• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
ادامه بحث ناو :

پس ناو شد ارزش خالص دارایی های شرکت تقسیم بر تعداد سهام شرکت
اسم شرکت مد نظر رو فعلا میزاریم الف . تعداد سهام شرکت الف 188572000000 سهم هست . پس مخرج کسر مشخص شد .

( تعداد سهام هر شرکت رو هم از صورتهای مالی میتونید ببینید هم از سایت tsetmc )
مشاهده پیوست 1209963

مشاهده پیوست 1209964

حالا میریم سراغ صورت کسر یعنی دارایی های شرکت . دارایی های شرکت سرمایه گذاری غالبا همون سهام تحت تملکش هستند . یعنی همون پرتفوی شرکت .

خوب شرکت 1722399586 سهم فارس داره ( سطر اول جدول ) که قیمت پایانی اون امروز 1196 تومن هست . پس در صورت کسر می نویسیم 1196* 1722399586
بعلاوه ی
1123661211 سهم فملی که قیمت پایانی اون امروز 2708 بوده
و همینطور تعداد همه ی سهام پرتفو رو ضربدر قیمت پایانی یا آخرین معامله ی اونها میکنیم و در اونها رو در صورت کسر با هم جمع میکنیم .
و تمام
به همین سادگی ناو هر سهم شرکت الف بدست میاد :

مشاهده پیوست 1209970

خوب حالا دوستانی که تمایل دارند ناو این شرکت الف رو محاسبه کنند و در اسپویلر قرار بدن . لطفا قبل از انجام محاسبه پاسخ دوستان دیگر رو نبینید و خودتون راه رو یکبار طی کنید .
من هم جمعه شب قیمت این سهم رو همینجا مینویسم .
ببینیم چند نفر از دوستان این محاسبه رو انجام میدن و ناو سهم چقدر با قیمت اون تفاوت داره .

سلام
نظرتون در مورد این پست اینستاگرام چیه؟ ( https://www.instagram.com/p/CIFqbQFgZMI )
اینجا هم اومده NAV رو حساب کرده و به نظرم صورت کسر رو به جای اینکه مثل شما دونه دونه حساب کنه،از توی صورت های مالی فقط یک عدد رو توی صورت کسر نوشته که کار رو خیلی راحت کرده
و یه سوال دیگه اینکه صورت کسر که دارایی های شرکت هست شامل زمین ها و ملک و املاک و دستگاه ها و ... هم میشه؟ ( در روش شما فقط سهم رو دارایی در نظر میگیریم )

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
نظرتون در مورد این پست اینستاگرام چیه؟ ( https://www.instagram.com/p/CIFqbQFgZMI )
اینجا هم اومده NAV رو حساب کرده و به نظرم صورت کسر رو به جای اینکه مثل شما دونه دونه حساب کنه،از توی صورت های مالی فقط یک عدد رو توی صورت کسر نوشته که کار رو خیلی راحت کرده
و یه سوال دیگه اینکه صورت کسر که دارایی های شرکت هست شامل زمین ها و ملک و املاک و دستگاه ها و ... هم میشه؟ ( در روش شما فقط سهم رو دارایی در نظر میگیریم )

سلام
توضیحاتی که من دادم فقط برای این بود که دوستان یکبار ناو رو محاسبه کنند و یک درک مستقیم از این مفهوم پیدا کنند تا هم وقتی در بورس میخوان سهام شرکتهای سرمایه گذاری رو بخرند بدونند دقیقا دارن چه چیزی میخرند و هم بتونن خودشون مستقیما سهم رو ارزش گذاری کنند و اسیر اعداد ذکر شده در کانالها و ... نباشند .
بخاطر همین ساده ترین پرتفو رو مد نظر قرار دادم . داوود گرامی هم نکاتی رو اضافه کردند . ضمن اینکه پرتفوهای خارج از بورس هم خودش بحث گسترده ای داره . و همینطور بعد از محاسبه ارزش دارایی ها باید بدهی ها هم ازش کسر بشه . همونطور که در صفحه اینستاگرام مورد اشاره شما هم اومده . و همچنین میشه ارزش سرمایه گذاری ها رو از روی صورت وضعیت یکماهه پیدا کرد . بله روش محاسبه ای که من گفتم کامل نبوده و عرض کردم بعدا نکاتی اضافه میشه . اما هدف من آشنایی دوستان با مفهوم ناو بود . که چقدرم ازش استقبال شد :)
اما در مورد املاک و ... . شرکتهای سرمایه گذاری معمولا سهام و وجه نقد دارند . و معمولا یک ساختمان . املاک و دستگاهها و ... برای شرکتهای موجود در پرتفوی اونهاست که ارزششون در قیمت سهام اونها منعکس شده . اما اگر شرکتی مستقیما املاک و زمین و ... داشته باشه باید جزو دارایی ها محاسبه بشه .
ممنون از توجه شما

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بنده همین مشکل رو داشتم تغییر کارگزار ناظر زدم بعد دو هفته قابل معامله شد
منم الان سهام جایزه فارس رو دارم , تو پورتفو لحظه ای نماش میده ولی در پورتفو اصلی تعداد همون تعداد قبلی هست
تو درگاه ذینفعان هم سهام جایزه لحاظ شده , یکبار خواستم بفروشم اخطار داد که بیشتر از موجودی دارم میفروشم

یعنی الان تغییر کارگزار ناظر بدم میتونم مشکل برطرف میشه و قابل معامله میشه ؟

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
منم الان سهام جایزه فارس رو دارم , تو پورتفو لحظه ای نماش میده ولی در پورتفو اصلی تعداد همون تعداد قبلی هست
تو درگاه ذینفعان هم سهام جایزه لحاظ شده , یکبار خواستم بفروشم اخطار داد که بیشتر از موجودی دارم میفروشم

یک ماه دیگه گزارشش کدال میشه و انموقع قابل معامله میشه.ربطی به تغییر ناظر نداره

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380

برای منم دقیقا همین پیام رو میداد برای سهم وجامی و فولاد منم فکر میکردم اشتباه مفیده الکی نشون میده ،تغییر کارگزار ناظر رو زدم هردوشون اومدن پرتفوی و فروختم

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
سهامداران فولاد

اصلاحات جلسه امروز...

