• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شستا اگر به این قیمتا برسه من ۳۰ تا ۵۰ درصد سبدمو تبدیل به شستا میکنم..الانم با میانگین زدن سر به سرم تو شستا از ۴۵۰۰ رسیده به زیر ۳ تومن..ولی اگر به ۱۹۰۰ برسه بازم تا بتونم اضافه میکنن
ذوب؟ شما شوخیتون گرفته
حتی نوسانگیرهای بزرگم سر ای سهم نمیرن
انقدر بازیگردانش بد قلقه :D
سود سالیانش یه درصدی هست همیشه بنظر ولی نوسانی شوخصی نکن باهاش

فکر مریضم میگه منتظر شستای زیر 2000 باشم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
یه موضوعی رو در مورد دستوری بودن بازار بگم که یکم دید باز تری میده
قبلا هم یکی از عزیزان همین فروم ( @091209130914 ) در مورد تعداد میلیونرهای ایران یه تاپیک زده بودن که ، خلاصش رو من اینجا میگم که میشه در مورد دستوری بودن اقتصاد و مسائل مالی برداشت هایی کرد ...
در سال 2020 ما 50 میلیون نفر میلیونر ( 1 میلیون دلار و بالاتر = 25 میلیارد تومان و بالاتر ) ، در سطح جهان داریم ...
طبق برآوردهای بنده ، 400 هزار الی 800 هزار میلیونر در ایران داریم ....
یعنی کشور در حقیقت دست این جمعیته
حالا شما فرض بکن 1 میلیون نفر باشن ( یعنی یکم پایینتر از 1 میلیون دلار ثروت رو هم بیاریم توی اینا )

پس 79 میلیون نفر به 1 میلیون نفر ! یعنی 79 میلیون نفر یه جورایی به دست 1 میلیون نفر مدیریت میشن :D

یعنی تک تک اتفاقاتی که توی کشور ( و در شرایطی دنیا ! ) میوفته یه جورایی به این 1 میلیون نفر ارتباط داره ...

میخوام خوب درک بکنید قضیه چیه

حالا شما این رو فرض بکن شخص 1 ، با 33 نفر در ارتباط باشه و هر کدوم با 33 نفر دیگه و دوباره هر کدوم با 33 نفر دیگه و مجدد هر کدوم با 33 نفر دیگه ! در مجموع = 1،185،921 نفر در سطح ایران ! فقط با 4 لایه ارتباط ...

بعد همین افراد ، باند ، باند هستن;)

یعنی شما مثلا 100 تا هسته در نظر بگیر که این 100 هسته هر کدوم با هم روابط دوستانه یا غیر دوستانه دارن و توی دل همینا هم ارتباطات نزدیک و دوری وجود داره
تموم شد رفت !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ساده بخوام بگم اون 1 میلیون نفر ، همه هم دیگه رو میشناسن و روی 79 میلیون نفر دیگه حکومت میکنن :D

بنابراین نه فقط بورس و قیمت سهام ، بلکه کل اقتصاد ، سیاست ، جنگ ، صلح ، ارز ، تولید ، بازرگانی ، خدمات ( چه قانونی هاش و چه غیر قانونی هاش ) و هرچیزی که فکرش رو بکنید به دست همین 1 میلیون نفر مشخص میشه و یا به عبارت دیگه 1000 الی 2000 گروه منسجم و همکاری های نزدیک و ارتباطات مشخص . اسمش رو میشه هرچیزی گذاشت که اینجا من نمیخوام در مورد اسمش صحبت بکنم :rolleyes:
این 1000 تا 2000 گروه ، دیدگاه هاشون باهم فرق میکنه ! یسریا بی اخلاقن ، یسریا اخلاق مدارن ، یسریا دنبال رشد و گسترش اقتصاد هستن ، یسریا دنبال چیزای دیگه ، یسریا کارای غیر قانونیشون از قانونی بیشتره ، یسریا تمرکز خاصی روی بازارهای خاصی دارن و بخش خاصی رو هدف قرار میدن
یه جاهایی با هم منافع مشترک دارن یه جاهایی متضاد ! این هم جهت بودن ها یا خلاف جهت بودن ها زندگی 79 میلیون نفر دیگه رو میسازه ...

