• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
صندوق پالایشی یکم | #پالایش |

[emoji414] 1399/10/13

[emoji843]خالص ارزش روز دارایی ها :

[emoji843]NAV: 74,817

[emoji842]قیمت پایانی سهم در بازار :

[emoji842]PRICE: 76,110

[emoji3532]قیمت بر خالص ارزش دارایی ها :

[emoji3532]P/NAV: %101

- این صندوق با قیمت 100,000 ریال عرضه شد و هم اکنون NAV و قیمت بازار به زیر قیمت عرضه رسیده است.

[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
صندوق سرمایه گذاری زعفران سحرخیز..ثبت نام از فردا
f14b556dead7d46f9700b272b3945772.jpg
2bdb3193acaebc30417ade00e9e3c7f1.jpg
b5523edd582afb8b7fa6c0399bd6b602.jpg
3ccb324ad1adcbc6581fd33fde503594.jpg
e1850315b09132b8a128304e82ae5654.jpg
baccd041822e171ae19dfebf9208edfa.jpg

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شرایط سحرخیز رو گذاشتم ولی برای شرکت در پذیره نویسی مردد هستم..اطلاع زیادی ازش ندارم
از پذیره نویسی "نهال " و " سحرخیز"
اطلاعی دارید ؟
شرکت میکنید؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شرایط سحرخیز رو گذاشتم ولی برای شرکت در پذیره نویسی مردد هستم..اطلاع زیادی ازش ندارم

یعنی دو هفته بعد از اتمام ثبت نام معاملات آغاز میشه ؟

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
معمولا وقتی بدون دلیل و منطق بازار کلا قرمز یا کلا سبز میشه روز بعدش بازار شرایط متفاوتی رو به خودش میبینه
دوستانی که تو ضرر هستن به نظرم اگر شرایط بازار در روزهای آینده بهتر شد پولشون رو خارج کنن جبران ضررها بمونه برای زمان دیگه ای.
چون شرایط بازار واقعا مثل خفت گیری تو کوچه بن بست شده که هیچکاری هم از دستمون بر نمیاد.
گول مثبت شدن های یکی دو روزه رو نخورید. ظاهرا هیچ کفی برای قیمت ها وجود نداره.
من حدودا یکسال قبل وارد این بازار شدم و الان داره تقریبا تمام سودم از بین میره و سر به سر میشم.
قیمت هایی رو برای بعضی نمادها میبینیم که اصلا باور کردنی نیست ولی بازم ریزش میکنن
دارن از روش پختن قورباغه استفاده میکنن. بازار رو دو روز مثبت میکنن و بعدش چهار روز منفی که کسی فرار نکنه
اکثرا هم که تو ضرر هستن و با مثبت شدن بازار به جبران ضررها فکر میکنن. بعضی برای میانگین کم کردن خرید میکنن که اوضاع رو بدتر میکنه.
به حرف این کانال های تلگرامی هم توجه نکنید. اینا 10 تا نماد معرفی میکنن وقتی یکیش تو بازار قرمز مثبت میشه دائما اونو میارن بالا که ما سیگنال دادیم.
با وجود بعضی روزهای سبز ولی این بازار نوسانی همچنان داره به سمت پایین حرکت میکنه.
این نظر شخصی منه و به نظرم اگر تو ضرر هستید و نمیتونید نوسانگیری کنید از بازار خارج بشید و حداقل تا وقتی این دولت هست وارد نشید.
آرامش ذهنی خودتون رو با ادامه دادن یک بازی اشتباه بهم نزنید.

