• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ال جی LG خریدار برد LG G4 دوسیم

به نظر شما ارزش تعویض دوباره برد برا این مدل گوشی هست؟

• خیر: ارزش نداره دوباره مشکل برد پیدا میکنه

Votes: 0 0.0%
  • بله: بدلیل قیمت بالای گوشیها ارزش داره

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    0

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام
خیلی وقته که خریدار برد گوشی LG G4 دوسیم یا فروش تاج ال سی دیش هستم لطفا از دوستان کسی ادرس فروش یا موجود برا فروش داشت بفرماید

فایل های ضمیمه

• img_1811.jpg
    img_1811.jpg
    84 KB · نمایش ها: 6
Last edited:

mb3

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
خریدار برد گوشی LG G4 دوسیم یا فروش تاج ال سی دیش لطفا از دوستان کسی ادرس فروش یا موجود برا فروش داشت بفرماید

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
یعنی کسی نداشت یا نداره

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
یعنی کسی نداشت یا نداره
دوست عزیز چرا دنبال یک گوشی مشکل دار میخواید برید هرچی برد هم هست همشون تعمییری هست حتی اونهای که تو سایتهای خارجی هم هست تعمییری و بعد یک مدت ...
من خودم تک سیم جی 4 رو دارم اگر خریدارید اقدیم کنم اما دنبال جی 4 نباشید(در سه کیفیت دوربین سرعت خوبه اما همشون ...)

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
دوست عزیز چرا دنبال یک گوشی مشکل دار میخواید برید هرچی برد هم هست همشون تعمییری هست حتی اونهای که تو سایتهای خارجی هم هست تعمییری و بعد یک مدت ...
من خودم تک سیم جی 4 رو دارم اگر خریدارید اقدیم کنم اما دنبال جی 4 نباشید(در سه کیفیت دوربین سرعت خوبه اما همشون ...)
یعنی شما lg g4 تک سیم کاملشو دارین چند میفرمایید و اینکه تک سیمها برد نمی سوزونن

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
یعنی شما lg g4 تک سیم کاملشو دارین چند میفرمایید و اینکه تک سیمها برد نمی سوزونن
کل lg g4 مشکل نزدیکی برد cpu به یک چیز دیگه دارند که میسوزد
تک سیم ها رو میگن اگر جدیدتر باشه اروپایی و کمتر احتمال سوختن اما مطمنا دیگه این گوشی عمرش رو کرده ما هم که نگه داشتیم شاید پولمون به خرید گوشی دیگه نمیرسه و گرنه این گوشی رو باید حدود 2 تا 2500 قیمتش و بخوام یک گوشی بگیریم نزدیک 2 میلیون پول بزارم بگیریم
در ضمن تک سیمها فقط اندرویدشون قابل ارتقا به اندروید 9 کاستوم می باشد

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
خودتون هم که گفتین ما که این گوشی استفاده میکردیم پولشو نداریم منم بیشتر میخواستم تعمییر کنم تا گوشی کامل بگیرم شما چند میگین

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
منم داشتم. به اندروید 6 که آپگرید رسمی زذم دیگه توی لوگو موند و دادم گارانتی برد و عوض کرد دیگه هم بعد از چندین سال مشکل پیدا نکرد
عمده ترین مشکل این گوشی بعد از برد، باطری گوشی هست که بخاطر صفحه نمایش خوبش باطری افتضاح

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
منم داشتم. به اندروید 6 که آپگرید رسمی زذم دیگه توی لوگو موند و دادم گارانتی برد و عوض کرد دیگه هم بعد از چندین سال مشکل پیدا نکرد
عمده ترین مشکل این گوشی بعد از برد، باطری گوشی هست که بخاطر صفحه نمایش خوبش باطری افتضاح
حالا فکر نکنم فروشگاهی بردش برا فروش داشته باشه

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
حالا فکر نکنم فروشگاهی بردش برا فروش داشته باشه
دوست عزیز جسارت نباشه دوباره میگم
کلیه بردهای که از این گوشی موجود همه کارکرده وتعمیر شده هستند حتی اونهای که تو سایتهای خارجی هستند همه تعمیری هستند

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
راهکاری که خود lg هم داده اینکه باتری اضافی بگیرید شارز جدا هم که دارد من خودم یک زمانی 5 تا باتری داشتم :cool:اصلا گوشی رو به شارزز دیگه نمیزدم تعوبض باتری میکردم

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
راهکاری که خود lg هم داده اینکه باتری اضافی بگیرید شارز جدا هم که دارد من خودم یک زمانی 5 تا باتری داشتم :cool:اصلا گوشی رو به شارزز دیگه نمیزدم تعوبض باتری میکردم
منم باتری اضافی دارم و با شارز بیرونی شارز میکردم وبدون خاموش کردن گوشی باتری درمیاوردم جا میزدم فکر کنم برا همین بردسوز شد فقط الان گوشی من خوابیده منم بودجه خریده گوشی تازه را ندارم گوشیهای با بودجه 3 تا چهار میلیونم ارزش خرید نداره حتی به کیفیت و سرعت عمل این گوشی قدیمی من هم نمیرسن گوشی های خوبم که نمیشه از کنارشون رد شد حالا من مجبورم همین گوشی رو کسی از دوستا بردشو داشت یا راهنمای کنه برا حل مشکل ممنون میشم

1414

Registered User
لایک‌ها
76
اگه موجوده هنوز تاچ و السیدی خریدارم

بالا