• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مگه فروش سیگنال غیرقانونی نیست؟
7.gif
بله - غیر قانونی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
وقتی رویه ای مینویسی باید تمام جوانب رو بسنجی دو تا متخصص کار رو بگذاری از آدم با تجربه نظر بگیری که نهایت 5 درصد خطا تو اجرا داشته باشی
ولی وقتی این قدر سوتی میزنه بیرون معلومه هیچ کدوم رعایت نشده.
بیشتر متوجه متخصصم که اینها جاشو اشغال کردند و باید حواس آدم باشه که حرفشون رو هوا ست نه تخصص کسب کرده اشون.

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
ماشالله پترول!!!!
چند روز پیش 1180 وارد شدم الان صف خرید بست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان و اساتید محترم و مطلع ،الان سفارش خرید و فروش همزمان در یک نماد مجازه یا غیر مجاز ،یه چیزی چند وقت پیش شنیدم الان هر چی گشتم توضیح شفافی پیدا نکردم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تو نماد غدام بازارگردان نوسانگیر حکومتی-دولتی حقوقی این نماد بنا به دستور اقایون هرچی زور زد تا بلکه بتونه نماد رو متوقف کنه نتونست و نماد بعد یکی دو هفته معلق کردن به خاطر صعو.دی بودنش باز سف خرید شد!برا همین پریروز هم گفتم من به شخصه وارد نمادهایی میشم که زور بازارگردان حکومتی-دولتی بهشون نمیرسه مثل غدام-کدما---------بازارگردان نوسانگیر حکومتی-دولتی غدام اینقدر عرضه کرد که جزغاله شد و به هدفشم نرسید.
دیدید که بازارگردان نوسانگیر حکومتی-دولتی چه بلایی سر نمادهایی مثل غنوش و دی و ثشاهد و ... آورد و هنوز هم میاره!!پس خود نمادشناسی تو این مقطع به نظرم مهمتر از تحلیل تکنیکال و ایناست-روند بازار استاندارد نیست که بخواد با تحلیل جلو بره-تا عید به نظرم فعلا بازار همین شکلیه و دستوری

البته این گزارش دیروز کدال هم مزید بر علت صف خرید شد.پرونده سال مالی 98-99 غدام با رکورد تولید و فروش 82 میلیاردی به پایان رسید
یک پایان خوب و آغازی بر رکورد تولید در سال مالی 99-1400

گزارش_فعالیت_ماهانه دوره_1_ماهه منتهی به 1399/09/30

▪ شرکت خوراک دام پارس طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/09/30 معادل 96,098 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 884% افزایش داشته است.
«غدام» با سرمایه ثبت شده 60,000 میلیون ریال طی عملکرد 12 ماهه سال مالی منتهی به 1399/09/30 مبلغ 821,152 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 412% رشد داشته است.

6247f2e8-280c-4c48-bdb5-7a25f6fb1714.jpg

135fbf1d-b448-4b41-9943-213cae66083f.jpg

69b857e9-557d-4130-b10d-e2de8de78247.jpg

این سخنان صرفا زاییده ذهن متوهم بنده هست و هیچ سیگنال یا تبلیغی نیست!

و نکته ی آخر:هنوز برای برخی نمادها بازارگردان نوسانگیر دولتی-حکومتی انتخاب نشده و این نمادها زیر زیرکی بدجور دارند صعود می کنند.!

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
میگم حقوقی ها پنل خرید و فروششون با ما فرق میکنه ؟
آی کارگزاریها قبل از ساعت 8:45 (چند ثانیه قبلش) میتونن سفارش بزارن ؟ سهمیه برای خرید یا فروش دارن ؟
حقوقی ها چطور ؟ اونا میتونن چند ثانیه قبل از شروع پیش گشایش قبل از حقیقی ها سفارش بزارن یا نه ؟

لطفا اگر کسی میدونه بگه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
میگم حقوقی ها پنل خرید و فروششون با ما فرق میکنه ؟
آی کارگزاریها قبل از ساعت 8:45 (چند ثانیه قبلش) میتونن سفارش بزارن ؟ سهمیه برای خرید یا فروش دارن ؟
حقوقی ها چطور ؟ اونا میتونن چند ثانیه قبل از شروع پیش گشایش قبل از حقیقی ها سفارش بزارن یا نه ؟

لطفا اگر کسی میدونه بگه
اونا بدون نوبتند-در مورد فروش روزانه هم سقف دارند بله

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تو نماد غدام بازارگردان نوسانگیر حکومتی-دولتی حقوقی این نماد بنا به دستور اقایون هرچی زور زد تا بلکه بتونه نماد رو متوقف کنه نتونست و نماد بعد یکی دو هفته معلق کردن به خاطر صعو.دی بودنش باز سف خرید شد!برا همین پریروز هم گفتم من به شخصه وارد نمادهایی میشم که زور بازارگردان حکومتی-دولتی بهشون نمیرسه مثل غدام-کدما---------بازارگردان نوسانگیر حکومتی-دولتی غدام اینقدر عرضه کرد که جزغاله شد و به هدفشم نرسید.
دیدید که بازارگردان چه بلایی سر نمادهایی مثل غنوش و دی و ثشاهد و ... آورد و هنوز هم میاره!!پس خود نمادشناسی تو این مقطع به نظرم مهمتر از تحلیل تکنیکال و ایناست-روند بازار استاندارد نیست که بخواد با تحلیل جلو بره-تا عید به نظرم فعلا بازار همین شکلیه و دستوری