این نظر کاملا شخصیه و اگر فردا بازار مثبت شد و یه کله شاخص تا 3 میلیون رفت نگید تو گفتی :D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نه بانکی اصلا کار نمیکنم :p
شرکتی هم که زیان ساز باشه حتی اگه قرار باشه تحولی توش اتفاق بیوفته رو هم نمیخرم
فقط سود ساز و با ثبات:rolleyes:
آقا از این صندوق سرمایه گذاری زعفران سحرخیز اطلاعاتی دارید؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه شایعه ای هست در مورد احتمال تصویب FATF در مجمع که احتمالا اواخر همین ماه تکلیف ـــش مشخص بشه
تصویب بشه بانکی ها پریدن ، تصویب نشه بانکی ها میرن برای استخراج نفت :دی

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
با سه تا کد پالایش خریدم هم برای خودم هم خانواده..حسابی ضرر شد برام.موندم جواب خانواده رو چی بدم......10 هزار کجا 7400 کجا...
من با 5 تا کد پالایش خریدم و کلا بنظرم از پالایش باید بدون سود بیرون میومدیم حداقل پولی که واسه پالایش داده بودیم ازاد میشد بهرحال همه فریب خوردن و الان هم بنظر من تو این جو روانی اصلا بازارو چک نکنی تا چن وقت بهتره دیگه با این جور ضرر هم ارزشی نداره فروختنش من موندم بعضیا همچین با افتخار تو این قیمتا دارن میفروشن که باید بهشون مدال افتخار داد به هر حال اگه فقط دارا سوم بیاد به داد دارا دوم برسه چون مجبورن هر طور شده حداقل اینو بدون ضرر کنن تا مردم دارا سوم رو بخرن یه خبر دیدم مثل اینکه نوشته بود تا عید دولت دارا سوم رو میده که البته هیچی از این دولت بعید نیس ممکنه اون دارا سوم رو لغو کنه و خیلی راحت پالایشو تا سه چارهزار بکشه پایین به هر حال فعلا به جز صبر کاری نمیشه کرد من همچنان توصیه میکنم فعلا اگه سهمی دارید که ضرر کمی داره یا سر به سر هستید ازش بیاید بیرون و سهمایی که توی ضررید صبر کنید تا در صورت معجزه با سر به سر و یا در غیر اینصورت با ضرر کمتری خارج شید و به هیچ وجه دیگه فریب این زالو صفتا رو نخورید

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من با 5 تا کد پالایش خریدم و کلا بنظرم از پالایش باید بدون سود بیرون میومدیم حداقل پولی که واسه پالایش داده بودیم ازاد میشد بهرحال همه فریب خوردن و الان هم بنظر من تو این جو روانی اصلا بازارو چک نکنی تا چن وقت بهتره دیگه با این جور ضرر هم ارزشی نداره فروختنش من موندم بعضیا همچین با افتخار تو این قیمتا دارن میفروشن که باید بهشون مدال افتخار داد به هر حال اگه فقط دارا سوم بیاد به داد دارا دوم برسه چون مجبورن هر طور شده حداقل اینو بدون ضرر کنن تا مردم دارا سوم رو بخرن یه خبر دیدم مثل اینکه نوشته بود تا عید دولت دارا سوم رو میده که البته هیچی از این دولت بعید نیس ممکنه اون دارا سوم رو لغو کنه و خیلی راحت پالایشو تا سه چارهزار بکشه پایین به هر حال فعلا به جز صبر کاری نمیشه کرد من همچنان توصیه میکنم فعلا اگه سهمی دارید که ضرر کمی داره یا سر به سر هستید ازش بیاید بیرون و سهمایی که توی ضررید صبر کنید تا در صورت معجزه با سر به سر و یا در غیر اینصورت با ضرر کمتری خارج شید و به هیچ وجه دیگه فریب این زالو صفتا رو نخورید
من چند وقت قبل با 50% ضرر خارج شدم و فقط فارس رو بخاطر سهم جایزه نگه داشتم , یه سری از دوستان اومدن گفتم چرا خارج شدی و اشتباه کردی و از این حرفا !!
اگه من اون موقع خارج نمیشدم الان فکر کنم میرفتم روی 70% ضرر
الانم هر زمان این سهام جایزه فارس تو پورتفو آزاد بشه و قابل فروش بشه , اینم میفروشم و دیگه غیر عرضه اولیه عمرا چیزی نمیگیرم
البته اگر عرضه اولیه بزارن بیاد !!

