• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اطلاعیه مهم در خصوص نحوه دریافت سفارش در مرحله پیش گشایش

مشتریان گرامی
به اطلاع می‌رساند؛ مطابق اطلاعیه شرکت بورس تهران و شرکت فرابورس ایران، از روز سه شنبه 1399/09/18 در پنج دقیقه پایانی زمان پیش گشایش بازار از ساعت 8:55 تا 9:00 ، حذف و ویرایش سفارش های قبلی امکان پذیر نمی‌باشد.
بدیهی است در این زمان تنها امکان ثبت سفارش جدید وجود خواهد داشت.

پ.ن : اولین چیزی که به ذهن ناقص ـــم خطور کرد :
سهامدار عمده تو ده دقیقه اول پیش گشایش ، کف قیمت اردر ترس بزاره و ملت با قیمت های ناچیز برن صف فروش ، یه دقیقه مونده بیاد اردرها رو ادیت و حذف کنه و اردر خرید رو کف قیمتی بزاره تو پنج دقیقه پایانی هم که امکان حذف و ویرایش نیست ملت بمونن هاج و واج !
هنوز کیسه کاسبان پیش گشایش پر نشده!
پر بشه و سیر بشن کلا برش میدارن
هزاران میلیارد تو همین یک ربع به واسطه اردرگذاری و جایگاه صف جابجا میشه
بعد ما منتظریم یه سهم امروز پایانیش پر بشه ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اینجوری باشه برای عرضه های فردا و پس فردا باز هیچی گیرمون نمیاد
282.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هنوز کیسه کاسبان پیش گشایش پر نشده!
پر بشه و سیر بشن کلا برش میدارن
هزاران میلیارد تو همین یک ربع به واسطه اردرگذاری و جایگاه صف جابجا میشه
بعد ما منتظریم یه سهم امروز پایانیش پر بشه ...

دقیقا
این چندمین بار ـــه دارن روی پیش گشایش قانون جدید وضع میکنن ! متاسفانه قانون هاشون هم خیلی مورد داره ! از اکثرشون هم میشه سو استفاده کرد !
اینا قانونی رو وضع نمیکنن مگر اینکه به نفع ـــشون باشه ! شما مطمئن باشید واسه حذف یا ویرایش تو اون 5 دقیقه پایانی یه تبصره به نفع حقوقی گذاشتن !
به نظر من اگر پیش گشایش رو بردارن خیلی از مشکلات حل میشه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
نمیدونم شما چه سهم هایی دارید که تو این دو سه هفته 70% ضررهاتون جبران شده ولی سهم های من اگر نمیفروختم الان به این شکل بود که تقریبا با زمانی که فروختم فرق آنچنانی نداره

ثشاهد خرید روی 7000 و قیمت فعلی 2700 = تقریبا 60% ضرر
شستا خرید روی 6000 و قیمت فعلی 3060 = تقریبا 50% ضرر
وغدیر خرید روی 2600 و قیمت فعلی 1480 = تقریبا 45% ضرر
فملی خرید روی 3300 و قیمت فعلی 2765 = تقریبا 15% ضرر
وتجارت خرید روی 410 و قیمت 395 = تقریبا 3% ضرر
فارس خرید روی 3100 بعد از افزایش سرمایه تعدیل قیمت به 1700 و قیمت فعلی 1440 = تقریبا 10% ضرر (یک مرحله میانگین کم کردم تا رسیده به 10% ضرر )

به غیر از ثشاهد طبق نظر دیگران سهم های خوبی هستن ولی در این مدت سبزی بازار آنچنان رشدی نداشتن

الان هم فقط یه فارس و پالایش یکم دارم که هر دو بزور روزی 1-2% مثبت میشن

البته پالایش رو بعد از بازگشایی 200 تا خریدم
من از بین سهمایی که گفتی فقط فملی رو دارم که اون برمیگرده جای نگرانی نداره پالایش هم گرفتم و فعلا کاری به کارش ندارم تا برسه به سودی که مد نظرمه من سهم زیاد دارم نمونش آریا /کلوند/شغدیر/وتوس/وملل/وزمین/وتعاون/مارون/ سپاها/تاپیکو و یه سری سهم دیگه.البته یه تعدادیشو که سربه سر شدم یا با سود خروج کردم و به جاش دارم از سهمایی که توی منفی هستم میانگین کم میکنم

