سلام
خریدار برد گوشی LG G4 دوسیم یا فروش تاج ال سی دیش لطفا از دوستان کسی ادرس فروش یا موجود برا فروش داشت بفرماید
دوست عزیز چرا دنبال یک گوشی مشکل دار میخواید برید هرچی برد هم هست همشون تعمییری هست حتی اونهای که تو سایتهای خارجی هم هست تعمییری و بعد یک مدت ...یعنی کسی نداشت یا نداره
یعنی شما lg g4 تک سیم کاملشو دارین چند میفرمایید و اینکه تک سیمها برد نمی سوزونندوست عزیز چرا دنبال یک گوشی مشکل دار میخواید برید هرچی برد هم هست همشون تعمییری هست حتی اونهای که تو سایتهای خارجی هم هست تعمییری و بعد یک مدت ...
من خودم تک سیم جی 4 رو دارم اگر خریدارید اقدیم کنم اما دنبال جی 4 نباشید(در سه کیفیت دوربین سرعت خوبه اما همشون ...)
کل lg g4 مشکل نزدیکی برد cpu به یک چیز دیگه دارند که میسوزدیعنی شما lg g4 تک سیم کاملشو دارین چند میفرمایید و اینکه تک سیمها برد نمی سوزونن
حالا فکر نکنم فروشگاهی بردش برا فروش داشته باشهمنم داشتم. به اندروید 6 که آپگرید رسمی زذم دیگه توی لوگو موند و دادم گارانتی برد و عوض کرد دیگه هم بعد از چندین سال مشکل پیدا نکرد
عمده ترین مشکل این گوشی بعد از برد، باطری گوشی هست که بخاطر صفحه نمایش خوبش باطری افتضاح
دوست عزیز جسارت نباشه دوباره میگمحالا فکر نکنم فروشگاهی بردش برا فروش داشته باشه
راهکاری که خود lg هم داده اینکه باتری اضافی بگیرید شارز جدا هم که دارد من خودم یک زمانی 5 تا باتری داشتممنم داشتم. به اندروید 6 که آپگرید رسمی زذم دیگه توی لوگو موند و دادم گارانتی برد و عوض کرد دیگه هم بعد از چندین سال مشکل پیدا نکرد
عمده ترین مشکل این گوشی بعد از برد، باطری گوشی هست که بخاطر صفحه نمایش خوبش باطری افتضاح
منم باتری اضافی دارم و با شارز بیرونی شارز میکردم وبدون خاموش کردن گوشی باتری درمیاوردم جا میزدم فکر کنم برا همین بردسوز شد فقط الان گوشی من خوابیده منم بودجه خریده گوشی تازه را ندارم گوشیهای با بودجه 3 تا چهار میلیونم ارزش خرید نداره حتی به کیفیت و سرعت عمل این گوشی قدیمی من هم نمیرسن گوشی های خوبم که نمیشه از کنارشون رد شد حالا من مجبورم همین گوشی رو کسی از دوستا بردشو داشت یا راهنمای کنه برا حل مشکل ممنون میشمراهکاری که خود lg هم داده اینکه باتری اضافی بگیرید شارز جدا هم که دارد من خودم یک زمانی 5 تا باتری داشتماصلا گوشی رو به شارزز دیگه نمیزدم تعوبض باتری میکردم