• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ناظر امروز بازهم بوعلی رو برای جلوگیری از بیشتر منفی شدن و جمع شدن صف فروش بست ولی توفیری نکرد و ملت همیشه در صحنه صف 60 میلیونی درست کردند!
crazy.gif

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
ناظر امروز بازهم بوعلی رو برای جلوگیری از بیشتر منفی شدن و جمع شدن صف فروش بست ولی توفیری نکرد و ملت همیشه در صحنه صف 60 میلیونی درست کردند!
crazy.gif
من واقعا این موضوع رو نمفهمم ، خب اگه از نظر آقایون سهم ارزنده است خود حقوقی دست به کار بشه و صف رو جمع کنه
دیگه چرا پول مردم رو گروگان میگیرند ؟ عنقریبه که دیگه کسی عرضه اولیه هم نخره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
crazy.gif

عرضه اولیه ها رو باید مثل قرقی بالا سر سهم باشی
283.gif
چون یه لحظه که صف ـــش بریزه فرداش کل کانال ها و گروه ها اطلاعیه میدن ملت حمله میکنن برای فروش !
sharmandegi.gif
من همون یکشنبه که دیدم صف خریدش ریخت با چند تا کد که خریده بودم فروختم در حد عجیبی حقوقی ــــش عرضه میکرد اگر اشتباه نکنم حدود 40 درصد فروخت !

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
283.gif
چون یه لحظه که صف ـــش بریزه فرداش کل کانال ها و گروه ها اطلاعیه میدن ملت حمله میکنن برای فروش !
sharmandegi.gif
من همون یکشنبه که دیدم صف خریدش ریخت با چند تا کد که خریده بودم فروختم در حد عجیبی حقوقی ــــش عرضه میکرد اگر اشتباه نکنم حدود 40 درصد فروخت !
من پریروز که صف خریدش شکست خواستم بفروشم که فقط یکی رو تونستم بفروشم , تا اومدم دومی رو بفروشم ناظر نماد رو بست و بعدش هم ساعت معاملات تموم شد
دیروز هم که کلا منفی بود و صف فروش , امروز هم از ساعت 10:45 که اومدم پای سیستم نماد بسته بود
خنده دار تر این بود که ساعت 12 اطلاعیه اومد که نماد بودعلی ساعت 12:30 قابل معامله هست !!
gigglesmile.gif

12:40 هم چک کردم دیدم نماد باز بسته هست, خلاصه امروز ملت رو اسکل کردن

فعلا 46% سود هست و مشکلی نیست , ولی با این اوضاع فکر کنم تا 20% سود تنزل کنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من رو 25 درصد بوعلی رد کردم رفت
دیگه عرضه اولیه را همون اول کار باید رد کرد رفت
با شرایط فعلی به نظرم بهترین موقع برای رد کردن قبل از بسته شدن روی 50% هست

وکبهمن هم الان بخاطر 50% بسته شدن و یحتمل بعد از باز شدن میره برای منفی شدن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من رو 25 درصد بوعلی رد کردم رفت
دیگه عرضه اولیه را همون اول کار باید رد کرد رفت

شما دیگه زیادی حساسیت به خرج میدید :دی
عرضه اولیه دیگه تا 50 درصد رو بدون مشکل سود میده شما اومدید رو 25 درصد فروختید ؟ میدونم زمان عرضه اولیه بوعلی حرف و حدیثی در مورد نحوه قیمت گذاری مطرح بوده
همین وکبهمن که الان به خاطر 50 درصد مثبت و برگزاری كنفرانس اطلاع رساني بسته شده و احتمالا هفته آینده باز بشه رو زیر نظر بگیرید اگر دیدید حقوقیش بعد از پر شدن حجم مبنا بازم داره عرضه میکنه و صف خریدش داره میریزه فوری بفروشید

283.gif
sharmandegi.gif

فکر میکردم یکشنبه فروختم الان دیدم شنبه بود
sharmandegi.gif
جوانی کجایی که یادت بخیر
283.gif

