حاج دیوید و گورباچف نظرتون در مورد کانالهای خریدای گروهی چیه؟

با پولای گنده میریزن روی سهمای کوچیک تا 200 درصد میکشنش بالا بعد میرن سراغ سهم بعدی
نه p/e واسشون مهمه،نه تکنیکال،نه کف و سقف!!!
راهو نشونمون بده اکثرا حدود 50 درصد تو ضرریم با این سودای بیست سی درصدی راضی نیستیم

قول میدیم بعدش بیایم تو سهمای ارزنده
من خودم از این کارا خوشم نمیاد و تا حالا هم نکردم

خرید و فروش میکنم ولی وجدان خودمم نگاه میکنم که یوقت حق و ناحق نشه . توی هر کاری که انجام میدم همیشه سعی کردم انصاف رو رعایت بکنم
حتی اگه سهمی اونقدر کوچیک باشه که کشش سرمایه من یا خریدهای بعدیم رو نداشته باشه ، ازش دوری میکنم ، حتی اگه بهترین سهم بازار باشه
بعد داستان معاملات مشکل دار رسما "
دزدی " محسوب میشه ! چرا ؟
شما فرض بکن شرکت رو بالا بردی و موقع خارج شدن ، از کجا میخوای خریدار پیدا بکنی ؟

باید از طریق کانالا و پیج ها خریدار تشنه جمع بکنی که روی قله به ملت بندازی ...
این کار هیچ فرقی با خفت گیری و دزدی نداره
هر سال بدون هیچ وقفه ای سرمایه وارد همین بازار میکنم . در حد خودم سعی میکنم سهم بخرم تا :
- خودم منفعت از سود سازی شرکت ببرم نه از تغییرات قیمتی سهم
- بقیه سهامدارا هم منفعت ببرن و سرمایشون از سهم یا از بازار فرار نکنه . هم به نفع منه هم خودشون هم اقتصاد !
- ارزش بالای شرکت نشون داده میشه ، شناوریش هم کم تر و کمتر میشه و بقیه هم اگه همینکارو بکنن سهم نوسانات بیخودی رو دیگه تجربه نمیکنه
برای خرید سهمم همیشه دنبال اون سهمی میرم که چشمم رو بگیره و تا زمانی که عملکرد خوبی داشته باشه خودم رو درگیر بقیه بازار نمیکنم . حالا 1 سال ، 2 سال ، 5 سال ، 10 سال ، 20 سال ، هرچی ...
جایی هم اگه ببینم سهم رشد الکی میخواد بکنه و اگه بخواد حبابی بشه و زورم برسه برعکس ، اردر فروش فیک میزارم حالا یکمش هم رفت مهم نیست ولی دوست ندارم قیمت شرکت بیخودی بالا بره تا یسریا سوء استفاده بکنن . مگه اینکه واقعا زورم نرسه و اونقدر حبابی بشه که ارزش نداشته باشه فرضا از 1 میلیون سهمم ، فقط 200 یا 300 هزار تاشو بفروشم و یکجا کل 1 میلیون رو روی بالاترین عددا خالی میکنم و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم

حتی توی این شرایط واسه وجدان خودمم که شده تا مدتی به اون سهم برنمیگردم چون ممکنه خودم سهمی رو بخرم که روی قله خالی کردم
کف و سقف های کوچیک که سهم مثلا 20 یا 30 درصد بالا پایین میشه رو نمیگم ، اون موقع ها کم میفروشم . زمانایی رو میگم مثل امسال که یهو سهم میترکه ، دیگه به سهم برنمیگردم که بعد از ارزنده شدن قیمت مبادا فروشنده سهم همون خریدار از من باشه ! هرچند که احتمالش خیلی کمه حتی توی شرکت های کوچیک و متوسط ولی بازم احتماله دیگه و اینطوری وجدانم راحت تره
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی که ملت از بورس زده بشن ، سرمایه سرگردان وارد بخش های دیگه میشه و اقتصاد به مشکل میخوره و هرکدوم ما به عنوان بخشی از این بازار اگه سرمایه های کلان داشته باشیم نباید اجازه همچین حرکت هایی رو بدیم و اگه سرمایه هامون کلان نیست ولی بالاست از شفافیت و سادگی سهامدارا استفاده نکنیم
اما وقتی مردم به بورس اعتماد بکنن و بدونن چقدر بازار خوبیه و همینکه سرمایشون جای درست درگیر میشه ، خود به خود اثر خوبی روی اقتصاد میزاره و برای جامعه هم مفیده
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر کار و بیزینسی اخلاق خودش رو داره . باید همیشه اخلاق رو رعایت بکنیم
حتی کسی که کار خلاف میکنه شاید لازم باشه به بقیه صدمه مالی یا جانی بزنه ، اما در کنارش اخلاق همون حرفه رو باید رعایت بکنه
مثلا کشتن دشمن ، مثل گرفتن نوسانات 20 یا 30 درصدی توی بازاره ولی باد کردن سهم و خالی کردنش روی سر ملت و تحمیل ریزش 80% ای به اونا مثل اینه هم رقیبمون رو بکشیم هم زن و بچشو ! اولیه کار درست و تمیز و اخلاقیه ولی دومیه کار کثیفه
دزدی که دزدی میکنه و به کسی صدمه نمیزنه درسته دزده ولی اخلاق رو رعایت میکنه ، اما دزدی که چاقو رو تا دسته فرو میکنه یا مردم بیگناه رو میترسونه و بهشون صدمه میزنه اخلاق رو زیر پا گذاشته
ساقی ای که جنس ناخالص به ملت میده و بهشون صدمه میزنه درسته ساقیه ولی اخلاق رو رعایت میکنه ، اما ساقی ای که جنس داستان دار میفروشه حتی به مشتری های خودش هم رحم نمیکنه و این بی اخلاقیه
یسری پولا رو نباید اجازه بدیم وارد زندگیمون بشه و اینکه نباید یکسری بی اخلاقی ها رو توی صنف خودمون رواج بدیم که حتی بعد از زنده نبودنمون هم اون بی اخلاقی ریشه نکنه
سید دیوید