• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قراره به امریکا حمله بکنیم ؟
796.gif

اونم با هواپیما
751.gif

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
796.gif

اونم با هواپیما
751.gif

امروز یا فردا ترامپ و بایدن بحثشون تموم میشه

تو امریکا قدرت دست ترامپه و این یه قانونی دارن اگه ترامپ ججنگ شروع کنه باید تا پایان جنگ بمونه تو قدرتش

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
امروز یا فردا ترامپ و بایدن بحثشون تموم میشه

تو امریکا قدرت دست ترامپه و این یه قانونی دارن اگه ترامپ ججنگ شروع کنه باید تا پایان جنگ بمونه تو قدرتش
البته بعد دیوونه بازی های جورج بوش اختیارات رئیس جمهور برای اعلان جنگ تو امریکا کمی تغییر کرده و نیاز به حمایت از کنگره داره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
البته بعد دیوونه بازی های جورج بوش اختیارات رئیس جمهور برای اعلان جنگ تو امریکا کمی تغییر کرده و نیاز به حمایت از کنگره داره
خب حالا من دقیق تو کنگره جدیده نبودم اون زمان ما فرق میکرد :دی :D :p

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
796.gif

اونم با هواپیما
751.gif

فعلا که دولت خبر جنگ رو پیش خور کرده
بورس اینطوری
تخم مرغ و مرغ اونطوری
بقیه اقلام مصرفی مردم هم همینطوری رو به بالا
جنگ بشه یا نشه ما مردم بهای یه جنگ تمام عیار رو از قبل پرداخت کردیم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ترامپ میمونه و همه چی عین موشک پرواز میکنه غیر از بورس !

دوستان خواهشا برای عرضه اولیه فردا شرکت نکنید به نشانه اعتراض...اینا اگر خیر خواه مردم بودن اجازه نمیدادن صندوق پالایش از 10هزار کمتر بشه....
دیگه 15 تا سهم که قراره 7-8 تا برسه شرکت کردن و نکردن نداره !

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من نمیدونم دوستان تو کار تولید مواد غذایی هستن یا نه اما من کارم تولید هست
باور کنین یه قیمت هایی رو هر روز میشنویم که تا مرز سکته میریم و بر میگردیم
واسه نمونه دیروز شکر بود 8600 صبح اول وقت شد 8800 یه ساعت پیش بود 9000 الان هم میگن 9200
در صورتی که سال 95 شکر کلا تو یه سال 200 تا تک تومنی افزایش داشت
این یه نمونه هست از هزار نمونه ای که ما هر روز باهاش سر کار داریم
خوب به نظرتون اگه قیامت هم بشه از این بدتر میشه ؟!
حالا اینکه چطوری ما در اقتصاد کمر آلمان رو خرد کردیم و تورمی کمتر از تمام اروپا داریم ، بر میگرده به ساقی و جنس خوبی که برامون میاره :)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خب تویت جدید :::::::::دموکرات ها در سنا پیروز شدند.ترامپ هم سنا و هم مجلس نمایندگان و هم ریاست جمهوری را تحویل حزب دموکرات و بایدن داد

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خب تویت جدید :::::::::دموکرات ها در سنا پیروز شدند.ترامپ هم سنا و هم مجلس نمایندگان و هم ریاست جمهوری را تحویل حزب دموکرات و بایدن داد
خوب به سلامتی
انشالا که یه کم از ضررامون جبران بشه
و اینکه یادمون نره اگه کاهش قیمتی در روزهای آینده داشتیم مدیون متیو و ماریلا از روستای آلن تاون در ایالت پنسیلوانیا هستیم که به بایدن رای دادن !
به قول مدیری خدارو شکررررررر :)

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
ترامپ میمونه و همه چی عین موشک پرواز میکنه غیر از بورس !

دیگه 15 تا سهم که قراره 7-8 تا برسه شرکت کردن و نکردن نداره !
من چکار به رقمش دارم!!!!!!!.میگم به نشانه اعتراض شرکت نکنید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بانک مرکزی واگذاری سهام "ایران مال" را تایید نکرد

به گزارش ایسنا، در مکاتبه بانک مرکزی و بانک آینده ضمن تأکید مجدد بر لزوم رعایت مقررات و ضوابط ابلاغی، تاکید شد بانک آینده به قید فوریت اقدام‌های لازم به منظور لغو واگذاری یاد شده را به عمل آورد و نتایج را به این بانک اعلام کند.

