• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تمام دوستانی که زحمت میکشن و وقت میزارن و اینجا نظر میدن،نظر شخصی خودشون رو میگن..
تا الان ندیدم از دوستان اینجا کسی سیگنالی بده یا به خرید سهمی اصرار کنه..
هدف تایپیک هم همینه که دوستان نظراتشونو بیان کنند..

دلیل نمیشه بخاطر نظری به هم بپریم و تایپیک رو به حاشیه ببریم..

لطفا رعایت کنید تا تایپیک همینجور خوب به راهش ادامه بده

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
ادامه بحث ناو :

پس ناو شد ارزش خالص دارایی های شرکت تقسیم بر تعداد سهام شرکت
اسم شرکت مد نظر رو فعلا میزاریم الف . تعداد سهام شرکت الف 188572000000 سهم هست . پس مخرج کسر مشخص شد .

( تعداد سهام هر شرکت رو هم از صورتهای مالی میتونید ببینید هم از سایت tsetmc )
Untitled116.jpg

Untitled1167.jpg

حالا میریم سراغ صورت کسر یعنی دارایی های شرکت . دارایی های شرکت سرمایه گذاری غالبا همون سهام تحت تملکش هستند . یعنی همون پرتفوی شرکت .

00001.jpg

00002.jpg

خوب شرکت 1722399586 سهم فارس داره ( سطر اول جدول ) که قیمت پایانی اون امروز 1196 تومن هست . پس در صورت کسر می نویسیم 1196* 1722399586
بعلاوه ی
1123661211 سهم فملی که قیمت پایانی اون امروز 2708 بوده
و همینطور تعداد همه ی سهام پرتفو رو ضربدر قیمت پایانی یا آخرین معامله ی اونها میکنیم و در اونها رو در صورت کسر با هم جمع میکنیم .
و تمام
به همین سادگی ناو هر سهم شرکت الف بدست میاد :

Untitled-1999.jpg

خوب حالا دوستانی که تمایل دارند ناو این شرکت الف رو محاسبه کنند و در اسپویلر قرار بدن . لطفا قبل از انجام محاسبه پاسخ دوستان دیگر رو نبینید و خودتون راه رو یکبار طی کنید .
من هم جمعه شب قیمت این سهم رو همینجا مینویسم .
ببینیم چند نفر از دوستان این محاسبه رو انجام میدن و ناو سهم چقدر با قیمت اون تفاوت داره .

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من به جای این برادر عزیزمون دیوید؟ ،از دوستان عذرخواهی میکنم
به هر حال وقتی که ایشون میزاره اینجا و مطلب مینویسه ،اشتباهه
کلا سعی کردن برای کمک و راهنمایی به دیگران عموما اشتباهه

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
من به جای این برادر عزیزمون دیوید؟ ،از دوستان عذرخواهی میکنم
به هر حال وقتی که ایشون میزاره اینجا و مطلب مینویسه ،اشتباهه
کلا سعی کردن برای کمک و راهنمایی به دیگران عموما اشتباهه
درود بر شما

راستش باید اعتراف کنم آن چند نوشته طولانی که ایشان آن همه وقت صرف نوشتنشان به همراهی شواهد و مدارک از این سو و آن سو کردند را که دیدم پیش از خواندنشان آن قدر شرمنده شدم که حد نداشت. :(من هم یکی از همان بی تجربه ها در وادی بورس و سرمایه گذاری هستم و همین که یاد گرفتم تا جایی که امکان دارد بی گدار به آب نزنم و همه سرمایه را بر پایه هوس و ندانم کاری خودم و این و آن بر باد ندهم که بریزم جایی که شاید بازدهی نداشته باشد را مدیون نوشته های ایشان هستم و همواره هم بسیار سپاسگزارشان خواهم بود. همیشه هم شگفت زده بوده ام که چرا با این همه دانش و تجربه ای که دارند و نیازی که ندارند این همه تلاش دارند به دیگران کمک کنند؟ کاش یاد بگیریم بیشتر قدردان باشیم. البته این را پیش از دیگران به خودم گفتم. :rolleyes:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ادامه بحث ناو :

اسم شرکت مد نظر رو فعلا میزاریم الف . تعداد سهام شرکت الف 188572000000 سهم هست . پس مخرج کسر مشخص شد .

مشاهده پیوست 1209963

مشاهده پیوست 1209964

حالا میریم سراغ صورت کسر یعنی دارایی های شرکت . دارایی های شرکت سرمایه گذاری غالبا همون سهام تحت تملکش هستند . یعنی همون پرتفوی شرکت .

