• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هشدار : برخی از سهام کوچک حبابی شدند و ممکن تبدیل به بالن بشن . مراقب باشید در قله وارد نشید و اسکناس 1000 تومنی رو 3000 تومن نخرید.
در این ویدئو از دقیقه 20 به بعد توضیحات خوبی در اینمورد داده شده .

مرورگر Brave اخطار فعالیت مشکوک میده !
Untitled.jpg

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
مدت زمان فروش حق تقدم صبا با نماد صباح به پایان رسیده برو اطلاعیه تو کدال سهم ببین اگه هنوز وقت هست و میخوای حق تقدم به سهم تبدیل کن
وگرنه چند وقت دیگه خود شرکت سهم میفروشه و پولتو واریز میکنه
متشکرم. این مورد " برو اطلاعیه تو کدال سهم ببین اگه هنوز وقت هست و میخوای حق تقدم به سهم تبدیل کن" رو بیشتر توضیح میدید؟
کدال چیه و چجوری میشه این کار رو کرد؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اگه یادتون باشه من همین دو روز پیش این مطلب رو نوشتم-قسمت قرمز رو بخونید-نه اینکه اینا اصلا تا عید منفی نمیشند ولی هر منفی فقط فرصت ورود هست-چون یکی دو روز بیشتر منفی نمیمونند-مثلا در مورد خزر هم همین اتفاق کدما افتاد-نماد خزر رو هم خیلی وقته سازمان بورس در تلاشه منفی کنه-هزارتا بلا سر خزر هم مثل کدما و غدام آوردند از تعلیق بگیر تا ترسوندن سهامدار حقیقی تا باز کردن نماد درست تو روزهایی که بازار خونینه و حتی دستور دادن به بازارگردان های این نمادها تا بیشترین عرضه مجاز در یکروز تا نماد منفی بشه و خرید و فروش بیشتر بشه برای پر کردن جیب دولت از مالیات خرید و فروش!ولی هیچ کدوم اینا توفیری نکرد-خزر هم دوباره بازگشایی شد ساعتی فرصت خرید داد و بعد صف خرید سنگین شد....!!!!

نمادهای شاخص ساز رو فراموش کنید-به نظرم بهتره همه برند دنبال نماد های غیر شاخص ساز مثل کدما غدام و ... اینجوری زور بازارگردان های نوسانگیر دولتی-حکومتی هم به مردم نمیرسه و کارگر و کارمند بیچاره هم به خاطر صعودی شدن نمادهای غیر شاخص ساز به یه نون و نوایی میرسند-اگه اتحاد داشته باشیم میتونیم حتی ناظرها و سازمان بورس رو اینبار ما مجبور به اطاعت کنیم.
اگه دقت کنید نمادهای شاخص ساز که اکثرا نوسانی شدند و بالا نمیرند و درجا میزنند-میمونه نمادهای غیر شاخص ساز که اینام اکثرا نوسانی هستند و اون چندتایی که صعودی هستند رو هم سازمان بورس با هزار بهونه ی واهی و الکی نمیزاره صعود کنند و به کارمند و کارگر یه سودی بدند و با هزاران بهانه مثل تعلیق ظن دستکاری هی اینارم میبنده که مبادا حقیقی بیچاره هم این وسط یه سودی از بورس بکنه!!اینا همه نشون از یه چیز میده!سازمان بورس نمیخواد حقیقی بیچاره یه سودی کنه از بورس یا به یه نون و نوایی برسه!فقط هدف اینه پول ملت تو بورس در گردش باشه و هی هر روز مقداریشو اقایون بچاپند با نوسانی نگر داشتن بازار

