• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چیرا ؟
73.gif
خوب بود
ولی قبول دارم چند روزی خیلی کند بود
کارگزاری مبین سرمایه رو امتحان کن
من اقتصاد بیدارم بخاطر اون استادهای بزرگش ثبتنام کردم ولی کارگزاریش خوب نیست
مبین سرمایه رو ثبتنام کردم ولی استفاده نکردم
انگار فقط مفید میتونم کار کنم

اره چند روزی هست بعضی وقتا کند میشه مفید
ولی این مشکل امروز به خاطر این بود من یه سهمی رو فروخته بودم میخواستم با پول فروش اون سهم این پذیره نویسی رو بخرم که اجازه نمیداد
پول به حساب کارگزاری واریز کردم ، خرید برام ثبت شد
---------------------------------------------
راستی هم زمان با سحرخیز پذیره نویسی صندوق نهال هم در حال انجامه

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه سوالی برام پیش اومده :
وقتی صندوق سرمایه‌گذاری میاد از یه سهم خروج میزنه و یا ورود به نظرتون پشت این کار استراتژی و یا خبرهای رانتی وجود داره ؟ مثلا صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی سهم آشنا یکم امروز تو منفی 5 درصد سصفها رو اضافه کرد (اتفاقی داشتم صف ـــش رو بررسی میکردم دیدم) نیم ساعت بعد از خرید سهم شد مثبت 5 درصد ! جالب تر اینکه شناوری سهم حدود 10 درصده !!!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
راستی هم زمان با سحرخیز پذیره نویسی صندوق نهال هم در حال انجامه
دوستان اگر در مورد نهال اطلاعات دارن به اشتراک بزارن

ضمنا چه تضمینی وجود داره که صندوق سحرخیز و نهال سرنوشتی مشابه پالایش یکم پیدا نکنه ؟
1052.gif

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان اگر در مورد نهال اطلاعات دارن به اشتراک بزارن

ضمنا چه تضمینی وجود داره که صندوق سحرخیز و نهال سرنوشتی مشابه پالایش یکم پیدا نکنه ؟
1052.gif
جدا بعد این همه اتفاق شما دنبال تضمینی؟ :D

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
در مورد پذیره‌نویسی صندوق #سحرخیز

کلا بازدهی پذیره‌نویسی صندوق با پذیره‌نویسی سهام معمولی فرق داره. یعنی مثلا اگر #تماوند با 1400% باز شده، معنی‌اش این نیست که #سحرخیز هم چنین خواهد شد! اگر به شکلی غیر طبیعی بالاتر از NAV باز بشه، درجا باطل می‌شه. ماهیت صندوق‌ها اینطوریه. نمونه‌اش صندوق #ارزش که حوالی تیر ماه باز شد و اگر درست یادم مونده باشه 10% مثبت گرفت و 1100 مچ شد. یعنی اونی که روز اول اسم نوشته بود و پولش خوابیده بود با اونی که به فرض هفتۀ دوم، سوم می‌خرید تفاوتی نداشت و البته بعدها هم که بعد از ریزش قیمت صندوق به زیر 1000 تومان رسید. مثل #پالایش که کلا اومد زیر قیمت اسم‌نویسی و من، که بعدها 2 پله مجدد خرید زدم، رو غرق و افسرده کرده! البته مردم برای #ارزش تا 2000 تومان هم صف خرید تشکیل دادن ولی به هر حال ناظر صندوقی رو که بالای NAV باز بشه درجا باطل می‌کنه [باز شدن ربطی به معامله روزانه نداره]. بازم استثنا هست؛ مثلا دارا یکم که اون اوایل تا 34 تومان هم معامله شد. خلاصه مطلب اینکه پذیره‌نویسی صندوق با پذیره‌نویسی سهام معمولی یکی نیست و بازدهی یکسانی نداره.