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اینجوری باشه برای عرضه های فردا و پس فردا باز هیچی گیرمون نمیاد
با اون وضعیتی که عرضه اولیه ها دارن کسی سراغش نمیره به اون صورت. مگه تعداد بالا باشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مشارکت 355 هزار نفری در پذیره‌نویسی اتکاسا

امروز در فرایند پذیره‌نویسی سهام در دست انتشار شرکت بیمه اتکایی سامان در نماد #اتکاسا به هر کد معاملاتی حداکثر 1018 سهم تخصیص یافت؛ بدین ترتیب کل تعداد سهامی که برای پذیره‌نویسی در نظر گرفته شده بود به فروش رفت.

در مجموع 355 هزار و 240 کد معاملاتی در این پذیره‌نویسی شرکت کردند

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستانی که برای کاهش ریسک چند سهام انتخاب میکنن ، موضوعی رو بهش توجه داشته باشن

فرضا شما سهم X رو داری . سهم شرکت سرمایه گذاری Y رو هم داری ولی توی پورتفوی بورسی اون شرکت سرمایه گذاری همون سهم X با وزن بالا موجوده . اینجا باید انتخاب بکنید که بقیه پورتفوی شرکت سرمایه گذاری Y ارزش داره یا نه . اگه ارزنده بود میتونید به جای X ، سهامدار Y باشید
اگه بقیه پورتفوی Y نظر شما رو جلب نکرد ، میتونید فقط X رو داشته باشید . اگه خواستید از همون گروه سهم دیگه ای رو انتخاب بکنید ، انتخابتون سهمی باشه که تهش به X نرسه

تعداد سهام که زیادتر میشه ، کنترلشون سخته . حتی اگه از اون سهم هایی باشه که فقط میخرید و فروش ندارید . برای کاهش ریسک باید پورتفو تنوع داشته باشه ولی مراقب باشید که تهش به چندتا دونه سهم به خصوص نرسه که رفتارهای یکسان داشته باشن

یا اگه توی سبدتون شرکتی توی محصول به خصوصی وزن زیادی داره ، شرکت مکمل اون که از همون گروه میتونه باشه ، دقیقا تولید کننده همون محصول نباشه
این موضوع بیشتر توی گروه محصولات شیمیایی ، مواد غذایی و ... دیده میشه

طبیعتا کسی 2 تا قندی همزمان انتخاب نمیکنه ولی گاهی اوقات 2 تا شرکت همزمان از محصولات شیمیایی انتخاب میکنه که اگه دقت بکنه ممکنه چندتا محصول یکسان تولید بکنن

موقع بالا اومدن بازار ، اهمیتی نداره چه سهم هایی داشته باشید ولی وقتی بالا اومد و ریزش کرد ، خیلی مهمه چه شرکت هایی رو انتخاب کردید . چون قیمت تابلوشون بر مبنای عملکردشون تغییر میکنه

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دوستانی که برای کاهش ریسک چند سهام انتخاب میکنن ، موضوعی رو بهش توجه داشته باشن

فرضا شما سهم X رو داری . سهم شرکت سرمایه گذاری Y رو هم داری ولی توی پورتفوی بورسی اون شرکت سرمایه گذاری همون سهم X با وزن بالا موجوده . اینجا باید انتخاب بکنید که بقیه پورتفوی شرکت سرمایه گذاری Y ارزش داره یا نه . اگه ارزنده بود میتونید به جای X ، سهامدار Y باشید
اگه بقیه پورتفوی Y نظر شما رو جلب نکرد ، میتونید فقط X رو داشته باشید . اگه خواستید از همون گروه سهم دیگه ای رو انتخاب بکنید ، انتخابتون سهمی باشه که تهش به X نرسه

تعداد سهام که زیادتر میشه ، کنترلشون سخته . حتی اگه از اون سهم هایی باشه که فقط میخرید و فروش ندارید . برای کاهش ریسک باید پورتفو تنوع داشته باشه ولی مراقب باشید که تهش به چندتا دونه سهم به خصوص نرسه که رفتارهای یکسان داشته باشن

