سلام دوستان
با تجربه ی کمی که تو بورس دارم اما سه تا نکته خدمتتون بگم من باب اینکه یه کوچولو تجربه از لحاظ سنی و تو پیچ و خم سخت زندگی به دست آوردم و میخوام ربطش بدم به بورس
لطفا به حساب سیگنال و این حرفا نزارید سابقه بنده هم که تو این سایت و خیلی از فرومها با همین نام کاربری مشخصه
اول اینکه ریزش چند ماه پیش از من یه آدم پخته ساخت که : 1- طمع تو سود نداشته باشم 2- سهم رفت تو ضرر حدش رو رعایت کنم و بفروشم (کاری که نکردم و دو سوم سرمایم رفت) 3- همه پول سرمایه گذاریم رو تو بورس نزارم
دوم اینکه تو بورس اینو یاد گرفتم دنبال سهمایی که همه میرن من نرم مخصوصا اونایی که تو چشم هستن باید دنبال سهمایی باشم که به گوش کمتر کسی خورده باشه و اینکه حجم مبنای کمی داشته باشه + اینکه شناوری سهم کم باشه تا اگر حقیقی و حقوقی خواست برش گردونه با پول کم برگرده و قفل صف فروش نشه
سوم اینکه تقریبا تو دو ماه گذشته بعد از شروع سونامی سقوط بورس به دست آقایون که سرمایه ی خیلیها به باد رفت؛ خداروشکر ضرر نکردم که هیچ سود هم کردم به همین خاطر سهمایی خریدم که همه میگفتن نخر, سوپر حبابه, رشدهای خیلی زیاد و غیر منطقی داشته و ....
مطمئنا شما دوستان با تجربه منظورم رو از مورد سوم کاملا متوجه شدید اما این تجربه دوماهه نشون داد که حرفایی که خیلی ها اول ورودم به بورس زدن کاملا غلط بود و در انتها تجربه عملی خودم باعث شد که چه سهمی بخرم که البته بابتش ضرر کلانی دادم
و باز هم تجربه به من آموخت برای هر چیزی که وقت خیلی زیادی بزاری (نه یک یا دوساعت حداقل برای بورس و بازارهای مالی روزی 10 ساعت جدا از ساعات معامله بازار) واقعا مطلبهایی گیرتون میاد که میتونید کمتر از یکسال ره 3 ساله رو برید و تجربه مثبتی داشته باشید اما اگر بخواین حرف دیگران (آدمهای بی تجربه منظورمه) رو گوش کنید فکرتون مختل میشه و همین باعث ضرر بیشتر میشه
و اینکه بعد از دو سه ماه تحقیقی و بررسی اجمالی و زیر نظر گرفتن بازار رمز ارزها؛ بالاخره ورود کردم هر چند با مبلغ کم شروع کردم که دستم گرم بشه و شروع کنم به یادگیری
با اینکه هدفم ترید نیست و بیشتر میخوام چند سال هولد کنم اما در این زمینه و بعد از بازار بورس حداقل تا ساعت 9 شب وقت میزارم و اخبار, کامنت, سابقه و کلی مطلب در مورد اکثر ارزها میخونم (هم از روی ذوق و پیدا کردن قلقها و هم بدست آوردن تجربه)
از لحاظ زمانی دقیقا یاد روزهایی افتادم که تو پی تی, پی سی ورد و موبایلستان, شهر سخت افزار و ... ساعتها برای هموطنان خودم وقت میزاشتم و هزینه میکردم تا بتونم دانسته های کم خودم رو انتقال بدم البته دیگه کمر درد خیلی کارم رو سخت کرده و طلب دعا دارم.
پ ن : منظورم از این حرفا اصلا سیگنال خرید و یا فروش و جهت دهی برای هیچ سهمی و برای هیچکس نیست فقط خواستم مطالب داخل ذهنم رو به اشتراک بزارم
ارادتمند همه