نکتۀ 1: دیدیم که این بازار همواره آدم رو غافلگیر می‌کنه – چه از نوع مثبت و چه از نوع منفی – و قوانین و شرایط یکسان نیست. در نتیجه اگر این صندوق با درصد جذابی باز شد، بنده بی‌تقصیرم! صرفا روند صندوق‌های قبلی رو گفتم. مطلقا ایده‌ای ندارم که اسم‌نویسی این صندوق با منفعت همراه خواهد بود یا با ضرر.

نکتۀ 2: جذابیت #سحرخیز، حداقل روی کاغذ، در اینه که در کالاهای کشاورزی پذیرفته شده در بورس کالا سرمایه‌گذاری می‌کنه [به طور مشخص زعفران] و از این نظر می‌تونه متفاوت با سایر صندوق‌های ETF باشه. #ارزش که مثال زدم صندوق سهامی هست و تکلیفش مشخص. #سحرخیز رو شاید بیشتر بشه با صندوق #طلا مقایسه کرد که ساز و کار سرمایه‌گذاری‌اش متفاوته.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه چیز خیلی خیلی جالب :
وآیند (بانک آینده) چند روز صف فروش بوده امروز حوالی ساعت 12 به یک باره صف فروش به صف خرید تبدیل میشه ! با 130 میلیون حجم یعنی یه چیزی حدود 5 برابر میانگین ماهانه !
دلیل این همه تقاضا ساعت 19:20 دقیقه با اطلاعیه ای که روی کدال میاد مشخص میشه !

وآیند.PNG

جالبه نه ؟!

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یه چیز خیلی خیلی جالب :
وآیند (بانک آینده) چند روز صف فروش بوده امروز حوالی ساعت 12 به یک باره صف فروش به صف خرید تبدیل میشه ! با 130 میلیون حجم یعنی یه چیزی حدود 5 برابر میانگین ماهانه !

مشاهده پیوست 1216432

جالبه نه ؟!

متاسفانه نشت اطلاعات از معضلات اساسی بازار سرمایه کشور ماست . مسئولان نظارتی وظیفه دارند با این فساد ها برخورد کنند و زمینه ایجاد اونها رو از بین ببرند . خیلی راحت از کدهایی که ساعت 11:50 رنج کشیدن میشه فهمید که چه کسانی اطلاعات نهانی بدست آوردن . اگر همه اطلاعات برابر داشتند ، این سهامدارانی که سهمشون رو فروختند شاید الان سهمشون تو دستشون می بود .

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
متاسفانه نشت اطلاعات از معضلات اساسی بازار سرمایه کشور ماست . مسئولان نظارتی وظیفه دارند با این فساد ها برخورد کنند و زمینه ایجاد اونها رو از بین ببرند . خیلی راحت از کدهایی که ساعت 11:50 رنج کشیدن میشه فهمید که چه کسانی اطلاعات نهانی بدست آوردن . اگر همه اطلاعات برابر داشتند ، این سهامدارانی که سهمشون رو فروختند شاید الان سهمشون تو دستشون می بود .

این یه تخلف واضح ـــه اصولا معاملات امروز باید باطل بشه یا حداقل بخشی از معاملات . آخه اون سهامدار خرد که به چنین اطلاعاتی دسترسی نداره چه گناهی کرده ؟
سوالی که اینجا پیش میاد چرا چنین اطلاعیه ای رو عصر روی کدال بارگذاری میکنن ؟ مطمئنا این فروش صبح اتفاق افتاده !

