• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
بازار رو فردا جطور میبینید؟ برمیگرده 1200 یا 1400 رورد میکنه؟؟؟؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
والا بورس ایران تحلیل اینا حالیش نیست ولی نظر شخصیم، برای انتخابات تا ۲ میکشنش بالا شایدم بیشتر ،تمام کاندیدا هم یکی از شعارشون بورسه،بعد که تموم شد دوباره با کله میاد پایین

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
از اساتید و مجربان بازار سرمایه و بورس خواهشندم نظر و تجربه شان را در مورد نحوه انتخاب و گزینش خرید یه سهم خوب را بیان کنند:

به عبارتی اساسا برای خرید یه سهم یا سهام خوب مهمترین فاکتورها و نکاتی که بایستی در نظر گرفت و با دقت بررسی کرد چیه؟ و چه مواردی را بایستی خوب و با دقت بررسی کنیم تا سهم شایسته ای را خریداری کرده باشیم و بعدا بشه راحتتر نقدش کرد.....

به عنوان مثال یکی میگه همیشه سهمی را بخر که سهم شناور خوبی داشته باشه ووو....

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از اساتید و مجربان بازار سرمایه و بورس خواهشندم نظر و تجربه شان را در مورد نحوه انتخاب و گزینش خرید یه سهم خوب را بیان کنند:

به عبارتی اساسا برای خرید یه سهم یا سهام خوب مهمترین فاکتورها و نکاتی که بایستی در نظر گرفت و با دقت بررسی کرد چیه؟ و چه مواردی را بایستی خوب و با دقت بررسی کنیم تا سهم شایسته ای را خریداری کرده باشیم و بعدا بشه راحتتر نقدش کرد.....

به عنوان مثال یکی میگه همیشه سهمی را بخر که سهم شناور خوبی داشته باشه ووو....
نظرات خیلی فرق داره
مثلا من سهمی رو میپسندم که شناوریش کمتر باشه ! درنتیجه با سهامداران خرد کمتری طرف هستم که بی دلیل سهم به خاطر خارج کردن پول از جیب اونا ، نوسانات عجیب غریب داشته باشه
از اونطرف برای نوسانگیری و خارج کردن پول از جیب بقیه و اووردنش تو جیب خودم ، سهام با شناوری بالا رو میخرم !

یا برای خرید همیشه دنبال شرکت هایی بودم که کسی بهش نیگا نمیکنه ! اون موقع که قهکمت خریدم همه مسخره میکردن :rolleyes:

یا وقتی زفکا رو به عنوان سهم خوب وارد سبدم کردم ، چندتا از دوستان میگفتن مگه احمقی ! سهم نه روند به خودش گرفته ، نه کف ساخته ، نه فعلا وضعیت هزینه های شرکت خبرهای خوبی میده ، طرح توسعه های شرکت هم که برای 2 سال دیگست

یا دلیل انتخاب این دو صنعت شکر و شیر به خاطر این بوده که :
محصول استراتژیک تولید میکنه . شیر خام برام ارزشمنده . شیر خام به انواع مواد لبنی دیگه تبدیل میشه
شکر هم کالایی هستش که در حال حاضر با دلار بالا ارزش تولیدش زیاد تر شده از طرفی ، شکر به عنوان مواد اولیه شناخته میشه

یا دلیل انتخاب صنعت خرده فروشی اینه که :
1 - نیاز اصلی مردمه
2 - کالاها گردش بالایی دارن
3 - همیشه با تورم بالا میریم و برامون فرقی نداره قیمت خرید چنده ! حاشیه سود ثابته
4 - برای خرید کالا محدودیتی وجود نداره ! هرکی بیشتر تخفیف بده و شرایط فروشش بهتر باشه ، تامین کنندست و محدود نیستیم
5 - برای فروش آقا بالا سر نداریم !
6 - تعداد شعبات تا الان رشد سریعی داشته ولی از الان به بعد رشد پایداری رو تجربه میکنه
7 - گسترش شعبات هزینه زیادی نداره چون اجاره ای هستن
و ...

یا دلیل انتخاب صنعت غذایی و به خصوص غمهرا ، غزر و سپید ( که هنوز نیومده ) اینه که به ترتیب اقلام زیر تولید میشه :
سس و رب و کنسرو که تو خونه هممون هست و برندی که خودمون هم دوسش داریم مهرامه و همیشه استفاده کردیم !
یا زر ماکارون برند مورد علاقه من برای ماکارونیه و کیفیتش رو همیشه بیشتر میدونستم !ماکارونی جایگزین برنجه و زر ماکارون از اون برندهاییه که واقعا یه کسب و کار مدرن محسوب میشه !
یا سپید ، مرغ تولید میکنه ! هم قیمت پایین تری نسبت به گوشت قرمز داره و هم نیاز اصلی مردمه

بعد میشینم این شرکت ها رو با رقباشون مقایسه میکنم و پارامترهای مد نظرم رو اگه تایید کرد ، خود شرکت رو بررسی میکنم و زیر و بمش رو در میارم و در نهایت میشینه توی سبدم