اینم که میگم مثلا 1000 گروه ، به این معنی نیست ، 1000 نفر با هم دیگه یه جا نشستن و توطئه میکنن:p
مثلا من 20 نفر رو دارم و با این 20 نفر شراکت هایی دارم و این افراد هم با همین دیدگاه خودمونی ، با هم رده های خودشون در ارتباط و همکاری هستن و جاهایی 20 نفر ما با لایه دوم یا سوم همکاری هایی داره و این مدلی میشه اسم این مجموعه که به صورت گسترده و ریشه دار با یک مجموعه دیگه ارتباط نداره ، رو یک گروه منسجم گذاشت

این خوشه ها حالا توی ایرانه ، در مقیاس جهانی هم ، این مدل وجود داره و در نهایت 50 میلیون نفر جهان رو مدیریت میکنن . سیاست ، اقتصاد ، جنگ و ... همه دست ایناس

حالا برای این چیزا صدتا و هزاران اسم میزارن ولی اون چیزی که مشخصه اینه " اگه کسی زندست یا زنده نیست ، این دستوره " و برای اعمال دستور ابزارهای اقتصادی و مالی ، سیاسی ، فرهنگی ، رسانه ای و .... وجود داره . تک تک پارامترهایی که مردم حسش میکنن و میبینن مدیریت میشه

یعنی حتی اگه فیلمی ساخته میشه و توش دیالوگ خاصی گفته میشه ، صحنه خاصی نشون داده میشه و ...، این میتونه منظور دار باشه که یه چیزایی رو بیرون میارن

دیگه بورس و بالا پایین شدن قیمت ها و شاخص و این چیزا جای خود داره . شما باید بتونی اینقدر دست اینا رو بخونی و اینقدر قدرت تحلیل و بررسی و نظر دادن شما بالا باشه که بعد از مدتی بتونی وارد این مجموعه ها بشی و یکی از 1 میلیون نفر تاثیر گذار روی زندگی 79 میلیون نفر دیگه بشی تا بتونی اونجوری که دوست داری قواعد بازی رو شخصی سازی بکنی به شرطی که بتونی توی اون جامعه ، جایگاه خودت رو بسازی . همه چیز در دسترسه

مجدد ارجاع میدم به امضاء :p
دیوید اگه اشتباه نکنم فکر کنم اردیبهشت بود که میگفتی نصف سرمایتون رو ببرید بازارهای موازی مثل سکه و دلار و اینا!!!هنوز هم روی این نظرت هستی که این کار رو بکنیم؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیوید اگه اشتباه نکنم فکر کنم اردیبهشت بود که میگفتی نصف سرمایتون رو ببرید بازارهای موازی مثل سکه و دلار و اینا!!!هنوز هم روی این نظرت هستی که این کار رو بکنیم؟
نه من نبودم:p
من مخالف 100% دلار هستم
از طلا هم که سر در نمیارم
دلار رو فقط واسه پس اندازهای خرد و تبدیل اون به کسب و کار یا سرمایه گذاری درست و حسابی موافقم
موافق بازار ملک هم هستم :p
در عین حال که طرفدار بورس هستم ولی همیشه گفتم یک تعادلی بین محل های سرمایه گذاری داشته باشید . مثلا نصف ملک نصف بورس . یا اگه ریسک پذیری پایینتره دو سوم ملک و یک سوم بورس
بازدهی بورس از ملک خیلی بیشتره ولی ریسکش کمتره . اگه هم ملک بخری و رهن بدی و رهن رو توی بورس بیاری که عالیه به شرطی که تعداد واحدها زیاد باشه ، یعنی اگه 2 میلیارد رهن گرفتی ، هر واحدی مثلا 500 میلیون رهنش باشه که اگه کسی خواست تخلیه بکنه تحت فشار قرار نگیری و اینکه مدیریت سرمایه اونجا خیلی اهمیت داره و بهتره بخشی رو صندوق داشته باشید به خصوص درآمد ثابت

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان کسی اینجا نظری در مورد حسینا نداره ؟ نزدیک 30% اومده پایین و خبرهای خوب پشتش زیاده

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
دوستان نظرتون چیه که سهم هایی که بررسی میکنیم و نقطه ورود خوبی داره اینجا اعلام کنیم تا هرکسی بعد از بررسی و تحلیل خودش ورود کنه تا شاید یه کم از ضرر همه دوستان کم بشه ؟

...................................