پ.ن:این سخنان زاییده ذهن بیسواد و متوهم بنده هست و هیچ سیگنال خرید و فروشی نیست.
در تکمیل حرفام و اینکه دولت فقط در تلاشه که ملت و حقیقی های خرد هیچ سودی تو بازار بورس نکنند و فقط سرمایشون تو بورس بچرخه تا دولت توسط بازارگردان های نوسانگیر دولتی-حکومتی سرمایشون رو با نوسانی کردن نمادها بچاپه و چند مثال هم زدم که در برخی نمادها بازارگردان ها رکب خوردند از اتحاد حقیقی ها، یه مثال از نماد دیگه یی هم میزنم:

در نماد بکاب حقوقی اصلی و عمده ی بکاب بنا به دستور و فشار و اجبار آقایون سهم میفروشه به بازارگردان:(
بازارگردان هم هر چی میخواد کنترل کنه و سهم رو میفروشه رو هوا این سهم رو میخرن (نمی تونه نماد رو منفی کنه):p
حالا حقوقی زورش اومده که چرا 324000 سهم دادم بازارگردان و بازارگردان هم داره همشو آب میکنه، امروز خودش 3 دی 99 اومده توی بازار و دست به کار شده و سرخطی خریده تا سهم از دستش نره (حیفش اومده)o_O و...... اینجاس که ناظر سر میرسه و میگه تخلفه و برای اولین بار هم توی عمرش ناظر درست گفته بود.:D:p

کم کم ترفندهای بازارگردان های نوسانگیر اجیر شده ی دولتی-حکومتی تو نمادها و هدف های اصلیشون داره بر ملا میشه
از این به بعد از این مدل توقف ها زیاد خواهیم دید در بورس و همش هم زیر سر آقایونه که فقط به فکر جیب خودشونن--آقایون تمامیت خواه هستند توتالیته هستند میگن تمام نمادها باید تحت کنترل ما باشه و ما باید از تمام نمادها نوسان بگیریم و حتی یک نماد هم حق نداره سود بده به سهامداران خرد کارگر و کارمند و بورس ارث پدری ماست!:mad:
تنها راهی که برای ما میمونه اتحاده-باید از نمادهای شاخص ساز کوج کنبم تو نمادهای کوچیک و اصلا سهممون رو نفروشیم تا هرچی بازارگردان های نوسانگیر دولتی-حکومتی عرضه کردند تا سهم رو منفی کنند همه ی این سهم ها خرید بشه و صف خرید نمادها نریزه و بازارگردان های اجیر شده رکب بخورند از ملت.;)تو نمادهای شاخص ساز پیاده کردن چنین استراتژی هایی خیلی سخته

بکاب هم تا عید صعودیه و این وسط ممکنه یکی دو روز منفی بشه که اونم فرصت ورود هست.بماند یادگاری

پ.ن:تمام این حرف ها زاییده ذهن متوهم بنده هست و سیگنال خرید و فروش هیچ نمادی نیست.

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
شاخص ساز ها ول شدن مخصوصا عالیجناب شستا:)!!!
ولی جدا از شوخی برنامشون برای شاخص سازها چیه خدا میدونه....من خودم فملی دارم.نگه میدارم تا اخر سال
اصلاح شستا 75 درصد شد.؟؟ :eek:بفرما اینم نماد دولتی که این همه تعریفشون میکردند.چه سرمایه هایی که نرفت تو جیب بازارگردان های نوسانگیر و کله گنده ها تو این نماد از جیب کارگر و کارمند بدبخت بیچاره که اندوخته ی یک عمرشون رو آورده بودند تو بورس و هر روز تبلیغ شستا تو تلویزیون بود.

