یه موضوعی رو در مورد
دستوری بودن بازار بگم که یکم دید باز تری میده
قبلا هم یکی از عزیزان همین فروم (
@091209130914 ) در مورد تعداد میلیونرهای ایران یه تاپیک زده بودن که ، خلاصش رو من اینجا میگم که میشه در مورد دستوری بودن اقتصاد و مسائل مالی برداشت هایی کرد ...
در سال 2020 ما 50 میلیون نفر میلیونر ( 1 میلیون دلار و بالاتر = 25 میلیارد تومان و بالاتر ) ، در سطح جهان داریم ...
طبق برآوردهای بنده ، 400 هزار الی 800 هزار میلیونر در ایران داریم ....
یعنی کشور در حقیقت دست این جمعیته
حالا شما فرض بکن 1 میلیون نفر باشن ( یعنی یکم پایینتر از 1 میلیون دلار ثروت رو هم بیاریم توی اینا )
پس 79 میلیون نفر به 1 میلیون نفر ! یعنی 79 میلیون نفر یه جورایی به دست 1 میلیون نفر مدیریت میشن
یعنی تک تک اتفاقاتی که توی کشور ( و در شرایطی دنیا ! ) میوفته یه جورایی به این 1 میلیون نفر ارتباط داره ...
میخوام خوب درک بکنید قضیه چیه
حالا شما این رو فرض بکن شخص 1 ، با 33 نفر در ارتباط باشه و هر کدوم با 33 نفر دیگه و دوباره هر کدوم با 33 نفر دیگه و مجدد هر کدوم با 33 نفر دیگه ! در مجموع = 1،185،921 نفر در سطح ایران ! فقط با 4 لایه ارتباط ...
بعد همین افراد ، باند ، باند هستن
یعنی شما مثلا 100 تا هسته در نظر بگیر که این 100 هسته هر کدوم با هم روابط دوستانه یا غیر دوستانه دارن و توی دل همینا هم ارتباطات نزدیک و دوری وجود داره
تموم شد رفت !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساده بخوام بگم اون 1 میلیون نفر ، همه هم دیگه رو میشناسن و روی 79 میلیون نفر دیگه حکومت میکنن
بنابراین نه فقط بورس و قیمت سهام ، بلکه کل اقتصاد ، سیاست ، جنگ ، صلح ، ارز ، تولید ، بازرگانی ، خدمات ( چه قانونی هاش و چه غیر قانونی هاش ) و هرچیزی که فکرش رو بکنید به دست همین 1 میلیون نفر مشخص میشه و یا به عبارت دیگه 1000 الی 2000 گروه منسجم و همکاری های نزدیک و ارتباطات مشخص . اسمش رو میشه هرچیزی گذاشت که اینجا من نمیخوام در مورد اسمش صحبت بکنم

این 1000 تا 2000 گروه ، دیدگاه هاشون باهم فرق میکنه ! یسریا بی اخلاقن ، یسریا اخلاق مدارن ، یسریا دنبال رشد و گسترش اقتصاد هستن ، یسریا دنبال چیزای دیگه ، یسریا کارای غیر قانونیشون از قانونی بیشتره ، یسریا تمرکز خاصی روی بازارهای خاصی دارن و بخش خاصی رو هدف قرار میدن
یه جاهایی با هم منافع مشترک دارن یه جاهایی متضاد ! این هم جهت بودن ها یا خلاف جهت بودن ها زندگی 79 میلیون نفر دیگه رو میسازه ...
اینم که میگم مثلا 1000 گروه ، به این معنی نیست ، 1000 نفر با هم دیگه یه جا نشستن و توطئه میکنن

مثلا من 20 نفر رو دارم و با این 20 نفر شراکت هایی دارم و این افراد هم با همین دیدگاه خودمونی ، با هم رده های خودشون در ارتباط و همکاری هستن و جاهایی 20 نفر ما با لایه دوم یا سوم همکاری هایی داره و این مدلی میشه اسم این مجموعه که به صورت گسترده و ریشه دار با یک مجموعه دیگه ارتباط نداره ، رو یک گروه منسجم گذاشت
این خوشه ها حالا توی ایرانه ، در مقیاس جهانی هم ، این مدل وجود داره و در نهایت 50 میلیون نفر جهان رو مدیریت میکنن . سیاست ، اقتصاد ، جنگ و ... همه دست ایناس
حالا برای این چیزا صدتا و هزاران اسم میزارن ولی اون چیزی که مشخصه اینه " اگه کسی زندست یا زنده نیست ، این دستوره " و برای اعمال دستور ابزارهای اقتصادی و مالی ، سیاسی ، فرهنگی ، رسانه ای و .... وجود داره . تک تک پارامترهایی که مردم حسش میکنن و میبینن مدیریت میشه
یعنی حتی اگه فیلمی ساخته میشه و توش دیالوگ خاصی گفته میشه ، صحنه خاصی نشون داده میشه و ...، این میتونه منظور دار باشه که یه چیزایی رو بیرون میارن
دیگه بورس و بالا پایین شدن قیمت ها و شاخص و این چیزا جای خود داره . شما باید بتونی اینقدر دست اینا رو بخونی و اینقدر قدرت تحلیل و بررسی و نظر دادن شما بالا باشه که بعد از مدتی بتونی وارد این مجموعه ها بشی و یکی از 1 میلیون نفر تاثیر گذار روی زندگی 79 میلیون نفر دیگه بشی تا بتونی اونجوری که دوست داری قواعد بازی رو شخصی سازی بکنی به شرطی که بتونی توی اون جامعه ، جایگاه خودت رو بسازی . همه چیز در دسترسه
مجدد ارجاع میدم به امضاء