ادمین بنده خدا علم غیب نداره که بدونه یه شومپت تاپیک زده !متعجبم ادمین سایت هم بدون توجه به تاپیک پیشنهاد سر زدن میدهند![]()
ادمین بنده خدا علم غیب نداره که بدونه یه شومپت تاپیک زده !متعجبم ادمین سایت هم بدون توجه به تاپیک پیشنهاد سر زدن میدهند![]()
نقطه بر عکس توجه شد و برای همین اینجا لینک کردم که دوستان ایشونو درست توجیه کنندمتعجبم ادمین سایت هم بدون توجه به تاپیک پیشنهاد سر زدن میدهند![]()
منظورش بنظرم این هست که کدوم بانک در واریزی ها بهتر عمل می کنه.سوال استارتر نامفهوم هست , خدمات الکترونیک بانک ربطی به بورس نداره ,
همونطور که همه میدونیم خرید و فروش در بورس از طریق کارگزاری ها انجام میشه
تراکنش های مالی هم از طریق کارگزاری ها انجام میشه
مگر اینکه منظور استارتر این باشه که کاگرگزاری بانک ملت بهتر یا سامان
نه منظورش واریزی نیست , ایشون فکر میکنه خدمات الکترونیک بانک با بورس ارتباط مستقیم داره !منظورش بنظرم این هست که کدوم بانک در واریزی ها بهتر عمل می کنه.
نتونسته درست منظورشو بگه.
در صورتی که اصلا ارتباطی به بانک نداره
کلیت بورس رو در جریانش نیست.
سلاماساتید به نظرتون با توجه به خبر امشب بازار فردا منفی خواهد بود ؟
اگه منفی بود خرید بزنیم یا صبر کنیم ؟
سلام
اگر خواستی برای چند روز خرید کنی برو سراغ خبرها
اگر خواستی برای چند ماه خرید کنی برو سروقت سیاست های مالی شرکت و دولت
اگر خواستی برای چند سال خرید کنی حتما دیدگاه سرمایه گذاری داشته باش
استاد خودتیسلام خدمت استاد عزیز . به هیچ عنوان نمیخوام با خبر خرید کنم فقط میخوام از فرصت استفاده کنم
پولی رو میخوام بیارم توی بورس که حداقل 3 سال بهش هیچگونه نیازی ندارم
قصدم از این سوال این بود کلا الان برای خرید مناسبه یا صبر کنم ؟ یا مثلا اگر فردا به واسطه این خبر منفی بود بخرم یا صبر کنم پایین تر بیاد و بعد بخرم ؟
فقط هدفم اینه که بتونم سهم بیشتر با قیمت کمتر بخرم و از فرصت استفاده کنم
درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه، را چک کردید؟ ببینید اونجا چه تعداد سهام براتون ثبت شده.2 تا سهم داشتم که اونا رو فروختم و فکر کنم تمام سهم ها رو فروختم و چیزی ندارم .
تو پرتفوی این سهم ها نیستن ولی تو پرتفوی لحظه ای حدود 150 سهم از یکی و 250 سهم از دیگری
وجود داره ( بالای 1000 سهم از هر کدوم رو قبل از فروش داشتم ) که دارن درصد می خورن و سود و زیان دارن.
قضیه از چه قراره؟
سلام نوشته سهام جایزه شتران و شپنادرگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه، را چک کردید؟ ببینید اونجا چه تعداد سهام براتون ثبت شده.
کلا خیلی از سهم هایی که چهارشنبه صف فروش شدید بودن امروز می بینم که صف خرید شدید هم شدن.خوشم میاد این ثشاهد چیزی به اسم معاملات متعادل نداره , یا کلا صف خرید , یا کلا صف فروش![]()
شتران و شپنا سهام جایزه داده بودن که اونا الان تو پورتفوی شما نشستن. احتمالا مدتی قابل معامله نباشن و بعد از مدتی بتونید اونها رو هم بفروشید.سلام نوشته سهام جایزه شتران و شپنا
خیلی ممنونم که پاسخ دادید. تا کی قابل معامله نیستن؟شتران و شپنا سهام جایزه داده بودن که اونا الان تو پورتفوی شما نشستن. احتمالا مدتی قابل معامله نباشن و بعد از مدتی بتونید اونها رو هم بفروشید.
وقتی افزایش سرمایه شرکت مورد نظر مورد تائید نهایی قرار بگیره اونوقت این سهام به پرتفوی شما اضافه میشهخیلی ممنونم که پاسخ دادید. تا کی قابل معامله نیستن؟
رنگ مهم نیس برادر , مهم خطه که به یه جا ختم بشهدر واقع خط کیجونسن در حالت پیشفرض قرمزه نه آبی