من خودم بیمه دانا 9/22 ورود کردم قیمت 8600 و دیروز در قیمت 12600 خارج شدم
حدود 50% سود داد
از این قبیل نمادها زیاده فقط اگه دوستان تمایل به همکاری داشته باشن و قوانین انجمن اجازه بده
پیشنهاد خوبیه من موافقم حتی اگه یه امکانی فراهم میشد که اینجا سبد سهاممونو به اشتراک میزاشتیم و با همفکری هم سهمایی که تو ضرریم رو میشد کاری کنیم که از تجربه های باقی دوستان استفاده کنیم و بتونیم یه راه حل درست براشون پیدا کنیم خیلی خوب میشد قبلا یه پیشنهاد هم داده شد که یه تاپیک زده بشه به اسم تجربه های بورسی تا بقیه بیان اونجا تجربه هاشونو به اشتراک بزارن که اونم زده نشد بنظرم باید توی این تاپیک ازادی عمل بیشتری به بقیه داده بشه واسه اینکه بتونن سهماشونو بزارن و یا سهم معرفی کنن و حتی میشه با همدیگه به یه سهم ورود کرد البته با این تفسیر که هیچکس مسوولیت خرید و فروش و ضرر بقیه رو قبول نکنه و هر کس با اختیار خودش به پیشنهاد بقیه اینکارو انجام بده یا نده بنظرم اینطور بشه پیشرفت خوبی رو تو تاپیک شاهد باشیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان کسی اینجا نظری در مورد حسینا نداره ؟ نزدیک 30% اومده پایین و خبرهای خوب پشتش زیاده
والاچیزی که بعد این ضررها یادم مونده همینه که خبرهای خوب رو قله ها میاد
و اینکه اطلاعات قبل از اینکه دانسته شوند در قیمت لحاظ شدند
بازم بنظر شخصی من رو 7350 یه حمایت خیلی خوبی داره اگه نزنه میتونه
برگشتی داشته باشه واگر عدد روانی 7000 بزنه رو 6600 میشه دید سیگنال خرید یا فروش نیست نظر شخصی بنده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پیشنهاد خوبیه من موافقم حتی اگه یه امکانی فراهم میشد که اینجا سبد سهاممونو به اشتراک میزاشتیم و با همفکری هم سهمایی که تو ضرریم رو میشد کاری کنیم که از تجربه های باقی دوستان استفاده کنیم و بتونیم یه راه حل درست براشون پیدا کنیم خیلی خوب میشد قبلا یه پیشنهاد هم داده شد که یه تاپیک زده بشه به اسم تجربه های بورسی تا بقیه بیان اونجا تجربه هاشونو به اشتراک بزارن که اونم زده نشد بنظرم باید توی این تاپیک ازادی عمل بیشتری به بقیه داده بشه واسه اینکه بتونن سهماشونو بزارن و یا سهم معرفی کنن و حتی میشه با همدیگه به یه سهم ورود کرد البته با این تفسیر که هیچکس مسوولیت خرید و فروش و ضرر بقیه رو قبول نکنه و هر کس با اختیار خودش به پیشنهاد بقیه اینکارو انجام بده یا نده بنظرم اینطور بشه پیشرفت خوبی رو تو تاپیک شاهد باشیم
دوست عزیز شما با درک و فهم بالاتون این حرف میزنید بنده قبول دارم
چندتا از عزیزان دیگه هم هستند سطح سوادشون واقعا بالاست
ولی خیلی از افراد هستند اصلا شرکت نمیکنند در این گفتگو ها ولی با دوستان سهمی میخرند و اگر سودی کنند که هیچ ولی اگر ضرر کنند دیگه نگم براته ....

اینها میتونه برای انجمن عواقب داشته باشه
و متاسفانه امکان اینکار نیست

ادم شجاع خودش مسئول سود و زیانشه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تو یکهفته بیت کوین 130 میلیون گذاشته روش و فعلا داره خودش و بقیه ارزها که بهش وابسته ان میره بالا
ای کاش تحریم نبودیم ما ..
ای کاش دست از سر بورس ما بردارن بزارن راه خودشو بره ..