بوعلی.JPG

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستانی که فملی دارن آیا سهام جایزه به پرتفوی اضافه شده برای فروش؟
سلام سهام جایزه را کارگزاری آگاه به سبد اضافه کرده ولی در فهرست لحظه ای نیامده و نمی شود فروخت .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان مراقب باشید وکبهمن میخواد باز بشه
وایضاً کدما هم امروز میخواد باز بشه و با توجه به مطالبی که در سایت ها دیدم به خاطر بازار خونین بورس تو این چند روز خیلیا سهماشون رو فروختند و نقد کردند برای خرید کدما امروز!و شاید دقایقی فرصت خرید بده کدما

پ.ن:سخنان بنده تنها زاییده ذهن متوهم بنده هست و هیچ سیگنال خرید و فروشی نیست.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
شاخص ١٣٩٩:eek:---الله اکبر از این همه جلال-الله اکبر از این همه شکوه
شاخص زیر 1400 شد!!!با این افت دستوری دولتی-حکومتی شاخص دیگه مطمعنم که کدما رو باز نمی کنند چون همه هجوم میارن برا خریدش—-برید استراحت کنید تعطیلات خوش بگذره-مافیای بورس اجازه باز گشایی نماد پربازده کدما و بکاب رو نداد باز :rolleyes:

Last edited:

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
10:39بازگشایی نمادهای معاملاتی(بکاب)،(کدما)
به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت های صنایع جوشکاب یزد(بکاب)، معدنی دماوند(کدما)با توجه به اتمام دوره توقف مربوط به ظن دستکاری بازار(مبتنی بر اطلاعات یا معاملات)با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشند.مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

و خیلی شیک باز نشدن...
:) Welcome to the jungle

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
10:39بازگشایی نمادهای معاملاتی(بکاب)،(کدما)
به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت های صنایع جوشکاب یزد(بکاب)، معدنی دماوند(کدما)با توجه به اتمام دوره توقف مربوط به ظن دستکاری بازار(مبتنی بر اطلاعات یا معاملات)با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشند.مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

و خیلی شیک باز نشدن...
:) Welcome to the jungle
بورسشم شده مهدکودک، اخه وقتی پیام میدی جرا بازگشایی نمیکنی! دلیل این رفتار سلیقه ایی و بی قانونی چیه
مافیای بورس اجازه باز گشایی نماد پربازده کدما و بکاب رو نداد باز -----اقایون میگن فقط باید ما سود کنیم نه کارگر و کارمند ساده :mad:احتمالا شنبه هم غدام رو نمیزارند باز بشه چون اونم حقیقی های درصدی وحشتناک جمعش می کنند و میخرنش!اونایی که نقدن شنبه گوشه چشمی هم به غدام داشته باشند.! ;)
اتفاقا بهتر شد شنبه ببین چه غوغایی خواهند کرد این دو نماد!البته اگه باز به بهانه های واهی نبندنشون و بزارن بازگشایی که شدند باز بمونند-
خزر رو که دیدید هر چه سازمان زور زد تا منفی نگرش داره به سه روز هم نرسید (خیلیا میگفتند خزر چون زیاد سود داده منفی که بشه تا ماه ها منفی میمونه ولی دیدی که امروز چی شد) و باز صف خرید سنگین شد.اقایون به زور میخوان ملت رو بکشند سمت خرید سهم های شاخص ساز.یکی نخواد سهم شاخص ساز بخره چه کسی رو باید ببینه؟
این خیلی خوبه که ملت دیگه به حرف اقایون گوش نمیدند و خطشون رو از اقایون دارند جدا می کنند. ;)یا ما و اقایون همه با هم باید سود کنیم یا همه با هم میریم ته چاه :D

تجربه ی کوتاه من تو بورس نشون داده همیشه درست همین نمادها بیشترین سود رو به سهامدار خرد(البته در کوتاه مدت زیر 6 ماه تا 8 ماه) میدند-نمونشم پارسال غنوش بود-غنوش حتی پارسال دو سه ماهی هم تعلیق و بسته موند ولی بعدش باز غوغا کرد.الان هم جای غنوش با نمادهای دیگه عوض شده.

Last edited:

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
اینم از سرنوشت نمادهای شاخص ساز
بعد از یک روز صف خرید و هجوم مردم برای خریدن دوباره با کله رفتن ته چاه
هر بار با یه روش تکراری همه رو گول میزنن
شدیم مثل پینوکیو

بالا