• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بانکی ها همه با مثبت و صف خرید سنگین باز شدن حالا دی رو ببینیم چیکار میکنه !
این لایحه fatf تصویب بشه بانکی ها شارپ خوبی میزنن
پلشت تر از حقوقی دی نداریم
دست دزد میدادن سهم رو به این روز نمی افتاد !
فقط اردر خرید رو نگاه کنین
37000
37001
37002
37003
:oops::oops::oops:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این پست ها رو از تاپیک همسایه حتما بخونید :
پست یک ( از همینجا بخونید :p )
1 - امروز مهرام رو فروختم ( شاید بالاتر بره ولی دیگه بیشتر نمیخوام ، بالاتر هم رفت مهم نیست ، اگه از قیمت فروش امروزم 15 درصد پایینتر اومد میخرم اگه نیومد کل قدرتم رو روی زر ماکارون و سپید متمرکز میکنم ) ، شرکت های کوچیک برای فروششون که مشتری پیدا بشه اول باید قیمت سهم سیگنال خرید تکنیکالی صادر بکنه و اینکه برای فروش باید درست عمل بکنی ، اگه به موقع نفروشی ، دیگه خریدار پیدا نمیشه . یعنی پیدا میشه ولی موقع فروش اردر بزاری قیمت پایین میاد و یا اردرهای خرید رو حذف میکنن
282.gif

پست دو

پست سه

پست چهار

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
پلشت تر از حقوقی دی نداریم
دست دزد میدادن سهم رو به این روز نمی افتاد !
فقط اردر خرید رو نگاه کنین
37000
37001
37002
37003
:oops::oops::oops:
دی چه مرگشه، هر روز افشا میاد رو کدال بعد کشف قیمت باطل میشه
لج و لجبازی در حد کودکستان
ویرایش: مث اینکه تایید شد منفی 5 درصد و بازم افشا داد تا از منفی فردا جا نمونه :D

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دی چه مرگشه، هر روز افشا میاد رو کدال بعد کشف قیمت باطل میشه
لج و لجبازی در حد کودکستان
ویرایش: مث اینکه تایید شد منفی 5 درصد و بازم افشا داد تا از منفی فردا جا نمونه :D
حریص شدن دارن سرمایه ملت رو به فنا میدن
فکر کنم امروزم باطل بشه چون دوباره افشا زد
من فکر کردم تائید افزایش سرمایش باشه نگو اصلاحیه افشای قبلی بود !

damino

Registered User
لایک‌ها
74
یه سوالی برام پیش اومده :
وقتی صندوق سرمایه‌گذاری میاد از یه سهم خروج میزنه و یا ورود به نظرتون پشت این کار استراتژی و یا خبرهای رانتی وجود داره ؟ مثلا صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی سهم آشنا یکم امروز تو منفی 5 درصد سصفها رو اضافه کرد (اتفاقی داشتم صف ـــش رو بررسی میکردم دیدم) نیم ساعت بعد از خرید سهم شد مثبت 5 درصد ! جالب تر اینکه شناوری سهم حدود 10 درصده !!!
از کجا میشه خرید و فروش این صندوق ها رو دید؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از کجا میشه خرید و فروش این صندوق ها رو دید؟

از قسمت سهامداران tsetmc.ir

مثلا سهم سصفها

1609766554079.png

از قسمت سهامداران تغییرات رو میتونید مشاهده کنید و اگر میخواهید ببنید شرکت و یا صندوق سهامدار عمده کدوم سهم ـــه باید روی اسم شرکت یا صندوق کلیک کنید

1609766074919.png

تا نمودار تغییرات + سایر سهم های سهامدار عمده رو بیاره

1609766372767.png

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
همین صندوق دیروز مقداری خکمک رو روی مثبت 5 درصد فروخته و الان این سهم منفی ـــه !
سصفها رو دیروز روی منفی 5 اضافه کرده دیروز در ادامه بازار مثبت 5 درصد خورد و امروز روی مثبت 5 همون مقدار اضافه کرده رو فروخته !
قشرین رو دیروز روی منفی اضافه کرده و صبح اول وقت دوباره روی منفی 500 هزار تا اضافه کرده و الان مثبت ـــه !
خکار رو دیروز روی منفی اضافه کرده الان مثبت !
خاذین رو دیروز روی منفی اضافه کرده الان مثبت !