طبق چیزی که اعلام کردن بله..حداقل هم 500 تومن نیاز داره..
البته احتمالا ثبت نامش رو یه مرحله به بهانه های مختلف تمدید میکنن

از پذیره نویسی "نهال " و " سحرخیز"
اطلاعی دارید ؟
شرکت میکنید؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
شما شرکت میکنی ؟

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
من چند وقت قبل با 50% ضرر خارج شدم و فقط فارس رو بخاطر سهم جایزه نگه داشتم , یه سری از دوستان اومدن گفتم چرا خارج شدی و اشتباه کردی و از این حرفا !!
اگه من اون موقع خارج نمیشدم الان فکر کنم میرفتم روی 70% ضرر
الانم هر زمان این سهام جایزه فارس تو پورتفو آزاد بشه و قابل فروش بشه , اینم میفروشم و دیگه غیر عرضه اولیه عمرا چیزی نمیگیرم
البته اگر عرضه اولیه بزارن بیاد !!
شما فک کنم مقدار پولی که گزاشته بودی کم بود و 50 درصد ضرر زیاد اثر خاصی رو اون پول نداشت و بالاخره یه جوری میشد اونو جبران کرد خیلیا هستن سرمایه های زیادی گزاشتن و پولشون گیره و ضرر زیادی کردن و اصلا بخان بکشن بیرون هم نمیشه چون تا بخان اون پولو دوباره از یه راهی برگردونن ممکنه سالها زمان ببره
من خودم حدودا 70 درصد از ضرر خارج شدم و همونجا میتونستم 70 درصد نقد بشم ولی اشتباهی که کردم این بود اون 70 درصد رو فروختم و بجاش همون پولو میانگین کم کردم رو سهمایی که منفی بودم اصلا یه وضع فاجعه باری شد از چاله خودم انداختم تو چاهی که عمقش معلوم نیس الان میتونم بکشم بیرون ولی بازم فعلا بیخیالش شدم به هر حال بازار یه بالای دیگه بزنه بشه ده پونزده درصد هم از ضررا کم تر کرد و با ضرر کمتری خارج شد بهتر از اینه که این مدلی خارج شم الان هر کاری بخای کنی ریسک خودشو داره حتی میشه با ضرر خارج شد همشو بیت کوین خرید ولی ممکنه همونم دو روز دیگه ریزشش شروع شه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان عزیز خیلی هم خودتان را درگیر بالا پایین ها نکنید اگر سهام شرکت سودساز و خوبی را گرفته اید و قیمت سهم افت کرده فرض را بر این بگیرید که پولی را در بانک گذاشته اید و سود کوتاه مدت می گیرید چون بلاخره قیمت سهم شرکت شاید افت کرده باشد ولی سودسازی شرکت که کم نشده و دست کم سود بانکی را از سود نقدی سالیانه شرکت خواهید گرفت و به مرور قیمت سهم هم بالا خواهد رفت .
به نظر من سرمایه گذاری بلند مدت در بورس کمتر از 5 سال فایده ای ندارد . کوتاه مدت و خرید و فروشی هم باید خیلی آدم حرفه ای باشد که من نیستم و چون فعلا توانایی این کار را در خودم نمی بینم خرید و فروشی انجام نمیدهم .