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
حاج دیوید و گورباچف نظرتون در مورد کانالهای خریدای گروهی چیه؟:rolleyes:
با پولای گنده میریزن روی سهمای کوچیک تا 200 درصد میکشنش بالا بعد میرن سراغ سهم بعدی
نه p/e واسشون مهمه،نه تکنیکال،نه کف و سقف!!!
راهو نشونمون بده اکثرا حدود 50 درصد تو ضرریم با این سودای بیست سی درصدی راضی نیستیم:confused:
قول میدیم بعدش بیایم تو سهمای ارزنده:p

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
متشکرم. این مورد " برو اطلاعیه تو کدال سهم ببین اگه هنوز وقت هست و میخوای حق تقدم به سهم تبدیل کن" رو بیشتر توضیح میدید؟
کدال چیه و چجوری میشه این کار رو کرد؟
سایت کدال که همه میشناسن تمام شرکتهای بورسی اطلاعات خودشون قرار میدن سرچ کن پیدا میکنی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

داده های سود عملیاتی سالیانه شرکت رو طی 11 سال گذشته شرکت قند و شکر هگمتان رو بر اساس ریال و همینطور دلار نموداریش کردم که بتونم منظورم رو بهتر برسونم
من به شخصه دنبال این مدل شرکت ها هستم
جفت قند هگمتان ، قند قزوینه که مالکشون یکیه و هر دوتاشونم خوبن . توی قندی ها قپیرا هم خوبه
قند هگمتان برای من جذاب تر بود و از طرفی قند هگمتان مالک تقریبا 1.3% قند قزوین هم هست
شناوری قند هگمتان هم کمتره که من به خاطر اینکه دوست ندارم سهام شرکت دست خیلیا باشه ، برام یه گزینه مطلوبه . از عمومی بودن سهم بدم میاد

از این شرکت ها میخواید ، مثلا کخاک ، کهمدا ، جم ، مارون ، پارس ، زاگرس و ...
منظورم این نیست که قند هگمتان شرکت خوبیه ! این شرکت یکی از شرکت های خوبه که معیارهای مدنظر بنده رو پاس کرده

این شرکت ها چی هستن ؟ :p
شرکت هایی که رسما پول چاپ میکنن ! واقعا از یک شرکت چه انتظاری داریم جز اینکه :
  1. با گذشت زمان و داشتن تورم در قدم اول سود آوری دلاری شرکت ثابت بمونه یعنی اگه پارسال 1 میلیون دلار سود عملیاتی داشته ، امسال هم با 2 برابر شدن همه چیز ، 1 میلیون دلار ( تقریبا ) بسازه
  2. با گذشت زمان میزان درآمد دلاری شرکت رشد داشته باشه
دلااااااااااار دوست دارم ! ریال بالا بره خوبه ولی اگه نسبت به دلار ثابت باشه یا رشد داشته باشه عالیه:D

سود عملیاتی شرکت قند و شکر هگمتان با واحد دلار
میانگین قیمت دلار در هر سال رو در نظر گرفتم​
قند هگمتان دلاری.JPG

سود عملیاتی همین شرکت با واحد ریال
قند هگمتان ریالی.JPG

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اصلاح شستا 75 درصد شد.؟؟ :eek:بفرما اینم نماد دولتی که این همه تعریفشون میکردند.چه سرمایه هایی که نرفت تو جیب بازارگردان های نوسانگیر و کله گنده ها تو این نماد از جیب کارگر و کارمند بدبخت بیچاره که اندوخته ی یک عمرشون رو آورده بودند تو بورس و هر روز تبلیغ شستا تو تلویزیون بود.

فعلا دولت داره خیلی با سیاست سهام شاخص سازو تو کف جمع میکنه..مردم رو سوق دادن به سمت سهمهای کوچک و دارن حسابی بادشون میکنن..روزی میاد سهام کوچک رو خالی کنند و تا مدتها قفل صف فروش بشن..اون موقع نوبت شاخص سازها میرسه..
شما حساب کن شستا با ناو 4700 تومنی الان نصف ناوش داره معامله میشه..بهترین گزارشها رو داشته..آذر ماه حدود 1400 میلیارد سود سازی کرده..بعد اینو دارن تو منفی معامله میکنن..از اون ور سهام باد کرده صف خرید میبندن..
خیلی سیاست جالبی بکار میبرن..میزنن رو سر سهام شاخص ساز بعد تو کف درو میکنن..فقط کافیه به حجم خریدای حقوقی ها تو این چند روزه در سهام شاخص سازی مثل شستا و شپنا دقت کنی خودت متوجه میشی..

