• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
پالایشی چه کلاه گــــــــــشادی گذاشت سر مردم ، الان یک میلیون تو ضرر هست ، خیر سرش عرض اولیه بود ، از این تاریخ به بعد گول این عرض اولیه ها رو نخورید ، پول مردم رو چند ماه راکد میکنن بعدم که باز میشه ، با کلی ضرر ، برای 22 بهمن صد در صد بازار از یک هفته قبلش مثبت میشه ، هر کی بتونه فرار کنه بزرگترین برد زندگیش رو کرده من منتظرم سر به سر بشم اصل پولم رو بردارم برم ولی هر چقدر تقلا میکنم ، مثل گاوی که تو باتلاق گیر کرده بیشتر فرو میرم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
پالایشی چه کلاه گــــــــــشادی گذاشت سر مردم ، الان یک میلیون تو ضرر هست ، خیر سرش عرض اولیه بود ، از این تاریخ به بعد گول این عرض اولیه ها رو نخورید ، پول مردم رو چند ماه راکد میکنن بعدم که باز میشه ، با کلی ضرر ، برای 22 بهمن صد در صد بازار از یک هفته قبلش مثبت میشه ، هر کی بتونه فرار کنه بزرگترین برد زندگیش رو کرده من منتظرم سر به سر بشم اصل پولم رو بردارم برم ولی هر چقدر تقلا میکنم ، مثل گاوی که تو باتلاق گیر کرده بیشتر فرو میرم
دیگه رکب از این بالاترم داریم مگه؟
قدیمیا هی میگفتند نماد دولتی نخرید الان داریم به حرفشون میرسیم.image_2020-12-30_133027.png

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
آغاز بازارگردانی در نمادهای معاملاتی ....
به نظر من ترسناک ترین نمادها این نمادهایی هستند که پیام بالا براشون میاد ( آغاز ورود بازارگردان های تحمیلی حقوقی نوسانگیر حکومتی-دولتی تو این نمادها برای پر کردن جیب دولت از طریق مالیات نوسانی کردن اون نماد)--بعد این پیام و استقرار بازارگردان دولتی-حکومتی تو اون نمادها،رسماًً اون نماد دیگه به فنا میره و نوسانی میشه و بالا نمیره قیمتش(بازارگردان دو سه روز اول اون نماد رو مثبت میکنند تا خرید زیاد بشه بعدش با ریختن صف خریدش همه شروع به فروش میکنند و از اینورم خیلیا میخرن چون صف خرید بوده قبلش و بعدش نماد تا ماه ها نوسانی میمونه و بالا نمیره دیگه!)!نمونش هم زیاده تو بازار بورس و هر روز خیلی نمادها قربانیش میشند.

آقایون اگه به همین طریق ادامه بدند احتمالا خیلیا نقد می کنند و میرند تو بازارهای موازی(کما اینکه رفتند و الان سرمایه برای بالا کشیدن نمادهای شاخص ساز کم شده)!مخصوصا اگه قرار باشه نمادهاش شاخص ساز همینطور نوسانی بمونه و از اونور هم نزارن نمادهای کوچیک و غیر شاخص ساز هم رشد طبیعیشونو بکنند و به بهانه های واهی هر روز ببندنشون!

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
آغاز بازارگردانی در نمادهای معاملاتی ....
به نظر من ترسناک ترین نمادها این نمادهایی هستند که پیام بالا براشون میاد ( آغاز ورود بازارگردان های تحمیلی حقوقی نوسانگیر حکومتی-دولتی تو این نمادها برای پر کردن جیب دولت از طریق مالیات نوسانی کردن اون نماد)--بعد این پیام و استقرار بازارگردان دولتی-حکومتی تو اون نمادها،رسماًً اون نماد دیگه به فنا میره و نوسانی میشه و بالا نمیره قیمتش(بازارگردان دو سه روز اول اون نماد رو مثبت میکنند تا خرید زیاد بشه بعدش با ریختن صف خریدش همه شروع به فروش میکنند و از اینورم خیلیا میخرن چون صف خرید بوده قبلش و بعدش نماد تا ماه ها نوسانی میمونه و بالا نمیره دیگه!)!نمونش هم زیاده تو بازار بورس و هر روز خیلی نمادها قربانیش میشند.