در متن این نامه آمده است:

با اشاره به انتشار آگهی مزایده عمومی واگذاری سهام شرکت توسعه بین‌الملل ایران‌مال در هفته‌های گذشته و همچنین حسب اعلام اخیر آن بانک در تاریخ ۱۴‏/۱۰‏/۱۳۹۹ مبنی بر فروش بخشی از سهام شرکت مذکور به شرکت حامی کیان‌سازه که در سامانه جامع اطلاع‌رسانی ناشران (کدال) نیز انتشار یافته است، بدین وسیله اعلام می‌شود واگذاری سهام شرکت یاد شده به دلیل عدم رعایت برخی ضوابط ابلاغی از جمله مفاد «دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد مؤسسات اعتباری» مصوب یک‌هزار و دویست و نود و پنجمین جلسه مورخ ۲۷‏/۰۳‏/۱۳۹۹ شورای پول و اعتبار و وجود برخی ابهامات در نحوه واگذاری، مورد تأیید این بانک نیست.
در ادامه نامه ذکر شده است که با عنایت به مراتب فوق و ضمن تأکید مجدد بر لزوم رعایت مقررات و ضوابط ابلاغی مقتضی است دستور دهید به قید فوریت اقدامات لازم به منظور منتفی کردن واگذاری یاد شده به عمل آمده و نتایج را به این بانک اعلام کند

پ.ن : طبق پیام ناظر وآیند فردا بدون محدودیت دامنه نوسان باز میشه ! چه شود :دی

تعلیق نماد معاملاتی (وآیند1)
کارگزاران محترم عضو فرابورس ایران، به اطلاع می‌رساند؛ مطابق با اطلاعیه منتشره در تارنمای کدال، به استناد بند 7 ماده 13 مکرر 2 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران، نماد معاملاتی (وآیند1) بنا به تشخیص شرکت فرابورس ایران حداکثر تا تاریخ 1399/11/01 تعلیق شد. مدیریت عملیات بازارهای خارج از بورس فرابورس ایران

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من چکار به رقمش دارم!!!!!!!.میگم به نشانه اعتراض شرکت نکنید
رفیق الان این تاپیک چند نفر فعال داره ؟ چند تا کدبورسی داریم ؟ واقعا به نظرت نخریدن 100 نفر یا 500 نفر که در این تاپیک فعال هستن در میان 5 میلیون کد بورسی به چشم میاد ؟
پیشنهاد شما پیشنهاد درستیه ولی جاش نادرسته , نخریدن این تعداد افراد تاثیری نداره

من شرکت نمیکنم 3 تا هم کد بورسی دارم............
منم دوتا کدو دارم و شرکت نمیکنم ولی به دلیل اینکه رقمش ارزش نداره

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
رفیق الان این تاپیک چند نفر فعال داره ؟ چند تا کدبورسی داریم ؟ واقعا به نظرت نخریدن 100 نفر یا 500 نفر که در این تاپیک فعال هستن در میان 5 میلیون کد بورسی به چشم میاد ؟
پیشنهاد شما پیشنهاد درستیه ولی جاش نادرسته , نخریدن این تعداد افراد تاثیری نداره

منم دوتا کدو دارم و شرکت نمیکنم ولی به دلیل اینکه رقمش ارزش نداره
عرضه اولیه دوست داری!!برو سیتا و وسپهر بخر هر چی دلت میخواد.جدیدا بوعلی هم به جمعشون داره اضافه میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
میخوام کانال اساتید خوب تکنیکال برای بورس معرفی کنم
نیما ازادی ومهراد پایدار که نیستن .
ازادی که فقط گهگاهی تو کانالش فعالیت داره و بیشتر وقتش در اپلیکشن و کارگزاری خودشه
پایدار هم رفت دنبال مجوز و فعلا در اینستا پست رمانتیک و موزیکال میذاره
فعلا تکنیکالیست های خوب در بورس ایران فرید هلالات که عالی و دکتر امیدی(همدان بورس) هم تحلیلاتش عالیه
محمد حسین همتی(چرتکه) هم نوع اموزش دادنش رونه

