• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امروز ناظر هر 10-15 دقیقه نماد بوعلی رو برای جلوگیری از صف فروش بست , هر دفعه هم جواب میداد و صف خرید پیشی میگیرفت

ولی ظاهرا ایندفعه دیگه کاری از دست ناظر بر نمیاد !!
gigglesmile.gif

ملت بی نظیری داریم !
مشاهده پیوست 1215267
دیروز همه کدام بوعلی و کبهمن فروختم :)
دارایکم هم رد کردم

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
میبینم که پالایش ـــی ها آتیش زدن به مال ـــشون !
796.gif
متاسفانه منم کاری جز میانگین کم کردن نمیتونم انجام بدم ! بدجور گیر کردیم نه راه پس داریم نه راه پیش
slapping-gif.1208804

پ.ن : من تا پالایش رو پولش نکنم آروم نمیگیگیرم
283.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دیروز همه کدام بوعلی و کبهمن فروختم :)
دارایکم هم رد کردم

امروز یه کد بوعلی رو فروختم , دومی رو تا اومدم بفروشم دوباره ناظر بست و موند برای فردا ,

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز یه کد بوعلی رو فروختم , دومی رو تا اومدم بفروشم دوباره ناظر بست و موند برای فردا ,

بوعلی رو دیروز دیدم دارن بدبجوری خالی میکنن و صف خریدش رو دادن ، فروختم
امروز ناظر سهامداران بوعلی رو بدجوری فرستاد دنبال نخود سیاه ! هی ساعت رو عوض میکرد :دی
فعلا منتظرم یه مقدار بیاد پایین دوباره اضافه کنم به نظرم سهم آینده داریه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
به نظرم سهم آینده داریه
من دیگه آینده پاینده حالیم نی , فقط عرضه اولیه میگیرم , تا هر جا راه داد سود میگیرم بعدش رد میکینم , شاید بتونم از این طریق 8 میلیون ضرر رو جبران کنم , شاید!
crazy.gif

مملکتی که 1 ثانیه بعدش معلوم آینده دار کیلو چند !
306.gif

انجمن 1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
حرکت پالایش یعنی حرکت بازار بورس ایران
فعلا اختیار بورس افتاد دست نماد "شپنا" توی خرداد 99 قیمتش 550 تومان بود و مرداد 99 بقیمت 5200 تومان به خلق اله فروختن ...
الان هم دوست دارن برگرده به همون قیمت ...
شاخص بصورت کاذب 1400 هست الان شاخص با شرایط نمادها 900 هزار واحد هست
ولی بازار برای انتخابات 1400 بهینه میشه و روی نمادهای سود ساز سرمایه گذاری کنید

* نکته: بنظر دست از میانگین کم کردن بردارید و سهمادار بورس انرژی ایران بشید.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
از خود من گرفته تا بقیه هر روز داریم گول وعده و وعید رو میخوریم. بعدش میگیم دفعه بعد دیگه اعتماد نمیکنیم و اشتباه قبلی رو تکرار نمیکنیم
ولی متاسفانه دفعه بعد دوباره اعتماد میکنیم و همون آش و همون کاسه قبلی میشه
282.gif
اره همینطوره حالا از وعده و وعید هم که بگذریم با وجودی که میدونیم بازار این روزا نوسانیه ولی تو همون سهمامون هم بعضیامون همچنان دنبال سود زیادیم لامصب نمیدونم چرا اینجوریه سری قبل گفتم دندون طمع رو بکشم به سود کم قانع باشم ولی بازم نشد یه سهم امروز 8 درصد سود بودم گفتم تا سود خوبی ازش نگیرم آروم نمیگیگیرم
282.gif
تو همین بین دیدم سهم در چشم بر هم زدنی از 8 درصد سود شد منفی دو:pخلاصه که وضعیت طوری شده واقعا بنظرم باید بین 5 تا ده درصد سود دیگه فروخت و دوباره کمین کرد تا سهم بیاد پایین و دوباره خرید اینم شد تجربه لامصب با وجودی که هزار بار همه چیو تجربه کردیم نمیدونم چه کرمیه باز اشتباهامونو تجربه میکنیم
282.gif

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
ظاهرا صندوق پالایش دیگه کاری با سهمهای تشکیل دهندش نداره....امروز هم منفی بود با توجه به این شپنا و شتران مثبت بودن..بازار گردانش هم دیگه حمایت نمیکنه از صندوق