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه چیز خیلی خیلی جالب :

مشاهده پیوست 1216432

جالبه نه ؟!
برای حل این مشکل ، راه حل به نظر بنده سهامداری هستش

من روشم همینه . از اونجایی که رانت ندارم یا اگه هم داشته باشم به هیچ وجه استفاده نمیکنم و کلا درگیر این موضوعات نیستم ، پس همیشه سهامدار میمونم ، فقط زمانی که سهم رشد زیادی بکنه که به نظرم قیمتش بالا باشه و یا خبر مثبتی بیاد که به خاطر اون خبر از چند روز قبل مثبت شده باشن و بعد خبره بیادش ، یه جورایی مثبت ها پیش خور شده
و چون من از اون سود پیش خور شده بهره مند شدم ، وقتی مشتری های زیادی صف کشیدن و خریدار وجود داره و جو مثبته ، کم کم میفروشم و وقتی خریدارای جدید فکر میکنن رشد تازه میخواد شروع بشه ، روند کاهشی شروع میشه ( قبلش هم شاید یکم مثبت بخوره )
و مجدد وقتی 15یا 20 درصد منفی خورد ، آروم آروم خرید میکنم و با تعداد سهام بیشتری روی سهم میشینم

این مدلی عملا مشکل رانت حل میشه و حتی قبل از اینکه رانتی ها وارد بشن ، ما سهم رو داریم :D
یعنی رانت ما ، " صبر ماست ":rolleyes:
تازه یکی از مزیت های این مدل سهامداری کردن اینه که گاهی اوقات سهم روند به خصوصی به خودش نگرفته که از نظر تکنیکالی سیگنال خرید بده ولی عملا سهم طی مدت زمانی که در حال رصدش بودیم و روند خاصی نداشته ، یهو میبینی 10 یا 15 درصد طی چند ماه بالا رفته ، این مدلی از ذره ذره سودهای که یک سهم میتونه به ما بده ، استفاده میکنیم
فقط باید برای این مدل سهامداری شرکت واقعا عملکرد گذشته خوبی داشته باشه و اون ویژگی های به خصوص مد نظر بنده رو داشته باشه که بالا پایین شدن های قیمت سهم زمان سهامداری برام مهم نباشه

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
چقدر دوستان اشتباه معاملاتی دارند . واقعا ناراحت شدم .
متاسفانه دنبال آموزش صحیح نرفتید .
هنوز دیر نشده یکم در باب مدیریت سرمایه ، حد ضرر ، حد سود ، کنترل هیجانات کار کنید . به بازار سبر چند روز آینده دلخوش نکنید .
بازار سرمایه جزو بی رحمترین بازارها هست .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه سوالی برام پیش اومده :
وقتی صندوق سرمایه‌گذاری میاد از یه سهم خروج میزنه و یا ورود به نظرتون پشت این کار استراتژی و یا خبرهای رانتی وجود داره ؟ مثلا صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی سهم آشنا یکم امروز تو منفی 5 درصد سصفها رو اضافه کرد (اتفاقی داشتم صف ـــش رو بررسی میکردم دیدم) نیم ساعت بعد از خرید سهم شد مثبت 5 درصد ! جالب تر اینکه شناوری سهم حدود 10 درصده !!!

همین صندوق دیروز مقداری خکمک رو روی مثبت 5 درصد فروخته و الان این سهم منفی ـــه !
سصفها رو دیروز روی منفی 5 اضافه کرده دیروز در ادامه بازار مثبت 5 درصد خورد و امروز روی مثبت 5 همون مقدار اضافه کرده رو فروخته !
قشرین رو دیروز روی منفی اضافه کرده و صبح اول وقت دوباره روی منفی 500 هزار تا اضافه کرده و الان مثبت ـــه !
خکار رو دیروز روی منفی اضافه کرده الان مثبت !
خاذین رو دیروز روی منفی اضافه کرده الان مثبت !

همه اینها میتونن اتفاقی باشن ؟
به نظرتون چه طوره همراه با این صندوق ها خرید و فروش کنیم ؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
همین صندوق دیروز مقداری خکمک رو روی مثبت 5 درصد فروخته و الان این سهم منفی ـــه !
سصفها رو دیروز روی منفی 5 اضافه کرده دیروز در ادامه بازار مثبت 5 درصد خورد و امروز روی مثبت 5 همون مقدار اضافه کرده رو فروخته !
قشرین رو دیروز روی منفی اضافه کرده و صبح اول وقت دوباره روی منفی 500 هزار تا اضافه کرده و الان مثبت ـــه !
خکار رو دیروز روی منفی اضافه کرده الان مثبت !
خاذین رو دیروز روی منفی اضافه کرده الان مثبت !