با اصلاحات توافق شده در نشست فولادسازان و صمت با محوریت معاون اقتصادی رییس جمهور، آقای دکتر نهاوندیان به نظر میرسد بخشی از گلایه ها از شیوه نامه برطرف شده باشد

1- پایه قیمتها نیز بجای ماهانه، هفتگی از روی شاخص CIS گرفته خواهد شد که روند نزدیکتری به تغییرات قیمت جهانی خواهد داشت

2- عرضه سنگ آهن در بورس کالا فعلا در اولویت نیست و کمیته ای آن را بررسی و به معاون اقتصادی رییس جمهور گزارش میدهد این موضوع بلند مدت است و دقت کنیم که هدف دولت، انتقال سود از فولاد به سنگ آهن نبوده و صمت به دنبال افزایش حقوق دولتی واریزی به خزانه همراه با عرضه آن در بورس کالا خواهد بود

3- برای صادرات شرکتها، سهمیه ای در نظر گرفته شده به گونه ای که عملکرد امسال از سال قبل کمتر نباشد ... این موضوع، میتواند ریسک محدودیت بازار داخلی با توجه به رشد تولید و افت تقاضای داخلی را پوشش دهد

4- یکی از مهمترین چالشهای شیوه نامه، الزام به 100% عرضه در بورس کالا قبل از صادرات بود که برای محصولاتی که بازار مازاد عرضه داخلی داشت، به معنی ماندن قیمت در کف 80% و یا 75% قیمت CIS با نرخ دلار/ریال پایین (میانگین موزون سنا) بود . با تعریف کف عرضه و سهمیه صادراتی و ارتباط دادن این دو با یک مکانیزم هوشمند، میتوان اطمینان حاصل کرد که شاهد رقابت در قیمت پایه بورس کالا خواهیم بود

5- موضوع مجوز صادرات نیز چالش برانگیز است . قرار است نقش بورس کالا در صدور گواهی مازاد عرضه (عدم مشتری) در بازار داخلی افزایش یافته که میتواند نگرانی کلیکهای صادراتی فولاد را تا حدی برطرف نماید

6- بحث واحدهای فولاد القایی کوچک و متوسط نیز مطرح شد . این واحدها بدلیل استاندارد و کیفیت محصول و تناژ اندک و تضامین مورد درخواست بورس کالا بعضا امکان عرضه ندارند که بایستی راهکاری برای آن یافته شود که قرار شد بررسی شود

منبع: کامودیتی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
دوستان نظرتون در مورد سهام عدالت استانی چیه ؟
چند تا نماد هست قیمتهای پایینی دارن امروز یکیشون دامنه نوسانش شد 10 درصد الآن حدود 6.5 میلیون حجم خورده که سابقه نداشته
امکان داره حقوقی سراغ این سهام ها بیاد یا نه ؟
کسی بررسی کرده ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
واقعا بورس مسخره ای داریم ! همش یا صف خرید یا صف فروش !
well.gif

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان شاخص تا ١٦٠٠ مقاومت ديگه اي هم داره؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من دقیقا جزو اون کسانی شدم که تو اوج خریدم و تو کف فروختم.
یعنی یکی از استادان تدریس دوره های بورسی منو می شناخت می گفت بیا سر کلاسم تا به دانشجوهام بگم مثل این شخص نباشید، این شخص سهم رو تو نزدیکی های قله خرید و هی با پایین رفتنش صبر کرد هی صبر کرد، همین که صبرش به ته رسید و فروخت یک هفته بعدش از اون کفی که ایشون فروخته بود تا الان سی درصد بالا رفته. مثل این شخص نباشید!!!

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان اینا سهام عدالت استانی هستند
به حجم معاملات, قیمت آخرین معامله و پایانی و خریدهای حقوقی دقت کنید
با قیمت پایینی که دارند میتونن جذاب باشن لطفا بررسی کنید
یکی از این نمادها امروز دامنه نوسانش رو ده درصد کردند بعید نیست کم کم دامنه را برای بقیه سهمهای این گروه ده درصد نکنند
(پیشنهاد خرید نیست صرفا به لحاظ بررسی بیشتر توسط خودتون عرض کردم)

2020-11-29_125456.jpg

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان شاخص تا ١٦٠٠ مقاومت ديگه اي هم داره؟
محدوده 1430 مقاومت هست که به نظر میاد فردا شکسته میشه ( هر چند هنوز کاملا قطعی نیست )
مقاومت بعدی محدوده 1480-1500 هست

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
محدوده 1430 مقاومت هست که به نظر میاد فردا شکسته میشه ( هر چند هنوز کاملا قطعی نیست )
مقاومت بعدی محدوده 1480-1500 هست
پس هنوز نبايد مصرف اب قند رو كم كنم مقاومت هاي زيادي سر راهمونه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بالا