بقیه رو نمیشناسم

این فایلی که براتون قرار دادم برای منی که از معاملات الگوریتمی فقط اسمشو شنیدم د
نوعی معامله الگوریتمیه که توسط فرید هلالات هر روز بعد تایم بازار اپلود میشه
و از تاریخ شروع نماد به الان الگوریتم گرفت با سیستم و به شما اعلام میکنه البته با توجه به یسری توضیحات مندرج در پست به شما میفهمونه روند سهم تا چه قیمتی نزولی یا صعودیه

جالب بود برام گفتم براتون به اشتراک بذارم شاید براتون جالب باشه
جدول AlgoWatch در واقع روند فعلی سهام رو نشون میده. این جدول هر روز در اینستاگرام و تلگرام بروزرسانی میشه.

سیستم AlgoWatch برای این نیست که مثلا اگر زده باشه صعودی خرید کنید چون ممکنه از یک ماه قبل روند صعودی شده و الان دیگه در پایان راه باشه. یک استفاده خوبی که میتونید داشته باشید اینه که سهامی که روند و سیگنالش نزولیه دنبال کنید تا بر مبنای استراتژی خودتون کف بازارش رو پیدا کنید و خرید کنید. همچنین لحظه ای که روند نزولی به صعودی تبدیل میشه (یا برعکس) اتفاق مهمیه.
همچنین اگر سهامی دارید که در جدول AlgoWatch سیگنال (روندش) نزولیه باید یکم با احتیاط بیشتر کار کنید. این سیستم گرچه به تنهایی سودآور هست و در تست ها ثابت شده اما پیاده سازیش اغلب سخته و نباید صرفا این روش معیار معاملاتی شما باشه.

به عنوان یک اندیکاتور بهش نگاه کنید. فرید هلالات

فایل های ضمیمه

• AlgoWatch13991017.pdf
    1.5 MB · نمایش ها: 16

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
میخوام کانال خوب برای بورس
نیما ازادی ومهراد پایدار که نیستن .
ازادی که فقط گهگاهی تو کانالش فعالیت داره و بیشتر وقتش در اپلیکشن و کارگزاری خودشه
پایدار هم رفت دنبال مجوز و فعلا در اینستا پست رمانتیک و موزیکال میذاره
فعلا تکنیکالیست های خوب در بورس ایران فرید هلالات که عالی و دکتر امیدی(همدان بورس) هم تحلیلاتش عالیه
محمد حسین همتی(چرتکه) هم نوع اموزش دادنش رونه

بقیه رو نمیشناسم

این فایلی که براتون قرار دادم برای منی که از معاملات الگوریتمی فقط اسمشو شنیدم د
نوعی معامله الگوریتمیه که توسط فرید هلالات هر روز بعد تایم بازار اپلود میشه
و از تاریخ شروع نماد به الان الگوریتم گرفت با سیستم و به شما اعلام میکنه البته با توجه به یسری توضیحات مندرج در پست به شما میفهمونه روند سهم تا چه قیمتی نزولی یا صعودیه

جالب بود برام گفتم براتون به اشتراک بذارم شاید براتون جالب باشه
در رابطه با این پست هم خواستم بگم تبلیغات نکنید
تبلیغات چیز خوبی نیست
85.gif

ok؟؟؟؟
227.gif

از این اساتید خوب سراغ داشتید بفرستید برای من بعد از بررسی خودم معرفی میکنم که بنظر بهتر هم هست
jason2.gif

مگه نه؟؟؟!!!!
تازشم این نوع تبلیغات از اساتید خوب برای همه مفید مانند ... :p

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
وقتی بازار مثبت میشه دارایی پرتفوی لاکپشتی بالا میره ولی تو منفی چنان سهم قفل میکنن کل سبد یکهو تا 4 درصدم میریزه .........دقیقا اندازه 2 تا 3 روز مثبت شدن بازار دارایی ادم یکجا پودر میکنه
مشکلم اینه تو روزهای مثبتم اول کار بازار منفی میکنن این پایانی هم راحت بالا کشیده نشه

بالا