• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت گذاری باندل

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
سلام استاد برند silver stone از برندهای معروف پاور هستش -شما برگشتی میگی این پاورها چیه میزارید روی سیستم !!!!!!!!!!!!!! پاور اشغال sadata -asus -viera اینا اشغالن شما میگی silver stone اشغاله !!!!!!!!!!!!! جسارتا میتونم بپرسم شما چند سالتونه ؟

البته اشتباه برای همه پیش میاد و شما هم عرض بنده رو برعکس متوجه شدید

یک بار دیگه از ابتدا تاپیک رو بخونید

موفق باشید

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
فدات شم، صحبت بنده رو برعکس متوجه شدید
منم میگم باید سادیتا سر این سیستم بره، نه silver stone
همون پاور sadata میزنه هر سیستمی رو میسوزونه !!!!!!!!!!! هیچ وقت پاورهای اشغالی مثل sadata-viera-asus رو به کسی پیشنهاد ندید ببندن روی سیستم

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
البته اشتباه برای همه پیش میاد و شما هم عرض بنده رو برعکس متوجه شدید

یک بار دیگه از ابتدا تاپیک رو بخونید

موفق باشید
من جای شما بودم توی تاپیک ها نظر نمیدادم چون زمین و زمان بهت متلک میندازن که البته هم حق دارن بهت متلک بندازن

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
من جای شما بودم توی تاپیک ها نظر نمیدادم چون زمین و زمان بهت متلک میندازن که البته هم حق دارن بهت متلک بندازن

بزرگوار من در جواب اشتباهی که شما کردید سعی کردم متنی به کار ببرم که به شما بر نخوره با توجه به نظر شما الان واقعا نمی دونم چی باید بگم!
به هر حال هر کس این تاپیک رو بازخوانی کنه خودش می تونه تصمیم بگیره کار درست چی هست
بنده فقط راجع به بحث قیمت گذاری، در تاپیک نظر دادم و مسائل حول قیمت گذاری بود، اشخاصی که توانایی تحلیل و تفسیر قیمت قطعات ندارند میان بحث هایی راه می ندازن که خودشون می دونن و به من ربطی نداره و بهتره ابتدا قیمت گذاری سیستم رو یاد بگیرند، چون هر تاپیکی من قیمت می زارم جایی که قیمت و تحلیل خودشون رو بگن، دارن زجر کش می شن

همون پاور sadata میزنه هر سیستمی رو میسوزونه !!!!!!!!!!! هیچ وقت پاورهای اشغالی مثل sadata-viera-asus رو به کسی پیشنهاد ندید ببندن روی سیستم
جواب حرف جدید شما حرف قبلی شما هست
سلام استاد برند silver stone از برندهای معروف پاور هستش -شما برگشتی میگی این پاورها چیه میزارید روی سیستم !!!!!!!!!!!!!! پاور اشغال sadata -asus -viera اینا اشغالن شما میگی silver stone اشغاله !!!!!!!!!!!!! جسارتا میتونم بپرسم شما چند سالتونه ؟

موفق باشی

بالا