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یکی از دوستان در صفحات قبل لینک گزارش اجماع تحلیلگران بازار سرمایه رو قرار داد . این ویدئو هم خیلی جالب هست . در مورد همون گزارش هست و درباره اینکه آیا تحلیلهای خودمون کافی هست یا باید به تحلیلهای دیگر هم توجه کنیم و ... :

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حاج دیوید و گورباچف نظرتون در مورد کانالهای خریدای گروهی چیه؟:rolleyes:
با پولای گنده میریزن روی سهمای کوچیک تا 200 درصد میکشنش بالا بعد میرن سراغ سهم بعدی
نه p/e واسشون مهمه،نه تکنیکال،نه کف و سقف!!!
راهو نشونمون بده اکثرا حدود 50 درصد تو ضرریم با این سودای بیست سی درصدی راضی نیستیم:confused:
قول میدیم بعدش بیایم تو سهمای ارزنده:p
من خودم از این کارا خوشم نمیاد و تا حالا هم نکردم:D
خرید و فروش میکنم ولی وجدان خودمم نگاه میکنم که یوقت حق و ناحق نشه . توی هر کاری که انجام میدم همیشه سعی کردم انصاف رو رعایت بکنم

حتی اگه سهمی اونقدر کوچیک باشه که کشش سرمایه من یا خریدهای بعدیم رو نداشته باشه ، ازش دوری میکنم ، حتی اگه بهترین سهم بازار باشه:D

بعد داستان معاملات مشکل دار رسما " دزدی " محسوب میشه ! چرا ؟
شما فرض بکن شرکت رو بالا بردی و موقع خارج شدن ، از کجا میخوای خریدار پیدا بکنی ؟:rolleyes:
باید از طریق کانالا و پیج ها خریدار تشنه جمع بکنی که روی قله به ملت بندازی ...
این کار هیچ فرقی با خفت گیری و دزدی نداره:rolleyes:

هر سال بدون هیچ وقفه ای سرمایه وارد همین بازار میکنم . در حد خودم سعی میکنم سهم بخرم تا :
  1. خودم منفعت از سود سازی شرکت ببرم نه از تغییرات قیمتی سهم
  2. بقیه سهامدارا هم منفعت ببرن و سرمایشون از سهم یا از بازار فرار نکنه . هم به نفع منه هم خودشون هم اقتصاد !
  3. ارزش بالای شرکت نشون داده میشه ، شناوریش هم کم تر و کمتر میشه و بقیه هم اگه همینکارو بکنن سهم نوسانات بیخودی رو دیگه تجربه نمیکنه
برای خرید سهمم همیشه دنبال اون سهمی میرم که چشمم رو بگیره و تا زمانی که عملکرد خوبی داشته باشه خودم رو درگیر بقیه بازار نمیکنم . حالا 1 سال ، 2 سال ، 5 سال ، 10 سال ، 20 سال ، هرچی ...

جایی هم اگه ببینم سهم رشد الکی میخواد بکنه و اگه بخواد حبابی بشه و زورم برسه برعکس ، اردر فروش فیک میزارم حالا یکمش هم رفت مهم نیست ولی دوست ندارم قیمت شرکت بیخودی بالا بره تا یسریا سوء استفاده بکنن . مگه اینکه واقعا زورم نرسه و اونقدر حبابی بشه که ارزش نداشته باشه فرضا از 1 میلیون سهمم ، فقط 200 یا 300 هزار تاشو بفروشم و یکجا کل 1 میلیون رو روی بالاترین عددا خالی میکنم و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم :D
حتی توی این شرایط واسه وجدان خودمم که شده تا مدتی به اون سهم برنمیگردم چون ممکنه خودم سهمی رو بخرم که روی قله خالی کردم :(