همه اینها میتونن اتفاقی باشن ؟
به نظرتون چه طوره همراه با این صندوق ها خرید و فروش کنیم ؟

در صورتی که عملکرد یک صندوق رو خوب میدونید خرید واحد های اون صندوق منطقی تر هست .

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
برای حل این مشکل ، راه حل به نظر بنده سهامداری هستش

یعنی رانت ما ، " صبر ماست ":rolleyes:
مای ما با مای شما فرق داره فعلا که رانت شما یعنی سهامداری و صبر ما شده عامل بدبختی ما :rolleyes:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مای ما با مای شما فرق داره فعلا که رانت شما یعنی سهامداری و صبر ما شده عامل بدبختی ما :rolleyes:
ما هم همون شماییم
فقط یکم بیشتر یکسری چیزا رو دیدیم و تجربه کردیم
من خودم اینقدر روی قله خریدم ، اینقدر ضرر کردم ، حتی هنوز هم اینقدر ضرر میکنم و اینقدر اشتباه دارم ولی حجمش کمتر شده :p

تجربه ها کم کم به دست میاد ، مثلا من وقتی تیر اردیبهشت و تیر و مرداد از حباب صحبت میکردم خیلیا اصلا براشون قابل درک نبود که از چی صحبت میکنم
الان هر کسی که از ابتدای امسال وارد بورس شده باشه خیلی چیزا رو به چشم دیده که بعد از اونا ندیدن ! همین تجربست
تجربه هم هزینه داره ، یکی تک سهم میشه ، بعد میفهمه تک سهمی بده ، یکی سهم رو به گفته دوستش یا کانال ها میخره بعد میفهمه اشتباه کرده ، یکی روی قله میخره بعد میفهمه اشتباه کرده

هممون باید اینقدر اشتباه بکنیم ، در کنارش هم مطالعه داشته باشیم تا کم کم با بازی و قواعدش آشنا بشیم . بعد از مدتی کم کم دست راه میوفته و چم و خم سرمایه گذاری در میاد

خیلی پیش اومده خودم چیزی رو خوندم ولی منظور رو متوجه نشدم یا اینقدر برام بدیهی بود که اصلا توی ذهنم ننشسته ولی وقتی یکبار خودم موضوعی رو به چشم دیدم و درکش کردم تازه متوجه شدم اون مطلبی که خونده بودم ، ایــــــــــن بوده و به خاطر ضعف اطلاعاتی بنده ، اون موقع بدیهی به نظر میومده ولی در حقیقت متوجه اون موضوع نبودم:D

جدای از موضوع تجربه ، بازارهای مالی پر از درس و نکات ریز و درشت و ... هستش در حدی که بعد از 5 یا 10 سال ، فکر میکنی حرفه ای شدی ولی یکم که زوم اوت میکنی ، تازه میفهمی این 10% ماجراست و اول راهی ، همینطوری 10 سال و 20 سال و 30 سال و ... میگذره و کم کم پخته میشیم و توی همین مسیر پخته شدن اینقدر درس میگیریم و از کارمون لذت میبریم که هیچکدوم از سختی های مسیر برامون نه تنها سخت نیست ، لذت بخش هم میشه:p

الان من بگم ، یک سبد توی 1 روز 5 میلیارد زیان بده ، اصلا برام اهمیتی نداره ، شما شاید منظورم رو متوجه نشی ، درصورتی که یه واقعیته و اگه من رقم های بالایی سبدم بالا پایین بشه ، نسبت به این بالا پایین ها بی تفاوت شدم . یا اگه بگم از یک سهم به اشتباه 5 میلیارد بخرم و توی ضرر 1 میلیاردی برم ، بدون هیچ استرسی میفروشمش ، شاید خنده دار باشه که چطور نسبت به 1 میلیارد بی تفاوتم ! اما از اون طرف یکی ممکنه با یک خرید 10 میلیونی که 2 میلیون توی ضرر میره ، حد ضررش فعال بشه ، اون رو به خاطر زیان 2 میلیونی نفروشه :rolleyes:
موضوع عدد ریالی پوله نیست ، چیزای دیگست که باعث میشه دیگه از بازار ترسی نداشته باشی و مثل یدونه شیر وحشی ولی رام شده باهاش بازی بکنی که گاهی اوقات یه گازی چیزی میگیره ولی کشتن توی ذاتش نیست :p