البته این گزارش دیروز کدال هم مزید بر علت صف خرید شد.پرونده سال مالی 98-99 غدام با رکورد تولید و فروش 82 میلیاردی به پایان رسید
یک پایان خوب و آغازی بر رکورد تولید در سال مالی 99-1400

مشاهده پیوست 1214787

این سخنان صرفا زاییده ذهن متوهم بنده هست و هیچ سیگنال یا تبلیغی نیست!
به نظر منم کاملا درسته
من کدما رو خیلی وقته زیر نظر دارم اولا که به کسی نمیرسه چون حقیقی فروشنده نیست مگر اینکه حقوقی به اندازه حجم مبنا بفروشه تا پایانی پر بشه خیلی روزها هم نمیفروشه
حالا بدونید این نمادی که همیشه مثبت بوده و اصلاح تو کارش نیست رو فقط با معلق کردن نماد و ضن دستکاری حرکتش رو کند میکنن و ناظر هر طور که بخواد باز میکنه و میبنده جالب اینکه وقتی میبنده یا باز میکنه تازه پیامش رو میده البته بیشتر اوقات
نمونه این نمادها تکنیکال و تحلیل و وضعیت بازار روشون تاثیر نمیزاره چون صحبتها و آدمای زیادی پشت این سهم و این مدل سهما هست که ماها نمیدونیم داستان چیه
من خودم حق تقدمش رو دوماه پیش خریدم ایشالله مقداری از ضررهامو جبران کنه

پ ن : حرفای بنده به هیچ عنوان پیشنهاد و تشویق به خرید نیست لطفا خودتون تحلیل و بررسی کنید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به نظر منم کاملا درسته
من کدما رو خیلی وقته زیر نظر دارم اولا که به کسی نمیرسه چون حقیقی فروشنده نیست مگر اینکه حقوقی به اندازه پر شدن مبنا بفروشه تا پایانی پر بشه خیلی روزها هم نمیفروشه
حالا بدونید این نمادی که همیشه مثبت بوده و اصلاح تو کارش نیست رو فقط با معلق کردن نماد و ضن دستکاری حرکتش رو کند میکنن و ناظر هر طور که بخواد باز میکنه و میبنده جالب اینکه وقتی میبنده یا باز میکنه تازه پیامش رو میده البته بیشتر اوقات
نمونه این نمادها تکنیکال و تحلیل و وضعیت بازار روشون تاثیر نمیزاره چون صحبتها و آدمای زیادی پشت این سهم و این مدل سهما هست که ماها نمیدونیم داستان چیه
من خودم حق تقدمش رو دوماه پیش خریدم ایشالله مقداری از ضررهامو جبران کنه

پ ن : حرفای بنده به هیچ عنوان پیشنهاد و تشویق به خرید نیست لطفا خودتون تحلیل و بررسی کنید
شنبه احتمالا باز بشه و دقایقی فرصت خرید بده چون حقیقی ها ی ترسو همیشه هستند و با این اخبار و معلق شدن یه عده شون میترسن و میفروشند و فرصت خرید برای دقایقی میدند-خودم تا شنبه مبلغی رو دارم اماده می کنم برای خرید دوباره ی نماد کدما-------
به قول وارن بافت وقتی همه از یه نمادی میترسند که بخرند تو همونو بخر!!!به زودی یه معدن طلا هم استخراج خواهد کرد این شرکت معدنی دماوند

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
گدنا تا عید مثبت میخوره-از همون سهم هایی هست که بالاتر هم گفتم-ناظر میبینه نمیتونه منفیش کن به بهانه های واهی مثل ظن دسیتکاری چند روز معلقش می کنه و میبنده و روزهایی بازش میکنه که بازار منفیه تا شاید اینم منفی بشه ولی زهی خیال باطل!نماد غدام هم همین برنامه رو تا عید خواهد داشت و ده بار هم معلق بشه باز موقع بازگشایی مثبت خواهد خورد و صعودی-کدما هم تا پر کردن گپ قبلیش مثبت خواهد خورد--خزر هم پدر بازارگردان نوسانگیر دولتی رو در آورد-اونم هر کاری کردن نتونستند منفیش کنند-خزر هم تا عید مثبت میخوره----حدود 20 نماد دیگه هم هست که تا عید همینجور مثبت میرند بالا و تو این 3 ماه منفی نشدند.....بازی عوض شده-صعود از نمادهایی مثل غنوش-دی ثشاهد-وآیند و ....اومده رو این نمادهایی که گفتم حداقل تا عید

بماند یادگاری این پیام رو عید میارم بالا!چسبیدید به 4 تا نماد شاخص ساز فکر کردید کل بورس همین 4 تا نماده--بازارگردان های نوسانگیر دولتی رو بعضی نمادها رکب خوردند و نتونستند وظیفشونو انجام بدند و عرضه کردند تا پایینتر جمع کنند ولی سهمشون رو از دست دادند و بد رکبی خوردند مثلا تو نماد خزر!!!از اینورم تو بعضی نمادها این بازارگردان های نوسانگیر دولتی وظیفشون رو به بهترین شکل انجام دادند و اون نماد رو به معنای واقعی به فنا دادند مثل غنوش!