آقایون اگه به همین طریق ادامه بدند احتمالا خیلیا نقد می کنند و میرند تو بازارهای موازی(کما اینکه رفتند و الان سرمایه برای بالا کشیدن نمادهای شاخص ساز کم شده)!مخصوصا اگه قرار باشه نمادهاش شاخص ساز همینطور نوسانی بمونه و از اونور هم نزارن نمادهای کوچیک و غیر شاخص ساز هم رشد طبیعیشونو بکنند و به بهانه های واهی هر روز ببندنشون!
دقيقا سرنوشتي كه براي نماد وآيند رقم خورد از روزي كه اين پيام براش اومد .....
از روزي كه بازارگردان براش گذاشتن هنور يه روز هم كامل صف خريد نشده

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
پالایشی ها برای رشد نیاز به محرک دارن...تخفیف فروش نفت خام به پالایشگاه ها میتونه محرک عالی برای رشدشون باشه .امروزم وزیر اقتصاد غیر مسقیم یک حرف هایی زد در همین مورد...

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام من هر چی رو یه سری از سهمایی هم که دارم میانگین کم میکنم بازم بیفایدس و همینجوری هی بیشتر میره ته چاه بنظرتون همچنان میانگین کم کنم رو سهمایی که دارم یا به جاش برم یه سری سهم جدید بگیرم کدوم روش بهتره؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سهم جدید که میدونی از نظر بنیادی خوبه و کف قیمت هست بگیری بهتره..
سلام من هر چی رو یه سری از سهمایی هم که دارم میانگین کم میکنم بازم بیفایدس و همینجوری هی بیشتر میره ته چاه بنظرتون همچنان میانگین کم کنم رو سهمایی که دارم یا به جاش برم یه سری سهم جدید بگیرم کدوم روش بهتره؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اون که بله حمید خان.ولی بعضی از سهمها رو میشه تو نقطه خوب ورود کرد و با سود فروخت..مثلا من پیگیر سهم پتایر بودم.چند روز پیش تو نقطه مناسب وارد شدم و فعلا تو ۱۰ درصد سود رفتم..فعلا باهاش میمونم هر وقت دیدم روندش داره عوض میشه میفروشم و سودمو برداشت میکنم.از اینجور سهمها میشه پیدا کرد.تنها راه فعلا همینه
دیگه آقا سعید اکثر سهم ها رو تارومار کردن

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

سلام
تا وقتی برای سرمایه گذاری خودتون راهبرد ( استراتژی ) نداشته باشید فرق نمیکنه که میانگین کم میکنید یا سهم جدید میخرید . در این صورت این به شانس بستگی داره و ممکن هست سهم از اونجا که خریدید چند درصد رشد کنه یا افت کنه یا درجا بزنه . اگر راهبرد داشته باشید میدونید به چه دلایلی از بین این همه صنعت مثلا فلزات اساسی رو انتخاب کردید و بین این همه سهم در این صنعت مثلا کاوه رو خریدید و چرا در این قیمت مشخص میخرید و چرا الان میخرید و تحت چه شرایطی و در چه زمانی و چه قیمتی اون سهم رو خواهید فروخت.
راهبرد شما به شما بطور مستدل میگه چرا از بین مثلا 500 سهم بازار دارید پول خودتون رو به یک سهم مشخص در یک قیمت و در یک زمان مشخص اختصاص میدید .
اگر راهبرد داشته باشید و سهمی رو بخرید و بعد از مدتی که تعیین کردید به سود مورد نظر نرسید ، مثلا طبق راهبرد انتظار داشتید در یکسال آینده از سهم کاوه 75% سود بگیرید و بعد از یکسال میبینید که 40% سود گرفتید ، اونوقت میایید در راهبرد خودتون تجدید نظر می کنید و نقاط ضعف رو برطرف میکنید . اینبار سهمی رو برای 90% سود یکساله میخرید و مثلا 70% سود میکنید . همونطور که همواره از طرف کاربلد های بازار سرمایه تاکید میشه با مطالعه و تجربه میتونید موفق بشید .
در مورد راهبرد ها به طور کلی روشهایی وجود دارند . مثلا انتخاب کم ترین پی بر ای آینده نگر در صنعت برتر و یا انتخاب سهم بر اساس ارزش فعلی عایدی های آینده ی سهم ( مدل گوردون ) و یا تحلیل تکنیکال و یا روش کانسلیم و ...
توی همین فروم s.david.s گرامی و FX.HOSSEINY گرامی راهبردشون رو توضیح دادند . اما نکته مهم این هست که راهبرد هر کس با توجه به شرایط اون فرد ( مثلا میزان سرمایه ، افق زمانی سرمایه گذاری ، میزان ریسک پذیری و ... ) ساخته میشه و شما باید در طول زمان راهبرد خودتون رو بسازید .