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ظاهرا صندوق پالایش دیگه کاری با سهمهای تشکیل دهندش نداره....امروز هم منفی بود با توجه به این شپنا و شتران مثبت بودن..بازار گردانش هم دیگه حمایت نمیکنه از صندوق
این صندوق با این قیمت هنوز بالای NAV هست.
واحدی شیش تومنم نمیارزه.
یه سلامی هم عرض کنیم خدمت اون دوستایی که پالایش ۱۰۵۰۰ خریدن و وقتی ما ۱۱ فروختیم گفتن با گذر زمان متوجه ترس و اشتباهتون میشید :)))
امیدوارم هرروز به تجارب هممون اضاف بشه و کسی ضرر نکنه.
سرمایه گذاری در بورس یعنی سرمایه گذاری در بزگترین بازار دولتی ایران .
مراقب سرمایه ها چه کم چه زیاد باشید.همونجور که یهو رونق گرفت از رونقم داره میافته.
این نماد قچار # کارخونه نزدیک ما هست.چندین ماهه هرروز تخته گاز مثبت پنج کاریم به ریزش شاخص و .... نداره.یه کله مثبت.
هروقت از نزدیکش رد میشم و یاد صف خریدش میافتیم نزدیکه از خنده ماشینو چپ کنم.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یه خبر مبهم و فعلا سربسته رسیده که دولت باقیمانده سهام شرکت های پالایشی خودشو فروخته به بانک ها تا بتونه پول یارانه جور کنه
جدای از عمق فاجعه اقتصادی که در دل خبر هست خبر مهمی برای دو گروه بزرگ بورسی و بالطبع کلیت بورس میتونه باشه ،اما تاثیر مثبت یا منفیشو اصلا نمیتونم حدس بزنم الان :(

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#وبملت، #وتجارت، #وبصادر
[emoji3596]
#شبندر، #شپنا، #شتران، #شبریز، #ونیکی، #تپکو، #بترانس

[emoji778]️ واگذاری سهام دولت در برخی شرکت‌های بورسی به بانک‌های ملت، صادرات و تجارت

[emoji843]هیات دولت در جلسه عصر یکشنبه با واگذاری باقیمانده سهام دولت در تعدادی از شرکتهای بورسی به بانکهای ملت، صادرات و تجارت موافقت کرد.

[emoji843]در این جلسه که به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، وزارت اقتصاد (سازمان خصوصی سازی) مکلف گردید مجموعاً معادل مبلغ 435 هزار میلیارد ریال از باقی مانده سهام متعلق به دولت در شرکتهای پالایش نفت تهران، تبریز، اصفهان، بندرعباس و شرکتهای سرمایه گذاری ملی ایران، تولید تجهیزات سنگین هپکو و ایران ترانسفو را به بانک های ملت، صادرات و تجارت واگذار نماید.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
در جلسه هیات دولت به ریاست روحانی انجام شد؛
واگذاری سهام دولت در برخی شرکت‌های بورسی به بانک‌های ملت، صادرات و تجارت

هیئت دولت در جلسه بعدازظهر روز یکشنبه و در اجرای جزء (۲) بند (الف) ماده واحده قانون الزام دولت به پرداخت یارانه های کالاهای اساسی از طریق واگذاری باقی مانده سهام دولت در شرکت های پالایشی، صنعتی و بیمه ها و بانک ها، با واگذاری باقی مانده سهام دولت در تعدادی از شرکت های بورسی به بانک های ملت، صادرات و تجارت موافقت کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت»، در این جلسه که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان خصوصی سازی) مکلف گردید مجموعاً معادل مبلغ ۴۳۵ هزار میلیارد ریال از باقی مانده سهام متعلق به دولت در شرکت های پالایش نفت تهران، تبریز، اصفهان، بندرعباس و شرکت های سرمایه گذاری ملی ایران، تولید تجهیزات سنگین – هپکو و ایران ترانسفو را به بانک های ملت، صادرات و تجارت واگذار نماید.
همچنین انتقال گیرندگان مکلفند معادل ۱۴۵ هزار میلیارد ریال از بهای سهام مورد واگذاری را به نسبت میزان تعیین شده توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی، به صورت اقساط طی چهار قسط مساوی (ماهیانه تا پایان سال جاری) بدون سود فروش اقساطی را به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند تا با تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور صرف پرداخت به مشمولین شود.
لازم به ذکر است معادل ۲۹۰ هزار میلیارد ریال از سهام موضوع این تصویب نامه بابت تأدیه بدهی دولت به بانک‌های فوق واگذار می گردد.
پرداخت کلیه کارمزد و هزینه های نقل و انتقال سهام موضوع این تصویب نامه بر عهده انتقال گیرندگان خواهد بود و نقل و انتقال این سهام از پرداخت مالیات نقل و انتقال معاف می باشد.