کف و سقف های کوچیک که سهم مثلا 20 یا 30 درصد بالا پایین میشه رو نمیگم ، اون موقع ها کم میفروشم . زمانایی رو میگم مثل امسال که یهو سهم میترکه ، دیگه به سهم برنمیگردم که بعد از ارزنده شدن قیمت مبادا فروشنده سهم همون خریدار از من باشه ! هرچند که احتمالش خیلی کمه حتی توی شرکت های کوچیک و متوسط ولی بازم احتماله دیگه و اینطوری وجدانم راحت تره

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی که ملت از بورس زده بشن ، سرمایه سرگردان وارد بخش های دیگه میشه و اقتصاد به مشکل میخوره و هرکدوم ما به عنوان بخشی از این بازار اگه سرمایه های کلان داشته باشیم نباید اجازه همچین حرکت هایی رو بدیم و اگه سرمایه هامون کلان نیست ولی بالاست از شفافیت و سادگی سهامدارا استفاده نکنیم
اما وقتی مردم به بورس اعتماد بکنن و بدونن چقدر بازار خوبیه و همینکه سرمایشون جای درست درگیر میشه ، خود به خود اثر خوبی روی اقتصاد میزاره و برای جامعه هم مفیده
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر کار و بیزینسی اخلاق خودش رو داره . باید همیشه اخلاق رو رعایت بکنیم
حتی کسی که کار خلاف میکنه شاید لازم باشه به بقیه صدمه مالی یا جانی بزنه ، اما در کنارش اخلاق همون حرفه رو باید رعایت بکنه

مثلا کشتن دشمن ، مثل گرفتن نوسانات 20 یا 30 درصدی توی بازاره ولی باد کردن سهم و خالی کردنش روی سر ملت و تحمیل ریزش 80% ای به اونا مثل اینه هم رقیبمون رو بکشیم هم زن و بچشو ! اولیه کار درست و تمیز و اخلاقیه ولی دومیه کار کثیفه
دزدی که دزدی میکنه و به کسی صدمه نمیزنه درسته دزده ولی اخلاق رو رعایت میکنه ، اما دزدی که چاقو رو تا دسته فرو میکنه یا مردم بیگناه رو میترسونه و بهشون صدمه میزنه اخلاق رو زیر پا گذاشته
ساقی ای که جنس ناخالص به ملت میده و بهشون صدمه میزنه درسته ساقیه ولی اخلاق رو رعایت میکنه ، اما ساقی ای که جنس داستان دار میفروشه حتی به مشتری های خودش هم رحم نمیکنه و این بی اخلاقیه
یسری پولا رو نباید اجازه بدیم وارد زندگیمون بشه و اینکه نباید یکسری بی اخلاقی ها رو توی صنف خودمون رواج بدیم که حتی بعد از زنده نبودنمون هم اون بی اخلاقی ریشه نکنه
سید دیوید
bav3_154fs759111.gif

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یکی از دوستان در صفحات قبل لینک گزارش اجماع تحلیلگران بازار سرمایه رو قرار داد . این ویدئو هم خیلی جالب هست . در مورد همون گزارش هست و درباره اینکه آیا تحلیلهای خودمون کافی هست یا باید به تحلیلهای دیگر هم توجه کنیم و ... :

سلام
تاپیک اموزشی در این بخش وجود داره
در تاپیک مربوطه مطلب قرار دهید تا دسترسی دوستان بهش اسان تر شود
ممنون