بعد شما نیگا کن ! وقتی غزر میخواست عرضه بشه :
1 - گفتن صورت هاش دستکاری میشه ! بقیه شرکت ها نمیشه ؟ بقیه شرکت ها وجوه حاصل از فروش رو چطوری دریافت میکنن ؟ نقدینگی رو چطوری و به چه شکل مصرف میکنن ؟ آیا فقط زر ماکارون خلافکار بورس بود !؟؟؟! خیر ...
2 - گفتن غزر حباب داره ! غزر فقط حباب داشت ؟ از 100 تا سهم 101 سهم حباب داشت ! بعد زورشون به غزر رسیده بود ! غزر رشد سودآوریش به نظرم بالاست و اون حبابه رو توجیه میکنه . شما اگه گزارشات 1 ماهه رو ببینی متوجه میشی هر ماه افزایش قیمت داره :D

من فقط یک دلیل برای اینکه اینهمه در برابر زر ماکارون جبهه گرفتن این بود میخواستن خودشون مالک این شرکت بشن:p
وگرنه هم بقیه بازار حباب داشت و حتی حباب زر کمتر بود و هم صورت های همه شرکت ها دستکاری میشه ، زر فقط آدم بده داستان نیست

یا مثلا دلیلم برای انتخاب ومعادن ( البته الان فروختم ، منتظرم پایینتر بیاد بخرم ) :
1 - یکی از بهترین گروه های بازار " استخراج کانه های فلزیه " و اون یکی " فلزات اساسی "
2 - ومعادن خوبا رو جمع کرده !
3 - لازم نیست در بطن شرکت ها برم که توشون چه خبره . با یه بررسی کلی شرکت ومعادن رو دارای بهترین سبد ( از نظر خودم ) میدونم . شرکت های اون گروه ها رو با هم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم

در نهایت من از خرید سهم خوب تو منفی ها ترسی ندارم . وقتی همه سهمشون رو دور میندازن ، پس همه اشتباه میکنن !
وقتی صنعت زباله اینهمه سود آوری داره اونم از " آشغال " ، چرا باید سهام شرکت خوب از آشغال ترسناک تر باشه ؟ :p

حالا کسایی که حرفه ای تر هستن مثل من شاید دنبال شرکت های سودآور نباشن . ممکنه شرکت های زیان ده رو انتخاب بکنن که تغییر و تحول خاصی قراره توشون اتفاق بیوفته !

واسه همین میگم خیلی دیدگاه ها متفاوته
یکی ممکنه اینقدر حرفه ای باشه که از سهام یک شرکت زیان ده ، آن چنان سودی بگیره که من تو خوابم نمیبینم

و اینم بگم . شرکت هرچقدر خوب باشه باید ارزشش برآورد بشه و به قیمت خریداری بشه . سهم خوب به قیمت گرون هیچ ارزشی نداره

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
شاخص با تلاش نمادهای معدنی ۴۰۱ واحد رشد کرد

در جریان معاملات امروز چهارشنبه ۵ آذر ۹۹ شاخص کل بورس با رشد ۴۰۱ واحدی در یکساعت ابتدایی معاملات، به یک میلیون و ۳۵۷ هزار و ۵۰۹ واحد رسید.

همچنین شاخص کل هم وزن نیز با رشد ۲۵۳۸ واحدی به ۳۹۳ هزار و ۱۱۶ واحد رسید.

تا کنون ۷۹۱ هزار و و۴۹۰ معامله انجام شده و نمادهای شستا، فارس، تاپیکو، شبندر و کچاد بیشترین تأثیر منفی و نمادهای فملی و فولاد بیشترین تأثیر مثبت را بر بورس داشتند.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حقوقی زفکا دو روزه داره اندازه حجم مبنا میفروشه
این سهم تا الان اینقدر صف خرید نداشته
زفکا از نظر من تلیسه 2 محسوب میشه و تا آینده نه چندان دور تو چشم ترین سهم گروه زراعت
البته الان روی موج صعودی قوی خودشه . وقتی روند میخواد تغییر بکنه حتما دست سبک بکن و به وقتش پایین اومد بیشتر بخر . فروش سریع نداشته باش
نظر شخصیمه

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
آغاز بازارگردانی مبتنی بر حراج در برخی نمادهای معاملاتی
به اطلاع می‌رساند؛ براساس اطلاعیه‌های شماره ۲۲۸۰/الف/۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۴ و شماره ۲۲۷۹/الف/۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۴ این شرکت، بازارگردانی سهام شرکت های پلیمر آریا ساسول (آریا۱) و شرکت توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان (حپارسا۱) و شرکت بیمه کوثر (کوثر۱) و شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع۱) با دامنه نوسان روزانه قیمت مطابق با دامنه مجاز نوسان قیمت در بازار‌های اول و دوم فرابورس ایران با استفاده از روش بازارگردانی مبتنی بر حراج از روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۸ در بازار فرابورس ایران آغاز می گردد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌توانید به اطلاعیه‌های مذکور واقع در وب سایت رسمی شرکت فرابورس ایران مراجعه فرمائید. مدیر عملیات بازار فرابورس ایران

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
هرچه زور زدند تا وتجارت رو منفی کنند آخرشم نتوستند!!!!!!باز صف خرید شد.

نسبت قدرت خریدار به فروشنده هم نشون میده حالا حالاها مثبت میخوره
هر کی دیروز خرید تا اینجا 5 درصد سود کرد و نسبت خریدار به فروشنده امروز هم نشون میده که شنبه هم صف خریده وتجارت

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عجب اشتباهی کردم سیتا خریدم

سادیسم داره لعنتی

سیتا منو یاد نوری پارسال میندازه
تیر پارسال نوری 3100 عرضه اولیه شد تو مهر به 3200 تومن هم رسید ( ولی بازم کسی زیاد بهش توجه خاصی نمیکرد ! ) ولی بعدش دیدیم که چی شد !
نظر کاملا شخصی

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
مثل اینایی که با یکی قطع رابطه میکنن ،میرن دوراشونو میزنن بعد میبینن همون اولی بهتر بود شدم :) o_O
بعد از اینکه مدتی حجم سهم های اصلیم کم شده بود از حدود دو هفته پیش به مرور از سهم های جدید کم یا صفر کردم و همون سهم و صندوق های خودمو خریدم ،شکر خدا هیچکدامو کمتر از حداقل سود نفروختم اما سودی که از امثال وغدیر و فولاد و وپاسار و خبهمن و فملی و تاپیکو ،بدست بیاد شیرین تره چون زبان همو خوب میفهمیم :cool:
سیتا و ثبهساز به لیست دائمی ها اضافه شدن و برکت هم به جای والبر خواب آلود وارد زمین شد
یه تعدادی هم هنوز هستن که هفته های بعد میفروشم هنوز کال هستن

پ ن : توصیه و... نیست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مثل اینایی که با یکی قطع رابطه میکنن ،میرن دوراشونو میزنن بعد میبینن همون اولی بهتر بود شدم :) o_O
بعد از اینکه مدتی حجم سهم های اصلیم کم شده بود از حدود دو هفته پیش به مرور از سهم های جدید کم یا صفر کردم و همون سهم و صندوق های خودمو خریدم ،شکر خدا هیچکدامو کمتر از حداقل سود نفروختم اما سودی که از امثال وغدیر و فولاد و وپاسار و خبهمن و فملی و تاپیکو ،بدست بیاد شیرین تره چون زبان همو خوب میفهمیم :cool:
سیتا و ثبهساز به لیست دائمی ها اضافه شدن و برکت هم به جای والبر خواب آلود وارد زمین شد
یه تعدادی هم هنوز هستن که هفته های بعد میفروشم هنوز کال هستن

پ ن : توصیه و... نیست
در مورد برکت یه سر به آخرین گزارشش که رو کدال اومده بزن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بازم خداروشکر...روزای قبل خیلی ناامید بودی
من خودم نوسان گرفتم و چند روز قبل کم کم فروختم ، اونا الان منفی شده ولی سهم های کوچیک و متوسط بازار جون گرفتن و چندین روزه همین طوری بالا میرن
این جون گرفتن رو من خوب میدونم
یعنی بازار از اون حالت فشار شدید فروش کاملا تخلیه شده و سهم ها کاملا منطقی بالا پایین میشن
امروز اینقدری وضعیت خوب بود که رقم بالایی رو خرید کردم

نمیگم شارپی بالا میره ها
bav3_154fs759111.gif

ولی همین که بازار کفش رو میسازه عالیه . سهم های بزرگ شاید هنوز کف سازی نکرده باشن ولی وقتی سهم های کوچیک و متوسط کف سازی میکنن نشون میده برگشت سهم های بزرگ هم نزدیکه
تا مدتی احتمالا بازار نوسان میده که من دوسش دارم
الان خیال خیلیا راحت شده . اونی که بلند مدتیه دیگه میدونه احتمالا از این پایینتر نمیره و میتونه سر فرصت میانگین کم بکنه و خریدش رو بیشتر بکنه
اونی هم که فعال هستش ، توی همین بازار یکی دو سالی خرید و فروش هایی میکنه و منفعت خوبی رو میبره

من معمولا پلکانی خرید میکنم ولی این بار تقریبا دو سوم بودجه ومعادن که بالاتر فروخته بودم رو ، مجدد خرید کردم به عنوان پله اول ! اینقدر انرژی بازار امروز خوب بود که حاضر شدم دو پله یکی بکنم
bav3_154fs759111.gif

روند کلی بازار هنوز هم جون نگرفته که بتونیم بگیم برگشته ولی میتونیم خبر از این بدیم محدوده های کم ریسکی هستن

اینم یه جمع بندی از وضعیت 3 بازار بورس ، دلار و سکه :

بالا