• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام دوست عزیز
از سال 96 که من یادمه بازار همین طوری بوده، شش ماه اول صعودی و شارپ
شش ماه دوم درجا زدن کلیت بازار
نماد های عرضه اولیه رو هم بهتره تو اولین باری که صف خرید سهم میریزه و خرید و فروش جریان پیدا میکنه بفروشی
این پالایش عرضه اولیه نبود کلاه گشادی بود که سر هر کی خرید رفت بعد حدودا سه ماه باز شد موقعی هم که باز شد باید تغییر کارگزارناظر میزدی که خیلیا مث من اصلا متوجه نشدن وگرنه همون موقع بازگشاییش قصد داشتم بفروشم دیدم فروش نمیره بعدش متوجه شدم تغییر کارگزار ناظرو نزدم اینام از عمدا این مسخره بازیا رو دراوردن تا خیلیا متوجه نشن و نتونن بفروشن تا موقعی هم که تغییرکارگزار ناظر زدم و تایید شد دیگه سهم منفی شده بود و ارزش فروختن با منفی بعد چند ماه صبر کردن نداشت

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
نماد اتکاسا که سرجمع 50 تومن پول دادیم , الان 50 تومن پول یه پیتزا هم نمیشه
خوبه من فکر کردم چند میلیون بوده شانس اوردی 50 تومن دادی ولی میگم بازم بنظر من حتی یک ریالتو هم نباید خرج همچین سهمایی کنی که بخاد بره بعد یسال یا چند ماه دیگه باز شه همیشه ادم باید پولش نقد پیش خودش باشه نه اینکه با تبلیغ و فریب دولت بره سهمایی رو بخره که بخاد چند ماه بسته باشه بعدم که باز شد معلوم نیس چی سرشون بیاد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان انشالا که فردا بازار حمایت بشه و شاخص منفی نباشه..چون اگر حمایت نشه ممکنه مرحله اول تا شاخص 1370 و بعدش 1270 ریزش کنه..
حواستونم به بعضی سهام کوچکی که حسابی بادشون کردن باشه..حتمن برید ناو سهم رو ببینید و با قیمت روزش مقایسه کنید..
سهام کوچکم اگه خالی کنند فروشش خیلی سخت میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نه اینکه با تبلیغ و فریب دولت بره سهمایی رو بخره
از خود من گرفته تا بقیه هر روز داریم گول وعده و وعید رو میخوریم. بعدش میگیم دفعه بعد دیگه اعتماد نمیکنیم و اشتباه قبلی رو تکرار نمیکنیم
ولی متاسفانه دفعه بعد دوباره اعتماد میکنیم و همون آش و همون کاسه قبلی میشه
282.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی | #شستا |

[emoji843]خالص ارزش دارایی ها :

[emoji843]NAV: 47,430

[emoji842]قیمت پایانی سهم :

[emoji842]PRICE: 22.750

[emoji3532]قیمت بر خالص ارزش دارایی ها:

[emoji3532]P/NAV: %48

[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810]
کانال اختصاصی NAV جهت عضویت [emoji116]

شستا داستانش واقعا جالب شده..بدجوری دارن جمع میکنن..امروز حقوقیش تا لحظه آخر فقط خرید زد

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع مي‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ 1399/10/10 ) متوقف می گردد

جدیدا این پیغام برای نمادهای کوچک زیاد شده
دیدبان چند تا نماد کوچک داشتم امروز دیدم نصفشون قفل شدن
وملی رو چهارشنبه اکثر کانال ها و نرم افزار سیگنال کرده بودن ولی تا امروز اومد یه حرکتی به خودش بده قفلش کردن ! :rolleyes:

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387

[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji810]

شستا داستانش واقعا جالب شده..بدجوری دارن جمع میکنن..امروز حقوقیش تا لحظه آخر فقط خرید زد

اوضاع خودرو از همه بدتره
حقوقیش فقط داره نوسان میگیره
خرید سنگین میزنه چند روز بعدش صف خرید میشه همه رو میفروشه
اجازه نمیده صف خرید یک روز بیشتر دووم بیاره

بعضی سهم های کوچک هم حقوقی داره بد میفروشه. من ومعلم دارم ولی فروش امروز حقوقی رو دیدم ترسیدم چیکار داره میکنه o_O

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من دیروزم گفتم حواستون به سهمهای کوچک خیلی باشه..اگر خالی کنن فروشش داستان میشه..

شستا امروز حقوقیش ۶۱.۵ میلیون سهم خریده و کمتر ۱ میلیون فروخته..روزهای قبلم خریدش بیشتر بوده..دارن حسابی شاخص سازها رو جمع میکنن
اوضاع خودرو از همه بدتره

بعضی سهم های کوچک هم حقوقی داره بد میفروشه. من ومعلم دارم ولی فروش امروز حقوقی رو دیدم ترسیدم چیکار داره میکنه o_O

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

این NAV معتبر هست یا کانالش همین جوری برا خودش میزنه، محاسبه nav شستا کار ساده ای نیست.
@s.david.s زفکا چی شد تایید نشد!؟ دوباره فردا حراج میشه! ؟احتمالا تا سه بار تایید نمیکنن تا با دامنه باز بشه :confused: :rolleyes:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من دیروزم گفتم حواستون به سهمهای کوچک خیلی باشه..اگر خالی کنن فروشش داستان میشه..

