kyle
مدیر بازنشسته
بله - غیر قانونیمگه فروش سیگنال غیرقانونی نیست؟![]()
بله - غیر قانونیمگه فروش سیگنال غیرقانونی نیست؟![]()
اگه به 50% راضی هستی بفروشدوستان بوعلی فردا برای کنفرانس 50 درصد بسته میشه یا شنبه؟؟؟؟
بفروشیم یا نگه داریم به نظرتون؟؟
مبلغی هم نیست ولی حوصله صف فروشش رو ندارم!!!!!اگه به 50% راضی هستی بفروش
تو صف وسپهر انگار گیرنیفتادی شما!!اگه به 50% راضی هستی بفروش
وسپهر توی منفی 5 هم رونه معاملش و کسی گیر نیفتاده..درسته میبنی صف فروشه ولی راحت نقد میشهتو صف وسپهر انگار گیرنیفتادی شما!!
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
من وسپهر رو 30% رد کردم رفتتو صف وسپهر انگار گیرنیفتادی شما!!
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
اونا بدون نوبتند-در مورد فروش روزانه هم سقف دارند بلهمیگم حقوقی ها پنل خرید و فروششون با ما فرق میکنه ؟
آی کارگزاریها قبل از ساعت 8:45 (چند ثانیه قبلش) میتونن سفارش بزارن ؟ سهمیه برای خرید یا فروش دارن ؟
حقوقی ها چطور ؟ اونا میتونن چند ثانیه قبل از شروع پیش گشایش قبل از حقیقی ها سفارش بزارن یا نه ؟
لطفا اگر کسی میدونه بگه
به نظر منم کاملا درستهتو نماد غدام بازارگردان نوسانگیر حکومتی-دولتی حقوقی این نماد بنا به دستور اقایون هرچی زور زد تا بلکه بتونه نماد رو متوقف کنه نتونست و نماد بعد یکی دو هفته معلق کردن به خاطر صعو.دی بودنش باز سف خرید شد!برا همین پریروز هم گفتم من به شخصه وارد نمادهایی میشم که زور بازارگردان حکومتی-دولتی بهشون نمیرسه مثل غدام-کدما---------بازارگردان نوسانگیر حکومتی-دولتی غدام اینقدر عرضه کرد که جزغاله شد و به هدفشم نرسید.
دیدید که بازارگردان چه بلایی سر نمادهایی مثل غنوش و دی و ثشاهد و ... آورد و هنوز هم میاره!!پس خود نمادشناسی تو این مقطع به نظرم مهمتر از تحلیل تکنیکال و ایناست-روند بازار استاندارد نیست که بخواد با تحلیل جلو بره-تا عید به نظرم فعلا بازار همین شکلیه و دستوری
البته این گزارش دیروز کدال هم مزید بر علت صف خرید شد.پرونده سال مالی 98-99 غدام با رکورد تولید و فروش 82 میلیاردی به پایان رسید
یک پایان خوب و آغازی بر رکورد تولید در سال مالی 99-1400
مشاهده پیوست 1214787
این سخنان صرفا زاییده ذهن متوهم بنده هست و هیچ سیگنال یا تبلیغی نیست!
شنبه احتمالا باز بشه و دقایقی فرصت خرید بده چون حقیقی ها ی ترسو همیشه هستند و با این اخبار و معلق شدن یه عده شون میترسن و میفروشند و فرصت خرید برای دقایقی میدند-خودم تا شنبه مبلغی رو دارم اماده می کنم برای خرید دوباره ی نماد کدما-------به نظر منم کاملا درسته
من کدما رو خیلی وقته زیر نظر دارم اولا که به کسی نمیرسه چون حقیقی فروشنده نیست مگر اینکه حقوقی به اندازه پر شدن مبنا بفروشه تا پایانی پر بشه خیلی روزها هم نمیفروشه
حالا بدونید این نمادی که همیشه مثبت بوده و اصلاح تو کارش نیست رو فقط با معلق کردن نماد و ضن دستکاری حرکتش رو کند میکنن و ناظر هر طور که بخواد باز میکنه و میبنده جالب اینکه وقتی میبنده یا باز میکنه تازه پیامش رو میده البته بیشتر اوقات
نمونه این نمادها تکنیکال و تحلیل و وضعیت بازار روشون تاثیر نمیزاره چون صحبتها و آدمای زیادی پشت این سهم و این مدل سهما هست که ماها نمیدونیم داستان چیه
من خودم حق تقدمش رو دوماه پیش خریدم ایشالله مقداری از ضررهامو جبران کنه
پ ن : حرفای بنده به هیچ عنوان پیشنهاد و تشویق به خرید نیست لطفا خودتون تحلیل و بررسی کنید
گدنا تا عید مثبت میخوره-از همون سهم هایی هست که بالاتر هم گفتم-ناظر میبینه نمیتونه منفیش کن به بهانه های واهی مثل ظن دسیتکاری چند روز معلقش می کنه و میبنده و روزهایی بازش میکنه که بازار منفیه تا شاید اینم منفی بشه ولی زهی خیال باطل!نماد غدام هم همین برنامه رو تا عید خواهد داشت و ده بار هم معلق بشه باز موقع بازگشایی مثبت خواهد خورد و صعودی-کدما هم تا پر کردن گپ قبلیش مثبت خواهد خورد--خزر هم پدر بازارگردان نوسانگیر دولتی رو در آورد-اونم هر کاری کردن نتونستند منفیش کنند-خزر هم تا عید مثبت میخوره----حدود 20 نماد دیگه هم هست که تا عید همینجور مثبت میرند بالا و تو این 3 ماه منفی نشدند.....بازی عوض شده-صعود از نمادهایی مثل غنوش-دی ثشاهد-وآیند و ....اومده رو این نمادهایی که گفتم حداقل تا عید
بماند یادگاری این پیام رو عید میارم بالا!چسبیدید به 4 تا نماد شاخص ساز فکر کردید کل بورس همین 4 تا نماده--بازارگردان های نوسانگیر دولتی رو بعضی نمادها رکب خوردند و نتونستند وظیفشونو انجام بدند و عرضه کردند تا پایینتر جمع کنند ولی سهمشون رو از دست دادند و بد رکبی خوردند مثلا تو نماد خزر!!!از اینورم تو بعضی نمادها این بازارگردان های نوسانگیر دولتی وظیفشون رو به بهترین شکل انجام دادند و اون نماد رو به معنای واقعی به فنا دادند مثل غنوش!
مدت زمان فروش حق تقدم صبا با نماد صباح به پایان رسیده برو اطلاعیه تو کدال سهم ببین اگه هنوز وقت هست و میخوای حق تقدم به سهم تبدیل کنسلام به همه.
دوستان، در پورتفویی یک سهام "صبا" و یکی هم "صباح" هست.
"صباح" مدتهاست که ممنوع و متوقفه.
این سهام حق تقدم چیه؟ امکان تبدیلش به سهام اصلی وجود داره؟
یا برای فروختنش چکار باید کرد؟
متشکرم.