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فعلا دولت داره خیلی با سیاست سهام شاخص سازو تو کف جمع میکنه..مردم رو سوق دادن به سمت سهمهای کوچک و دارن حسابی بادشون میکنن..روزی میاد سهام کوچک رو خالی کنند و تا مدتها قفل صف فروش بشن..اون موقع نوبت شاخص سازها میرسه..
شما حساب کن شستا با ناو 4700 تومنی الان نصف ناوش داره معامله میشه..بهترین گزارشها رو داشته..آذر ماه حدود 1400 میلیارد سود سازی کرده..بعد اینو دارن تو منفی معامله میکنن..از اون ور سهام باد کرده صف خرید میبندن..
خیلی سیاست جالبی بکار میبرن..میزنن رو سر سهام شاخص ساز بعد تو کف درو میکنن..فقط کافیه به حجم خریدای حقوقی ها تو این چند روزه در سهام شاخص سازی مثل شستا و شپنا دقت کنی خودت متوجه میشی..
کاملا درست میگی سعید جان-الان طوری شده که خود آقایون هم تمایل ندارند نمادی صعودی بشه-فقط کاری میکنند نمادها درجا بزنند -اینجوری هم حقوقی ها سهم های ملت رو درو میکنند هم مالیات کلانی تو جیب دولت میره و هم کارمزد کارگزاری ها شدیدا افزایش می یابه-ملت هم دیگه همه کم حوصله شدند!همه منتظرند ببینند کدوم نماد صف خرید میشه سریع میرن تو صف خرید برا خریدش و نمادشون وقتی هم منفی میشه سریع میپرند تو صف فروش تا بفروشند!هیچکسی وضعیت فردای نمادش رو در نظر نمیگیره دیگه!تحلیل بازار برای 90 درصد سهامدارا خلاصه شده تو صف فروش و صف خرید

در مورد باد کردن نمادهای کوچیک هم درست میفرمایید و مساله اینه که در هر حال اون باد کردن نمادهای کوچیک هم کار خودشونه!امثال من که اونقدری سرمایه نداریم که بتونیم رو منفی یا مثبت کردن نمادی تاثیر بزاریم!خب اینم کار خود آقایونه!!!در هر حالتی نگاه کنیم همه چی دست خودشونه-

چیزی که من دیر فهمیدم و به ضررم هم شد اینه که موقعی که بازار درب و داغونه کله گنده ها از نمادهای شاخص ساز میرند تو نمادهای کوچیک مخصوصا بازار پایه و اونجا بی سر و صدا نمادهاش رو میکشن بالا!خیلی از کله گنده ها و آقا زاده ها و دارو دسته شون تو اون 3 ماه وحشتناک بازار بورس رفتند تو بازار پایه و سود کلانی کردند و سر ما بی کلاه موند-این که میگین باد کرده هست و ریسکیه صد در صد همینطوره---باید با ریسکش قبول کرد اون سود در نمادهای کوچیک رو!بدون ریسک اون مال بهمن ماه پارسال تا خرداد 99 بود که دورانش به سر اومد.

و یه چیزی که دیگه برا همه اثبات شد اینه که:اقایون حتی یک درصد هم به فکر سود کردن برای ملت نیستند و همه ی حرفاشون شعار بود-اینو همه میدونستند به جز چند درصدی که سرشون رو کرده بودند تو برف که اونا هم امسال براشون اثبات شد.!تقریبا دیگه میشه گفت همه فهمیدند ماجرا رو--تک خورا

Last edited:

