دادم که علت اینکه در روز اول خرید منفی میخوره چی هست

این تفاوت در واقع همون کارمزد خرید و فروش کارگزاری هست که شما زمانی که سهم رو میخری خودکار حساب میشه
اتفاقا این تفاوت کارمزد کارگزاری نیست دوست عزیز , به عکس زیر توجه کنید
من اخابر رو 1000 سهم در قیمت 15480 خریدم که میشه 15,480,000
هزینه معامله هم 57674 محاسبه شد که مجموع این دو میشه 15,537,462

من 5767 تومن کارمزد کارگزاری دادم ولی ضرری که بری من لحاظ شده 41 هزار تومن هست

پس بطور یقین این ضرر کارمزد کارگزاری نیست ,

akhaber4.jpg

سلام
این نکته را در نظر بگیرید که برای قیمت سر به سر ، کمیسیون فروش سهام شما نیز در نظر گرفته شده است
این مورد فقط شنیدم ولی هنوز خودم دقیقا حساب کتاب نکردم , ولی به نظر من این دریافت کمیسیون فروش در لحظه خرید احمقانه هست
کمیسیون فروش 1000 تومن با ده هزار تومن فرق داره , حالا کمیسیون فروش رو بر چه مبنایی محاسبه کردن وقتی مشخص نیست من سهم رو روی چه قیمتی میفروشم !

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خب من در اون پست توضیح دادم که علت اینکه در روز اول خرید منفی میخوره چی هست

اتفاقا این تفاوت کارمزد کارگزاری نیست دوست عزیز , به عکس زیر توجه کنید
من اخابر رو 1000 سهم در قیمت 15480 خریدم که میشه 15,480,000
هزینه معامله هم 57674 محاسبه شد که مجموع این دو میشه 15,537,462

من 5767 تومن کارمزد کارگزاری دادم ولی ضرری که بری من لحاظ شده 41 هزار تومن هست

پس بطور یقین این ضرر کارمزد کارگزاری نیست ,

مشاهده پیوست 1210861

این مورد فقط شنیدم ولی هنوز خودم دقیقا حساب کتاب نکردم , ولی به نظر من این دریافت کمیسیون فروش در لحظه خرید احمقانه هست
کمیسیون فروش 1000 تومن با ده هزار تومن فرق داره , حالا کمیسیون فروش رو بر چه مبنایی محاسبه کردن وقتی مشخص نیست من سهم رو روی چه قیمتی میفروشم !

ببین کارگزاری میاد کل کارمزد حالا چه خرید و چه فروش رو حساب میکنه و اون درصد رو برات مینویسه ، یعنی اون چیزی که نوشته میشه همش هست ، به خاطر همینم تو سر به سر اینجوری میشه ، ولی اون چیزی که شما اول ازت کم شده فقط خرید بوده .
این دو تا مطلب رو هم بخون فکر کنم کمکت کنه ، کامنت هاش رو هم بخون ، بعضیا دقیقا سوال شما رو داشتن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ببین کارگزاری میاد کل کارمزد حالا چه خرید و چه فروش رو حساب میکنه و اون درصد رو برات مینویسه ، یعنی اون چیزی که نوشته میشه همش هست ، به خاطر همینم تو سر به سر اینجوری میشه ، ولی اون چیزی که شما اول ازت کم شده فقط خرید بوده .
این دو تا مطلب رو هم بخون فکر کنم کمکت کنه ، کامنت هاش رو هم بخون ، بعضیا دقیقا سوال شما رو داشتن

دوست عزیز من اصلا کاری به سر به سر ندارم , مطلب هم که نوشتم در مورد سر به سر نبود ,

من علت اینکه چرا در روز خرید باتوجه به مثبت بودن سهم منفی میخوریم رو نوشتم
اصلا نیازی نیست موضوع رو پیچیده کنیم , یه جمع و تفریق ساده هست

من اخابر رو 1000 سهم به قیمت 15480 خریدم
قیمت سر به سر 15674 تعیین شد , آخرین قیمت معامله 15250 بود ,
تفاوت قیمت سر به سر و آخرین قیمت میشه ضرر من برای هر سهم در روز خرید
ریال 424 = 15250 - 15674
ریال 424000 = 1000x424

Last edited:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دوست عزیز من اصلا کاری به سر به سر ندارم , مطلب هم که نوشتم در مورد سر به سر نبود ,
من علت اینکه چرا در روز خرید باتوجه به مثبت بودن سهم منفی میخوریم رو نوشتم
اصلا نیازی نیست موضوع رو پیچیده کنیم , یه جمع و تفریق ساده هست
من اخابر رو 1000 سهم به قیمت 15480 خریدم
قیمت سر به سر 15674 تعیین شد , آخرین قیمت معامله 15250 بود ,
تفاوت قیمت سر به سر و آخرین قیمت میشه ضرر من برای هر سهم در روز خرید
ریال 424 = 15250 - 15674
ریال 424000 = 1000x424
قیمت سر به سر از آسمون نازل نمیشه ! سر به سر = قیمت خرید به اضافه جمع کارمزد خرید و فروش
تفاوت این دو عددی که نوشتی 1.253 درصده . حدود 0.37 کارمزد خرید و 0.89 کارمزد فروش . بستگی به کارگزاری داره
برای صندوق ها جمع کارمزد حدود 0.25 درصده . یک درصد کمتر از سهم عادی

کارگزاری برای اینکه کار شما رو راحت کنه میگه برای این سهمی که 10000خریدی 37 کارمزد خرید دادی 89 کارمزد فروش خواهی داد
اگه 10126 بفروشی هیچ سود و ضرری نکردی
دریافت کمیسیون فروش در لحظه خرید احمقانه هست
دریافت نمیشه . یه عدد برای اطلاع هست
بعضی از دوستان گفتند کارمزد کارگزاری هست
درست گفتن

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#مفید
#اختلال
#کند شدن
#چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با اینکه بازار منفی شده ولی تو سهم هایی که دارم حقوقی اصلا فروش نداشته که هیچ خریدم داره ظاهرا بازم میخوان کمی بازار بالاتر ببرن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
#مفید
#اختلال
#کند شدن
#چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با اینکه بازار منفی شده ولی تو سهم هایی که دارم حقوقی اصلا فروش نداشته که هیچ خریدم داره ظاهرا بازم میخوان کمی بازار بالاتر ببرن
10 بار رفرش کردم ولی مفید باز نشد که نشد !
767.gif

تدبیرگران فردا دارم که عین فشفشه باز میشه !

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همونطوری که سبزی شاخص دلیل بر رشد نیست
قرمزی شاخص هم دلیل بر نزول نیست

اگه قرار باشه مجدد اصلاح دیگه ای رو داشته باشیم ، قاعدتا فروش های سنگین روی قیمت های مثبت اتفاق میوفته ( قیمت های بالا ) و در نتیجه شاخص مثبت میشه
از اون طرف هم وقتی سهم جمع میکنن روی منفی ها میخرن نه مثبت ها
پس مثبت یا منفی بودن شاخص یا سهم ها الزاما دلیل بر ادامه روند در روز و روزهای بعد نیست

بالا