همه اینها میتونن اتفاقی باشن ؟
به نظرتون چه طوره همراه با این صندوق ها خرید و فروش کنیم ؟
قطعا با حجم خریدی که اینا میکنن نمیتونه بدون آگاهی و خبرهای پشت سهم باشه
اما مثلا تو پیشگشایش که اردر میزاره از کجا می تونیم بفهمیم چه سهمی رو منفی 5 خریده ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قطعا با حجم خریدی که اینا میکنن نمیتونه بدون آگاهی و خبرهای پشت سهم باشه
اما مثلا تو پیشگشایش که اردر میزاره از کجا می تونیم بفهمیم چه سهمی رو منفی 5 خریده ؟

اکثر سهم ها رو در زمان عادی بازار خرید و فروش میکنن . به نظر میاد امروز قشرین رو تو پیش گشایش روی منفی خریده چون بلافاصله مثبت 5 درصد شده . آره پیش گشایش رو نمیشه کاریش کرد باید از خیرش بگذریم :دی ولی حقیقتا اینا بدون شک از خبرهای پشت سهم خبر دارن وگرنه این همه تو خال زدن اتفاقی نمیشه

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
این صندوق پالایش هم جالبه..شپنا منفی صندوق منفی .شپنا مثبت صندوق هم مثبت...شبندر و شتران و شبریز هم پشمن...شتران هم نگاه شپنا میکنه.شپنا مثبت باشه شتران هم مثبته...یک جوریی با هم هماهنگی خاصی دارن !!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازگشايي نمادهاي معاملاتي(وبصادر)،(وبملت)پس از رفع تعليق

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت هاي بانك صادرات ايران(وبصادر)و بانك ملت (وبملت)پس از رفع تعليق نماد معاملاتي و افشاي اطلاعات با اهميت گروه ب، با محدوديت نوسان قيمت آماده انجام معامله مي باشند

پ.ن : احتمالش هست با مثبت باز بشن در این حالت دارایکم که چند روزی به کف ــــش رسیده بود (دیروز تا 14550 هم ریخت !) یه نوسان توپولی بده :دی امیدوارم به کاهدون نزده باشم وگرنه بدبخت میشم
283.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازگشايي نمادهاي معاملاتي(وبصادر)،(وبملت)پس از رفع تعليق

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت هاي بانك صادرات ايران(وبصادر)و بانك ملت (وبملت)پس از رفع تعليق نماد معاملاتي و افشاي اطلاعات با اهميت گروه ب، با محدوديت نوسان قيمت آماده انجام معامله مي باشند

پ.ن : احتمالش هست با مثبت باز بشن در این حالت دارایکم که چند روزی به کف ــــش رسیده بود (دیروز تا 14550 هم ریخت !) یه نوسان توپولی بده :دی امیدوارم به کاهدون نزده باشم وگرنه بدبخت میشم
283.gif

همین الان حوالی 16350 تومن فروختم رفت . بورس نشون داده امروز با فرداش از زمین تا آسمون فرق داره ! واسه یه روز به ازای هر سهم حدود 1500 تومن سود فوق العاده است

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
در مورد افت غیر عادی این چند هفته سهام پالایشی به نظرم مربوط به واگذاری سهام پالایشی به بانک ها بود.حقوقی ها میخواستن یک جورایی با افت قیمتشون این سهمها رو بز خری کنن ولی دولت چند روز پیش اعلام کرد با قیمت پایانی 1 دی این سهام ها رو به بانک ها میده.

بالا