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387

مردم به سمت هر چیزی هجوم میارن باید ازش فرار کرد !
الان دیگه اکثرا فهمیدن که سهم های کوچک فقط دارن رشد میکنن به همین خاطر سهم های کوچک هم کم کم دارن نگران کننده میشن
اکثرا رشد خوبی تو این مدت داشتن و میانگین 50 درصد رشد کردن
ولی یه موضوعی که هست اگر قرار باشه سهم های شاخص ساز مثل شستا و فارس و خودرو و ... هم با اینا رشد کنن بازم شاخص شارپ میره بالا
من حس میکنم تا چند وقت دیگه رشد سهم های کوچک هم تموم میشه
و برای اینکه بتونن یه حرکتی به شاخص سازها بدن باید سهم های کوچک وارد اصلاح یا حتی ریزشی بشن تا شاخص به شکل معقول رشد داشته باشه.
گیر کردن تو صف فروش سهم های کوچک هم وحشتناکه
بعد از ریزش اصلی تو این دو ماه شاخص سازها فقط نوسان داشتن و دارن برمیگردن به قیمت دو ماه قبل و تقریبا کف قیمتیشون مشخص شده
اینکه الان برای مهاجرت کردن به سهم های شاخص ساز مناسبه یا نه مشخص نیست ولی بزودی باید منتظر اون روی سکه هم باشیم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

نکته ای که تو اون گزارش بود ( که البته زیاد هم توجهی بهش نشد ) این بود که بیشتر تحلیل گر ها نظرشون این بود که شاخص تا اخر سال به 1600 - 1700 میرسه این نظر یعنی اینکه ما رشد شارپی حداقل تو شاخص سازها نخواهیم داشت
سهم های کوچک هم که رشد خوبی کردن تو این مدت و خیلیاشون هم نزدیک سقف قبلی هستن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مردم به سمت هر چیزی هجوم میارن باید ازش فرار کرد !
الان دیگه اکثرا فهمیدن که سهم های کوچک فقط دارن رشد میکنن به همین خاطر سهم های کوچک هم کم کم دارن نگران کننده میشن
اکثرا رشد خوبی تو این مدت داشتن و میانگین 50 درصد رشد کردن
ولی یه موضوعی که هست اگر قرار باشه سهم های شاخص ساز مثل شستا و فارس و خودرو و ... هم با اینا رشد کنن بازم شاخص شارپ میره بالا
من حس میکنم تا چند وقت دیگه رشد سهم های کوچک هم تموم میشه
و برای اینکه بتونن یه حرکتی به شاخص سازها بدن باید سهم های کوچک وارد اصلاح یا حتی ریزشی بشن تا شاخص به شکل معقول رشد داشته باشه.
گیر کردن تو صف فروش سهم های کوچک هم وحشتناکه
بعد از ریزش اصلی تو این دو ماه شاخص سازها فقط نوسان داشتن و دارن برمیگردن به قیمت دو ماه قبل و تقریبا کف قیمتیشون مشخص شده
اینکه الان برای مهاجرت کردن به سهم های شاخص ساز مناسبه یا نه مشخص نیست ولی بزودی باید منتظر اون روی سکه هم باشیم
بزودی شیفت از سهام کوچک به سهام شاخص ساز داریم..شاخص هم وزن هم داره به ناحیه مقاومتش میرسه که میتونه باعث تغییر روند بازار و گرایش به شاخص سازها بشه..
من شخصا این چند روز دارم تو منفیا بصورت پله ای سهام شاخص ساز مثل شستا و شپنا و... اضافه میکنم..چون هر لحظه ممکنه بازار سوئیچ بشه رو شاخص سازها ..

دوستانی هم که سهام کوچک دارن و سود گرفتن خیلی این روزا مراقب باشن..

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کاملا درست میگی سعید جان-الان طوری شده که خود آقایون هم تمایل ندارند نمادی صعودی بشه-فقط کاری میکنند نمادها درجا بزنند -اینجوری هم حقوقی ها سهم های ملت رو درو میکنند هم مالیات کلانی تو جیب دولت میره و هم کارمزد کارگزاری ها شدیدا افزایش می یابه-ملت هم دیگه همه کم حوصله شدند!همه منتظرند ببینند کدوم نماد صف خرید میشه سریع میرن تو صف خرید برا خریدش و نمادشون وقتی هم منفی میشه سریع میپرند تو صف فروش تا بفروشند!هیچکسی وضعیت فردای نمادش رو در نظر نمیگیره دیگه!تحلیل بازار برای 90 درصد سهامدارا خلاصه شده تو صف فروش و صف خرید