شستا امروز حقوقیش ۶۱.۵ میلیون سهم خریده و کمتر ۱ میلیون فروخته..روزهای قبلم خریدش بیشتر بوده..دارن حسابی شاخص سازها رو جمع میکنن

تقاضا تازه داره زیاد میشه برای سهمهای کوچک

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
اوضاع خودرو از همه بدتره

نترس اقا خوب سهمیه. تنها دوتا سهم دارم که از بابتشون خیالم راحته و حداقل تا اخر سال نگه میدارم. نوین - ومعلم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
معتبره کاملا..ولی یک نکته داره..برای ناو شستا باید ارزش واقعی زیرمجموعه هاش در نظر گرفته بشه که ناو شستا میشه همین ۴۷۰۰..حالا اگر بیان قیمت روز زیرمجموعه هاش رو محاسبه کنن ناو شستا تغییر میکنه و حدود ۲۸۰۰ میشه.مثلا الان صبا که از زیرمجموعه هاش هست ناوش ۱۲۰۰ و قیمت روزش ۸۰۰ هست..اگر شما صبا رو ۸۰۰ درنظر بگیری یک ناو برای شستا به دست میاد و اگر ارزش واقعی ۱۲۰۰ رو در نظر بگیری یک ناو دیگه برای شستا بدست میاد..درستش اینه ارزش واقعی زیر مجموعه ها محاسبه بشه
این NAV معتبر هست یا کانالش همین جوری برا خودش میزنه، محاسبه nav شستا کار ساده ای نیست.
@s.david.s زفکا چی شد تایید نشد!؟ دوباره فردا حراج میشه! ؟احتمالا تا سه بار تایید نمیکنن تا با دامنه باز بشه :confused: :rolleyes:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروز آخر وقت سهمهای کوچک عرضه اشون زیاد شد.ممکنه روزای بعدم ادامه پیدا کنه ..بازم هر جور صلاح میدونید..تصمیم با شماست
تقاضا تازه داره زیاد میشه برای سهمهای کوچک

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بوعلی داره صف فروش میشه , تا الان 60% داده , رد کنیم یا میخوان رکب بزنن ؟
73.gif

این داستانش چیه ؟ اصلا چرا بوعلی رو بسته بودن ؟ هیچ اطلاعیه مببنی بر بسته شدنش نیست
Untitled.jpg

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بوعلی داره صف فروش میشه , تا الان 60% داده , رد کنیم یا میخوان رکب بزنن ؟
73.gif

این داستانش چیه ؟ اصلا چرا بوعلی رو بسته بودن ؟ هیچ اطلاعیه مببنی بر بسته شدنش نیست
مشاهده پیوست 1215252
داستانی نداره بی دلیل میبندندو دو روز بعد یه بهونه واهی برای بستنش پیدا میکنند اطلاعیه میدند-نمیخوان سود کردن مردم عادی رو ببینند دلیل همینه--میخوان تک خوری کنند اقایون---
دیدن ملت شاخص سازهای بانکی و خودرویی رها کردند و رفتن تو نمادهای کوچیک و اونجا دارن سود میکنند به مذاق اقایون خوش نیومده برا همین در تلاشند که هرجوئر شده ملت رو به خرید نمادهای شاخص ساز برگردونند که تا اینجا موفق نشدند.نمیشه که هم خودشون با حقوقی هاشون نمادهای شاخص ساز رو منفی نگر دارند تا خودشون تو قیمتای پایین جمع کنند و هم توئقع داشته باشند اون حقیقی های بیچاره بی بضاعت هنوز هم رو نمادهای شاخص ساز بمونند!هم خدا رو میخوان هم خرما رو!!هم میخوان فقط خودشون تو شاخص ساز ها پول ملت رو بدزدند و هم از اینور هم نمیخوان بزارند ملت از این نمادها سرمایشونو خارج کنند و برند تو نمادهای کوچیک.

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
داستانی نداره بی دلیل میبندندو دو روز بعد یه بهونه واهی برای بستنش پیدا میکنند اطلاعیه میدند-نمیخوان سود کردن مردم عادی رو ببینند دلیل همینه--میخوان تک خوری کنند اقایون---
دیدن ملت شاخص سازهای بانکی و خودرویی رها کردند و رفتن تو نمادهای کوچیک و اونجا دارن سود میکنند به مإاق اقایوئن خوش نیومده برا همین در تلاشند که هرجوئر شده ملت رو به خرید نمادهای شاخص ساز برگردونند که تا اینجا موفق نشدند.نمیشه که هم خودشون با حقوقی هاشون نمادهای شاخص ساز رو منفی نگر دارند تا خودشون تو قیمتای پایین جمع کنند و هم توئقع داشته باشند اون حقیقی های بیچاره بی بضاعت هنوز هم رو نمادهای شاخص ساز بمونند!هم خدا رو میخوان هم خرما رو!!هم میخوان فقط خودشون تو شاخص ساز ها پول ملت رو بدزدند و هم از اینور هم نمیخوان بزارند ملت از این نمادها سرمایشونو خارج کنند و برند تو نمادهای کوچیک.
ظاهرا اینجا برعکسه , به نظر میاد هر دفعه که در آستانه صف و فروش منفی شدن بوده ناظر نماد رو بسته ! حالا داستانش چیه نمیدونم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
امروز ناظر هر 10-15 دقیقه نماد بوعلی رو برای جلوگیری از صف فروش بست , هر دفعه هم جواب میداد و صف خرید پیشی میگیرفت

ولی ظاهرا ایندفعه دیگه کاری از دست ناظر بر نمیاد !!
gigglesmile.gif

ملت بی نظیری داریم !
Untitled3.jpg

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان همونطور که روزای قبل عرض کردم خدمتتون بازار به سمت سهام شاخص ساز برگشت داشت..
احتمالا روزای آینده شاخص سازها رشد بهتری داشته باشن(اگه دستوری باز خرابش نکنن)..
شستا که مثبت 5 و صف خرید بسته شد..
پالایشیها هم قیمت آخرین معامله مثبت بود..
فلزات هم تحرکات خوبی داشتن..

بالا