Last edited:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
چیزی که درس شد برام
فولاد قیمتش در محدوده 1300 نه 2200 که من رفتم خریدم
ذوب 400ه نه 800 که من رفتم خریدم
برکت نهایت 2000ه نه 4200 که من رفتم خریدم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بقرآن من کاره ای تو این مملکت بودم ناظر بورس و تمام عوامل مدیریتی سازمان رو عزل میکردم و به قوه قضاییه معرفی میکردم
این 5 ماه کوفتی باید دندون رو جیگر بزاریم تا تموم بشه ...
یعنی تو روز روشن هر کاری دلشون میخواد میکنن و از دست ما هم هیچ کاری برنمیاد
یعنی چی نماد رو غیرقانونی میبندن پیام نمیدن بعد دوروز بعد باز میکنن ؟ (دانا)
یعنی چی نماد رو پیام بازگشایی میدن بعد باز نمیکنن ؟ (کدما)

پ ن : امروز یه نماد رو رو مثبت 5 فروختم باسه اضافه کردن کدما بعد آخر هم باز نشد اون نمادی که فروختم بیچاره به منفی 5 رسید آخر بازار :p
(میگم یه تعداد شکلک باحال نمیشه به فروم اضافه کرد ؟)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دقيقا سرنوشتي كه براي نماد وآيند رقم خورد از روزي كه اين پيام براش اومد .....
از روزي كه بازارگردان براش گذاشتن هنور يه روز هم كامل صف خريد نشده
هر روز داره بر تعداد این قربانی ها زیاد میشه!
weep[1].gif
میگند قراردادهاشون هم یکساله هست روی این نمادها و این یعنی اینکه حالا حالاها هستند رو نمادها-بعد یکسال هم حتما تمدید میشه دیگه!

امروز عرضه اولیه سیتا به پایین ترین نرخ بعد از عرضه رسید
قدیمیای بورس بگند ایا تو تاریخ بورس ایران سالی داشتیم که عرضه اولیه ها تو این مدت کوتاه بعد بازگشایی منفی بشند؟مثل وکبهمن-بوعلی
الان هرجور حساب کنیم اگه از فروردین سکه یا دلار خریده بودیم تا الان بی دغدغه سرمایمون حداقل دو برابر شده بود و نیازی هم نبود هر روز از ساعت 8 و نیم پای سیستم بودیم تا 12 و نیم
101.gif

اگه دنبال سهم هایی میگردی که از فروردین مثل سایر نمادها رشد نکردند و الان تازکیا دارند رشد خوبی میکنند یه گوشه چشمی به نمادهایی مثلا لابسا و خفولا داشته باش-مخصوصا خفولا (بازار پایه)که تازگیا بدجور داره رشد میکنه و از اونجایی که تو این 6 ماه خیلی مواقع منفی بود و هم درجا زده بود ناظر فعلا کاری با صعودی بودنش نداره (البته اگه اقایون بزارند به وقتش بهت برسه)
no3[1].gif

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان نظرتون چیه که سهم هایی که بررسی میکنیم و نقطه ورود خوبی داره اینجا اعلام کنیم تا هرکسی بعد از بررسی و تحلیل خودش ورود کنه تا شاید یه کم از ضرر همه دوستان کم بشه ؟

...................................

من خودم بیمه دانا 9/22 ورود کردم قیمت 8600 و دیروز در قیمت 12600 خارج شدم
حدود 50% سود داد
از این قبیل نمادها زیاده فقط اگه دوستان تمایل به همکاری داشته باشن و قوانین انجمن اجازه بده

Last edited:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان نظرتون چیه که سهم هایی که بررسی میکنیم و نقطه ورود خوبی داره اینجا اعلام کنیم تا هرکسی بعد از بررسی و تحلیل خودش ورود کنه تا شاید یه کم از ضرر همه دوستان کم بشه ؟

حدود 50% سود داد
از این قبیل نمادها زیاده فقط اگه دوستان تمایل به همکاری داشته باشن و قوانین انجمن اجازه بده
فکر بسیار خوبی است . موافقم امیدوارم دیگر دوستان هم موافقت کنند و همکاری کنند .

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158

حدود 50% سود داد
به نظر بنده هم اگر با تحلیل باشه فکر بسیار خوبیه.

بالا