در مورد باد کردن نمادهای کوچیک هم درست میفرمایید و مساله اینه که در هر حال اون باد کردن نمادهای کوچیک هم کار خودشونه!امثال من که اونقدری سرمایه نداریم که بتونیم رو منفی یا مثبت کردن نمادی تاثیر بزاریم!خب اینم کار خود آقایونه!!!در هر حالتی نگاه کنیم همه چی دست خودشونه-

چیزی که من دیر فهمیدم و به ضررم هم شد اینه که موقعی که بازار درب و داغونه کله گنده ها از نمادهای شاخص ساز میرند تو نمادهای کوچیک مخصوصا بازار پایه و اونجا بی سر و صدا نمادهاش رو میکشن بالا!خیلی از کله گنده ها و آقا زاده ها و دارو دسته شون تو اون 3 ماه وحشتناک بازار بورس رفتند تو بازار پایه و سود کلانی کردند و سر ما بی کلاه موند-این که میگین باد کرده هست و ریسکیه صد در صد همینطوره---باید با ریسکش قبول کرد اون سود در نمادهای کوچیک رو!بدون ریسک اون مال بهمن ماه پارسال تا خرداد 99 بود که دورانش به سر اومد.

و یه چیزی که دیگه برا همه اثبات شد اینه که:اقایون حتی یک درصد هم به فکر سود کردن برای ملت نیستند و همه ی حرفاشون شعار بود-اینو همه میدونستند به جز چند درصدی که سرشون رو کرده بودند تو برف که اونا هم امسال براشون اثبات شد.!تقریبا دیگه میشه گفت همه فهمیدند ماجرا رو--تک خورا
به چند تا از نمادها من خیلی دقت کردم..با یک خبر حسابی دارن بادشون میکنن..مثلا یکی از دارویی ها رو به بهونه ساخت واکسن کرونا اینقدر باد کردن که الان داره 80 درصد بالای ناو معامله میشه..
و متاسفانه به قول شما خیلی از افراد بدون مطالعه و سواد بورسی فقط دنبال صف خرید هستن...و سریع میرن تو صف خرید اینجور نمادها..

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
نکته ای که تو اون گزارش بود ( که البته زیاد هم توجهی بهش نشد ) این بود که بیشتر تحلیل گر ها نظرشون این بود که شاخص تا اخر سال به 1600 - 1700 میرسه این نظر یعنی اینکه ما رشد شارپی حداقل تو شاخص سازها نخواهیم داشت
سهم های کوچک هم که رشد خوبی کردن تو این مدت و خیلیاشون هم نزدیک سقف قبلی هستن

نکته ی جالبی هم که در این مصاحبه گفته میشه ، اینه که این گزارش نشون دهنده میانگین نظرات بازار هست . یعنی کلیت شرکتها و تحلیل گران اینطور فکر میکنند و اگر این گزارش رو مبنای خرید و فروش قرار بدید سود و زیان شما مشابه بازار خواهد بود . بنظر کارشناس این برنامه اگر شما یک تحلیل خوب داشته باشید و در کنار نظر بازار قرار بدید میتونید سود کنید . مثلا اگر شما به این نتیجه برسید ( طبق یک تحلیل قوی ) که شاخص آخر سال 1200 - 1300 خواهد بود میتونید با خروج از بازار سودی بیش از بازار کسب کنید و یا طبق تحلیل شما به احتمال زیاد شاخص تا پایان سال به دو میلیون میرسه اونوقت با خرید سهام میتونید سود زیادی کسب کنید . این مصاحبه عالیه .

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان برای مشاهده nav سهم نرم افزار یا سایت خاصی نیست که روزانه این عدد رو محاسبه کنه ؟

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#نوری
دوستان یک تحلیل از وضعیت نوری ارائه میدین........ خیلی ممنون میشم

بالا