جناب mostafajan عزیز
اینجا مسئله اصلا درآمد زایی برای دیوار نیست، قبل از اینکه شیپور یا دیوار باشه، نرم افزاری رو که ایجاد کرده بودم رو توی 10 تا سایت تبلیغی آگهی می کردم و پول نمی دادم. سیستم درآمد زایشون هم پرداخت پول برای نمایش آگهی در صدر لیست بود
چه طور باید درآمد زایی کنند؟
- برای اضافه کردن لینک فروشگاه بیان پول بگیرن
- بروز رسانی آگهی به صدر لیست پول بگیرن
- ویترین پول بگیرن
- عکس GIF پول بگیرن
- تبلیغ هر دسته پول بگیرن
- سیستم واسطه ای مثل لیون کامپیوتر یا ایسام ایجاد کنند
- خیلی ....
شما یک دونه آگهی کردی
بنده 16 تا آگهی کردم جنس مردم رو بفروشم
یک دونه آگهی با 5 تا زنگ خور به درد من نمی خوره
عوضش 16 تا آگهی با 20 تا زنگ خور دارم
فیسبوک چه طور هزینه سرورهاش رو میده؟
توییتر و اینستاگرام و تیک تاک و یوتوب چه طور؟
یوتوب حتی در ازای نمایش ویدئو پول هم میده
پول مردم رو می خورند و سرویس نمی دن
دیوار تا ابد و ده سرتر باقی نمی مونه
راه اشتباهی در پیش گرفتند
یک نکته در مورد پولی شدن تعداد بیشتر آگهی :
مثال اینه که یک فروشگاه 50 تا محصول داره و اونها رو می خواد تو شیپور و دیوار آگهی کنه
مثال دیوار :
یک دونه اولی رو تو دیوار ثبت می کنه (اگر اون دسته پولی نباشه)
دومی رو که می خواد ثبت کنه تقاضای پول می کنه و قطعا فروشگاه پول نمیده چون 49 تا محصول دیگه داره
مثال شیپور :
هر 50 تا رو ثبت می کنه و یک ریال نمیده
جالبیش اینه که هزاران هزار فروشگاه بیان این طوری کار کنند، کمیت کالا تو شیپور از دیوار بالاتر میره و من خریدار دیگه بیشتر جستجو هام رو تو شیپور انجام می دم چون تعداد کالای زیادتری به من نمایش میده
هرگز سوال این نیست که "چه تغییری تو همین روش کارشون بدن یا اصلا چه ایده جدیدی دارید که باهاش درامدزایی کنن ؟" سوال اینه که چه رفتاری حرفه ای رو باید در پیش بگیرند تا سرپا بمونن.
آماتور رفتار می کنند، خیلی آماتور
خب بزا صحبتاتو تیکه تیکه مورد نقد قرار بدیم :
بخش اول یا دو خط اول صحبتاتو اصلا متوجه نشدم . شما نرم افزار ایجاد کردی ؟ شما برنامه نویسی ؟ نرم افزارتو توی یه سری سایت که کارشون تبلیغ نرم افزار بود آگهی کردی یه قرون هم بهشون ندادی ؟ خب چه نتیجه ای میخوای بگیری از این ؟
در گذشته سایت دیوار فقط یه گزینه داشت که پولی بود اونم نماش آگهی در صدر همه آگهی ها بود (اینو متوجه شدم) . خب این یعنی چی الان ؟ یعنی الان نباید برای بیشتر از 5 تا آگهی در ماه پول بگیرن ؟
تو بخش دوم یه سری پیشنهاد دادین برای درامدزایی که فکر کنم یه سریشو انجام دادن یه سریشم تصمیم نگرفتن انجام بدن چون احتمالا یا باعث ریزش میشده از دید اونا یا اینکه دردسر داشت براشون مثل سیستم واسطه که خود ایسام هم توش مونده و خیلی پی شکایتاشو نمیگیره حتی یه سری آگهی تو ایسام دیدم طرف تو متن آگهیش نوشته امکان مرجوع کردن کالا نیست . یعنی چی ؟ مگه ایسام اینجوری نبود جنس رسید دستت مطابق گفته ها و عکسای فروشنده نبود بتونی مرجوع کنی پولتو بگیری .