سهامی را هم که سودساز نیستند و دوستاشان ندارید مطمئن باشید بلاخره فرصت سر به سر شدن پیش خواهد آمد . برای نمونه من تا 3 هفته پیش در سهم کاما توی 40% ضرر بودم . یک خبر از افزایش سرمایه آمد و چند روزی صف خرید شد بعد برای افزایش سرمایه بسته شد و تعداد سهام را 10 برابر کرد (900%) بعد از مجمع هم چند روز مثبت بود و دوباره با یک خبر خوب افشا الف زد و یکهو 20% در یک روز رفت بالا و در عین ناباوری در عرض چند روز 40% ضرر من سر به سر شد و سهامم را فروختم و اگر خروج سرمایه داران بزرگ از این سهم نبود صبر می کردم به سود هم برسد ولی نشد ... بلاخره این اتفاق دیر یا زود برای هر سهمی پیش خواهد آمد و به نظرم در ضرر فروختن اشتباه بزرگی است .

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مهمترین خرید و فروش سهامداران عمده در روز گذشته

بازار گردان #وپست مجددا حدود 4 میلیون سهم از این نماد را فروخت.

شرکت توسعه سرمایه و صنعت غدیر خریدار 1.5 میلیون سهمی #سکرد، 4 میلیون سهمی #سپاها و 2.6 میلیون سهمی #سشرق بود.

در روز گذشته شستا 17.6 میلیون سهم #سیتا را خرید.

شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران آتیه ایرانیان نیز خریدار 32 میلیون سهمی #تماوند بود.

شرکت سرمایه گذاری فرهنگیان 1 میلیون سهم #فاراک، 2 میلیون #فملی و 1 میلیون سهم بیمه #معلم را خرید.

شرکت توسعه سرمایه رادین فروشنده 25 میلیون سهمی #خکاوه بود.

شرکت تراکتور سازی ایران برای دومین روز متوالی 2 میلیون سهم #خموتور را به فروش رساند.

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس خریدار5.3 میلیون سهمی #بوعلی، 14 میلیون سهمی #پترول و 8.7 میلیون سهمی #شگویا بود.

شرکت سرمایه گذاری زرین پرشیا 20 میلیون سهم #ثاخت را فروخت.

شرکت رویال صدف کیش 7 میلیون سهم #وساپا خرید.

گروه سرمایه گذاری امید خریدار #کگل و #کچاد بود، از هر کدام یک میلیون سهم.

صندوق بازارگردانی امید لوتوس پارسیان روز گذشته 2.3 میلیون سهم #رتاپ و طی سه روز اخیر 12 میلیون سهم #ختوقا را خریده است.

صندوق سرمایه گذاری تدبیرگران فردا طی روز معاملاتی قبل خریدار 18 میلیون سهمی #ثبهساز، 10 میلیون #ثامید، 1.2 میلیون سهم #ولشرق، 2 میلیون سهم #وپویا، 1.3 میلیون سهم #آبادا و 1.2 میلیون سهم #ثپردیس بود.

صندوق بازارگردانی سهم آشنا یکم روز معاملاتی گذشته 15 میلیون سهم #خساپا، 1.7 میلیون سهم #ولساپا و 1 میلیون سهم #قشرین خرید.

بازارگردان #وشهر سرانه خریدش را افزایش داد و روز گذشته خریدار 10 میلیون سهمی بانک شهر بود.

گروه مالی پارسیان خریدار 15 میلیون سهم #وپارس و 1میلیون سهم #لوتوس بود.

صندوق بازارگردانی سپهر بازار سرمایه در 4 روز معاملاتی اخیر جدود 167 میلیون سهم #وسپهر خریده است

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستانی که صندوق سحرخیز رو میخرن دست ها بالا
40.gif

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کارگزاری مفید که سفارش اصلا ثبت هم نمیشه !
خوب بود
ولی قبول دارم چند روزی خیلی کند بود
کارگزاری مبین سرمایه رو امتحان کن
من اقتصاد بیدارم بخاطر اون استادهای بزرگش ثبتنام کردم ولی کارگزاریش خوب نیست
مبین سرمایه رو ثبتنام کردم ولی استفاده نکردم
انگار فقط مفید میتونم کار کنم

بالا