خلاصه حرفام اینه : " اصلا سخت نگیر ، از همین بالا پایینا لذت ببر به شرطی که پولی که در بازه زمانی 1 یا 2 سال آینده بهش نیاز داری رو وارد نکنی . چیزایی که یادمیگیریم اونقدری جذاب و بی انتهاست که روز به روز بیشتر عاشقش میشیم "

avan

Registered User
لایک‌ها
207
شتوکا کمرجان فنورد تابا شزنگ شرنگی ثعتما
خلنت ومشان زیر نظر دارم عالین
2 هفته ی پیش گفتم سهم کوچیک بخرید
سهم بزرگ و شاخص ساز و بالای 150میلیون برگ سهم رو بفروشید سهم کوچیک بخرید
از اون موقع تا الان برید چک کنید ببینید چی شدن

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوباره بازار یه روز مثبت شد حقوقی خودرو و خساپا وحشی شدن
همین ها تا بازار رو منفی نکنن ول کن نیستن
احتمالا خساپای زیر 200 تومن هم ببینیم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مهمترین خرید و فروش سهامداران عمده در روز گذشته

در جریان داد و ستد های روز دوشنبه بازار گردان تجارت فروشنده 42 میلیون سهمی #وتجارت بود. در مقابل بازارگردان #وبملت 12 میلیون سهم از این لیدر بانکی را خرید.

گروه بهمن روز گذشته 5 میلیون سهم بیمه #ملت را به فروش رساند.

صندوق بازنشستگی نیرو های مسلح فروشنده 4 میلیون سهمی #حفاری بود.

موسسه اندوخته شاهد روز قبل 1.5 میلیون سهم #تکشا و حدود 3 میلیون سهم #ودی را فروخت.

شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران در 4 روز معاملاتی گذشته حدود 16 میلیون سهم #شتوکا را به فروش رسانده است.

گروه توسعه مالی مهر آیندگان دیروز فروشنده 22 میلیون سهمی بیمه #البرز بود. شرکت سرمایه گذاری توسعه معین ملت نیز در دوروز گذشته 6 میلیون سهم از این نماد بیمه ای را فروخته است.

بازارگردان تجارت علاوه بر فروش وتجارت، دیروز 1.5 میلیون سهم #رکیش را هم فروخت.

گروه سرمایه گذاری امید روز دوشنبه خریدار 3 میلیون سهمی #کگل بود.

صندوق بازارگردانی امید لوتوس پارسیان 2.3 میلیون سهم #رتاپ، 3.2 میلیون سهم #ختوقا و 1.4 میلیون سهم #وایران را به فروش رساند.

گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین همچنان فروشنده #چخزر می باشد.

شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن اعتماد ایرانیان همچون روز یکشنبه، دیروز نیز 9 میلیون سهم #فزرین را به فروش رساند.

صندوق سرمایه گذاری تدبیرگران فردا دیروز هم فروشنده بود، به طوری که 30 میلیون سهم #ثبهساز، 2 میلیون #آبادا، 20 میلیون #ثامید، 1.3 میلیون سهم #ولشرق و 2.2 میلیون سهم #وپویا را فروخت.

صندوق بازارگردانی سهم آشنا یکم روز گذشته فروشنده 2 میلیون سهمی #خاذین، 4 میلیون سهم #ولساپا، 30 میلیون سهم #خساپا و 2.7 میلیون سهمی #وساپا بود.