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
تاپیک که نمی‌شه زد به چند دلیل ولی می‌شه گفتگو زد که مشخص باشه کیا هستن و کیا نه. اینجا مشخص نیست کی تاپیک رو می‌بینه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji408]سهام بلوکه شده مردم چقدر می‌ارزد؟ / ارزش سهام عدالت امروز 12 دی 99

[emoji843]سهام عدالت همچنان به حالت بلوکه شده درآمده و آنها که آزادسازی مستقیم کرده بودند و سپس این سهام را فروختند همچنان در انتظار واریز این پول هستند. اما مبلغ این سهام چقدر شده است؟

[emoji843]ارزش سهام عدالت 500 هزار تومانی در هفته اخیر به 12.5 میلیون تومان رسیده که 60 درصد قابل فروش آن 7.5 میلیون تومان و 30 درصد قابل فروش آن هم 3.7 میلیون تومان می‌شود.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یه مقدار به نظرم سطح مطالب اومده پایین
البته قصد جسارت ندارم ولی گلایه های بی مبنا و شکوه های بی پایان مسیر تاپیکو عوض کرده
اگر ما سهمیو که طی چند ماه ۴۰۰ درصد رشد کرده توی قله خریدیم مقصر خودمونیم ،اینکه توقع دارید دولت از این سهم حمایت کنه که شما بازم ۴۰۰ درصد سود کنید ،توقع بسیار بیجاییه
اینکه همه سابقون بورس بارها گفتن اگر با روند سهم آشنا نیستید صندوق بخرید به همین دلایله که بشه خارج شد
اگر با علم سهم پس از ۴۰۰ درصد رشد خریده شده تقصیر خود ماست و اگر فله همینجوری خریدیم باز هم مقصر ماییم
اصلا حقوقی و دولت و ناظر و .... شیطان مجسم ،اینهمه حرف تکراری چه کمکی به جبران ضرر و سود دهی میکنه
اگر واقعا همه چیزی انقدر گند و مزخرفه و همه عالم در حال توطئه علیه ما هستند دلیل ادامه این مسیر چیه؟ اگر بحث جبران ضرره ،با این همه موثر خبیث چه امیدی به بهبود هست؟بهتر نیست جلوی ضرر بیشترو بگیریم؟
من تا الان ندیدم کسی با حرف های منفی و انداختن تقصیر به گردن بقیه حتی اگر واقعا بخشی مقصر هم باشند به موفقیت رسیده باشه
این حرف ها فقط باعث فرسودگی ذهنی خودمون و بقیه میشه

پ ن : صحبت هام کلی بود و منظور خاصی نداشتم

پ ن : امیدوارم روند بازار بهتر و ضرر همه جبران بشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نرم افزار اندروید همیار سهامدار از کافه بازار نصب کن..خیلی راحت برات محاسبه میکنه
نحوه محاسبه میانگین جدید بعد از خرید مجدد به چه صورته؟

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
نرم افزار اندروید همیار سهامدار از کافه بازار نصب کن..خیلی راحت برات محاسبه میکنه

وب سایتی نیست که همین کار رو انجام بده؟ دیوایس اندرویدی دم دست ندارم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فنورد : نوسان از منفی 5 به مثبت 5 درصد در عرض 15 دقیقه !

پ.ن : برادرا هر موقع سیر شدین یکی دو درصد هم سود به ملت بدید والله جای دوری نمیره ! نشستن سر سفره همه گوشتا رو که میخورن هیچ یه کتکی هم به صاحبخونه میزنن ! :دی

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
واقعا آدم حالش ازین بازار بورس ایران بهم میخوره، نه اون صعودا طبیعی بود نه این سقوطا
تنها فاکتور مهمش همین شاخصه، واقعا خنده داره که بشینی رفتار شاخص کل رو تحلیل کنی بعد چشم بسته سهم بخری بفروشی!
اینکه سهم P/E ـش چنده، سودآوریش چقده، افشا الف داره یا منفجر شده، هیچ کدوم ظاهرا ذره ای اهمیت نداره
فقط باید نگاه کنیم ببینیم شاخص چنده، مقاومت داره؟! تا کجا اصلاح میخوره؟!! جو روانی بازار چیه

بالا