تو بخش سوم نوشتین شما(یعنی بنده) یدونه آگهی کردی ولی من (یعنی خودتون) 16 تا . الان اینو به کی دارید میگین به من ؟ با فرض اینکه من یدونه آگهی کردم یعنی حرفم درست نیست ولی چون شما 16 تا آگهی داری پس کار دیوار اشتباهه هر چند منم 15 تا آگهی دارم با سه تا خط مختلف . این من یه آگهی دارم شما 16 تارو چه نتیجه ای باید ازش بگیرم ؟
بعد تو همون بخش سوم گفتین یدونه آگهی با 5 تا زنگ خور بدرد من نمیخوره عوضش من 16 تا آگهی با 20 تا زنگ خور دارم . الان اینارو به کی دارید میگین به من ؟ شما 16 تا آگهی با 20 تا زنگ خور دارید یعنی چی ؟ یعنی میخواهید بگین از من خیلی بهتر آگهی مییزارید تو دیوار ؟ گیریم که اینطوری باشه خب که چی !
باز تو همون بخش سه نوشتین یدونه آگهی با 5 تا زنگ خور بدردتون نمیخوره . این یعنی یه آگهی تو دیوار میزارید فقط 5 تا زنگ میخوره گوشیتون ؟ توی شیپور که آگهی میکنید برای هر آگهی 20 تا زنگ میزنن به گوشیتون ؟ واقعا ؟ خب پس اصلا چرا اومدین دارید دیوارو میکوبید اینجوری که دیوار بزودی با پیشونی زمین میخوره و نوروز 1400 پول سروراشو نداره و باید تو مترو مسواک ذغالی بفروشه مگر اینکه بزاره شما روزی 100 جنس آگهی کنی .
این پاراگراف سومو هیچیشو متوجه نشدم مخصوصا اون بخش که گفتین من باید جنس مردمو بفروشم . مگه مردم دچار بیماری MS شدن و نمیتونن تو دیوار آگهی بزارن که اجناسشونو شما باید بفروشید . کل مردم اون شهر اجناسشونو میدن شما آگهی کنی ؟ مگه خودشون موبایل ندارن . یعنی شما میخوای در روز 100 تا آگهی بزنی برا همه مردم با دوتا خط موبایل و چون دیوار نمیزاره میگه برا بیشتر از 5 تا پول بدی میگی اینکارشون درست نیست و بزودی شیپور ازشون پیشی(گربه) میگیره ؟
یا مثلا میخواهید بگین مگه ایسنتاگرام بعد 5 تا عکس میاد پول میگیره . پس چون اینا بعد 5 تا پول نمیگیرن دیوار هم نباید بیاد بعد 5 تا آگهی پول بگیره . آقا ما چیکار داریم یو تیوب چیکار میکنه . فیسبوک هرکاری میخواد بکنه بره بکنه . اصلا اونا سیستم خودشونو برای درامدزایی دارن . اولا که اونا سایت فروش اجناس دست دوم نیستن ثانیا اونا خارج از ایران هستن . ایرانو با هیچ جای دنیا مقایسه نکن فقط با داخل کشور مقایسش کن .
الان اینا تصمیم گرفتن بیشتر از 5 تا پول بگیرن نهایتش اینه نوروز 1400 با مخ میخورن تو زمین و به غلط کردن میوفتن دیگه تا اون موقع هم دو ماهو نیم مونده . این دو ماهو بخاطر من طاقت بیار رفیق . من خودم میرم از تو مترو دست دیوار میگیرم دوباره سر پاش میکنم و بهش میگم بیاد پیش شما بهش بگی چیکار کنه مثل اینستا و یوتیوب درامدزایی کنه . تو شرکت خودشون یه بیزنس من ندارن تازه اومدن کاسبی شمارو هم تخته کردن نمیزارن روزی 100 تا آگهی برا کل مردم بزنی با یه خط موبایل .
نوشتین پول مردمو میخورن سرویس نمیدن . اولا بگم که ایرانی اصلا پول نمیدن برا آگهی . شما مگه تو ایران نیستی ؟ تکنیکشون اینه همه چیو دور بزنن . من که حاضر نیستم یک قرون هم به دیوار پول بدم برای آگهی و با همین سه تا خط کلی جنس میفروشم . اول اینکه با هر خط 5 تا اگهی میزنم . بعد اینکه تو هر اگهی چهار قلم جنس میزارم و میگم برای توضیحات بیشتر تو چت پیام بدن . بعد اینکه وقتی یه آگهیم فروش رفت اون آگهیو پاک نمیکنم عنوان و متن و عکساشو عوض میکنم تا منقضی بشه . یعنی با این سه تا خط شاید 100 قلم جنسو میفروشم . اینکارشونم که برای بیشتر از 5 تا آگهی پول میگیرن خوبه چون کیفیت آگهیارو میبره بالا . البته اون داره درامدزایی میکنه از این راه هرکی ناراضیه بره شیپور آگهی بزنه منتظر بشه دیوار با سر بخوره تو زمین .