بازارگردان سپهر بازار سرمایه روز دوشنبه 1.5 میلیون سهم #فاذر را فروخت و در مقابل خریدار 23 میلیون سهمی #وسپهر بود.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
چطور ممكنه يه سهم ١٠٠ ميليون صف خريد باشه و روز بعد ١٣٠ ميليون صف فروش !!!
يعني تو ١٢ ساعت چه اتفاقي واسه اون شركت افتاده !
سوالی که من اومدم بپرسم از قدیمی‌های بازار اینه که این رفتار رو دیده بودن یا تازه ست؟
صرفن جهت کسب تجربه بیشتره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام دوستان
با تجربه ی کمی که تو بورس دارم اما سه تا نکته خدمتتون بگم من باب اینکه یه کوچولو تجربه از لحاظ سنی و تو پیچ و خم سخت زندگی به دست آوردم و میخوام ربطش بدم به بورس
لطفا به حساب سیگنال و این حرفا نزارید سابقه بنده هم که تو این سایت و خیلی از فرومها با همین نام کاربری مشخصه

اول اینکه ریزش چند ماه پیش از من یه آدم پخته ساخت که : 1- طمع تو سود نداشته باشم 2- سهم رفت تو ضرر حدش رو رعایت کنم و بفروشم (کاری که نکردم و دو سوم سرمایم رفت) 3- همه پول سرمایه گذاریم رو تو بورس نزارم

دوم اینکه تو بورس اینو یاد گرفتم دنبال سهمایی که همه میرن من نرم مخصوصا اونایی که تو چشم هستن باید دنبال سهمایی باشم که به گوش کمتر کسی خورده باشه و اینکه حجم مبنای کمی داشته باشه + اینکه شناوری سهم کم باشه تا اگر حقیقی و حقوقی خواست برش گردونه با پول کم برگرده و قفل صف فروش نشه

سوم اینکه تقریبا تو دو ماه گذشته بعد از شروع سونامی سقوط بورس به دست آقایون که سرمایه ی خیلیها به باد رفت؛ خداروشکر ضرر نکردم که هیچ سود هم کردم به همین خاطر سهمایی خریدم که همه میگفتن نخر, سوپر حبابه, رشدهای خیلی زیاد و غیر منطقی داشته و ....

مطمئنا شما دوستان با تجربه منظورم رو از مورد سوم کاملا متوجه شدید اما این تجربه دوماهه نشون داد که حرفایی که خیلی ها اول ورودم به بورس زدن کاملا غلط بود و در انتها تجربه عملی خودم باعث شد که چه سهمی بخرم که البته بابتش ضرر کلانی دادم

و باز هم تجربه به من آموخت برای هر چیزی که وقت خیلی زیادی بزاری (نه یک یا دوساعت حداقل برای بورس و بازارهای مالی روزی 10 ساعت جدا از ساعات معامله بازار) واقعا مطلبهایی گیرتون میاد که میتونید کمتر از یکسال ره 3 ساله رو برید و تجربه مثبتی داشته باشید اما اگر بخواین حرف دیگران (آدمهای بی تجربه منظورمه) رو گوش کنید فکرتون مختل میشه و همین باعث ضرر بیشتر میشه

و اینکه بعد از دو سه ماه تحقیقی و بررسی اجمالی و زیر نظر گرفتن بازار رمز ارزها؛ بالاخره ورود کردم هر چند با مبلغ کم شروع کردم که دستم گرم بشه و شروع کنم به یادگیری
با اینکه هدفم ترید نیست و بیشتر میخوام چند سال هولد کنم اما در این زمینه و بعد از بازار بورس حداقل تا ساعت 9 شب وقت میزارم و اخبار, کامنت, سابقه و کلی مطلب در مورد اکثر ارزها میخونم (هم از روی ذوق و پیدا کردن قلقها و هم بدست آوردن تجربه)
از لحاظ زمانی دقیقا یاد روزهایی افتادم که تو پی تی, پی سی ورد و موبایلستان, شهر سخت افزار و ... ساعتها برای هموطنان خودم وقت میزاشتم و هزینه میکردم تا بتونم دانسته های کم خودم رو انتقال بدم البته دیگه کمر درد خیلی کارم رو سخت کرده و طلب دعا دارم.

پ ن : منظورم از این حرفا اصلا سیگنال خرید و یا فروش و جهت دهی برای هیچ سهمی و برای هیچکس نیست فقط خواستم مطالب داخل ذهنم رو به اشتراک بزارم

ارادتمند همه
16.gif
72.gif

بالا