یا اگه توی سبدتون شرکتی توی محصول به خصوصی وزن زیادی داره ، شرکت مکمل اون که از همون گروه میتونه باشه ، دقیقا تولید کننده همون محصول نباشه
این موضوع بیشتر توی گروه محصولات شیمیایی ، مواد غذایی و ... دیده میشه

طبیعتا کسی 2 تا قندی همزمان انتخاب نمیکنه ولی گاهی اوقات 2 تا شرکت همزمان از محصولات شیمیایی انتخاب میکنه که اگه دقت بکنه ممکنه چندتا محصول یکسان تولید بکنن

موقع بالا اومدن بازار ، اهمیتی نداره چه سهم هایی داشته باشید ولی وقتی بالا اومد و ریزش کرد ، خیلی مهمه چه شرکت هایی رو انتخاب کردید . چون قیمت تابلوشون بر مبنای عملکردشون تغییر میکنه
یعنی الان شستا تو هر سهمی هست اون سهمو بفروشیم شستا بخریم؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی الان شستا تو هر سهمی هست اون سهمو بفروشیم شستا بخریم؟
نه
از کدال ، وزن سنگین ترین سهمش رو پیدا بکن . ببین چیه . مثلا میبینی تاپیکو ، تاصیکو و سیتا میشه . دیگه شما تاپیکو ، تاصیکو و سیتا رو بخری معنی نداره . اون سهم هایی که وزن کمی دارن ، تاثیر محسوسی روی ارزش شستا ندارن
اون سهم هایی مهمه که یعنی شرکت هموناست
مثلا توی ومعادن سهم های کچاد ، کگل و کگهر بیشتر از 50% وزن پورتفوی سبد رو به خودشون اختصاص دادن ! ا 50% بقیه که وزن های کمی دارن میشه انتخاب دومی داشت ولی از همون 3 تا سهم به نظر من اشتباهه

شستا به شدت گستردست . به شدت ....
تقریبا میشه گفت کل بورسه ! شرکت های بورسیش خودشون سرمایه گذاری هستن و چندین شرکت رو تو دل خودشون داره و چندتاشون هم دوباره از بقیه شرکت ها سهم دارن

یه زمانی هستش که وزن یک شرکت مثلا 1% از شرکت سرمایه گذاری میشه خوب این اصلا تاثیری روی روند شرکت نداره ! ولی وقتی وزنش مثلا 20 تا 30 درصد میشه عملا شما روند اون سهم رو توی شرکت سرمایه گذاری میبینی . هر شرکتی معمولا 3 یا 4 تا سنگین وزن داره که همونا رو نباید بخری

بازم وحی منزل نیست ولی منطقی هم نیست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حمید خان برای عرضه فردا احتمالا ۵۵ تا سهم برسه و حدود ۸۰ تومن میخواد..اگر همین امشب ثبت سفارش بزنی بهتره
فردا ساعت عرضه چند هست؟
چقدر لازم هست؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
حمید خان برای عرضه فردا احتمالا ۵۵ تا سهم برسه و حدود ۸۰ تومن میخواد..اگر همین امشب ثبت سفارش بزنی بهتره

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
آقا سعید 4شنبه چی؟

hamedss7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
دوستان بازار فردا رو چگونه پیش بینی میکنید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا سعید 4شنبه چی؟
حمید خان اونم تقریبا 70 سهم میرسه و 290 تومن نقدینگی میخواد..
البته این دو تا با توجه به پیش بینی شرکت 4.5 تا 5 میلیون نفر در نظر گرفته شده..ممکنه یکمقدار بیشتر یا کمتر بشه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
همه منتظر بودن شاخص برسه به 1600 نقد کنن ولی معمولا بازار زودتر رکب میزنه.
فردا بنظرم تابلوی وبصادر، شستا و خساپا تعیین کننده روند بازار هستند.
من خودم امروز نقد کردم.
brukli.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

hamedss7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
اینجا که برف میاد با مه رقیق صبحگاهی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تا جایی که من دیدم تا آخرین لحظه اردرها ادیت و یا حذف میشدن ! مگر اینکه هسته اونقدر داغون باشه که ثبت اردرها 5 دقیقه طول بکشه ! فکر نمیکنم در این حد داغون باشه !

بالا