یه چیز خیلی خیلی جالب :
وآیند (بانک آینده) چند روز صف فروش بوده امروز حوالی ساعت 12 به یک باره صف فروش به صف خرید تبدیل میشه ! با 130 میلیون حجم یعنی یه چیزی حدود 5 برابر میانگین ماهانه !
دلیل این همه تقاضا ساعت 19:20 دقیقه با اطلاعیه ای که روی کدال میاد مشخص میشه !
مشاهده پیوست 1216432
جالبه نه ؟!
متاسفانه نشت اطلاعات از معضلات اساسی بازار سرمایه کشور ماست . مسئولان نظارتی وظیفه دارند با این فساد ها برخورد کنند و زمینه ایجاد اونها رو از بین ببرند . خیلی راحت از کدهایی که ساعت 11:50 رنج کشیدن میشه فهمید که چه کسانی اطلاعات نهانی بدست آوردن . اگر همه اطلاعات برابر داشتند ، این سهامدارانی که سهمشون رو فروختند شاید الان سهمشون تو دستشون می بود .
برای حل این مشکل ، راه حل به نظر بنده سهامداری هستش
من روشم همینه . از اونجایی که رانت ندارم یا اگه هم داشته باشم به هیچ وجه استفاده نمیکنم و کلا درگیر این موضوعات نیستم ، پس همیشه سهامدار میمونم ، فقط زمانی که سهم رشد زیادی بکنه که به نظرم قیمتش بالا باشه و یا خبر مثبتی بیاد که به خاطر اون خبر از چند روز قبل مثبت شده باشن و بعد خبره بیادش ، یه جورایی مثبت ها پیش خور شده
و چون من از اون سود پیش خور شده بهره مند شدم ، وقتی مشتری های زیادی صف کشیدن و خریدار وجود داره و جو مثبته ، کم کم میفروشم و وقتی خریدارای جدید فکر میکنن رشد تازه میخواد شروع بشه ، روند کاهشی شروع میشه ( قبلش هم شاید یکم مثبت بخوره )
و مجدد وقتی 15یا 20 درصد منفی خورد ، آروم آروم خرید میکنم و با تعداد سهام بیشتری روی سهم میشینم
این مدلی عملا مشکل رانت حل میشه و حتی قبل از اینکه رانتی ها وارد بشن ، ما سهم رو داریم

یعنی رانت ما ، " صبر ماست "

تازه یکی از مزیت های این مدل سهامداری کردن اینه که گاهی اوقات سهم روند به خصوصی به خودش نگرفته که از نظر تکنیکالی سیگنال خرید بده ولی عملا سهم طی مدت زمانی که در حال رصدش بودیم و روند خاصی نداشته ، یهو میبینی 10 یا 15 درصد طی چند ماه بالا رفته ، این مدلی از ذره ذره سودهای که یک سهم میتونه به ما بده ، استفاده میکنیم
فقط باید برای این مدل سهامداری شرکت واقعا عملکرد گذشته خوبی داشته باشه و اون ویژگی های به خصوص مد نظر بنده رو داشته باشه که بالا پایین شدن های قیمت سهم زمان سهامداری برام مهم نباشه