اگه یادتون باشه من همین دو روز پیش این مطلب رو نوشتم-قسمت قرمز رو بخونید-نه اینکه اینا اصلا تا عید منفی نمیشند ولی هر منفی فقط فرصت ورود هست-چون یکی دو روز بیشتر منفی نمیمونند-مثلا در مورد خزر هم همین اتفاق کدما افتاد-نماد خزر رو هم خیلی وقته سازمان بورس در تلاشه منفی کنه-هزارتا بلا سر خزر هم مثل کدما و غدام آوردند از تعلیق بگیر تا ترسوندن سهامدار حقیقی تا باز کردن نماد درست تو روزهایی که بازار خونینه و حتی دستور دادن به بازارگردان های این نمادها تا بیشترین عرضه مجاز در یکروز تا نماد منفی بشه و خرید و فروش بیشتر بشه برای پر کردن جیب دولت از مالیات خرید و فروش!ولی هیچ کدوم اینا توفیری نکرد-خزر هم دوباره بازگشایی شد ساعتی فرصت خرید داد و بعد صف خرید سنگین شد....!!!!

نمادهای شاخص ساز رو فراموش کنید-به نظرم بهتره همه برند دنبال نماد های غیر شاخص ساز مثل کدما غدام و ... اینجوری زور بازارگردان های نوسانگیر دولتی-حکومتی هم به مردم نمیرسه و کارگر و کارمند بیچاره هم به خاطر صعودی شدن نمادهای غیر شاخص ساز به یه نون و نوایی میرسند-اگه اتحاد داشته باشیم میتونیم حتی ناظرها و سازمان بورس رو اینبار ما مجبور به اطاعت کنیم.
اگه دقت کنید نمادهای شاخص ساز که اکثرا نوسانی شدند و بالا نمیرند و درجا میزنند-میمونه نمادهای غیر شاخص ساز که اینام اکثرا نوسانی هستند و اون چندتایی که صعودی هستند رو هم سازمان بورس با هزار بهونه ی واهی و الکی نمیزاره صعود کنند و به کارمند و کارگر یه سودی بدند و با هزاران بهانه مثل تعلیق ظن دستکاری هی اینارم میبنده که مبادا حقیقی بیچاره هم این وسط یه سودی از بورس بکنه!!اینا همه نشون از یه چیز میده!سازمان بورس نمیخواد حقیقی بیچاره یه سودی کنه از بورس یا به یه نون و نوایی برسه!فقط هدف اینه پول ملت تو بورس در گردش باشه و هی هر روز مقداریشو اقایون بچاپند با نوسانی نگر داشتن بازار

پ.ن:این سخنان زاییده ذهن بیسواد و متوهم بنده هست و هیچ سیگنال خرید و فروشی نیست.

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اگه این طرحی که اقای کامیار فراهانی داده اجرایی بشه رسماً حقیقی های خرد نابود میشه سرمایشون و سفته بازی آقایون در بورس به اوج خود خواهد رسید!
خدا به خیر کنه!هر روز یه طرح تو بورس میدند و حقیقی خرد بیچاره تر میشه!

Last edited:

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
شاخص ساز ها ول شدن مخصوصا عالیجناب شستا:)!!!
ولی جدا از شوخی برنامشون برای شاخص سازها چیه خدا میدونه....من خودم فملی دارم.نگه میدارم تا اخر سال

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
هشدار : برخی از سهام کوچک حبابی شدند و ممکن تبدیل به بالن بشن . مراقب باشید در قله وارد نشید و اسکناس 1000 تومنی رو 3000 تومن نخرید.
در این ویدئو از دقیقه 20 به بعد توضیحات خوبی در اینمورد داده شده .

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام به همه.
دوستان، در پورتفویی یک سهام "صبا" و یکی هم "صباح" هست.
"صباح" مدتهاست که ممنوع و متوقفه.
این سهام حق تقدم چیه؟ امکان تبدیلش به سهام اصلی وجود داره؟
یا برای فروختنش چکار باید کرد؟
متشکرم.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
سلام به همه.
دوستان، در پورتفویی یک سهام "صبا" و یکی هم "صباح" هست.
"صباح" مدتهاست که ممنوع و متوقفه.
این سهام حق تقدم چیه؟ امکان تبدیلش به سهام اصلی وجود داره؟
یا برای فروختنش چکار باید کرد؟
متشکرم.
مدت زمان فروش حق تقدم صبا با نماد صباح به پایان رسیده برو اطلاعیه تو کدال سهم ببین اگه هنوز وقت هست و میخوای حق تقدم به سهم تبدیل کن
وگرنه چند وقت دیگه خود شرکت سهم میفروشه و پولتو واریز میکنه

بالا