طبق این خبر دولت به اندازه 43500 میلیارد تومن سهام میده به چند تا بانک .
29000 م تومنش بابت بدهیش هست . اما 14500 م تومن رو داره زوری میفروشه !!! که باید طی چهار قسط تا آخر سال به حساب سازمان هدفمندی یارانه ها واریز کنند . خوب از کجا بیارن ؟ احتمال نداره که بخشی از اون سهام رو و یا از سهامی که قبلا داشتند در بازار عرضه کنند ؟
از طرف دیگه صف های فروش شرکت های سرمایه گذاری استانی ( سهام عدالت ) روز بروز داره بیشتر میشه و خریدار زیادی هم نداره . مثل این مورد :
تا چند روز پیش NAV اونها رو هم مینوشتن که الان چند روزه نمی نویسند !
از طرف دیگه قراره 22 بهمن 40 % دیگه سهام عدالت آزاد بشه که اونم باز از چند جهت به بازار فشار میاره .
ظاهرا برخی فروشهای آبشاری حقوقی ها در چند روز گذشته بی دلیل نبوده .
بنظرم بهتره در خرید ها باز هم بیشتر احتیاط کنیم . البته تا دلار بالای 25 هست برای بلند مدت ( با دید یکسال به بالا ) مخصوصا در سهام بنیادی نگرانی زیادی وجود نداره .

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه خبر مبهم و فعلا سربسته رسیده که دولت باقیمانده سهام شرکت های پالایشی خودشو فروخته به بانک ها تا بتونه پول یارانه جور کنه
جدای از عمق فاجعه اقتصادی که در دل خبر هست خبر مهمی برای دو گروه بزرگ بورسی و بالطبع کلیت بورس میتونه باشه ،اما تاثیر مثبت یا منفیشو اصلا نمیتونم حدس بزنم الان :(
این همون بخشی از دوران گذار هستش که قبلا گفتم 20 تا 30 سال آینده با اون پسته که توی امضامه فخر میفروشم :p

حالا یه اثراتی داره که میتونه به بازار فشار فروش وارد بکنه ولی من از این واگذاری ها خیلی خوشحال میشم و امیدم به آینده 20 تا 30 سال آینده بیشتر میشه:D
نه فقط بورسی بلکه برای کل اقتصاد کشور

هرچقدر دولت بیشتر تحت فشار های اقتصادی ناشی از تحریم و ... قرار بگیره ، عملا روش کشور داری درست رو بیشتر یاد میگیرن و میفهمن باید ایرادهای کار رو بگیرن که دارن کم کم میگیرن

avan

Registered User
لایک‌ها
207
امروز آخر وقت سهمهای کوچک عرضه اشون زیاد شد.ممکنه روزای بعدم ادامه پیدا کنه ..بازم هر جور صلاح میدونید..تصمیم با شماست

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
شتوکا کمرجان فنورد تابا شزنگ شرنگی ثعتما
خلنت ومشان زیر نظر دارم عالین

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این همون بخشی از دوران گذار هستش که قبلا گفتم 20 تا 30 سال آینده با اون پسته که توی امضامه فخر میفروشم :p

حالا یه اثراتی داره که میتونه به بازار فشار فروش وارد بکنه ولی من از این واگذاری ها خیلی خوشحال میشم و امیدم به آینده 20 تا 30 سال آینده بیشتر میشه:D
نه فقط بورسی بلکه برای کل اقتصاد کشور

هرچقدر دولت بیشتر تحت فشار های اقتصادی ناشی از تحریم و ... قرار بگیره ، عملا روش کشور داری درست رو بیشتر یاد میگیرن و میفهمن باید ایرادهای کار رو بگیرن که دارن کم کم میگیرن
آقا زنگ بزن دوستان یکم سهم زفکا بفروشن..پایانی بره بالا :D

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
پالایشی مثبت شده دارم خواب میبینم ؟ الان باز نمیدونم نوسان بگیرم ازش یا یه کله چند روزی مثبت میشه ؟!!

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
دوستان یه سوالی که ذهنم رو درگیر کرده در مورد صندوق پالایش اینه که اگه تمام سهام های زیرمجموعه اش مثبت باشند امکان داره خود صندوق به دلیل بازارگردانیش و سهام دارانش منفی باشه ؟

بالا