شما مطمئن باش هیچوقت مردم ایران دیوار ول نمیکنن . شاید یه کشور دیگه بود بیخیالش میشدن اما ایران نه . یه ایرانی اصیل شده کل وسیله های خونشو تو یه آگهی جا میده ولی نمیره سمت شیپور . کسی که اینکارو بکنه بهش میگن ایرانی آریایی . به یه کمدین گفتن چرا به مردم ایران نمیگی مثلا فلان چیز گرون شده مردم نخرید یارو برگشت گفت من خر کی باشم که به مردم بگم فلان چیز گرون شده قبلا علی کریمی که این همه مردم دوستش دارن گفته بود مثلا مردم پراید نخرین یا مرغ نخرین هیشکی به سمت چپشم حساب نکرد بعد من بیام بگم ؟
الانم داستان حرف شما و سایت دیواره . من شده با یدونه آگهی کل اجناس سایت آمازونو تو دیوار بفروشم اینکارو میکنم ولی سمت شیپور نمیرم که بعد بخوام منتظر بمونم مردم هم پشت من بیان تا دیوار بخوره زمین و شیپور برای خودش گولاخی بشه بعد بیاد بگه بیشتر از 3 تا آگهی پولیه .
ببین شما میخوای 100 تا آگهی بزنی برای فروشگاهت ولی اینکار جاش تو بخش اجناس دست دوم دیوار بین مردمی که شغلشون یه چیز دیگست و میخوان بدون واسطه اجناسشونو بهم بفروشن با قیمت خوب نیست . البته یه بخش فروشگاه ایجاد کرده که اطلاعات باید بدی ثبت بشی داخلش که اونو نمیدونم چجوریه که البته برای منو مردم ایرانم مهم نیست چجوریه . اون یه چیزی بین دیوار و مغازه دارهاست که به بحث ما اینجا مربوط نمیشه . اگه میخوای بین آگهی های مردم 100 قلم جنس خودت و به قول خودت اجناس مردمو بفروشی سایت دیوار شرمندتونه چون دیوار برای مصرف کنندست که تعداد و قیمت جنسش کمه .
فروشگاها بهتره برن تو دیجی کالا عضو بشن مثل خیلیا که رفتن . یا اینکه برن تو بخش فروشگاه دیوار عضو بشن نه تو قسمت اجناس دست دوم مردم عادی(مصرف کننده) که بهم جنس میفروشن با قیمت مصرف کننده ای . وقتی یکی دنبال سی پی یو i5-4460 هستش یا میره اینو از فروشگاهای اینترنتی ولیعصر میخره 2 ملیون یا میاد از تو دیوار میخره یکوشیشصد از مصرف کننده . اونی که میخواد بخره 2 ملیون میره تو گوگل(نه دیوار) سرچ میکنه "قیمت 4460" صدتا فروشگاه تو سایتای مختلف براش میاد . اونی هم که میخواد از مصرف کننده دیوار بخره میاد تو دیوار سرچ میکنه .
شما مصرف کننده نیستین و کالای دست دوم ندارید و تعدادشونم کم نیست . شما باید برید سایت شیپور جنستونو بفروشید و مطمئن باشید هیچ مصرف کننده ای دنبال شما نمیاد سایت شیپور چون کسی 100 قلم جنس برای فروش نداره . دیوار برای مصرف کنندست که تعداد و قیمت جنسش پایینه و کالاش دست دوم هستش یا اگرم آکبنده مقدار قابل توجهی زیر قیمت مغازه میخواد بفروشه و میخواد به مصرف کننده بفروشه نه دلال . مثل آگهی زیر . خواهشا یکبار دیگه پستمو کامل بخون مثل من که سه یا چهار بار کامل خوندم هر پاراگرافو و به توهین آمیز بودن یا لحن بدم توجه نکن به اصل حرفم توجه کن مخصوصا اون بخش شناخت ایرانی ها و اینکه سایت شیپور برای چه کسانیه و شما جزء کدوم دسته هستین . متشکر