خوب شرکت 1722399586 سهم فارس داره ( سطر اول جدول ) که قیمت پایانی اون امروز 1196 تومن هست . پس در صورت کسر می نویسیم 1196* 1722399586
بعلاوه ی
و همینطور تعداد همه ی سهام پرتفو رو ضربدر قیمت پایانی یا آخرین معامله ی اونها میکنیم و در اونها رو در صورت کسر با هم جمع میکنیم .
و تمام

مشاهده پیوست 1209970

خوب حالا دوستانی که تمایل دارند ناو این شرکت الف رو محاسبه کنند و در اسپویلر قرار بدن . لطفا قبل از انجام محاسبه پاسخ دوستان دیگر رو نبینید و خودتون راه رو یکبار طی کنید .
ببینیم چند نفر از دوستان این محاسبه رو انجام میدن و ناو سهم چقدر با قیمت اون تفاوت داره .
ادامه بحث ناو :

مشاهده پیوست 1209963

مشاهده پیوست 1209964

بعلاوه ی
و تمام

مشاهده پیوست 1209970

دو قلمشو حساب کردم ماشین حساب ترکید و نوشت E :rolleyes:

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان بنظرم سهم خوساز می‌تونه برای کوتاه مدت رشد خوبی داشته باشه خیلی افت داشته

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
در ادامه صحبت دوستان . برای اینکه این مدل رفتار های شخصی و عجول باب نشه :
اینکه کسی انقدر مطمئن بیاد از طرف "بچه های اینجا یا اونجا" حرف بزنه و تقاضای معذرت خواهی کنه خودش خیلی عجیبهo_O مثل اینایی که همش دارن از طرف ملت حرف میزنن اونوقت خود ملت بیخبرن !
منم از نوشته های دیوید خیلی یاد گرفتم و جذابیت این فروم و فرقش با جاهای مشابه در همین چند نفریه که بدون تعصب و از روی دیتای موجود و تجربه قبلی تحلیل میکنن یا تجربه هاشونو میگن ...
و الا کسایی که صبح تا شب غر میزنن و با یه مثبت میگن "بورس پرواز کرد" و با یه منفی میگن "بورس تموم شد" و "بازار کاملا دستوریه" همه جا فراووون هستن .

یادمون باشه در حالیکه بازار مدتها منفی بود و جو روانی وحشتناکی وجود داشت دوستمون دیوید بدون ترس از قضاوت آدمهای کوته بین , همیشه با عدد و رقم و نمودار میومد و تحلیل های خودشو میگفت , سرمایه خودش هم که درگیره توی این بازار و به قول معروف خارج از گود نیست .همین چند وقت پیش یکی دو نفر عشق دلار و بعضا با سابقه فروم اومدن و با توهین و پرخاش به این دوستمون و سایرین پریدن صرفا چون تحلیل ها و برداشت ها با هم متفاوت بوده .

انتظار داریم همه مثل همدیگه فکر کنن ! اگر کسی خلاف ما تحلیل کرد کینه به دل میگیریم !
..............
خلاصه که امیدوارم روند تاپیک بیشتر بره سمت بیان تحلیل های مختلف بدون ترس از قضاوت .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
سوالی که این روزها زیاد شنیده میشه

ایا بازار برگشته ؟
هرکس بهت گفت قطعا ...... اجازه ندید ادامه بده
امروز ح.ر سخنرانی داشتند بازار رنج منفی میکشید یعنی منتظر کوچک ترین حرکت و نقطه ضعیفه که شروع به ریزش بکنه

از طرفی هیچ حرکتی بدون لیدر به سرانجام نمیرسه

این بازار هنوز لیدری برای حرکات خودش مشخص نکرده یک روز شستا رنج منفی میکشه یک روز خودرو مثبت میشه و . . . .

از طرفی شرکت هایی وجود دارند که با کوچک ترین محاسبات عدد و رقمی میتوانیم به ارزنده بودنشان پی ببریم
مثلا شرکت (مثال واقعی ) ..... پی بر ای شده ۴
دوتا افشای الف داره
حاشیه سود شرکت ۲۰ درصد افزایش داشته
نرخ مواد اولیه اش در این گرانی بازار فقط ۷ درصد افزایش پیدا کرده
مقدار فروش و نرخ محصولات افزایش چشمگیری داشته
انباشته مناسبی داره
و ....

واقعا چه انتظاری از یک شرکت ایرانی میتوان داشت ؟

بازار سرمایه در اصل بازاری که اینده رو میخریم بدون توجه به قیمت حال

این نوع شرکت ها اگر در قله قیمت هم باشند بنده استراتژی خریدم بر این اساس که روی قله میخرم و بالاتر میفروشم بنا خواهم کرد

فریب شاخص نخورید در دهه ۸۰ یا سال ۹۲ که ریزش هایی داشتیم خیلی ها کیسه های خودشون پر از سهم های ارزنده کردند و منتظر ماندند

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ادامه بحث ناو :

مشاهده پیوست 1209963

مشاهده پیوست 1209964

بعلاوه ی
و تمام

مشاهده پیوست 1209970

اگه اشتباه نکنم یکسری تغییرات جزئی هم نیاز داره . بازهم دوستان راهنمایی بکنن :
1 - توی صورت باید در بهای تمام شده پورتفوی از عدد محاسبه شده صورت کسر بشه
2 - بعد به عدد به دست اومده صورت ، حقوق صاحبین سهام آخری ترازنامه منتشر شده رو اضافه بکنیم
3 - اگه تعداد سهام شرکت سرمایه گذار توی شرکت زیر مجموعه بیشتر از 25% بود به اون یه ضریب 20% اضافه بکنیم . یعنی اگه تعداد سهام ضرب در قیمت روز سهم مثلا 100 میلیارد تومن میشه و بهای تمام شده این سهم مثلا 30 میلیارد تومنه ، قبل از اینکه 100 رو منهای 30 بکنیم و 70 بشه ، ابتدا 100 رو ضرب در 1.2 بکنیم و 120 میشه و بعد از 30 کم بکنیم
4 - به صورت سود یا زیان حاصل از واگذاری سهام هم اضافه بشه و همینطور به اون DPS هایی که شرکت سرمایه گذاری از تاریخ آخرین صورت مالی که حقوق صاحبین سرمایه رو از اون برداشتیم ، تا تاریخ ارائه آخرین صورت وضعیت پورتفوی که بر اساس اون ارزش روز رو میدیم ، اضافه بشه . چون وقتی شرکت زیر مجموعه مجمع سالیانه میره و سود تقسیم شده بهش تعلق میگیره و هنوز شرکت طلبش رو وصول نکرده و این تاریخ مجمع رفتن شرکت زیر مجموعه ، بین تاریخ آخرین صورت مالی و تاریخ روز باشه ، این طلب شرکت هستش که هنوز وصول نشده
5 - در نهایت تقسیم بر تعداد سهام بشه و NAV به دست میاد

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان الآن سهم یا سهمایی داریم که قیمت فعلیش حداقل 20 درصد پایینتر از ارزش ذاتیش باشه ؟

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اگه اشتباه نکنم یکسری تغییرات جزئی هم نیاز داره . بازهم دوستان راهنمایی بکنن :
1 - توی صورت باید در بهای تمام شده پورتفوی از عدد محاسبه شده صورت کسر بشه
2 - بعد به عدد به دست اومده صورت ، حقوق صاحبین سهام آخری ترازنامه منتشر شده رو اضافه بکنیم
3 - اگه تعداد سهام شرکت سرمایه گذار توی شرکت زیر مجموعه بیشتر از 25% بود به اون یه ضریب 20% اضافه بکنیم . یعنی اگه تعداد سهام ضرب در قیمت روز سهم مثلا 100 میلیارد تومن میشه و بهای تمام شده این سهم مثلا 30 میلیارد تومنه ، قبل از اینکه 100 رو منهای 30 بکنیم و 70 بشه ، ابتدا 100 رو ضرب در 1.2 بکنیم و 120 میشه و بعد از 30 کم بکنیم
4 - به صورت سود یا زیان حاصل از واگذاری سهام هم اضافه بشه و همینطور به اون DPS هایی که شرکت سرمایه گذاری از تاریخ آخرین صورت مالی که حقوق صاحبین سرمایه رو از اون برداشتیم ، تا تاریخ ارائه آخرین صورت وضعیت پورتفوی که بر اساس اون ارزش روز رو میدیم ، اضافه بشه . چون وقتی شرکت زیر مجموعه مجمع سالیانه میره و سود تقسیم شده بهش تعلق میگیره و هنوز شرکت طلبش رو وصول نکرده و این تاریخ مجمع رفتن شرکت زیر مجموعه ، بین تاریخ آخرین صورت مالی و تاریخ روز باشه ، این طلب شرکت هستش که هنوز وصول نشده
5 - در نهایت تقسیم بر تعداد سهام بشه و NAV به دست میاد

داوود گرامی ضمن تشکر از توضیحاتت ، من خواستم دوستان بصورت کاملا ساده ارزش پرتفو رو محاسبه کنند و تقسیم بر تعداد سهام کنند تا کم کم راه بیوفتند و بعد جزئیات بیشتر گفته بشه و ناو شرکتهایی که مالک شرکتهای غیر بورسی هستند محاسبه بشه و ...
و امیدوارم دوستان استقبال کنند . چون هر راهی غیر از تحلیل در بورس نتیجه ی مطلوب نخواهد داشت . اینکه تو فرومهای مختلف و سهامیاب و کانال ها و ... دنبال این باشیم که دیگران سهم معرفی کنند و این که تا یه سهمی چهار روز مثبت خورد بپریم ته صف و ... نمیتونه در بلند مدت از ما یک سرمایه گذار و سهامدار موفق بسازه .

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
بعد مجمع عادی فوق العاده سهم با دامنه محدود باز می شود ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سوال استارتر نامفهوم هست , خدمات الکترونیک بانک ربطی به بورس نداره ,
همونطور که همه میدونیم خرید و فروش در بورس از طریق کارگزاری ها انجام میشه
تراکنش های مالی هم از طریق کارگزاری ها انجام میشه

مگر اینکه منظور استارتر این باشه که کاگرگزاری بانک ملت بهتر یا سامان

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر